رفتن به مطلب

فروش لپ‎تاپ ایسوس فقط 800 هزار تومان

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیز

اگر به یاد داشته باشید مدتی قبل یه تاپیک زدم که از دیجیکالا سفارش ثبت کردم اما یه اشتباهی شده بود و اونا قبول نکردن سفارش رو تغییر بدن برا همین یه سفارش دیگه به صورت موازی ثبت شد(2 تا لپ تاپ)، اون سفارشی که می خواستم تغییر بدم نت بوک ASUS EeeBook X205TA بود که حیفم اومد 60 تومن الکی هزینه پست بدم و پس بفرستم برا دیجیکالا تا بعد 20 روز پولم رو بده، برا همین هر دوتا رو نگه داشتم و پیش خودم گفتم این ASUS EeeBook X205TA رو به صورت آک می فروشم. اما خب مگه کنجکاوی میزاره! :D

خلاصه این نت بوک هیچ وقت 30 ساعت استفاده نشده شاید در حد 15  ساعت اما من میگم 30 ساعت

i22g_wp_20151223_10_05_08_pro.jpg

و اما آیا این نت بوک ارزش خرید داره؟

پردازنده ASUS EeeBook X205TA ساخت اینتل و اتم 4 هسته ای هست. این پردازنده فوق العاده کم مصرفه و چون حرارت زیادی تولید نمیکنه نیازی به فن هم نداره. این پردازنده خیلی خیلی به هزول شبیه و 22 نانومتریه پس مثل اتم تبلت بهش نگاه نکنید

• بدنه این لپ تاپ بسیار با کیفیته و من لپ تاپ زیر 2 تومن با این کیفیت ندیدم
  • نمایشگر فقط میشه گفت عالی زاویه دید فوقالعاده خوبی داره+ روشنایی بسیار عالی + HD
  •  باتری این نت بوک پلیمری هست و تا 12 ساعت وب گردی و تا 11 ساعت پخش ویدئو Full HD دوام میاره
  • این نت بوک حدود 980 گرم وزن داره و جون میده برا مسافرت و جا به جایی و .... باتری که دیگه عالی تر اش کرده
  • حافظه ASUS EeeBook X205TA از نوع emmc هست و هارد نداره، یعنی به نوعی SSD محسوب میشه
  • این نت بوک دی وی دی درایو نداره و خیلی باریک و سبکه، فقط 980 گرم!
  • خودش ویندوز 8.1 اورجینال داشت به 10 ارتقا دادم محشره
  • بسیار شیک و مدرن
  • پشتیبانی کامل از ویندوز 10
  • کیبرد بسیار راحت و خوش دست
  • حاشیه نمایشگر بسیار کم
  • محکم، با دوام
  • بدون فن و صدا و گرد و خاک و هوای داغ
  • شاید جذاب ترین قابلیت این نت بوک بلندگوهاش باشه، کیفیتی که داره رو هیچ وقت تو لپ تاپ زیر 2 تومن پیدا نمی کنید، نا ممکنه، طوری هم طراحی شده که رو هیچ سطحی حتی فرش خفه نمیشه، واقعاً محشره

مناسب برای وب گردی و تماشای فیلم+ موزیک+ آفیس

c9al_wp_20151223_10_04_21_pro.jpg

رنگ: سورمه ای (خیلی فروشگاه ها زدن مشکی اما سورمه ای هست)

سلامت: 100%

باتری: فک نمی کنم بالای 4 بار شارژ شده باشه

گارانتی: آواژنگ فک کنم 2 سال باشه

مطعلقات: کامل+ جعبه و فاکتور دیجی جالا

یک عدد کارت حافظه 32 گیگابایتی Kodak microSDHC 32GB UHS-I U3 90MBs هم چند روز قبل خریداری شده اما چون قصد فروش نت بوک رو دارم، کسی خواست اونم با کارکرد زیر 1 گیگابایت تقدیم می کنم

تاچ پد این نت بوک از لپ تای های 15 اینچی هم بزرگتره و خیلی خیلی خوش دسته مثل لمس موبایل می مونه

فروش: مزایده ای

آخرین قیمت دیجی کالا: 945 هزار تومن

پایه: 780

گام افزایش: 10 تومن

فوری: 800

هزینه ارسال 15 تومنه-بیشتر بود با خودم

فروش خارج از تاپیک هم ممکنه

کلیه شرایط ذکر شده 100% تضمین میشه

سوالی بود بپرسید

کارشناسی رنگ  هم آزاد

تصاویر:

57bv_wp_20151223_10_04_32_pro.jpg

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

داداش بازارگرمى نكن فداتشم بالاست البته يه خورده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش بازارگرمى نكن فداتشم بالاست البته يه خورده

دوست گرامی 140-50 تومن افت بخاطر 15 ساعت استفاده کاملاً منصفانه است، اگه یه لپ تاپ 3 تومنی بود بله شما حق داشتی اما کلا 950 تومن قیمتشه

لینک به دیدگاه

سلام 

اقا هنوز برای فروش هست شاید تا هفته ی بعد تهیه کنم قیمت هم که دیگه پایین تر نمی اد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

اقا هنوز برای فروش هست شاید تا هفته ی بعد تهیه کنم قیمت هم که دیگه پایین تر نمی اد 

سلام

بله موجوده، به دلیل مشغله ای که دارم زیاد پیگیر فروشش نشدم و الی تا الان فروش رفته بود

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام

بله موجوده، به دلیل مشغله ای که دارم زیاد پیگیر فروشش نشدم و الی تا الان فروش رفته بود

سلام لطفا شماره کارت و نام کارت و بانک را برای من ارسال کنید ( پ.خ )

و قیمت اخر رو هم بگید ممنون 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به دوست عزیزم جناب داداش نژاد فروخته شد، ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...