رفتن به مطلب

قیمت اینترنت


alaula
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

700_160.jpgبا وجود ارایه تخفیف ها

قیمت اینترنت در ایران 12 برابر ترکیه استat%20wits%20end.gif موبنا- رئیس انجمن شبکه های اینترنتی اعلام کرد: قیمت اینترنت درایران 12 برابر، بالاتر ازکشور ترکیه به کابران ارائه می شود.

مسعودریاضیات در گفت وگو با خبرنگار موبنا با اشاره به ابلاغ مصوبه تخفیف 20 درصدی اینترنت از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به شرکت ارتباطات زیرساخت، اظهار داشت: قبل از اینکه این تخفیف از سوی شرکت ارتباطات زیر ساخت اجرا شود، شرکت های اینترنتی این تخفیف را برای مشتریان خود اعمال کردند.;):-?

وی با اشاره به اینکه اجرای این مصوبه به تاخیر افتاد، افزود: شرکت زیر ساخت به شرکت های اینترنتی اعلام کرد که در صورتی این تخفیف را برای آنها اعمال خواهند کرد که مدارک لازم را به این شرکت ارائه دهندtime%20out.gif.

وی با بیان اینکه بیشتر شرکت ها مدارک لازم را ارائه کردند، ادامه داد: نرخ اینترنت در ایران بسیار بالا است و اینترنت حدود 12 برابر بالاتر ازکشور ترکیه به کابران ارائه می شود.

به گفته ریاضیات، امروزه اینترنت به عنوان یک ابزار لوکس مورد استفاده قرار نمی گیرد، بلکه تسهیل کننده امور اقتصادی یک کشور است.

وی خاطر نشان کرد: شرکت ارتباطات زیر ساخت باید اینترنت را به قیمت تمام شده به مصرف کننده نهایی عرضه کنند.

ریاضیات قیمت اینترنت در کشورهای مالزی را مناسب دانست و اعلام کرد: قیمت اینترنت درایران نیز باید به همین میزان باشد در غیر اینصورت بر وضعیت اقتصادی کشور تاثیر گذار خواهد بود.

چندی پیش مصوبه تخفیف 20 درصدی اینترنت از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ شد.

براساس تعرفه جدید، پهنای باند 64 کیلو بیت مبلغ 868 هزار ریال، برای 128 K یک میلیون و 736 هزار ریال، برای K 256 رقم دو میلیون و 604 هزار ریال برایK 512 مبلغ 4 میلیون و 340 هزار ریال،برای K 1034 رقم 7 میلیون و 812 هزار ریال و برای K 2048 رقم 13 میلیون و888 هزار ریال به تصویب رسید.

117/18

لینک به دیدگاه
Share on other sites

این واقعا نامردیه که مسٔولان بزارن این شرکت ها جیب مردم رو خالی کنن

بعد میگن تو حکومت اسلامی عدالت روعایت میشه!! :-?

عدالت و برم خدا ;)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام .

من سال 2007 برای تحصیل در ژاپن بودم. در اون زمان شرکت NTT ژاپن سرویس WI-FI ارائه میداد. هزینه نصب و راه اندازی و مودم مجانی بود. هزینه هم ماهی 5000 ین که به نرخ برابری ریال و ین در اون زمان میشد 42000 تومان . اما سرعتش.... اول قرص قلبتون رو بخورید. دانلود تا 80 mbp/s و آپلود تا 48mbp/s. ;)

الان احتمالا 400mbps را با این قیمت میفر.شن

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه
Share on other sites

در صورت شكسته شدن انحصار مخابرات، 10 ميليون پورت پرسرعت خواهيم داشتpage_title_corner.gifpoint_vertical.gif

یکشنبه، ۲ آبانماه ۱۳۸۹ elecomp16-poster.jpg

ايتنا - اگر ورود شرکت مخابرات ایران با امکانات انحصاری که در اختیار دارد به بازار اینترنت پرسرعت تحت کنترل درآید و رگولاتوری اشراف کامل به کلیه فعالیت‌های این شرکت داشته باشد، بخش خصوصی می‌تواند در یک بازار رقابتی سالم به 10 ميليون پورت پرسرعتي كه در برنامه پنجم توسعه پيش‌بيني شده است، برسد.

به گزارش ستاد خبري نمايشگاه الكامپ شانزدهم، رييس كميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي رايانه‌اي استان تهران با بيان اين مطلب گفت: عمده مشكلات شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي بعد از خصوصي سازي مخابرات بروز كرد. در واقع مخابراتي كه قبلا بسترهاي لازم را در اختيار شركت‌هاي اينترنتي مي‌گذاشت، به يكباره به عنوان رقيبي كه بسترهاي مخابراتي را به طور انحصاري در اختيار دارد، جلوي شركت‌هاي اينترنتي ظاهر شد.

