رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب مادربورد و CPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه لیونی ها من تازه عضو شدم تو سایت و ممنون از مدیران لیون برای سایت خوب و عالیشون .

دوستان من قصد خرید یه سیستم رو دارم ولی سر دو راهی بدی گیر کردم تو انتخاب مادربورد و سی پی یو استفاده من نود درصد گیمینگ و اینترنت و مالتی مدیا هست با این وجود کدوم از گزینه های زیر رو پیشنهاد میدید که کدوم قوی تر و مچ تر هستن برای استفاده من .ممنون

به صورت موردی میپرسم سوالامو ممنون میشم همه رو جواب بدید مرسی

1- سی پی یو سری شیشم اسکای لیک 6700 کا  +  مادر بورد سری  z

2-   سی پی یو سوکت 2011 مثل 5820  + مادر بورد سری x99 

3- به نظرتون برای گیم و اینترنت و مالتی مدیا کدوم بهتر و قوی تر و بازدهی بیشتری داره .  گرافیک انتخابیمم 980ti هست که اینم مدل های زیادی داره نظر خودم رو گیگابایت  980ti g1 هست اگه ممکنه در مورد گرافیکم کمکم کنید که کدوم مدل 980 تی آی بهتره

4- و اینکه نظر خودم برای مادر بورد و گرافیک گیگا بایت هست دوستان گیگا بهتره یا ایسوس ؟؟؟؟ من دوام برام خیلی مهمه چون شبانه روز روشنه سیستمم

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ماکزیمم بودجه شما چقدر است ؟

در ضمن بهتره برند ها را مقایسه نکنیم دوست من ، باید مدل های مختلف از برند های مختلف مقایسه شود نه دو برند با توجه به بودجه البته .

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

سلام یلداتون مبارک

عرض شود حضورتون برای گیم مورد زیر که انتخاب کردید توجیه بیشتری داره مناسب هست

1- سی پی یو سری شیشم اسکای لیک 6700 کا  +  مادر بورد سریz

اما برای انتخاب برند بین ایسوس و گیگا توی رنج قیمت یکسان موضوع به نظر من سلیقه ای هست , هر چند به نظر شخصی بنده گیگا مناسب تر هست

در مورد کارت گرافیک مدل انتخابیتون مدل فوق العاده ای هست بعد از اون برید سراغ برند EVGA

موفق باشید

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

گزینه 2 رو ترجیح میدم .

3- مدل 980ti گیگابایت رو خیلی ها ازش تعریف میکنن .

4- فکر نمیکنم در مدل های گرون قیمت مادربرد ها فرق زیادی از نظر دوام داشته باشن ( البته باز من ایسوز رو ترجیح میدم ولی فرقی هم نمیکرد اگه گیگا هم برمیداشتم ) کلا مدل های رده بالای مادربرد ها همشون کیفیت بالایی دارن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

مطالب تون رو نخوندم . فقط موارد انتخابی تون رو دیدم

من اگه باشم تا مورد Sky ها با خنک کننده ها حل نشه نمیرم طرفش

لینک به دیدگاه

با سلام

منظور شما مشکل خم شدن هست، درسته!؟

با واترکولر ها هم مگه خم میشه!؟

لینک به دیدگاه

با سلام

بیشتر کولر ها مشکل ساز نیستن اصلا دلیل خوبی نیست که sky رو به خاطر مشکل کولر هاش نخریم

میتونید واتر کول بزارید یا هم از کولر هایی که برای همین سی پی یو ها هستن استفاده کنید

زیر 6 ملیون سمت سوکت 2011 نرین ولی بالای این قیمت حتما همین سوکت رو ببندید 

منظور شما مشکل خم شدن هست، درسته!؟

با واترکولر ها هم مگه خم میشه!؟

بله مشکل خم شدن هست 

و این که با واتر کول مشکلی نداره

ویرایش شده توسط mortezadime
لینک به دیدگاه

به نظر من برای مادربرد و کاربری شما  GIGABYTE H170-Gaming 3 مناسبه. کارت گرافیک هم من خودم انتخابم گیگابایته و کولینگ خیلی خوبی داره .

ویرایش شده توسط Juggernaut
لینک به دیدگاه

سلام به همه لیونی ها من تازه عضو شدم تو سایت و ممنون از مدیران لیون برای سایت خوب و عالیشون .

