رفتن به مطلب

راهنمای بازی fallout 4 برای تازه وارد ها + قسمت 3 اضافه شد صفحه ی 2

alidadashnejad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

:-?  :|Fallout 4" Addict Sues Bethesda For Video Game Addiction After Losing Job & Wife"

http://www.idigitaltimes.com/fallout-4-addict-sues-bethesda-video-game-addiction-after-losing-job-wife-499129

مال خیلی وقت پیشه اما با حال بود  :D

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • ارسال 279
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام دوستان

یه سوال ایتم screw از کجا پیدا کنم ؟؟

هر چی میبینم جم میکنم اما باز تعداد تغییر نمکنه هم سلاح هام لنگ این قطعه هست برا ارتقاع

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

هر چی میبینم جم میکنم اما باز تعداد تغییر نمکنه هم سلاح هام لنگ این قطعه هست برا ارتقاع

تو آت و آشغال ها هست ، هر چیزی که بیشتر استفاده کنی اون کم میاد ، سعی کن از فروشنده ها هم بخری

واسه من آلومینیوم کم میومد به خاطر استفاده تو پاور آرمور

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

دقیق یادم نیست اما فکر کنم تو تلفن و پنکه بود و منبع اصلیش برای پیدا کردن که اونم تو فروشگاه ها زیاد بود

لینک به دیدگاه

سلام توی سایت ها دیدم fallout 4 رو با گرافیک intel hd 530 دارن بازی میکنن حالا روی هر level گرافیکی . 

اما من میزنم نمیشه اول بازی شوت میکنه ما  رو بیرون   :unsure: مشکل کجاست ؟ این مشکل چی از جون ما میخواد ؟ :-?

ویرایش شده توسط shadow07
لینک به دیدگاه

دقیق یادم نیست اما فکر کنم تو تلفن و پنکه بود و منبع اصلیش برای پیدا کردن که اونم تو فروشگاه ها زیاد بود

ممنون

یه قابلیتی بود تو اپدیت ها اون رو انلاک کردم از اسلحه های به درد نخور میشه المینیوم و پیچ و ...... به دست اورد

لینک به دیدگاه

سلام توی سایت ها دیدم fallout 4 رو با گرافیک intel hd 530 دارن بازی میکنن حالا روی هر level گرافیکی . 

اما من میزنم نمیشه اول بازی شوت میکنه ما  رو بیرون   :unsure: مشکل کجاست ؟ این مشکل چی از جون ما میخواد ؟ :-?

کسی میدونه ؟

لینک به دیدگاه

کسی میدونه ؟

به احتمال بالا ماد گرافیکی ریخته بوده یارو که باعث شده گرافیک بازی به پایین تر از very low بره شاید !!!!

لینک به دیدگاه

دوستان توی کنفرانس بتسدا گفتن fallout 4 با vr 

عجب چیزی بشه درواقع ترسناک می شه مخصوصا اون سوسکاش 

لینک به دیدگاه

fps  میاد پایین تو شهر ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان آپدیت جدیدی واسش میاد یا تموم شد؟

اخه بعضی سایتها نوشتن نسخه 4 کامل شد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان آپدیت جدیدی واسش میاد یا تموم شد؟

اخه بعضی سایتها نوشتن نسخه 4 کامل شد!

میخوام دوباره پلی کنم ، میخواستم بدونم چیز جدیدی واسش میاد یا نه؟

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان حدود 30 ساعت گیم پلی مفید دارم تو فالوت الان موندم کوست های تیم برادر هودز رو برم یا اون سیاه پوسته و اینکه کوست های اصلی استوری بازی رو چجوری تشخیص بدم همینجوری میون هزاران کوست فرعی ادم گم میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان حدود 30 ساعت گیم پلی مفید دارم تو فالوت الان موندم کوست های تیم برادر هودز رو برم یا اون سیاه پوسته و اینکه کوست های اصلی استوری بازی رو چجوری تشخیص بدم همینجوری میون هزاران کوست فرعی ادم گم میشه

هرکار میکنی دور و ور اون preston garvey پیدا نشه که دیوونت میکنه اونقد میگه another settlement needs your help I will mark it on your map *dry# *dry#

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرکار میکنی دور و ور اون preston garvey پیدا نشه که دیوونت میکنه اونقد میگه another settlement needs your help I will mark it on your map *dry# *dry#

راست میگه ، فقط واسه xp گرفتن خوبه ، دوستان dlc جدید پلی کردن میتونی روبات خودتو بسازی و همراهت بیات که خیلی قدرتمنده اگه همه دوستان همراه جمع کنی هم اندازه اون نمیشن و جزیره فار هابر که چند تا مراحل جدید اضافه کرده از جمله محلق شدن به بچه های اتم

کوست های برادر هود هم شما پیدا کردن و نابود کردن دشمنان و شناسایی منطقه که اون هم فقط واسه xp گرفتن خوبه و گرنه تمومی نداره ، بهتره با پای پیاده دنیا رو بگردی و با مردم حرف بزنی بعضیاشون مراحل فرعی دارن که خوبه وبهتره با پاور آرمور اینور اونور بری اگه 10 تا فیوژن کور داری برو که خودش تو جعبه مهمات یا بعضی جاها بهت میده من تا الان یه دونه خرید نداشتم اما الان 60 تا دارم و بیشتر بازیو با پاور آمور اینور اونر  رفتم

post-18285-0-73501300-1470654593_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

خب من تازه کستل رو پس گرفتم برای ایت سیاه پوسته اخه شنیدم یکی از یارات پیشه و پرک خوبی میده بهت.

