رفتن به مطلب

بحث و گفت و گو پیرامون شبیه ساز PS3 برای PC

ArminZol
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود :x

چند وقت پیش خیلی به دنبال شبیه ساز پلی استیشن 3 برای کامپیوتر بودم

خیلی فایل هم دانلود کردم ولی بی نتیجه بود

اکثرا فیک بودن

حالا بحث اینجاس

آیا واقعا نسخه ی اصلی ساخته خواهد شد؟

آیا اصلا همچین چیزی وجود داره؟

و اینکه بنظرتون سیستم بالاتری نسبت به گرافیک خود بازی برای اجراش نیازمند خواهد بود؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم شبیه سازی برای ps3 روی pc نیومده دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

سلام. احتمالا در آینده ای دور (حدود 5 سال دیگه یا حتی بیشتر) بتونیم که بازی های PS3 رو رو کامپیوتر بدون مشکل اجرا کنیم. در حالا حاظر خیر.

البته داخل سایت Emulator Zone که سایت تخصصی و معتبر در زمینه شبیه ساز هاست یک نوع شبیه ساز PS3 وجود داره که تا حدودی مارو امیدوار میکنه با تست هایی که خودم کردم در حد لوگوی بازی و دموی تبلیغاتی اول بازی رو میاره ولی اینکه بتونید باهاش بازی کنید خیر.

دوم اینکه بی شک سیستم خیلی قوی تری از PS3 برای اجرای بازی هاش نیاز هست. همین الان هم برای اینکه بتونید بازی های پر گرافیک PS2 مثل MGS3 رو اجرا کنید نیاز به گرافیکی در حد GTX 550 یا بالا تر دارید!

@};- @};-

ویرایش شده توسط MohamadCm
لینک به دیدگاه

سلام. احتمالا در آینده ای دور (حدود 5 سال دیگه یا حتی بیشتر) بتونیم که بازی های PS3 رو رو کامپیوتر بدون مشکل اجرا کنیم. در حالا حاظر خیر.

البته داخل سایت Emulator Zone که سایت تخصصی و معتبر در زمینه شبیه ساز هاست یک نوع شبیه ساز PS3 وجود داره که تا حدودی مارو امیدوار میکنه با تست هایی که خودم کردم در حد لوگوی بازی و دموی تبلیغاتی اول بازی رو میاره ولی اینکه بتونید باهاش بازی کنید خیر.

دوم اینکه بی شک سیستم خیلی قوی تری از PS3 برای اجرای بازی هاش نیاز هست. همین الان هم برای اینکه بتونید بازی های پر گرافیک PS2 مثل MGS3 رو اجرا کنید نیاز به گرافیکی در حد GTX 550 یا بالا تر دارید!

@};- @};-

درود

تشکر از توضیحات کامل شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...