رفتن به مطلب

راهنمای بازی fallout 4 برای تازه وارد ها + قسمت 3 اضافه شد صفحه ی 2

alidadashnejad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه سوال الان من میتونم همه ژنراتورامو به یک پایه برق معمولی وصل کنم و ازش انشعاب بگیرم یا نه

برق رسانی انطور انجام میشه وسایل برقشونو از کجا بیارن فقط وصله به دکل برق راستی یه دونه تو قسمت پایه برقا هست شبیه دکله اونو بلسازم چی میشه

چطوری مردمو جذب کنم زیاد شن

1 دکل رادیویی بساز و برق وصل کن بهش بعد دکمه روش بزنه . اسم اون دکل رادیو بیکان هست.

ازه ون زمان شروع میکنه به فرستادن پیام رادیوویی و مردم جذب میکنه سعی کن تا قبل دیوار بکشی دفاعی بزاری اب و کمی مزرعه و تخت خواب .

1 سری کانکتور هست شبیه ال ام بی های خودمونن وصل میکنی به هر خونه و 1 سیم میکشی بهش دیگه کل اون خونه برق داره تقریبا

لینک به دیدگاه

• ارسال 279
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

من الان میخوام کل منطقه سیم کشی کنم سه تا ژنراتور وصل کردم به یک چایه ولی از اون چرا نمیشه انشعاب گرفت

برای دکل رادیویی به کریستال هست از کجا پیدا کنم

لینک به دیدگاه

یه سوال الان من میتونم همه ژنراتورامو به یک پایه برق معمولی وصل کنم و ازش انشعاب بگیرم یا نه

برق رسانی انطور انجام میشه وسایل برقشونو از کجا بیارن فقط وصله به دکل برق راستی یه دونه تو قسمت پایه برقا هست شبیه دکله اونو بلسازم چی میشه

چطوری مردمو جذب کنم زیاد شن

1 دکل رادیویی بساز و برق وصل کن بهش بعد دکمه روش بزنه . اسم اون دکل رادیو بیکان هست.

ازه ون زمان شروع میکنه به فرستادن پیام رادیوویی و مردم جذب میکنه سعی کن تا قبل دیوار بکشی دفاعی بزاری اب و کمی مزرعه و تخت خواب .

1 سری کانکتور هست شبیه ال ام بی های خودمونن وصل میکنی به هر خونه و 1 سیم میکشی بهش دیگه کل اون خونه برق داره تقریبا

لینک به دیدگاه

نمیشه از یک دکل به دکل دیگه سیم وصل کرد یعنی به یک از ژنراتور سیم وصل کنم به یک دکل از اون دکل به دکل دیگه

لینک به دیدگاه

نمیشه از یک دکل به دکل دیگه سیم وصل کرد یعنی به یک از ژنراتور سیم وصل کنم به یک دکل از اون دکل به دکل دیگه

چرا دیگه کاربردشون همینه با ارتفاع های مختل برای زیبا سازی مکان مورد نظرت حتی میتونی از یکی به چند جا دیگه انشعاب بدی من خودم همه کانکتور ها رو تست نکردم اما شدن میشه
لینک به دیدگاه

شما خودت دکل رایدو ساختی کریستال میخواد یکی از مواد مصرفیشه من ندارم

لینک به دیدگاه

شما خودت دکل رایدو ساختی کریستال میخواد یکی از مواد مصرفیشه من ندارم

ایتن های روی زمین رو scrap کن قبلش مینویسه چیا میده مثلا وقتی 1 ایتم رو میخای بازیافت کنی 1 کادر میاد میگه 5 تا استیل میده بگرد ببین چه جور ایتمایی باید اسکرپ کنی
لینک به دیدگاه

اقا یکی میدون بگه مواد کریستال برای دکل رادیو  از کجا گیر بیارم

ویرایش شده توسط navidesmili
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا یکی میدون بگه مواد کریستال برای دکل رادیو  از کجا گیر بیارم

باید از آت و آشغال ها گیر بیاری یا از فروشنده ها بخری ، یادم نیست که با خردکردن سلاح ها کریستال هم میداد یا نه ، البته باید پرک مخصوصشو بگیری

ضایعاتی که رو زمین منطقه سبز رنگ هستش با دکمه r خرد کردن البته قبلش باید دکمه V نگه داری تا ساخت و ساز برات باز بشه

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

باید از آت و آشغال ها گیر بیاری یا از فروشنده ها بخری ، یادم نیست که به خرد سلاح ها کریستال هم میداد یا نه ، البته باید پرک مخصوصشو بگیری

کدوم پرک راجب پرک های دز این زمینه و امثال این که مفیدن توزیح بدین راستی 1 پرک هست نوشته که لوکال نمیدونم چی چی شیر میکنه ورک شاپ رو
لینک به دیدگاه

این فروشنده ای دیاموند همشون پخش پلان اقا اگه کسی مدونه بگه من کل بیسمو اوراق کردم کریستال نیست

دوستان فهمیدم توی ی.و.ت.ی.ئ.ب زده کسی خواست بگه بگم چطور پیدا کنه

کریستال توی دوربینا توی دیاموند سی تی توی اینه ها هستش

میکروسکوپا هم کریستال داره

توی کمبریج پلیس تو یکی از اتاقا یدونه اینه کوچیک رو میزه اون اتاقی که یه پروژکتور نورانی تو اتاقشه روی میز یه اینه دستیه اون داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کدوم پرک راجب پرک های دز این زمینه و امثال این که مفیدن توزیح بدین راستی 1 پرک هست نوشته که لوکال نمیدونم چی چی شیر میکنه ورک شاپ رو

1-اسلحه ها و آمورها خرد کنی لوازم بهتری میده مثلا (فلز ، کریستال ، آلیومینیوم و ...)

