رفتن به مطلب

خاطرات گیمر های لیون

mohamad161
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز به خصوص گیمر های سایت

از اونجایی که خیلی از کاربران سایت گیمرند و چند سالی هست سخت مشغول بازی کردن هستند حتما مثل خود من خاطرات خیلی زیادی رو با بازی های رایانه ای دارند و مطمنا بهترین و شاید بدترین  خاطرات خیلی ازدوستان با بازی های رایانه ای گذرونده شده .

خب ما میخوایم اینجا خاطراتمون در دنیای بازی هارو با هم اشتراک گذاری کنیم پس لطفا اگه خاطره ، عکس ، فیلم ، تریلر و موسیقی حتی عکس خودتون در حال بازی کردن و خلاصه هر چیزی که فکر میکنین به این تاپیک مربوط میشه رو در اینجا قرار بدین تا همه گیمر های لیون کامپیوتر باهم درش سهیم باشیم . :x :x

لینک به دیدگاه

یادش بخیر یه زمانی wow میزدم

یه سرور ایرانی بود که الان جزو 3 تا سرور اول ایران هم هست! یکبار اومدم گیمکارت بخرم باگ پیدا کردم تو سیستم برای کل دوستام مونت خریدم ناقابل 600-700 هزارتومنی هم شد =)) کلی هم Primordial Saronite با گیمکارت معاوضه کردم در خدی که هرکس تو گیلد میخواست Shadowmourne بگیره باید با من هماهنگ میکرد

آخرش هم یکیشون رفت منو به GM فروخت :mad: وسط اینس تلپورت شدم Gm Island بقیش هم تعریفی نیست  :( حدود 1،000،000 گیمکارت هم پرید! یعنی یه 400،000 رو خودم دادمش که فکر کنه به راه راست هدایت شدم بقیه هم خودش پیدا کرد، اما منم زرنگ بودم 2x Primordial Saronite ازش گرفتم تا باگ رو لو دادم

بعدا که wow رو گذاشتم کنار رفتم سمت MW3 کل سرور های ایرانی هم به هم میگفتن چیتر! البته منم فقط هاردمود بازی میکردم بعضی وقتها هم یه برنامه بود تحت جاوا وقتی اجرا میکردم minimap داشتم، فقط همین :D

دیروز هم داشتم BF4 میزدم اتقاقی یکی رو پیدا کردم که با هلیکوپتر خیلی عالی پرواز میکرد! یک کلام کف کردم :wacko:منم مینشستم ترکش با هم میرفتیم دور دور! اونم هرجا منو میدید مینشست کنارم که با هم بریم! خلاصه از 10.5-11شب تا 4.5 صبح با هم بودیم :cool:

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

وای خدا یاد ولفن اشتاین افتادم. توی مراحلی که میرفت زیر زمین و اسکلت و... کسایی که بازیش کردن میدونن چی بود... من پنج سالم بود اولین بار که بازیش کردم. از اون موقع عاشق بازی های ترسناک شدم و سری های فیر رزیدنت اویل و یک سری بازی ترسناک دیگه هم بازی کردم.

کلا توی زندگیم اولfear 2 بعد wolfenstein بعد هم میریم توی سبک hack and slash دویل می کرای و خدای جنگ.

و توی تمام این سری ها با دانته بزرگ شدم و البته توی این نسخه پنج شرکت ninja studio اومد از روی داستان با غلتک رد شد و ریختش بهم دیگه.کلا ....بهش.

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

این خاطره ی من از خرید بازیevil withinروز عرضه بازی که چندتا ویدئو ازش گرفتم صدامم توش هست زیاد حرف میزنم :D

اینم یه ویدئو طولانی از بازی آنلاینDestinyبا یکی از بچه های PS4کلی هم توش صحبت کردیم چرت و پرت گفتیم جلو خانوداه نگاه نکنید !

اینم یه ویدئو جالب از GTA Vبا یکی از بچه های Ps4

لینک به دیدگاه

دوستانی که MGS4 پلی کردن در جریانن  :D

b3qo6idd3ep9hdnog1c9.jpg

خب واسه ما که در جریان نیستیم توضیح بده :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب واسه ما که در جریان نیستیم توضیح بده :D

بازی پنج تا مرحله دارم، شروع هر کدومشون با (سکانس کوتاه) سرخ کردن تخم مرغ شروع میشه. یکی میسوزه، یکی وا میره. هربار هم یه اتفاق میفته. خیلی روانشناسی پشتشه.

