رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب قطعات پیشنهادی DDR4 با ذکر دلیل قانع کننده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان من چندتا از قطعاتمو برای به روز زسلنی کامپیوترم فروختم و خالا قصد خرید همون قطعاتو با DDR4 دارم لطفا راهنمایی کنید بدونه تعصب روی برند

بین مادربردهای زیر کدومو بگیرم

ASUS ROG Maximus VIII Hero LGA1151 Z170 Mainboard

MSI Z170A Gaming M7 LGA1151 Z170 Mainboard

GIGABYTE Z170X-Gaming 7 LGA1151 Z170 Mainboard

من مادربرد و cpu و رم و پاور و موس و یه هارد برای ویندور میخوا م حدودا 2.500 میخوام هزینه کنم شاید هم بیشتر شما کمک کنید و یه سیستم پیشنهاد بدین کا از همه نظر عالی باشه چون خیلی وسواسم رو سیستم 

برا گیم میخوام

البته گرافیکم gtx 770 asus و کیسم green x9  و کولر corsire x100i هست با سه تا هارد 3 ترابایت اینا رو گفتم که برا انتخاب پاور کمک شه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در انتخاب ASUS ROG Maximus VIII Hero LGA1151 Z170 Mainboard شک نکنید دلیل زیاد داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون داداش ولی چه دلایلی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون داداش ولی چه دلایلی

همینکه گارانتی .... و ....  نیست خودش یه برتری خیلی خاصه  چون قیمتش منصفانه تر هست :laughing: :laughing:

دو مادربرد دیگه رو باید با قیمت دلاری 4 به بالا بگیری اما ایسوس اینطور نیست و خیلی قمیتش واقعی تره.

گیگا بایوسهاش یه مقدار مشکل داره.

مین ام اس آی هم رده پایین تر هست.

چندین دلیل دیگه که متاسفانه وقتش نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا شما هر وقت تونستین مفید رانماییم کنید ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من چندتا از قطعاتمو برای به روز زسلنی کامپیوترم فروختم و خالا قصد خرید همون قطعاتو با DDR4 دارم لطفا راهنمایی کنید بدونه تعصب روی برند

من مادربرد و cpu و رم و پاور و موس و یه هارد برای ویندور میخوا م حدودا 2.500 میخوام هزینه کنم شاید هم بیشتر شما کمک کنید و یه سیستم پیشنهاد بدین کا از همه نظر عالی باشه چون خیلی وسواسم رو سیستم

برا گیم میخوام

البته گرافیکم gtx 770 asus و کیسم green x9 و کولر corsire x100i هست با سه تا هارد 3 ترابایت اینا رو گفتم که برا انتخاب پاور کمک شه

درود

دوست عزیز هزینه از چه سطحی بالاتر نره؟

اگر براتون مهمه که با هزینه بهینه کارتون راه بیوفته.. این رو هم مشخص کنید.

مقدار بودجه ای که برای کارت گرافیک در نظر دارید رو هم لطف کنید.

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من گرافیک دارم گفتم که این قطعاتو دارم :گرافیکم gtx 770 asus و کیسم green x9 و کولر corsire x100i هست من همو2.500 تا نهایت3 تومن

لینک به دیدگاه

درود.

الان با این قیمت های "منصفانه" اصلا خریدن Z170 خودش دلیل قانع کننده نداره که شما برای مادربوردش دلیل میخوای :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مقایسه ASUS Z170 ROG Maximus VIII Hero و MSI Z170A Gaming M7 : مادربورد ایسوس با اختلاف کمی بهتر هست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

پیشنهاد:

ASUS Z170 Pro Gaming

Intel® Core™ i5-6600K

Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2666Mhz CL15

Cooler Master G750M

----------------------------------------------------------

2.165.000 تومن.

بقیه مبلغ رو هم میتونی برای هارد و موس و یه کولر خوب برای CPU هزینه کنی @};- 

لینک به دیدگاه

برا گیم میخوام

البته گرافیکم gtx 770 asus و کیسم green x9 و کولر corsire x100i هست با سه تا هارد 3 ترابایت اینا رو گفتم که برا انتخاب پاور کمک شه

درود دوست عزیز

سیستم پیشنهادی بنده بشرح ذیل است.

CPU: I5 6600K 960 T

M.B: Asus Z170 Hero 900 T

RAM: Gskills Trident Z 2x8g=16g 3200Mhz CL16 530 T

POWER: Green Gp750b-oc+ Evo 80 Plus Platinum 435 T

SSD: Samsung 850 EVO 120G 225 T

جمع کل: 3050

1. اگر گیمر حرفه ای هستید 16 گیگ رم ضروری هست، مخصوصا" برای حال مثل Gta V ‎‎& Cod... و بازی های آینده.

2.‏ پاور پیشنهادی از گریین کیفیت و گواهینامه و گارانتی معتبری داره و ساخت شرکت بزرگ High Power‏ هست، پس خیالتون راحت.

3.‏ فکر کنم منظور شما از هارد برای ویندوز همون SSD‏ باشه، چون ماشالا هارد که زیاد دارین و برای سرعت بالا SSD‏ میخواین که یکی از بهترین مدلهاش به شما معرفی شده.

متأسفانه برای موس بودجه نموند و تازه 50 تومن هم بیشتر از بودجه شما شد ولی سیستم بسیار حرفه ای شد.

ضمنا" تمامی قیمت ها از فروشگاه لیون گرفته شده.

سؤالی بود در خدمتم.

شادکام باشید.

لینک به دیدگاه

z170 هست که از Quad Channel پشتیبانی کنه یا همه Dualند؟

لینک به دیدگاه

درود.

الان با این قیمت های "منصفانه" اصلا خریدن Z170 خودش دلیل قانع کننده نداره که شما برای مادربوردش دلیل میخوای :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مقایسه ASUS Z170 ROG Maximus VIII Hero و

MSI Z170A Gaming M7 : مادربورد ایسوس با اختلاف کمی بهتر هست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

پیشنهاد:

ASUS Z170 Pro Gaming

Intel® Core™ i5-6600K

Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2666Mhz CL15

Cooler Master G750M

----------------------------------------------------------

2.165.000 تومن.

بقیه مبلغ رو هم میتونی برای هارد و موس و یه کولر خوب برای CPU هزینه کنی @};-

درود

ایشون در اول تاپیک عرض کردند که کولر پردازنده Corsair H100i‏ دارند و نیازی کولر جدید ندارند.

موفق باشید.

z170 هست که از Quad Channel پشتیبانی کنه یا همه Dualند؟

خیر، همه Dual Channel‏ هستند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از راهنمایی شما دوستان عزیز خیلی خیلی تشکر میکنم و اگه کسی مادر برد و سی پی یو z170 دست دوم سراغ داره ممنون میشم خبر بهمون بده

لینک به دیدگاه

برا گیم میخوام

البته گرافیکم gtx 770 asus و کیسم green x9  و کولر corsire x100i هست با سه تا هارد 3 ترابایت اینا رو گفتم که برا انتخاب پاور کمک شه 

دوست عزیز این 3 مادربرد به طور کلی خوبن و هر کدوم برتری هایی به اون یکی داره  اگر شما میخوای هزینه کمتری کنی و قیمت برای شما ملاکه اونی که ارزون تر هست رو تهیه کنید(موردی پیش نمیاد بعدا) ولی اگه برای شما امکانات و گارانتی و... مهمتره  پیشنهاد من گیگابایت هست.

ویرایش شده توسط networker
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...