رفتن به مطلب

مشکل در نصب رم جدید

7seas
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. مادربوردم GA41MT-ES2L  گیگاایت هستش وتا 1333 ساپورت می کنه. با توجه به اینکه می گفتند اگر رم با فرکانس بالاتر بندازی، مشکلی پیش نمیاد و خودش Downclock میشه من هم دو تا رم گیگ کینگستون مدلHyper Fury  با فرکانس 1866روی مادربوردم انداختم. الان دو تا رم جدید رو که نصب می کنم سیستم بالا نمیاد و صدای بوق کیس بلند میشه و سیستم ریستارت میشه!!

فرکانس سی پی یو رو  روی 333 گذاشتم .ولی بازهم درست نشد!حالا لازمه قسمت های دیگه بایوس روی کامل تنظیم کنم،؟ قسمت Cpu  رو باید کانفیگش درست کنم و یا رم رو؟

نکته: بایوس رو آپدیت کردم، رم ها هم سالم هستن( چون وقتی با یه دونه رم قبلیم سیستم میاد بالا و رم جدید رو داخل اسلات میزارم و

با نرم افزار Cpuz چک می کنم مشخصات رم جدید رو نشون میده؛ حالانمی دونم این معنیش این میشه که رم ها سالم هستن و کار میکنن یا نه؟)

لینک به دیدگاه

رم های جدید چند گیگ هستند!؟

درضمن برد شما تا 1066 ساپورت میکنه نه 1333

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم

از آواژنگ پرسیدم گفتند چون این مادربوردا مال چند سال پیشه از همان رمهای قدیمی باید استفاده بشه

چیپ رم های جدید رو مین بورد نمیشناسه حتی اگر 1333 هم باشه

لینک به دیدگاه

رم های جدید چند گیگ هستند!؟

درضمن برد شما تا 1066 ساپورت میکنه نه 1333

دو تا چهار گیگ

تو مشخصات برد تو، صفحه گیگا 1333 نوشته

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3248#sp

اولین اقدام . آپدیت بایوس !!!

از f1 به f5 آپدیت کردم، جواب نداد!!!
لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم

از آواژنگ پرسیدم گفتند چون این مادربوردا مال چند سال پیشه از همان رمهای قدیمی باید استفاده بشه

چیپ رم های جدید رو مین بورد نمیشناسه حتی اگر 1333 هم باشه

داخل دیتا شیتی که از آدرس زیر برداشتم نوشته بود Compatible with Intel 6, 7, 8, 9 and 1002 series

chipsets, as well as A75, A87, A88, A89, A78 and E35 AMD chipsets

حالا به نظر شما با مشخصات برد من هماهنگی نداره؟

http://www.hyperxgaming.com/us/memory/fury

اقدام دوم !

از سلامت رم ها مطمئن شوید !!!

چه جوری؟

وقتی که با یک دونه رم قبلی ویندوز م رو بالا میارم، و بعد رم جدید رو کنارش نصب میکنم، با نرمافزار،cpuz چک میکنم مشخصات رم رو قشنگ میده!! این به این معنی نیست که رم ها سالمه؟

لینک به دیدگاه

دو تا چهار گیگ

تو مشخصات برد تو، صفحه گیگا 1333 نوشته

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3248#sp

از f1 به f5 آپدیت کردم، جواب نداد!!!

1:تو همون صفحه نوشته Support for DDR3 1066/800 MHz memory modules !!!

2: تو لیست رم های پشتیبانی شده ، فقط یک مدل 4GB هست که کمی برام عجیبه.

یک برای من پیش اومده بود که رم قابل استفاده نبود، ولی CPUz مشخصاتش رو نشون میداد!

که بخاطر ولتاژش بود (پردازنده حداکثر 1.35 ساپورت میکرد ولی مال من 1.5 بود)!

وقتی که با یک دونه رم قبلی ویندوز م رو بالا میارم، و بعد رم جدید رو کنارش نصب میکنم، با نرمافزار،cpuz چک میکنم مشخصات رم رو قشنگ میده!! این به این معنی نیست که رم ها سالمه؟

باید بگم خیلی شجاع هستی!

من تو 12 سال گذشته، شجاعت انجام چنین کاری رو نداشتم...

لینک به دیدگاه

1:تو همون صفحه نوشته Support for DDR3 1066/800 MHz ...

فکر میکنم رم الان من ژل 1333 هستش، به خاطر همین زیاد به اون نوشته اعتنا نکردم. رم قبلی رو چک میکنم ببینم دقیقا چی هستش

1

باید بگم خیلی شجاع هستی!

من تو 12 سال گذشته، شجاعت انجام چنین کاری رو نداشتم...

دور و بری ها بیشتر بهم میگن کله شق هستی. ریسک هستش دیگه، پول بدم و قطعه ای که خریدم بهت جواب نده، به این مسایل کمتر توجه میکنم

لینک به دیدگاه

این CPU clock ratio و multiplier چیه؟

الان فرکانس پردازنده من 200 هستش، امکانش هست که با دستکاری اون مشکل رو حل کرد؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

این CPU clock ratio و multiplier چیه؟

الان فرکانس پردازنده من 200 هستش، امکانش هست که با دستکاری اون مشکل رو حل کرد؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

دوست عزیز به عنوان آخرین گزینه فرکانس سی پیو رو تغییر بده،اگه سر رشته نداری ممکنه به سی پی یو آسیب بزنی....می خوای ابروشو برداری می زنی چششم کور می کنی... @};-

لینک به دیدگاه

داخل دیتا شیتی که از آدرس زیر برداشتم نوشته بود Compatible with Intel 6, 7, 8, 9 and 1002 series

chipsets, as well as A75, A87, A88, A89, A78 and E35 AMD chipsets

حالا به نظر شما با مشخصات برد من هماهنگی نداره؟

http://www.hyperxgaming.com/us/memory/fury

چه جوری؟

در کل نه دلیل نمیشه !!!

بگذریم . نکته مهم اینه که شما با یک رم قدیم و یک رم جدید مشکل نداری . وقتی دوتا رم جدید قرار میدید مشکل به وجود میاد ! ( این نتیجه گیری من از حرفهای شماست اگر اشتباه میکنم بگید )

خب 1 سوال :  شما با یک رم جدید ( بدون استفاده از رم های قبلی و فقط یک عدد رم ) بازهم مشکل دارید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در کل نه دلیل نمیشه !!!

بگذریم . نکته مهم اینه که شما با یک رم قدیم و یک رم جدید مشکل نداری . وقتی دوتا رم جدید قرار میدید مشکل به وجود میاد ! ( این نتیجه گیری من از حرفهای شماست اگر اشتباه میکنم بگید )

خب 1 سوال : شما با یک رم جدید ( بدون استفاده از رم های قبلی و فقط یک عدد رم ) بازهم مشکل دارید ؟؟؟

کلا مشکل داره، چه دوتایی! چه تکی! اون توضیحی که پستهای قبل نوشتم مربوط به حالتی میشه که با تک رم قدیمی ویندوز رو میارم بالا رم جدید رو تو حالت روشن به اسلات اضافه میکنم![emoji43] [emoji15] ( چرا ش هم یه چند پست قبلتر نوشتم )
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...