دوستان من قصد خرید یه سیستم رو دارم ولی سر دو راهی بدی گیر کردم تو انتخاب مادربورد و سی پی یو استفاده من نود درصد گیمینگ و اینترنت و مالتی مدیا هست با این وجود کدوم از گزینه های زیر رو پیشنهاد میدید که کدوم قوی تر و مچ تر هستن برای استفاده من .ممنون

به صورت موردی میپرسم سوالامو ممنون میشم همه رو جواب بدید مرسی

1- سی پی یو سری شیشم اسکای لیک 6700 کا  +  مادر بورد سری  z

2-   سی پی یو سوکت 2011 مثل 5820  + مادر بورد سری x99 

3- به نظرتون برای گیم و اینترنت و مالتی مدیا کدوم بهتر و قوی تر و بازدهی بیشتری داره .  گرافیک انتخابیمم 980ti هست که اینم مدل های زیادی داره نظر خودم رو گیگابایت  980ti g1 هست اگه ممکنه در مورد گرافیکم کمکم کنید که کدوم مدل 980 تی آی بهتره

4- و اینکه نظر خودم برای مادر بورد و گرافیک گیگا بایت هست دوستان گیگا بهتره یا ایسوس ؟؟؟؟ من دوام برام خیلی مهمه چون شبانه روز روشنه سیستمم

سلام.

برای مادربرد، بسته به بودجه تون برند های خوبی در بازار هستن. مشخص کنید که چه قدر می خواید هزینه کنید برای مادربرد. 

برای کارت گرافیک هم همون مدل GIGABYTE G1 خوبه، مدل Xtreme Gaming اش هم فکر کنم توی بازار عرضه شده که مدل بهتر و البته کمی گران تری هم هست. 

لینک به دیدگاه

بیشتر کولر ها مشکل ساز نیستن اصلا دلیل خوبی نیست که sky رو به خاطر مشکل کولر هاش نخریم

میتونید واتر کول بزارید یا هم از کولر هایی که برای همین سی پی یو ها هستن استفاده کنید

زیر 6 ملیون سمت سوکت 2011 نرین ولی بالای این قیمت حتما همین سوکت رو ببندید

بله مشکل خم شدن هست

و این که با واتر کول مشکلی نداره

درود

دوستان این مشکل خم شدن دیگه چیه؟

یعنی پردازنده I7‎ ‎6770k‏ با ایر کولر سنگین خم میشه؟!

لطفا" کمی توضیح بدید.

لینک به دیدگاه

قطر پردازنده های اسکای لیک به مقدار خیلی ناچیزی کمتر از نسل قبل هست . یعنی مقدار خیلی کمی فاصله بین صفحه بعضی خنک کننده ها ( فقط بعضی از خنک کننده ها ) و پردازنده ممکنه به وجود بیاد که اگه مادربرد رو عمود بزاریم اون وقت به قسمت پایینی پردازنده بیشتر فشار میاد و به قسمت بالای پردازنده کمتر و ممکنه به همین علت پایه های پردازنده کج بشه و به احتمال خیلی کمی حتی ممکنه پردازنده بسوزه .

لینک به دیدگاه

درود

دوستان این مشکل خم شدن دیگه چیه؟

یعنی پردازنده I7‎ ‎6770k‏ با ایر کولر سنگین خم میشه؟!

لطفا" کمی توضیح بدید.

چون نازک تر هستن با ایر کول های بالای 700 گرم اگه کیس زیاد تکون بدین و جابجا کنین خم میشن البته میتونید کیس رو افقی بزارین یا هم از ایر های جدید استفاده کنید که برای این سوکت بهینه شدن

لینک به دیدگاه

چون نازک تر هستن با ایر کول های بالای 700 گرم اگه کیس زیاد تکون بدین و جابجا کنین خم میشن البته میتونید کیس رو افقی بزارین یا هم از ایر های جدید استفاده کنید که برای این سوکت بهینه شدن

ممنون از توضیحات جمیع دوستان.

از نازک بودن سری Sky‏ خبر داشتم و نمیدونستم افتضاح به بار آورده!

یعنی منکه کولر لوسیفرم که هیتسینکش 750 گرم (با لوازم 1079گرم) هست باید کیسم که X8 هست رو افقی بزارم؟!

ای خاک تو سر اینتل با این سری Skylake!!!

اگه اینطور باشه شاید برم سراغ سری X99 و پردازنده i7‎ ‎5930k or i7‎ ‎5820k.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات جمیع دوستان.

یعنی منکه کولر لوسیفرم که هیتسینکش 750 گرم (با لوازم 1079گرم) هست باید کیسم که X8 هست رو افقی بزارم؟!

ای خاک تو سر اینتل با این سری Skylake!!!

اگه اینطور باشه شاید برم سراغ سری X99 و پردازنده i7‎ ‎5930k or i7‎ ‎5820k.

مشکل از اینتل نیست مشکل از کولر ها هست که برای این سوکت ساخته نشدن شما ببینید اگه تو سایت این کولر سوکت 1151 هم نوشته شده مشکلی نداره این خم شدن مال کولر های قدیمی تر هست واتر کول هم مشکل ساز نیست در ضمن مشکل اونقدر ها که فکر میکنید جدی نیست 

من پیشنهادم واتر کول هست برای skylake 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...