رفتن به مطلب

مشاوره جهت ارتقا سیستم!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام و تشکر از تمامی دوستان

می خواستم رم رو عوض کنم دیدم فعلا زیاد واجب نیست گفتم که بیام گرافیک رو بهتر کنم شاید بهتر نتیجه بده!!!

بعد داشتم از جلو مغازه رد می شدم دیدم یه 4830 msi 1g پشت ویترین چشمک میزنه... به این فکر رسیدم که از کراس فایر استفده کنم... پاور و مینبردم باید یه جا بدردم می خورد دیگه!؟

بعد که دقیق تر فکر کردم دیدم مدلش قدیمی هست و برم این کارت و بدم یه 5770 بگیرم... خلاصه که بین این دو موندم نمی دونم چیکار کنم!!! اخه این کارت من تو بازی COD قبلی مونده بود و با زحمت گرافیک نسبتا بالایی رو به اجرا می گذاشت که بشه باهاش حال کرد تو چند روز دیگه قرار سری جدید این بازی بیاد فکر نکنم بتونم با این اوضاع از بازی لذت ببرم و تو بازیه sims3 هم وقتی خیلی شلوغ میشه خونه کمی دچار افت فرم و نهایتا خروج بازی می شم!!!

تازه directx 11 هم نیست که باعث شده که به فکر تعویض باشم تا کراس!!!

خیلی ممنون می شم اگه به بهترین نحو کمکم کنین...بودجه شدیدا کمه! ;)?

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

5770 به مراتب از اون کارتی که دارید قویتره وا بعدا هم میشه کراس کنید و به قدرت 5870 بسیار نزدیک میشه

پیشنهاد میشه همون 5770 رو بگیرید.

لینک به دیدگاه

GTX 460 هم یک انتخاب فوق العاده هست این کارت رو هم در نظر داشته باشید ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...