رفتن به مطلب

نرم افزار تیم iran net که ادعا میکنن سرعت اینترنت رو افزایش میده

mehdysms
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام. همونطور که میدونید در ایران که مشکل سرعت اینترنت داریم ، کلاهبرداری با معرفی نرم افزارهایی که سرعت رو زیاد میکنن ، میتونه آسون باشه.

یه نرم افزاری که جدیداً تبلیغش رو زیاد میبینم ، اسمش رو تو گوگل زدم ، بحثی در موردش نبود ، ترغیب شدم حداقل یه تایپک در موردش بزنم که اگه کلاهبرداری باشه ، بقیه که اسمش رو سرچ میکنن.اطلاع رسانی بشه.

قیمتش هم کمه و ممکنه عده زیادی بگن اگه کلاهبرداری هم باشه ضرر خاصی نکردیم و با وجود مبهم بودنش خرید کنن.

توضیحاتش رو برا اینکه سایتش تبلیغ نشه به صورت عکس گذاشتم:

c9oe_2015-12-25_104945_thumb.jpg

نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

ببینید دیتا سنترش از کجاست ip  تون زمانی که وصل هستید بدید تا بررسی بشه .

لینک به دیدگاه

تا ابله در جهان است مفلس در نمیماند ...

گول این تبلیغات رو نخورید. :)

لینک به دیدگاه

منم نرم افزاری ساختم حجم دانلود رو موقع دانلود به جای کم شدن زیاد میکنه :|

پی ام بدین مبلغ 100 تومن واریز کنین تا باور کنین ....اگه الان تماس بگیرین ( پی ام بدین )  99 تومن تقدیم میشه :laughing: =))

دوستان کلا تبلیغات رو جدی نگیرین ...... همه دنبال اینن ملت رو تیغ بزنند :) 

استارتر گرامی هم سوال پرسیدن نگفتن چنین چیزی هست

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

این کار کاملا عملیه .

نیازی به نرم افزار هم نداره !

خیلی هم راحته .

اول 500 هزار دلار توی آمریکا سرمایه گذاری میکنی بعد گرین کارت میگیری . بعد میری آمریکا بعد وصل میشی به اینترنت و با سرعت بالا دانلود میکنی !

همه فیلترها رو هم دور میزنی . اینترنت پینگ پایین داره و سرعت بالا !!!!

لینک به دیدگاه

ببینید دیتا سنترش از کجاست ip  تون زمانی که وصل هستید بدید تا بررسی بشه .

آی پی سایتش اینه: 188.40.195.106 و سرورش تو آلمان هست ولی سرورش اختصاصی نیست.

eww_2015-12-25_153635_thumb.jpg

شما خودت استفاده کردی ؟

نه.

بخاطر اینکه اگه نرم افزاری واقعاً بتونه سرعت رو افزایش بده ، از این راه ها شدنیه:

1- باید بتونه با هک isp ، پهنای باند کاربر رو افزایش بده که نهایت این کار دستگیری کاربر هست.

2- این حالت یه خورده تخیلیه : اطلاعات از جایی که قصد دانلود داریم  به یه سرور واسطه ارسال بشه ، بعد تو سرور واسطه یه فشرده سازی قوی انجام بشه!(این خودش یه علم جدید تو فشرده سازی میخواد) اطلاعات فشرده برای ما ارسال بشه و توسط نرم افزاری که ادعا میشه که سرعت رو افزایش میده از حالت فشرده خارج بشه. این نکته هم قابل توجهه که عمل فشرده سازی و خروج از حالت فشرده باید خیلی سریع انجام بشه.

فکر نمیکنم تیم سازنده نرم افزاری که گفتم اینقدر مخ داشته باشن که بتونن یکی از دو روش بالا رو انجام بدن. اصلاً تیم هم نیستن. یه نفره که فقط چند تا عکس از اینترنت گرفته و با فتوشاپ هم یه زحمتی به خودش داده و تو سایتش گذاشته.

من نمیدونم افرادی که حتی این تبلیغات رو باز میکنند فلسفه فکریشون چیه

وقتی پورت شما از سمت مخابرات یا هر شرکت دیگه ای که ازش نت میگیرید روی 2 مگ محدود شده چطوری میشه این محدویت دور زد ؟

یعنی مثل این که شما هزار تومنی دارید بزارید جلوی آیینه بگین آخ جون 2 تومن دارم حالا

منم موافقم. فقط این تبلیغ تو یه سایتیه که زیاد بهش سر میزنم ، آخرش کنجکاو شدم ببینم اینقدری تو کلاهبرداری اعتماد به نفس داشتن که بگن پهنای باند رو زیاد میکنیم یا اینکه حرفشون اینه که با بهینه سازی مصرف مثل کم کردن کیفیت تصاویر و ... سرعت رو افزایش میدن.

afbe_2015-12-25_150634_thumb.jpg

اگه تو تبلیغ میگفت که پهنای باند رو زیاد میکنیم که اصلاً روش کلیک نمیکردم. :)

لینک به دیدگاه

از همون تبلیغاس که باید هی Scroll کنی تا برسی به لینک دانلود فایلی که میخوای :دی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...