خودم سر MGS4 دو ساعتو نیم سرپا وایسادم و اینپا اونپا کردم تا بلخره پیک بازی رو آورد. البته اون موقع من PS3 نداشتم و کپی خور هم نشده بود. میخواستم بازی رو تهیه کنم روی کنسول دوستان بازی کنم. کلا ارزششو داشت.

لینک به دیدگاه

وای خدا یاد ولفن اشتاین افتادم. توی مراحلی که میرفت زیر زمین و اسکلت و... کسایی که بازیش کردن میدونن چی بود... من پنج سالم بود اولین بار که بازیش کردم. از اون موقع عاشق بازی های ترسناک شدم و سری های فیر رزیدنت اویل و یک سری بازی ترسناک دیگه هم بازی کردم.

کلا توی زندگیم اولfear 2 بعد wolfenstein بعد هم میریم توی سبک hack and slash دویل می کرای و خدای جنگ.

و توی تمام این سری ها با دانته بزرگ شدم و البته توی این نسخه پنج شرکت ninja studio اومد از روی داستان با غلتک رد شد و ریختش بهم دیگه.کلا ....بهش.

باقسمت ولفنتشین کاملا موافقم . با این که سبک ترسناک نبود ولی از خیلییی از بازی هایی که تا حالا بازی کردم ترسناکتر بود و هیچ وقت لحظاتی که بیست سانتی متر از صندلیم کنده میشدم رو یادم نمیره خخخخخخخخ

لینک به دیدگاه

یادش بخیر این اویل رو بدون سیو تا اخرش رفتم فک کنم سیو نداشت یا من بلد نبودم کنسول کرایه کرده بوده  :(  :(  :(

8e022qlr8ayc91tv667f.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوستان گیمر

دو ، سه سال پیش تابستون که میشه کار همه بچه های محلمون  شرطبندی کانتر می شود ،  ده نفره ، صب ساعت 7 دم گیم نت میشستیم تا ساعت10 صاحبش بیا ترکیب می چیندیم ( کی باکی بازی کنه )  تا شب کانتر بازی می کردیم برمی گشتیم خونه ، معمولا تک مپ بازی میکردیم به ندرت سه مپ بازی میکردم زمین بازی بیشتر دی داس بود

همه تو خونشون بزرگ شودن من تو اینجا   ، بازیم عالی نیست ولی خوب هست ، الان خونه کانتر آنلاین بازی می منم تو سرور آسیاتک

cs-109-de_dust2-3.jpg

لینک به دیدگاه

وای چی گفتی

من فقط جنگ رو سد که کلی نفر داشت حال میکردم یه تیر مینداختی 200نفر میومدن بیرون لامصبا مگه چه خبره

لینک به دیدگاه

یکی از بازی هایی که چندین بار تا انتها رفتم و هنوزم بعد از شاید نمیدونم هشت سال قدم به قدمشو یادمه و به طوری میشه گفت باهاش زندگی کردم این بازی بود . بعد از بازی کردن این عنوان بود که بیشتر به بازی های شرقی علاقه نشون دادم . با این که دیگه الان بازی خیلی قدیمی شده ولی دوستانی که از این سبک خوششون میاد حتما تجربه اش کنن . اسم بازی هم onimusha 3 هستش .

552119-589770_20040227_004.jpg

552117-589770_20040227_002.jpg

ویرایش شده توسط Mohammad Lion
لینک به دیدگاه

من خاطرم از یازی سلطان جاده ها هست خیلی بازی پر خاطره ایی برام بود

لینک به دیدگاه

واسه من که خیلی از بازی ها خاطره شدن 

بخوام اسمشون روببرم طولانی میشه ولی میشه گفت اولین بازی رایانه ای جذاب تو super mario و battle city(تانک :D ) تو میکرو بود 

یادش بخیر با فامیلا 6-7 نفری از شب تا صبح تانک بازی میکردیم! 

qmu3_battle_city.jpg

wma9_super-mario-micro.jpg

این کنسول که خودش یه خاطره قابل لمسه vtw3_sega.jpg

هنوز بوی بازیاشم یادمه ! بوی پلاستیک گرم شده یه بوی خاصی داشت :x

بازیاشم همشون خاطرن واسم .. تبر طلایی-کشتی کج-شورش در شهر-کلانتر-مورتال کمبت -نینجا با سگ و خیلی بازی های دیگه :big hug:

تو pc هم که بازی زیاده ولی اولین بازی که یادمه با ویندوز 98 

g2l_beach-head-5.jpg  یادش به خیر عموم بازی میکرد نمیذاشت من بازی کنم من فقط نگاه میکردم :(

لینک به دیدگاه

واسه من که خیلی از بازی ها خاطره شدن

بخوام اسمشون روببرم طولانی میشه ولی میشه گفت اولین بازی رایانه ای جذاب تو super mario و battle city(تانک :D ) تو میکرو بود

یادش بخیر با فامیلا 6-7 نفری از شب تا صبح تانک بازی میکردیم!

این کنسول که خودش یه خاطره قابل لمسه http://uupload.ir/"%5Dhttp://uupload.ir/"%5Dhttp://uupload.ir/'>[/url]vtw3_sega.jpg

هنوز بوی بازیاشم یادمه ! بوی پلاستیک گرم شده یه بوی خاصی داشت :x :(

وای این تانک رو منم خیلی دوست داشتم تو میکرو 999تا بازی داشت اکثر بازی های خوب رو داشت اما منم تانک رو خیلی بازی میکردم

اون بو رو هم خوب اومدی :دی مخصوصا داداشم خیلی بوی نوار رو دوست داره یک ارگ(کیبرد،وات اور...:دی) داره ازون نوارا میخوره همین چند وقت پیش داشت بوش میکرد:d بهترین و اولین بازی pc هم که من یادم میاد igi بود واقعا هارد کوری بود برا خودش هم خیلی ترسناک بود;d یک ساعت و نیم دو ساعت طول میکشید یک مرحلشو برم البته قبلش 5،6 ساعت اون مرحله رو بازی میکردم و میمردم!:D

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

درود، خصوصا مراحل برفی و جاهایی که ماشین مافیا دنبالت می افتاد، رقابت سر سریعتر رسوندن بارها تو جاده های باریک وپرپیچ و خم رو که نگو!

لینک به دیدگاه

خدا وکیلی حالی که بازی رید ریور میداد یه چیزه دیگه بود

اون موقع خدای کنسول بود تو کوچه چند نفری پول گذاشتیم خریدیم 4000 هزار تومن

لینک به دیدگاه

خدا لعنت کنه این مرور گر رو  1 ساعت نشستم زندگی نامه نوشتم از اخر میبینم  حواسم نبوده توی سرچ بار یه چیزی رو سرچ کردم کل نوشته هام پرید .

انشالا اگه حسش باشه زندگی نامه  گیمر بودن خودم رو مینویشم .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان گل لیونی

خاطرات زندگی گیم من با  کنسول اتاری ومیکروبود وبس تمام ،،،،،واگر کسی پیشکسوت گیم باشه این عکسها را میذارم قشنگ میدونه چیه :crying:  :crying:  :big hug:  :big hug:  :x  :(  :(  :x

post-20990-0-38867200-1451653532_thumb.jpg

post-20990-0-54119400-1451653537_thumb.jpg

post-20990-0-07321100-1451653543_thumb.jpg

post-20990-0-10258200-1451653549_thumb.jpg

post-20990-0-70477100-1451653554_thumb.jpg

post-20990-0-58480300-1451653561_thumb.jpg

post-20990-0-28604300-1451653976_thumb.jpg

post-20990-0-81303100-1451653987_thumb.jpg

post-20990-0-84246800-1451653994_thumb.gif

post-20990-0-86246400-1451653998_thumb.gif

post-20990-0-99644000-1451654003_thumb.png

post-20990-0-86637200-1451654284_thumb.png

post-20990-0-58770300-1451654291_thumb.jpg

post-20990-0-05641200-1451654298_thumb.jpeg

post-20990-0-90878100-1451654302_thumb.jpg

post-20990-0-12857400-1451654310_thumb.jpg

post-20990-0-42456800-1451654314_thumb.jpg

post-20990-0-47199100-1451654566_thumb.png

post-20990-0-86239500-1451654569_thumb.png

post-20990-0-57623000-1451654577_thumb.jpg

post-20990-0-12847300-1451654593_thumb.jpg

post-20990-0-20330600-1451657113_thumb.png

ویرایش شده توسط Legacy of Kain
لینک به دیدگاه

به یاد ماندنی ترین بازی عمرم Hitman codename 47 بود. اونقدر تو مراحلش گیر می کردم که وقتی به مرحله ی جدید می رسیدم تا مدتی فقط تو مرحلش چرخ می زدم. =))  یادش بخیر....... (*)