محمودرضا خادمي افزود : با ورود مخابرات به عرصه اينترنت پرسرعت با پروانه‌اي بدون محدوديت، انحصار سیم مسی همچنان در اختیار مخابرات باقی مانده است.

وي همچنين از گراني اينترنت به عنوان مشكل ديگر شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي نام برد و گفت: هم اكنون قيمت خدمات اينترنت در كشور به دلیل انحصار تامين پهناي باند توسط شركت زيرساخت بین 10 تا صد برابر گران‌تر از ساير كشورهاي دنيا است كه براي رقابتی شدن بازار اين خدمات، بايد به متقاضيان تامين كننده پهناي باند از خارج به داخل كشور پروانه فعاليت داده شود.

وي گفت: با صدور پروانه براي فعاليت سه يا چهار شركت خصوصي، انحصار تامين پهناي باند توسط شركت زيرساخت شكسته مي‌شود و قيمت خدمات اينترنتي خود به خود كاهش پيدا مي‌كند.

وي افزود: صدور پروانه تامین پهنای باند از خارج به داخل کشور و مشارکت بخش خصوصی در این امر هیچگونه منافاتی با نظارت کامل دولت بر دروازه‌های بین‌المللی ندارد.

عضو شوراي مركزي سازمان نظام صنفي رايانه‌اي كشور گفت: سازمان نظام صنفی بارها در قالب مذاكرات، سمينارها، مكاتبات، مصاحبه‌ها، ملاقات‌هاي حضوري و... اعلام كرده است كه اگر بخش خصوصي نماينده‌اي در كميسيون تنظيم مقررات رگولاتوري نداشته باشد مشكلات شركت‌هاي اينترنتي كماكان پا برجا خواهد ماند.

خادمي افزود : هر چند در برخي موارد مشكلات شركت‌هاي اينترنتي به شوراي رقابت ارتباط پيدا مي‌كند ولي عمده مسائل آنها به سازمان رگولاتوري مربوط مي‌شود زيرا به لحاظ قانوني اين سازمان صادر كننده پروانه شركت‌هاست.

وي در ادامه با بيان اين مطلب كه اينترنت در كشور بازار رو به رشدي دارد، گفت : با وجودي كه بازار اينترنت رشدي روزافزون دارد ولي امكان ارائه خدمات توسط شركت‌هاي اينترنتي با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده با مشکلاتی روبروست.

وي افزود: در حال حاضر نياز به پورت پرسرعت در كشور بيش از 2 ميليون است، در صورتی که تنها 650 هزار پورت پرسرعت در حال بهره‌برداری داریم.

رييس كميسيون اينترنت سازمان نظام صنفي رايانه‌اي استان تهران ادامه داد: متاسفانه اكثر كاربران اينترنت كشور از سرويس Dial up استفاده مي‌كنند در صورتي كه ارائه اين سرويس در ديگر كشورهاي دنيا منسوخ شده و ضريب نفوذ اينترنت از طريق پورت پرسرعت نسبت به خانوار محاسبه مي‌شود.

وي همچنين با بيان اين مطلب كه نمايشگاه‌هاي بين المللي مانند الكامپ مي‌تواند به توسعه بازار اينترنت كمك كند، گفت : شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي در الكامپ مي‌توانند از نزديك با كاربران خود آشنا شوند و رقابتي سالم را تجربه كنند. بنابراین شایسته است شرکت‌ها از این فرصت بی‌نظیر برای توسعه بازارشان کمال استفاده را ببرند.

به گفته وی، بهره‌گیری از شیوه‌های متنوع تبلیغاتی و نمایشگاهی و نوآوری در خدمات می‌تواند بازاری 200 هزار نفری را در جریان الکامپ در اختیار شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت قرار دهد.

وی افزود: در عین حال نمایش آخرین تکنولوژی در خصوص ارائه اینترنت پرسرعت از دیگر مزایای نمایشگاه الکامپ به شمار می‌رود.

شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي الکامپ از تاریخ 17 لغایت 20 آبان ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد و سالن 41 این نمایشگاه به شرکت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنتی اختصاص یافته است.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

گزارش سالانه آی.تی.یو منتشر شد

آمار تکان‌دهنده وضعیت ارتباطات جهان در سال 2010

دانش > فناوری اطلاعات - اینترنت و ارتباطات سیار در سال 2010 گسترش قابل‌توجهی در کشورهای در حال توسعه و پس از آن کشورهای توسعه‌یافته و نهایتا قاره آفریقا خواهد داشت، اما باز هم کیفیت خدمات و توان خرید، برابر نخواهند بود.