بله قابلیت روبات سازی رو دی ال سی هست من نمیدونتم اتفاقی 1 کوست رفتم با 1 رباط اشنا شدم که ا نجا فهمیدم رباط سازی اضافه شده بم ..

خب با ماور ارمر سرعت کمه و اینکه فریم همه پاور ارمرا یکی چه جوری قطعات خفن تر پیدا کنم بندازم روش فرق a b c d e تو اونجایی که پاور ارمر میسازی چیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب من تازه کستل رو پس گرفتم برای ایت سیاه پوسته اخه شنیدم یکی از یارات پیشه و پرک خوبی میده بهت.

بله قابلیت روبات سازی رو دی ال سی هست من نمیدونتم اتفاقی 1 کوست رفتم با 1 رباط اشنا شدم که ا نجا فهمیدم رباط سازی اضافه شده بم ..

خب با ماور ارمر سرعت کمه و اینکه فریم همه پاور ارمرا یکی چه جوری قطعات خفن تر پیدا کنم بندازم روش فرق a b c d e تو اونجایی که پاور ارمر میسازی چیه.

بهتره با همون رباته ada بری البته اگه بتونی آپدیتش کنی خیلی خفن میشه و به جون سخت ترین دشمنان یه دونه میزنه

راجب پاور آرمور هم با همون تی 45 فعلا بساز ، تا لولت بالاتر بره و به گشت و گذار ادامه بده و جاهای نظامی ، ایستگاهای پلیس مخصوصا جاهایی که هلیکوپتر سقوط کرده احتمال 90% پاور آرمور میده ، من الان x1 دارم که قویترین هستش اما اگه لولت کم باشه تی 45 یا 51 میده اونجایی که هست یا اگه خوش شانس باشی تی 60 ، لولت به 35 رسید بگو یه چند تایی نشون بدم

واسه شروع برو اینجا احتمال خیلی زیاد تی 51 میده که خوبه و واسه تعمیرش فلز میخواد اما واسه تعمیر تی 60  و ایکس 1 ، آلومینیوم میخواد که سخت گیر میاد و واسه همه چی مصرف میشه ، آپدیت اسلحه و ...

لذت بازی هم به گشت و گذارو کشف هستش من الان سومین باره بازی میکنم و تقریبا آخرشام ، البته اینار زیاد داخل ساختمونارو نشگتم (حوصلم نکشید با وجود اینحال ) الان لول 69 هستم و یه گشت گذار 2 ساعت تونستم 16 فیوژن کور دیگه پیدا کنم

فرق آرمور abcde تو بیشتر شدن hp و تعداد خسارتی که میتونه تحمل کنه هستش که هر بار بیشتر میشه و با گرفته پرک آمور سازی تو قسمت استرنج میشه بدست آورد و بهتره تا تهش بگیری که کمتر نیاز به تعمیر داشته باشی

درسته سرعت آرمور کمتره اما تقریبا مردنت غیرممکن میشه و رادیو اکتیو نمیشی  و وقتی از لحاظ سلاح و لول خوب شدی به جریزه فراهاربر هم سر بزن مراحل جالبی داره

post-18285-0-95482300-1470662360_thumb.jpgpost-18285-0-91932700-1470662371_thumb.jpg

اینم مکان تی 51 بهمره روی نقشه

و واسه جزیره فاهاربر باید از اینجا شروع کنی

post-18285-0-34313600-1470662417_thumb.jpg

اگه اینجا نگشتی حتما برو یه دونه فیوژن کور تو جعبه میده و یه رباط که بهش دستور خودشو بترکونه و دوتای ازش بگیر و دو برش دوتا پاور آمور کامل میده همراه باتری ،

post-18285-0-73680800-1470662532_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

مرسی 1 پیام خصوصی دادم . لول حدود چند استوری بازی تموم میشه ک باز هم با این همه کوست از کجا تشخیص بدم دارم کوست های اصلی رو پیش میبرم یا کوست های معمولی

راستی پرک ها رو میشه ریست کرد از اول بگیری. پرک های پیشنهادیت بم چیه صلاح های پیشنهادی. البته تو گوگل جای لجندری ها هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرسی 1 پیام خصوصی دادم . لول حدود چند استوری بازی تموم میشه ک باز هم با این همه کوست از کجا تشخیص بدم دارم کوست های اصلی رو پیش میبرم یا کوست های معمولی

