رفتن به مطلب

مشکل صدای وز وز کیس x7 گرین !!

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

خیلی وقت پیش کیس گرین X7 خریدم از هفته بعد خرید یه صدای وز وز از جلوی کیس میومد که با فشار دادن درست میشد و بعد از چند دقیقه دوباره صدا میداد و کل صدا هم به خاطر لرزش خیلی کمیه که 3 تا هارد ایجاد میکرد.

خلاصه بعد از یه مدت صدا قطع شد و بعدا دوباره شروع شد در آخر بعد از تحقیقات فرآوان و تجربه متوجه شدم وقتی کولر خانه روشن میشه و هوا سرد میشه کیس وز وز میکنه و وقتی هوا گرم میشه قطع میشه یعنی بیماری کیس فصلی بود حداقل 6 ماه سال از وز وز در امانیم.

چند روز پیش پنجره اتاق رو باز کردم یه هوای سردی بیاد تو اتاق که باز صدا شروع شد. فیلم گرفتم شما هم ببنید.

http://www.aparat.com/v/FOY6r

بعد متوجه شدم سرطانی که از مونتاژ خودروهای خارجی شروع شد تا امروز که ماشین رو باید از کارخانه تحویل گرفتی مستقیم بری تمیرگاه انگار کم کم داره  به کالاهای کامپیوتری هم سرایت میکنه.

حالا میفهمم چه اشتباهی کردم پامو گذاشتم توی این سیاره سبز کاش توی سیاره خاکستری خودمون (محصولات اون ور آبی) سیر میکردم.

ویرایش شده توسط einstein_dn
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

خیلی وقت پیش کیس گرین X7 خریدم از هفته بعد خرید یه صدای وز وز از جلوی کیس میومد که با فشار دادن درست میشد و بعد از چند دقیقه دوباره صدا میداد و کل صدا هم به خاطر لرزش خیلی کمیه که 3 تا هارد ایجاد میکرد.

خلاصه بعد از یه مدت صدا قطع شد و بعدا دوباره شروع شد در آخر بعد از تحقیقات فرآوان و تجربه متوجه شدم وقتی کولر خانه روشن میشه و هوا سرد میشه کیس وز وز میکنه و وقتی هوا گرم میشه قطع میشه یعنی بیماری کیس فصلی بود حداقل 6 ماه سال از وز وز در امانیم.

چند روز پیش پنجره اتاق رو باز کردم یه هوای سردی بیاد تو اتاق که باز صدا شروع شد. فیلم گرفتم شما هم ببنید.

http://www.aparat.com/v/FOY6r

بعد متوجه شدم سرطانی که از مونتاژ خودروهای خارجی شروع شد تا امروز که ماشین رو باید از کارخانه تحویل گرفتی مستقیم بری تمیرگاه انگار کم کم داره  به کالاهای کامپیوتری هم سرایت میکنه.

حالا میفهمم چه اشتباهی کردم پامو گذاشتم توی این سیاره سبز کاش توی سیاره خاکستری خودمون (محصولات اون ور آبی) سیر میکردم.

سلام داداش گولم کیس منم ایکس 7 هست همین صدرو ضعیف تر میده مشکل برای یکی از خروجی های فن کیس هست فکر کنم خروجی فن های b هست سفید رنگه چون وقتی اونو میکشم بیرون کامل بی صدا میشه سیم برقش نویز داره

لینک به دیدگاه

صدای وز وزی که میگید احتمال ۹۰٪ صدای موتور فن ها در دور پایین هست(فایل پیوستی رو ندیدم).

چون فن کنترلر ها دور فن رو میارن پایین سیم پیچ دور فن در اثر بارمغناطیسی دورشون شروع به لرزش و تولید صدا میکنه. (مثل خاصیت بلندگو) اگه برق بیشتری به فن برسه این صدا از داخل موتورش قطع میشه. کاریش هم نمیشه کرد! یک نوع لاک مخصوص مدار سیم پیچ هست که فیکس میکنه ولی نمیدونم رو فن میشه استفاده کرد یا نه، و حالت دیگه برای اصلاح تغییر ضرایب ولتاژ،امپر،وات و ... هست که سر در نمیارم:D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

از خود فن نیست از قسمت کنترل فن  هست چون اون کابل رو با فن های  سری a و b تست زدم همین صدا رو داشت و خروجی a  رو به فن های a و b تست کردم هیچ صدایی تولید نمیکرد

لینک به دیدگاه

سلام داداش گولم کیس منم ایکس 7 هست همین صدرو ضعیف تر میده مشکل برای یکی از خروجی های فن کیس هست فکر کنم خروجی فن های b هست سفید رنگه چون وقتی اونو میکشم بیرون کامل بی صدا میشه سیم برقش نویز داره

صدای وز وزی که میگید احتمال ۹۰٪ صدای موتور فن ها در دور پایین هست(فایل پیوستی رو ندیدم).

چون فن کنترلر ها دور فن رو میارن پایین سیم پیچ دور فن در اثر بارمغناطیسی دورشون شروع به لرزش و تولید صدا میکنه. (مثل خاصیت بلندگو) اگه برق بیشتری به فن برسه این صدا از داخل موتورش قطع میشه. کاریش هم نمیشه کرد! یک نوع لاک مخصوص مدار سیم پیچ هست که فیکس میکنه ولی نمیدونم رو فن میشه استفاده کرد یا نه، و حالت دیگه برای اصلاح تغییر ضرایب ولتاژ،امپر،وات و ... هست که سر در نمیارم :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

از خود فن نیست از قسمت کنترل فن  هست چون اون کابل رو با فن های  سری a و b تست زدم همین صدا رو داشت و خروجی a  رو به فن های a و b تست کردم هیچ صدایی تولید نمیکرد

سلام خدمت دوستان

از فن ها نیست چون برق 7 فن کیس رو با هم قطع کردم ولی صدا قطع نشده.

وقتی پنل جلوی کیس رو در میارم مشکل صدا کاملا حل میشه و دیگه صدا نمیده.

این موضوع رو هم اینجا نوشتم تا مشکل رو بگم دوستان آگاهی داشته باشن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...