محبوبه عمیدی: چند روز پیش، جدیدترین گزارش سالانه اتحادیه بین‌المللی مخابرات وابسته به سازمان ملل متحد منتشر شد و گزارش کاملی از وضعیت ارتباطات در سال 2010 و مقایسه کشورهای مختلف را ارایه کرد. خلاصه‌ای از این گزارش را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید. مشروح این گزارش را در ادامه بخوانید.

گسترش نسل سوم ارتباطات سیار

تا پایان سال میلادی جاری/دی‌ماه 1389 تعداد مشترکان خدمات تلفن‌های همراه در جهان به بیش از 5.3 میلیارد نفر خواهد رسید که از این تعداد نزدیک به 940میلیون نفر به خدمات 3G - نسل سوم فناوری ارتباطات سیار- دسترسی خواهند داشت.

10-10-24-1325481.jpg

مطابق آمار در حال حاضر 90درصد از جمعیت جهان به شبکه‌های تلفن همراه دسترسی دارند. این رقم در مناطق روستایی نزدیک به 80درصد است.

مشترکان به سرعت استفاده از نسل سوم فناوری ارتباطات سیار را جایگزین نسل دوم آن می‌کنند. این شتاب در کشورهای در حال توسعه نیز در کنار کشورهای پیشرفته ادامه داشته است.

در سال 2007 تنها 95 کشور توان ارائه خدمات 3G را به مشترکان داشتند؛ اما در حال حاضر امکان دسترسی به این خدمات در 143 کشور وجود دارد.

کشورهای سوئد، نروژ، اوکراین و ایالات متحده، حرکت به سوی نسل چهارم فناوری ارتباطات سیار را آغاز کرده‌اند. هدف از توسعه این فناوری ارائه خدمات بهتر، شامل پهنای باند بیشتر و سرعت بالاتر در کنار دسترسی به نسل تازه‌ای از پلت‌فرم‌های بی‌سیم است.

رشد کند خرید تلفن‌های همراه در جهان

تعداد مشترکان تلفن‌های همراه در جهان به آرامی رشد می‌کند. در کشورهای در حال توسعه این رقم با 116 اشتراک به ازای هر صد نفر جمعیت تقریبا به مرز اشباع رسیده است. این بازار از سال 2009 تا پایان 2010 رشد نهایی 1.6درصدی را تجربه خواهد کرد.

10-10-24-1327352.jpg

هم‌زمان سهم کشورهای در حال توسعه از بازار تلفن‌های همراه به بیش از 73درصد افزایش پیدا خواهد کرد. سهم این کشورها از بازار تلفن‌های همراه در انتهاى سال 2005 تنها 53درصد بوده است.

تا پایان سال 2010، ضریب نفوذ تلفن همراه در کشورهای در حال توسعه به 68درصد خواهد رسید. سهم بزرگی از این بازار را آسیا و مخصوصا دو کشور چین و هند با بیش از 300میلیون اشتراک تازه در اختیار خواهند داشت.

10-10-24-1328423.jpg

ضریب نفوذ در نواحی آفریقایى به حدود 41درصد خواهد رسید که در مقایسه با رقم جهانی 76درصد، توان بالقوه این مناطق را برای بهبود و توسعه این خدمات نشان می‌دهد.

ظرف 3 سال، پیامک‌ها 3 برابر شده‌اند

تعداد کل پیامک‌های ارسال‌شده در سراسر جهان از سال 2007 تا 2010 سه برابر شده است. این رقم از 1.8هزارمیلیارد در سال 2007 به رقم نه‌چندان دقیق 6.1 هزارمیلیارد پیامک در سال 2010 افزایش پیدا کرده است. به عبارت دیگر در هر ثانیه حدود 200هزار پیامک در جهان ارسال می‌شود.

10-10-24-1331494.jpg

اگر به طور متوسط هزینه ارسال هر پیامک را 70 تومان (0.07 دلار) در نظر بگیریم، در سال 2010 هر دقیقه 812میلیون تومان (812هزار دلار) و هر ثانیه 14میلیون تومان (14هزار دلار) برای ارسال پیامک‌ها توسط مشترکان هزینه شده است.

در سال 2009، 12درصد از درآمد بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه چین از همین منبع تأمین شده است. 35درصد از پیامک‌های ارسال شده در سال 2009 متعلق به فیلیپین و ایالات متحده بوده است.

سهم اندک آفریقا از دنیای آنلاین

تعداد کاربران اینترنت طی سال‌های 2005 تا 2010 دو برابر شده است. تا پایان سال جاری میلادی بیش از 2میلیارد نفر به اینترنت دسترسی خواهند داشت که از این تعداد 1.2میلیارد آنها در کشورهای در حال توسعه زندگی می‌کنند.