بستگی به خودت داره که بازیو چجوری پیش ببری ، من دفع قبل لول 82 تموم کردم قبلش همه ساختمونارو گشتم و همه جارو کشف کردم بعد بازیو تموم کردم و میتونی داستان اصلی بازیو پیش ببری بعد بری ماموریت های فرعی

ماموریت اصلی هم پیدا کردن پسرشه

یه کم بیشتر بازی کنی خودت تو جریان بازی قرار میگیری

مثلا اینها همیشه ماموریتهای فرعی هستن بری نری فرقی به حالت نمیکنه و بقیه رو خودت باید تشخیص بدی ، مثلا ماموریت مینیت من (سیاهه) تمومی نداره و من بیخالش شدم

post-18285-0-11563800-1470663693_thumb.jpg

post-18285-0-13668700-1470663706_thumb.jpg

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

تو عکس اولت اتفاقا همسن الان نوکا کولا دادم به یارو مشخصه کوست فرعیه برای گرفتن اکسپی یعنی کلا این بخش مال کوست فرعیه... اما بقیه چی

لینک به دیدگاه

پیدا کردن قطعات پاکر ارمور های مدل بالا میشه بندازمش رو قاب خالی 1 پاور ارمر یا باید فریم هاشونم یکی باشم. سوال بعد اینکه چه جوری تعمیر کنم ریپیر ......

سوال سوم ساختن دهکده ها چه سودی داره

سوال چهارم اون گزیته های ارتقا ماور ارمر که با حروف انگلیسی هست A B C ایت ها مدل پاور ارمر رو بالا میبرن مثلا t45 ر میکنن t50

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیدا کردن قطعات پاکر ارمور های مدل بالا میشه بندازمش رو قاب خالی 1 پاور ارمر یا باید فریم هاشونم یکی باشم. سوال بعد اینکه چه جوری تعمیر کنم ریپیر ......

سوال سوم ساختن دهکده ها چه سودی داره

سوال چهارم اون گزیته های ارتقا ماور ارمر که با حروف انگلیسی هست A B C ایت ها مدل پاور ارمر رو بالا میبرن مثلا t45 ر میکنن t50

1- میشه رو قاب خالی بندازی یا رو همون پاوری که سواری بندازی ، میشه قطعات مختلف از آرموهای مختلف تو یک قاب استفاده کرد ، ببر نزدیک ایستگاه پاور آرمور ، پیاده شو برو تو ایستگاه گزینه تعمیر بزن

2- با کاشت مزارع و افزایش جمعیت میتونی محصول بیشتری برداشت کنی و بفروشی و بعضی از این مکان ها جزو ماموریت های فرعی هستن و آخر بازی بخوای بازیو با مینیت من تموم کنی باید دهکده های زیادی داشته باشی

3- خیر مدل آرمور از 45 به 51 نمیشه فقط سپر و مقدار تحملشو بیشتر میکنه یه جورایی هم تبدیل میشه به مدل بالاتر ، و بهتره آپدیت کنی

لینک به دیدگاه

با تشکر از شما در مورد اپدیت گردن لباس ها و انواع لباس ها توزیح میدین. گویا ب خی لباسا رو تکی میپکچی برخی رو ست میکنی مثلا مچ بند پا بند بازو بند و اسنا با 1 لباس فرم مثل 111 میپوشی اینا چه جوری اپدیت میشن ....اه م رعه سازی و پایگاه نسازم تو گروه برادر هودز باشم مشکلی تو اتمام بازی نداره ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از شما در مورد اپدیت گردن لباس ها و انواع لباس ها توزیح میدین. گویا ب خی لباسا رو تکی میپکچی برخی رو ست میکنی مثلا مچ بند پا بند بازو بند و اسنا با 1 لباس فرم مثل 111 میپوشی اینا چه جوری اپدیت میشن ....اه م رعه سازی و پایگاه نسازم تو گروه برادر هودز باشم مشکلی تو اتمام بازی نداره ؟!

من رو زره ساده مانور ندادم چون وقتی پاور آمور میپوشی تاثیری نداره ، اگه بخوای بدون پاور آرمور بازی کنی

قطعات زره هم تو قسمت خودش ، اگه عکس خواستی بزارم ، آپدیت میشه و به نظر من ارزش هزینه نداره و  وقتی که قلعه فتح کردی همونجا زره مینیت من قبلی هست که سپر خوبی داره و وزن کمی

لذت بازی تو همون شهرک سازی و گشت گذاره و وقتی حمله میشه ازشون دفاع کنی یه جور سرگرمی ثانویه هستش و مشکلی از بابت پایان بازی با گروه دیگه نداره و آسون ترین روش برای پایان بازی همین برادر هود هستش ،

فیوژن کور تو بازی فراونه و با پاور آمور اینور اونور بری خودش تو جعبه های مهمات میده و بیشتر ساختمونها ژنواتور فیوژن داره

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه دوست عزیز @};-

من بازی رو نصب کردم و اینقدر گنگ بود و ازش سر در نیاوردم که سریع پاکش کردم

با راهنمایی های شما شاید دوباره نصبش کنم :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...