رفتن به مطلب

صدای قار قار فن بالای کیس مگنوم 2

ali_r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستای عزیز

وقتی صبح ها میخوام سیستم رو روشن کنم فن بالای کیس همون که چراغ قرمزه داره به مدت 5 دیقه با صدای بلند قار قار میکنه انگار روغنش تموم شده بعدش درست میشه وصداش به حال عادی برمیگرده. کیس جدود دو سالی کارکرده و روزی 12 ساعت روشنه و  بیشتر تو معرض گرد غباره یعنی تو عرض 1 ماه توی سیستم پر خاک میشه و من هر ماه با باد تمیزش میکنم

خواستم بدونم راه حلی هست برای فن؟ روغن بزنم درست میشه؟ یا برای سرویس فن چیکار باید کرد؟

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام مش علی :x

زمستونه دیگه وقت کوچ پرنده هاس.کلاغ اومده اونجا خونه کرده بذار تخماشو بذاره بعد بیرونش کن :laughing: :laughing:

ولی خارج از شوخی اره روغن بزن.روغن چرخ خیاطی بزن نرم شه خوب میشه

لینک به دیدگاه

به به حمید جان خوبی؟

یکی از دوستان تو خصوصی گفت:

سرعت فن بر اساس دما کنترل میشه، وقتی صبح ها روشن میکنی چون سرده برق کمی بهش فرستاده میشه که باعث میشه خیلی کند و تکون تکون بچرخه، کمی که میگزره، دما میره بالا و دورش هم میره بالا و اوکی میشه. مشکلی نداره

من فکر کردم داره خراب میشه و احتیاج به سرویس داره

این روزا هوا خیلی سرد شده تو مناطق ما هوا صبح ها و شب ها به منفی 7_8 درجه هم میرسه بیچاره حق داره قار قار کنه

ویرایش شده توسط ali_r
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به به حمید جان خوبی؟

یکی از دوستان تو خصوصی گفت:

سرعت فن بر اساس دما کنترل میشه، وقتی صبح ها روشن میکنی چون سرده برق کمی بهش فرستاده میشه که باعث میشه خیلی کند و تکون تکون بچرخه، کمی که میگزره، دما میره بالا و دورش هم میره بالا و اوکی میشه. مشکلی نداره

من فکر کردم داره خراب میشه و احتیاج به سرویس داره

این روزا هوا خیلی سرد شده تو مناطق ما هوا صبح ها و شب ها به منفی 7_8 درجه هم میرسه بیچاره حق داره قار قار کنه

مگه فن 4 پینه!؟

حتی فکر نکنم 3 پین باشه...

راه حل کلی تعویض فن هست!

راه حل موقتی روغن کاری هست!

البته با چون میگید منطقه شما غبار و خاک و ... زیاده، روغن کاری میتونه نتیجه عکس داشته باشه چون وقتی روغن میزنید ، شروع به جذف غبار میکنه و رفته رفته فرسایش قطعات بیشتر میشه!

*البته بعضی روغن ها هستند که خاک جمع نمیکنن! ممکنه کارایی بهتری به شما بده!(البته تست نکردم)

**از لوازم ورزشی فروشا میتونید تهیه کنید (برای روانکاری تسمه تریدمیل استفاده میشه)

***اگه درست یادم باشه، بهش روغن سیلیکون میگن...

ولی دلیل مشکل شما:

فن ها بلبرینگی این شکل رو ندارند! ولی بعضی فن های ارزون قیمت بجای بلبرینگ از روش های دیگه ای استفاده میکنن که بعد از مدتی کاراییش رو از دست میده و شروع به صدا میکنه!

این مشکل رفته رفته هم بدتر میشه...

حتی اگه وقتی صدا میده یک ضربه بهش بزنی(از پشت) صدا قطع میشه یا حداقل کم میشه!

لینک به دیدگاه

سلام

شما فن رو باز کن با گوش پاک کن خیلی با حوصله تمام پره ها و هر جایی رو که میتونی تمیز کن اگرم فیلتر داره کیس که اونم تمیز کن بعدش پرچسب پشت فن رو در بیار یکمی روغن به اون میله که می چرخه و وسط فن هست بزن اگرم بتونی یکمی داخلش بریزی چه بهتر اما یکم کثیف کاری داره !

زمان نصب فن هم بین فن و بدنه کیس یکمی اسفنج خیلی نازک یا یه کوچولو پارچه بزار که انتقال لرزش فن به بدنه کیس به حداقل برسه

اما کلا با توجه به این که فن زیاد کارکرده ( دو سال روزی 12 ساعت برای فن های گرین زيادشم هست ! )

بهتره که کلا فن رو عوض کنی فن گرین هم خیلی گرون نیست یکی از همین گرین ها بگیر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...