10-10-24-133115.jpg

در بعضی کشورها مانند استونی، فنلاند و اسپانیا، دسترسى به اینترنت به عنوان بخشی از حقوق شهروندی تعریف شده است.

چین با بیش از 420میلیون کاربر اینترنت، رکورددار استفاده از فضای مجازی است.

در حالی که 71درصد از جمعیت کشورهاى توسعه‌یافته به اینترنت دسترسی دارند، تنها 21درصد از جمعیت کشورهای در حال توسعه می‌توانند از اینترنت استفاده کنند. با این حال تا پایان سال 2010، ضریب نفوذ اینترنت در قاره آفریقا به 9.6درصد خواهد رسید که نه تنها با ضریب نفوذ جهانی حدود 30 درصد، که با میانگین آن در کشورهای در حال توسعه نیز قابل قیاس نخواهد بود.

مشترکان خانگی

در حالی که بیش از 72.4درصد خانواده‌ها در کشورهای در حال توسعه از تلویزیون استفاده می‌کنند، تنها 22.5درصد از آنها به کامپیوتر و 15.8 درصد به اینترنت دسترسی دارند. این رقم‌ها در کشورهای توسعه یافته به ترتیب 98درصد، 71درصد و 65.5درصد هستند.

10-10-24-1333236.jpg

تا پایان سال جاری میلادی، نیم‌میلیارد خانواده یا 29.5درصد از آنها در سراسر جهان به اینترنت دسترسی خواهند داشت.

در تعدادی از کشورها مانند کره جنوبی، هلند و سوئد، بیش از 80درصد خانواده به اینترنت و اغلب با پهنای باند قابل‌توجه و پرسرعت دسترسی دارند.

تعداد مشترکان خانگی اینترنت از 1.4میلیارد نفر در سال 2009 به بیش از 1.6میلیارد نفر در سال 2010 افزایش پیدا خواهد کرد.

رشد پهنای باند ثابت و مشترکان جدید

در حال حاضر، چه کشورهای درحال توسعه و چه کشورهای توسعه‌یافته، رشد بالای دسترسی به اینترنت از طریق پهنای باند ثابت را تجربه می‌کند. در این زمینه جهان رشدی 8درصدی خواهد داشت و تعداد مشترکان از 471 میلیون (ضریب نفوذ 6.9 درصد) در سال 2009 به 555میلیون یا ضریب نفوذ 8درصد خواهد رسید.

10-10-24-1335507.jpg

با این حال سرعت گسترش ضریب نفوذ اینترنت در کشورهای توسعه‌یافته پایین و تنها 4.4 اشتراک تازه به ازای هر 100 نفر خواهد بود. این رقم در کشورهاى توسعه‌یافته به 26.4 خواهد رسید.

سهم جهان در حال توسعه از پهنای باند ثابت در جهان گسترده‌تر خواهد شد و از حدود 42درصد در سال 2005 به 45درصد در سال جاری خواهد رسید. این روند در سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

10-10-24-1338158.jpg

آفریقا همچنان با فاصله از دنیا حرکت خواهد کرد. البته نرخ 1درصدی گسترش پهنای باند ثابت در این قاره نشانه تلاش شرکت‌های سرویس‌دهنده خدمات اینترنتی برای ارائه اینترنت پرسرعت و فوق‌سریع نیز هست.

بهبود سرعت و توان خرید

در کنار گسترش ضریب نفوذ اینترنت و بهبود پهنای باند، تقاضا برای سرعت بالاتر و کیفیت قابل‌قبول دانلود نیز افزایش پیدا کرده است.

10-10-24-1339449.jpg

در حالی که دانلود یک فیلم با کیفیت بالا در سرعت 256 کیلوبایت‌در‌ثانیه به 36 ساعت زمان نیاز دارد، در حالی که همین فیلم را با سرعت 100 مگابایت‌در‌ثانیه پس از 5 دقیقه می‌توان تماشا کرد.

هزینه پرداختی برای پهنای باند ثابت طی سال‌های 2008 و 2009 حدود 42درصد کاهش پیدا کرده است.

10-10-24-13403610.jpg

اما نکته‌ای که وجود دارد، تفاوت قدرت خرید در کشورهای در حال توسعه با کشورهای توسعه‌یافته، کیفیت بالاتر خدمات در کشورهای توسعه یافته و وجود خدمات اینترنت پرسرعت و کم‌هزینه برای تلفن‌های همراه در این کشورها است.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

bullet-doublearrow-orange.gif کد مطلب: 9232 bullet-doublearrow-orange.gif 8 آبان 1389 ساعت 10:22 20101030102544t350-images.jpg

دریافت مالیات مستقیم تكلیفی؛ چالش شركت‌های خصوصی با شركت مخابرات

بخش خصوصی: مالیات اضافه بر سازمان می‌گیرند

مخابرات: قانون اشتباه تفسیر شده است

بنا بر اظهارات شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت- VOIP، ADSL و IN- پس از خصوصی‌سازی مخابرات، شركت مخابرات ایران از شركت‌های طرف قرارداد، هشت درصد مالیات اضافه بر سازمان می‌گیرد.