2-با این پرک میتونی با ورزن زیاد فست ترول کنی و موقع راه رفتن از AP کم میشه

پرکی هم که شما میگی من ندیدم

Fallout4_2016_08_17_13_57_44_264.jpg

لینک به دیدگاه

1-اسلحه ها و آمورها خرد کنی لوازم بهتری میده مثلا (فلز ، کریستال ، آلیومینیوم و ...)

2-با این پرک میتونی با ورزن زیاد فست ترول کنی و موقع راه رفتن از AP کم میشه

پرکی هم که شما میگی من ندیدم

Fallout4_2016_08_17_13_57_44_264.jpg

فالوت با چه تنظیماتی اجرا میکنی

لینک به دیدگاه

عکس میگیرم میزارم بهت نشون میدم هست روی همین ویرایش میکنم عکس رو قرار میدم

لینک به دیدگاه

بازی برا شما هم دیر لود میشه  موقع فست تراول و جاهای دیگه

لینک به دیدگاه

بازی برا شما هم دیر لود میشه موقع فست تراول و جاهای دیگه

من ssd دارم فست تراول حدود 8 9 ثانیه
لینک به دیدگاه

من که گیمو LOW میزنم بازم میخوام فریمم بیشتر باشه حیف کاش بجا750TI   

950GTXمیگرفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فالوت با چه تنظیماتی اجرا میکنی

high

با یه کمی اورکلاک میشه فریمو بیشتر کرد 750ti کارت خوبیه و قابلیت اور بالایی داره

قبلا واسم حدود 2 الی 3 ثانیه فست ترول طول میکشید اما با اضافه کردن dlc های جدید یه کم بیشتر شده

لینک به دیدگاه

منم این کارتو دارم بابا highنمیکشه تازه مال من چهار گیگه

چطور اورکلاکش کنم اموزشش کجا هست

لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز این پرک مورد نظر من و اکر درست باشه عالیه...

راستی مجلات و روزنامه ها 1 قابلیت هایی میدن اینا همیشگین با باید مجله پیشت باشه هنیشه اخه من میخام مجلاتم رو بچسنم تو قفسه

4db0d9c1bce5b143a58768dc3f3d984a.jpg

پرک bloody mess رو میشه شفاف سازی کنید خیلی عجیبه.

من اینتلجنسم بالای ایا گرفتن تلنت idiot savant رو پیشنهاد میکنی ؟! لول 22 هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب دوست عزیز این پرک مورد نظر من و اکر درست باشه عالیه...

راستی مجلات و روزنامه ها 1 قابلیت هایی میدن اینا همیشگین با باید مجله پیشت باشه هنیشه اخه من میخام مجلاتم رو بچسنم تو قفسه

4db0d9c1bce5b143a58768dc3f3d984a.jpg

پرک bloody mess رو میشه شفاف سازی کنید خیلی عجیبه.

من اینتلجنسم بالای ایا گرفتن تلنت idiot savant رو پیشنهاد میکنی ؟! لول 22 هستم

اون پرک که واسه بازکردن فروشگاه و ساختن ورک شاپ استفاده میشه ، استفاده دیگه ای نداره

راجب 2تا پرکی که گفتین ارزش ندارن من اینبار تستی گرفتم به درد نمیخورن

پرک 9 و 10 اینتلجنس حتما بگیرید

پرک 9 مصرف فیوژن کور کمتر میکنه که من همیشه تا ته میگیرم

پرک 10 وقتی جونت خیلی کم بشه صحنه آهسته میشه و قدرتت بیشتر میشه و ضربات کمتری میخوری اینو یه دونه بگیری کافیه (البته واسه مدت کمی)

مجله هارو بچسبون به قفسه مشکلی نداره ، زمانی که واسه اولین بار میخونی حساب میشه

منم این کارتو دارم بابا highنمیکشه تازه مال من چهار گیگه

چطور اورکلاکش کنم اموزشش کجا هست

با برنامه msi after burn

تو نت سرچ بزن میاد

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

ولتاژ اینا چقدر تغییر دادی ؟ کارتم نسوزه lol

چقدر افزایش دادی ؟

لینک به دیدگاه

به جمع گروه lairod پیوستم با این کار بقیه گروه ها با من دشمن میشن در اینده ؟! اخه هدایش سلاح های خوبی میده به ادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به جمع گروه lairod پیوستم با این کار بقیه گروه ها با من دشمن میشن در اینده ؟! اخه هدایش سلاح های خوبی میده به ادم

بهت حق انتخاب میده ، من کلاً با این گروه حال نکردم یعنی چی روباتا رو آزاد کنی واسشون زندگی دستو پا کنی ، جونتو واسه قوطی به خطر بندازی

لینک به دیدگاه

بهت حق انتخاب میده ، من کلاً با این گروه حال نکردم یعنی چی روباتا رو آزاد کنی واسشون زندگی دستو پا کنی ، جونتو واسه قوطی به خطر بندازی

جوری گه من فهمیدم این ربات ها مغز انسان دارن و مثلد1 ادم هستن. فرق زیادی ندارن. پسر سلاحشون حرف نداره هم اسنایپرش هم اوون دیزرت عزیزش اووووف کولاکه
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...