رفتن به مطلب

چندتا سوال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چندتا سوال داشتم اگه بشه  کامل به سوال هام جواب بدید خیلی ممنون میشم البته ببخشید که یکم زیادن

1- اینکه میگن مادربورد یا سوکتcpu مادر بورد 5 فاز داره یعنی چه  و یا مثلا میگن برای سیستم هایی که زیاد کار میکنند باید مادربورد 5 فازه باشه تا سیستم تحمل کنه یعنی چی؟   ویه چیز موقع انتخاب مدل مادر بورد از کجا بفهمیم که خازن هاش سولید؟

2- همراهcpu فن هم  وجود داره و اینکه این فن ها  چقدر بدرد بخورن هستند؟

3- این اعداد مثلا 955،945و... که درcpu های فنوم بکار میره چه معنی داره؟

4 - Intel Core 2 Duo E6700- Intel Core 2 Duo E7200   -AMD Phenom II X4 955 B E         از نظر قدرت  چه قدر با هم تفاوت دارند.  کدوم یکی بهترند؟

5-وقتی یه سی پی یو intel Core 2 duo 2.66GHz با یک Phenom II X4 3GHz داریم میشه گفت سی پی یو AMD  چون چهار هسته ای و قدرتش 3GHZ است پس از سی پی یو intel که دو هسته ای و 2.66GHz قدرت دار ه نسبتا قوی تره؟ اگه نه چرا؟

و در آخربه  نظر شما بهترین سی پی یو   تو رنج قیمت زیر 180000 تومن چی هست؟  

ویرایش شده توسط takvand
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

عضویتون در لیون کامیپوتر تبریک میگم

عزیم یه باره اینقدر سوال پرسیدی :-? .

سوال اول فاز ها وظیفه تامین توان یا به عبارت عامیانه برق پردازنده یا CPUرو دارند و این وظیفه بین فازه تقسیم میشه بین این صورت که در یک بازه بسیار کوتاه (چند میلی ثانیه) یکی از فاز ها انرژی ذخیر ه شده در خودش رو به CPU انتقال میده و پس از اون نوبت به فاز بعدی میشه (واین سیکل ادامه پیدا یمکنه)با این حساب میبینم هرچی تعداد فاز ها بیشتر باشه مدت زمانی که یک فاز فعال هست کاهش پیاد میکنه و و تامین توان بین فاز ها تقسیم میشه و این مورد مزیت های زیادی داره که یکی از آنها کاهش دمای فازها بالارفتن عمر مفید مادربورد و پردازنده....

هر فاز از یک چوک (چوک از هسته آهنی یا جنس فریت که بدور اون سیم پیچ وجوداره تشکیل شده)+خازن که وظیفه آن ذخیره بار الکتریکی و آزاد سازی آن در موقع مورد نیاز هست+ ترازیستور بیسار کوچک یا ماسفیتMOSFET و یک ICکه وظیفه کنترل و برق رسانی و سویچ بین فاز ها رو به عهده داره به اسم ICPWM شده است

GigabyteP35DQ6_M7.jpg

خب تا حدی راست گفتند ولی فاززیادی هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره یا به اورکلاک و پایداری سیستم در فرکانس های غیر متعارف کمک میکنه..

خازن SOLID

10829963_Conductive_Polymer_Aluminum_Solid_Capacitor.jpg

خازن الکترولیت

Aluminum_Electrolytic_Capacitor.jpg

سوال سوم این عداد که میفرمایید مشخصات و مدل پردازنده و ویژگی های خاص یک CPUرو نشان میدهند که با سرچ این اسمی میتویند اطلاعایت در مورد فرکانس کاری میزان حافظه پپنهان Cache و سایر ویژگی های مربوط به مدل مورد نظر بدست بیارید

مثلا فنوم 965 یک پردازنده چهار هسته ای فرکانس 3.4GHZ و 512 کیلوبایت کش سطح 2(L2)برای هرهسته داره

.....955 فرکانس 3.2GHZو فنوم 945 فرکانس3GHZ

سوال بعدی مسلما فنوم 955 بهتره چون علاوه بر فرکانس بالا دو هسته بیشتر از اینتل ٍ6700یا E7300داره...

در این مورد بله ولی هیمشه به هیمن سادگی نیست و به معماری و تکنولوزی ساخت پردازنده بر میگرده این گفته شما برای پردازنده های یک خانواده و ساخت یک شرکت صحیح هست و هیمشه تعداد هسته بیشتر و فرکانس بالا دلیل برتری نیست وجدا عملکرد متفاوت پردازنده ها در برنامه های متفاوت

پیشنهاد من AMD Phenom II X4965 هست :-?

موفق باشید دوست من ;)

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

Ultra Extreme عزیز واقعا از جواب های کامل و علمی تون ممنونخیلی زحمت کشیدید

لینک به دیدگاه

اقا ممنون ازجوابهات ما هم استفاده کردیم ولی مخ من یکی جواب کرد;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...