بنا بر اظهارات شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت- VOIP، ADSL و IN- پس از خصوصی‌سازی مخابرات، شركت مخابرات ایران از شركت‌های طرف قرارداد، هشت درصد مالیات اضافه بر سازمان می‌گیرد. به گفته مدیران این شركت‌ها از زمانی كه شركت مخابرات ایران به بخش خصوصی- شركت‌های اینترنتی معتقدند نیمه‌خصوصی- واگذار شده، انجام هرگونه خدمات به مشتریان بر اساس مواد قانونی مالیات‌های مستقیم (قانون مالیات تكلیفی ماده 104 تبصره 5) مشمول پنج درصد مالیات می‌شود. این به آن معنی است كه شركت‌های متقاضی استفاده از خدمات مخابراتی مكلف هستند تا پنج درصد دستمزد پرداختی به شركت تامین‌كننده خدمات را به عنوان مالیات اجرایی خدمات، به وزارت دارایی پرداخت كنند. بیان این اظهارات از سوی مدیران شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت موجب بروز واكنش از سوی مدیران شركت‌های مخابراتی شد. آنان با ابراز گلایه از رفتارهای شركت‌های خصوصی بیان می‌كنند، این‌گونه موارد، مسائلی نیست كه در رسانه‌ها مطرح شود. به گفته مدیران مخابرات، شركت‌ها می‌توانند مسائل مالی خود را با مدیران مالی مخابرات در میان گذاشته و راه‌حل‌های برون‌رفت از این وضعیت را بیابند نه اینكه از رسانه‌ها به عنوان ابزاری برای تحت فشار قرار دادن استفاده كنند. آنان معتقدند این‌گونه مسائل نباید به مردم اطلاع‌رسانی شود و مباحثی نیست كه به درد مردم بخورد و حتی در حد مطرح شدن در رسانه‌ها باشد. بر اساس ماده 104 قانون مالیات مستقیم وزارتخانه‌ها، موسسات دولتی‌، شهرداری‌ها، موسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها و كلیه اشخاص حقوقی ‌اعم از انتفاعی و غیرانتفاعی و اشخاص موضوع بند (الف‌) ماده‌(95) این قانون مكلف‌اند در هر مورد كه بابت حق‌الزحمه پزشكی‌، هزینه‌های بیمارستانی و آزمایشگاهی و رادیولوژی، داوری‌، مشاوره‌، كارشناسی‌، حسابرسی‌، خدمات مالی و اداری‌، نویسندگی‌، تالیف و تصنیف‌، آهنگسازی‌، نوازندگی و هنرپیشگی و خوانندگی‌، نقاشی و دلالی و حق‌العمل‌ كاری‌، هر گونه حق‌الزحمه یا كارمزد ارائه خدمات به استثنای كارمزد پرداختی به بورس‌ها، بازارهای خارج از بورس و كارمزد معاملات و تسویه اوراق بهادار و كالا در بورس‌ها و بازارهای خارج از بورس بانك‌ها، صندوق تعاون و موسسات اعتباری غیربانكی مجاز، امور مربوط به نظافت ‌اماكن و ابنیه‌، اجاره ماشین‌‌آلات اداری و محاسباتی‌، كلیه خدمات و ارتباطات رایانه‌ای‌، اجاره هر نوع وسایل نقلیه موتوری زمینی‌، هوایی و دریایی‌، ماشین‌آلات ‌و كارخانجات و سردخانه‌ها، انبارداری‌، نگهداری و تعمیر آسانسور و شوفاژ و تهویه مطبوع‌، هر نوع كار ساختمانی و تاسیسات فنی و تاسیساتی‌، تهیه طرح ساختمان‌ها و تاسیسات‌، نقشه‌كشی‌، نقشه‌‌برداری‌، نظارت و محاسبات فنی‌، قرارداد حمل و نقل و وجوهی كه بابت حق‌ نمایش فیلم به هر عنوان پرداخت می‌كنند پنج درصد آن را به عنوان ‌علی‌الحساب مالیات مودی (دریافت‌كنندگان وجوه‌) كسر و ظرف ‌30 روز به حساب تعیین‌شده از طرف سازمان امور مالیاتی كشور واریز و رسید آن را به مودی تسلیم كنند و همچنین ظرف همین ‌مدت مشخصات دریافت‌كنندگان را با ذكر نام و نشانی آنها به اداره ‌امور مالیاتی ذی‌ربط ارسال دارند. در عین حال تبصره 5 این ماده می‌افزاید: سازمان امور مالیاتی كشور تا پایان دی ماه هر سال ‌فهرست سایر مواردی را كه باید از آغاز سال بعد به امور مصرح در این ماده اضافه شود، از طریق درج آگهی در روزنامه رسمی و یكی از روزنامه‌های كثیرالانتشار كشور اعلام خواهد كرد. همچنین در تبصره 5 الحاقی آمده است: مواردی از جمله حق‌الزحمه پرداختی بابت استفاده از تجهیزات و تاسیسات مخابراتی از ابتدای سال 86 برای اشخاص مذكور در صدر این ماده لازم‌الاجراست.

