رفتن به مطلب

کولر مناسب برای i5-4460

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یک کولر برای cpu i5-4460 میخواستم قیمتشم زیر 150 تومن.کاربردم گیمه و ممکنه 6 ساعتی روشن باشه،خنک ترین کولر توی این قیمت و سبک باشه که فشار به مادربرد نیاره و مزاحم رم نباشه.انتخاب خودم کولر:

http://lioncomputer.ir/product/4632/ThermalRight+True+Spirit+120M+BW+Rev.A+CPU+Cooler/

چطوره این سی پی یو رو توی دمای چن خنک میکنه

لینک به دیدگاه

سلام. گذینه خوبیه وخصوصا اگه کیس شما نمیتونه هیت سینک۱۶ سانتی رو ساپورت کنه فکر کنم جم و جورتر نباشه . یه مدل deepcool gamaxx s40 هم هست کق قیمت خوبی داره و ارتفاعش هم ۱۴ سانته ولی دقیق نمیدونم که روی اسلات رم میاد یا نه

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

به نظر من کولر انتخابی بهترین گزینه هست البته 4460 سی پی یو داغی نیست به همین خاطر میتونید از مدل های ارزون تر ولی با کیفیت هم استفاده کنید. من خودم همین پردازنده رو دارم و برای کولرش دیپ کول گاما ایکس 300 گرفتم. کولر خوبیه الان که ویچر 3 بازی می کنم دما بین 51 تا 53 هست و برای بازیهای دیگه مثل بتل فیلد ماکیسمم روی 49.

اما نصب کولر دیپ کول دردسر داره.

فقط سعی کنید یک خمیر درجه یک هم با کولر تهیه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام من یک کولر برای cpu i5-4460 میخواستم قیمتشم زیر 150 تومن.کاربردم گیمه و ممکنه 6 ساعتی روشن باشه،خنک ترین کولر توی این قیمت و سبک باشه که فشار به مادربرد نیاره و مزاحم رم نباشه.انتخاب خودم کولر:

http://lioncomputer.ir/product/4632/ThermalRight+True+Spirit+120M+BW+Rev.A+CPU+Cooler/

چطوره این سی پی یو رو توی دمای چن خنک میکنه

من از همین کولر دارم خیلی خوبه

ارتفاعش 14.5 هستش

فقط اگه میخواین بازم دما کاهش پیدا کنه یه خمیر خوب تهیه کنید

بیشترین دمایی که من دیدم 48 بود اونم تو تابستون

البته به تهویه کیستون هم ربط داره

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستانی که راهنماییم کردند کیس x3+viper میخواستم بخرم کولر تا ارتفاع چقدر ساپورت میکنه.دما بیشتر 50 نره خوبه همینTrue Spiritمیخرم،کلا من به زیبای سیستم اهمیت میدم این کولر های سی پی یو خیلی بزرگ و خیلی قشنگ نیستن این مدل کوچک و یک جلوه زیبای داره ازش خوشم اومد.این کولر گیره برای فن دوم داره؟و اگه بخوام فن دوم نصب کنم از این مدل فن هست،عمرش چقدره چهار سال برام کار میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر دمای سی پی یو دوستان خوبه

من با 4330و کولری که توی امضا م هست توی بازی ها زیر 60درجه ندیدم توی کیس وایپر

گزینه ارزونتر میتونید گامکس 400 بگیرید هیچگونه با رمها درگیر نمیشه

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

درود

دوستان بنده این سی پی یو رو دارم

آیا برای کاربرد گیمینگ کولر الزامیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان بنده این سی پی یو رو دارم

آیا برای کاربرد گیمینگ کولر الزامیه؟

نه تا دمای 70 درجه مشکلی نداره

مال من با فن استوک از 55 بالاتر نمیرفت البته شاید تو تابستون به 60 هم میرسید خوب تا اون موقع کولر گرفتم

خرید کولر واسه این سی پی یو الزامی نیست چون خنکه و قالبت اور چندانی نداره

لینک به دیدگاه

نه تا دمای 70 درجه مشکلی نداره

مال من با فن استوک از 55 بالاتر نمیرفت البته شاید تو تابستون به 60 هم میرسید خوب تا اون موقع کولر گرفتم

خرید کولر واسه این سی پی یو الزامی نیست چون خنکه و قالبت اور چندانی نداره

تشکر از پاسخ شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...