لینک به دیدگاه

اصلا منو نابود کردی با این حرفت . تعریف از این بازی همین بس که هنوزم فول آلبوم موسیقیش رو هم توی گوشی و هم در pc دارم و میتونم بگم یکی از زیباترین و بی نقص ترین موسیقی هارو داره و اگه هزار بار دیگه هم گوش بدم بازم تکراری نمیشه واسم

لینک به دیدگاه

سلام

بازی هایی که واقعا مراحل خاطره انگیزی داشتن انگشت شمارن

مثل مرحله زامبی ها در ولفنیشتاین که دوستان اشاره کردن

اما مراحل اول بازی مکس پین 1 اون سرما و حالت خاص بازی توی زمستان و برفش اونم توی محیط کوچه پس کوچه و آپارتمانی!....البته دوبله فارسیش که خیلی تاثیر گذاترش کرده بود!

و بازهم برف اما یکی از خاطره انگیز ترین و بهترین و شاید گفت نابرتین مراحل بازی ها که شاید توی کمتر بازی ای دیدم مرحله سوم IGI2 بود که فوق العاده بود این بازی رو 3 بار تمام کردم

بار اول تا مرحله یکی مانده به آخر رفتم که هارد 40 گیگ سیستم در اون زمان سوخت و مارو به دوباره بازی کردن مجبور کرد! (با گرافیک آنبورد 32 و فریم ریت شاید بگم ده 10 !! اشتباه نکرده بودم! برای یه نشانه گیزی جانم در میامد!)

واقعا بازی محشری بود زمان خودش و اینکه هنوزم که هنوزه خیلی ها مثل مکس پین منتظر نسخه سومش هستند که فعلا خبری نیست!

مرحله سوم اون سرما و برفش فوق العاده بود اون قناصه بی نقصش عالی بود این مرحله و مرحله چهارمش یعنی مرحله انفجار بمب فوق العاده بودند و سخت!!

مرحله چین و خنثی کردن رادارها هم از نظر من اوج گرافیک بازی بود! مرحله حمله به ویلا و فرار از زندانش هم عالی بود

خیلی بازی ها اومدن با حالت های جدیدو گرافیک های فوق العاده مثل سری های 3 به بالای اسپلینترسل(عاشقشم) و اساسینز و ... که خیلی قبولشان دارم و عالین اما هیچکدام مرحله ای مثل مرحله سوم IGI2 نداشتند که تو خاطرم بمانه!

از IGI یک هم مرحله ای که اون دکتر چاق رو نجات میدی و قطار رو میزنن و توی ساختمان هایی از تانک ها فرار میکنی جالب بود!

کلا حس واقعگرایانه تری نسبت به بازی های نچسب امروزی داشتند!!!!!!!

البته شاید این ضرب المثل اینجا صدق کنه که میگن وقتی گرسنته سنگ هم برای خیلی دلچسب و خوشمزست!!

اونموقع هم که بازی ها انگشت شمار بود و......

خیلی زیاد شد

ببخشید

الان دیگه وقت بیریم هفته ای دوساعت بازی کنیم گل کاشتیم اون زمان دنیایی بود برای خودش!!

یا علی

ویرایش شده توسط ya_ali_mavla_pt
لینک به دیدگاه

خاطره یعنی King Of The Road

فوق العاده بود...

حیف روی سیستم های جدید جواب نمیده و ارور میده 

Hard-Truck-II-King-of-the-Road-Features.

6726_King_of_the_Road_v1_3.jpg

واقعا عالی بود مخصوصا اون ماشین های مشکی (مافیا) میزدی بهشون میوفتادن دنبالت !!

میان بر هایی که داشت

ماشین های دزدی که میخریدی بعدا پلیس یه جریمه خفن میکرد!

ترکیدن تانکر سوخت موقع ضربه

هنوز با این که Euro Truck Simulator 2 بهترین بازی کامیونی در حال حاضره اما خیلی خیلی مونده تا به King Of The road برسه!! 

نه دمیج میشه ماشین نه خبری از میان بر هست نه لذتی که king of the road داشت رو داره ! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...