دریافت پنج مالیات بدون هیچ تعریفی

به گفته كارشناس طرح و توسعه یكی از شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی در حال حاضر شركت‌های بخش خصوصی ارائه‌دهنده اینترنت ADSL كه به شركت‌های PAP یا ندا معروف هستند، شركت‌های VOIP و شركت‌های فعال در زمینه شبكه هوشمند- IN- انواع و اقسام خدمات مختلف خود را از شركت مخابرات دریافت می‌كنند؛ مواردی از قبیل فضا برای نصب تجهیزات، پاور (میزان برق مصرفی) و خطوط سیم اینترنت كه برای دریافت این خدمات از شركت مخابرات مبالغی پرداخت می‌شود. به گفته جامی روال كار شركت‌هایی كه خدمات‌شان از طرف مخابرات تامین می‌شود این است كه این شركت‌ها باید اسناد پرداخت هزینه خدمات به اضافه پنج درصد مالیات مستقیم را در قالب یك صورتحساب به شركت مخابرات بپردازند. در عین حال كه سازمان دارایی نیز پنج درصد در یك فیش جداگانه از شركت‌ها به عنوان مالیات دریافت می‌كند. در واقع این‌گونه است كه مخابرات روی فیش‌های صورتحساب خود علاوه بر سه درصد مالیات بر ارزش افزوده‌ای كه می‌گیرد پنج درصد مالیاتی را كه باید از حساب‌های خود كسر كرده تا شركت‌ها به دارایی واریز كنند، دریافت می‌كند. مسوولان دارایی با بیان اینكه این مساله ارتباطی به آنها ندارد، از شركت‌ها می‌خواهند پنج درصد مالیات را بپردازند و اگر شركتی این كار را انجام ندهد مشمول جریمه خواهد شد. جامی ادامه می‌دهد: «موضوع مالیات تكلیفی از زمان خصوصی‌سازی مخابرات مطرح شده و تاكنون تكلیف شركت‌ها در خصوص نحوه پرداخت هزینه‌های خدماتی مخابرات مشخص نشده است.» مدیر مالی یكی دیگر از شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی و مخابراتی در این باره می‌گوید: «شركت‌های خصوصی در سال صدها و بلكه میلیاردها تومان به مخابرات پول می‌پردازند. این مبالغ دریافتی مخابرات به دلیل خدماتی مانند تخصیص جا و فضا، لینك‌های اینترنتی و دیگر مباحث است كه تمامی این موارد بر روی صورتحساب‌ها درج می‌شود و شركت مخابرات نیز خواهان كل مبالغ است و چنانچه شركتی حتی پنج درصد از این مبالغ را كه مشمول مالیات تكلیفی است نپردازد، مخابرات آن را بدهكار تلقی می‌كند.» به گفته این مدیر مالی كه نمی‌خواست نامش فاش شود، اداره مالیات نیز هنگام سررسید زمانی كه صورتحساب مالی را دریافت می‌كند، چنانچه پنج درصد مالیاتی از صورتحساب شركت كسر و به حساب دارایی واریز نشده باشد، آن شركت را جریمه می‌كند. مخابرات نیز مبلغ كل صورتحساب را می‌خواهد و قبول نمی‌كند پنج درصد مالیاتی كسر و به حساب دارایی واریز شود. او ادامه می‌دهد: «البته در نظر داریم در جلساتی با مدیران مالی مخابرات به لحاظ كارشناسی آنها را مجاب كنیم تا بتوانیم پنج درصد مالیاتی را از صورتحساب‌ها كسر كنیم.» یكی دیگر از مدیران شركت‌های خصوصی در این باره بیان می‌كند: برای نمونه در یك فیش به ارزش 100 میلیون تومان، 95 میلیون تومان هزینه استفاده از خدمات مخابراتی و پنج میلیون تومان مابقی مالیاتی است كه برای استفاده از این خدمات پرداخت شده است. شركت‌های متقاضی خدمات از مخابرات، عین پنج درصد مالیات را در یك فیش بانكی جداگانه و به حساب وزارت دارایی واریز می‌كنند. به این ترتیب عملاً در كل 10 درصد به عنوان مالیات پرداخت می‌شود كه پنج درصد آن واقعاً مالیات بوده و پنج درصد دیگر آن، هیچ تعریف مشخصی ندارد. شانه‌ساززاده معتقد است علاوه بر تمامی این مسائل، شركت مخابرات ایران نیز مستنداتی در قبال دریافت این پنج درصد به شركت‌های متقاضی خدمات مخابراتی ارائه نمی‌كند تا این شركت‌ها بتوانند با در دست داشتن مستندات پرداخت پنج درصد مالیات مستقیم تكلیفی، این پرداخت را به وزارت دارایی اثبات كنند.

تفسیر از قانون اشتباه است

در مقابل گلایه‌های بخش خصوصی نسبت به پرداخت مالیاتی، مدیران شركت مخابرات بر این عقیده‌اند كه برخی كج‌سلیقگی‌ها موجب شده تفسیرهایی از قانون به وجود آید كه حجم سنگینی از كارها را هم به مخابرات و هم به بخش خصوصی تحمیل كند. به گفته مدیركل امور مالی شركت مخابرات استان تهران، موضوع مالیات تكلیفی بر اساس ماده 104 قانون مالیات مستقیم بوده كه متاسفانه بر اساس بند 5 و تبصره الحاقی هیچ گونه تصریحی از كسر پنج درصدی مالیات در آن مشاهده نمی‌شود. عرب می‌گوید: «ما نگران پرداخت كردن یا نكردن مالیات نیستیم اما نگران این هستیم كه یك كار پرحجمی بر دوش ما و بخش خصوصی گذاشته می‌شود كه جمع كردن آن دشوار است.» بنابر اظهارات این كارشناس امور مالی: قسمت یازدهم ماده الحاقی به بند 5 ماده 104 در خصوص خدمات مخابراتی نیست و تنها به دریافت حق‌الزحمه اشاره دارد. این در حالی است كه ما كاری برای شركت‌ها انجام نمی‌دهیم كه در مقابلش حق‌الزحمه‌ای دریافت شود. ما فقط خدمات ارائه می‌كنیم. وجود برخی واژه‌ها در اسناد قانونی موجب شده تفسیرهای گوناگونی بعضاً از یك كلمه صورت گیرد. این امر حتی در مورد ماده 104 قانون مالیات تكلیفی نیز صادق بوده و منجر به این شده تا شركت‌های خصوصی و شركت‌های مخابراتی استانی نسبت به تعاملات مالی با چالش روبه‌رو شوند. عرب اعتقاد دارد: تفسیر آقایان مالیاتی از این ماده اشتباه است، به همین دلیل تاكنون جلساتی با مدیران مالی اداره مالیات برگزار كرده‌ایم تا بتوانیم به نتیجه‌ای مطلوب دست یابیم. با این وجود باید منتظر نتیجه مذاكرات مخابرات با مسوولان مالیاتی برای دریافت هزینه‌ها از شركت‌های خصوصی ماند.

منبع: شرق

لینک به دیدگاه
Share on other sites

تكلیف تخفیف 20 درصدی اینترنت چه شد؟

یک تخفیف بی‌نصیب

منتشر شده در ۷ آبان, ۱۳۸۹ ۱۳:۰۸ | سینا: اینترنت در ایران با چالش‌های زیادی روبرو است و از آن جمله هزینه‌ای است که کاربران بابت خدمات ناچیز آن پرداخت می‌کنند و طی سال‌های اخیر نیز هیچگاه کاهش قیمت فروش پهنای باند نصیب کاربران نهایی اینترنت نشده است.

به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، در نیمه نخست سال جاری رضا تقی پور –وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-طرح کاهش ۲۰ درصدی قیمت پهنای باند ویژه عرضه‌کنندگان خدمات اینترنتی را مطرح و علت این تخفیف را کاهش قیمت اینترنت در دنیا اعلام کرد.

به دنبال آن شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به عنوان متولی اینترنت کشور اعلام کرد: هزینه پهنای باند اخیرا به ازای هر STM1، ۴۶ میلیون تومان بوده که به ۳۷ میلیون تومان کاهش یافته و براساس آن تخفیف اینترنت به شرکت‌های اینترنتی ارایه می‌شود.

پس از اعلام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر کاهش قیمت پهنای باند، چندین ماه طول کشید تا بالاخره در مرداد ماه سال جاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مصوبه تخفیف ۲۰ درصدی قیمت اینترنت را به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ کرد.

جزئیات ۲۰ درصد کاهش قیمت پهنای باند

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت درخصوص ابلاغیه رگولاتوری توضیح داد: براساس تعرفه جدید، برای پهنای باند ۶۴ کیلوبیت مبلغ ۸۶۸ هزار ریال، پهنای باند ۱۲۸ کیلوبیت مبلغ یک میلیون و ۷۳۶ هزار ریال، برای پهنای باند ۲۵۶ کیلوبیت مبلغ دو میلیون و ۶۰۴ هزار ریال، برای پهنای باند ۵۱۲ کیلوبیت مبلغ ۴ میلیون و ۳۴۰ هزار ریال، برای پهنای باند یک مگابیت مبلغ ۷ میلیون و ۸۱۲ هزار ریال و برای پهنای باند دو مگابیت مبلغ ۱۳ میلیون و ۸۸۸ هزار ریال تصویب شد.

محمد طاهر شمس ادامه می‌دهد: همچنین برای ۴ مگابیت بر ثانیه ۲۳ میلیون و ۴۳۶ هزار ریال، برای ۸ مگا بیت بر ثانیه ۳۹ میلیون و ۶۰ هزار ریال، برای ۲۰ مگا بیت بر ثانیه ۷۹ میلیون و ۹۸۸ هزار ریال، برای ۳۴ مگا بیت بر ثانیه ۱۱۱ میلیون و ۱۰۴ هزار ریال برای ۱۰۰ مگا بیت بر ثانیه ۲۸۶ میلیون و ۴۴۰ هزار ریال و برای STM1 برابر با ۱۵۵ مگا بیت بر ثانیه ۳۶۹ میلیون و ۷۶۸ هزار ریال تصویب شد.

علیرغم آنچه تصویب شده اما کاهش قیمت پهنای باند با طی مراحلی خاص اعمال خواهد شد که اولین مرحله آن شروطی است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای شرکت‌ها و یا اپراتورهای اینترنتی تعیین کرده است.

محمود خسروی –مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت- درباره این شرط گفت: طبق شرط دولت، برای اعمال ۲۰ درصد تخفیف اینترنت باید بررسی شود که آیا اپراتورها نیز این تخفیف را اعمال کرده‌اند یا خیر.

این بدان معنی است که ابتدا باید شرکت‌های اینترنتی تخفیف را در قیمت‌های کاربرانشان اعمال کنند و بعد از آنکه مدارک را در اختیار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار دادند و رگولاتوری نیز این اعمال کاهش قیمت را تائید کرد، آنها می‌توانند پهنای باند را ۲۰ درصد ارزان‌تر از شرکت ارتباطات زیرساخت خریداری کنند.

طبق گفته‌های خسروی به دنبال کاعمال ۲۰ درصد تخفیف در فروش پهنای باند، ۷ تا ۸ درصد نیز در قیمت نهایی ارایه سرویس به کاربر تاثیر خواهد گذاشت.

اما نکته قابل توجه ماجرا اینجاست که شرکت‌های ارایه کننده خدمات اینترنتی خود باید تا پیش از بهره‌مندی از این تخفیف راه چاره‌ای برای کاهش تعرفه‌های خود بیابنند تا بتوانند مشمول این طرح شوند.

وضعیت قیمت اینترنت در حال حاضر

باوجود گذشته سه ماه از ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ارتباطات زیرساخت هنوز اپراتورهای اینترنتی از هیچگونه تخفیفی بهره‌مند نشده‌اند.

محمودرضا خادمی -مسوول کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای- در این باره گفت: هیچ کدام از شرکت‌های ISP و ISDP موفق به بهره‌مندی از ۲۰ درصد کاهش قیمت اینترنت نشده‌اند.

وی افزود: این شرکت‌ها در حال هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات برای عمل به شرط تخفیف اینترنت هستند و هنوز شرکتی موفق نشده از این ابلاغیه رگولاتوری توسط شرکت ارتباطات زیرساخت بهره‌مند شود.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های اینترنتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای معتقدند بهتر است تخفیفی که برای اینترنت تعیین شده بدون شرط اعمال شود و تمام کسانی که پهنای باند را از زیرساخت خریداری می‌کنند بتوانند به صورت یکسان از این تخفیف قیمت اینترنت بهره‌مند شوند.

علت تناقض گویی‌ها چیست؟

علت تاکید شرکت متولی بر اعمال تخفیف و شرکت‌های اینترنتی بر بهره‌مند نشدن از تخفیف اینترنت مشخص نیست اما اتهام‌ها مبنی بر تکیه شرکت ارتباطات زیرساخت بر برخورداری از سود بیشتر از اینترنت قوی‌تر شده است.

قیمت پهنای باند در ایران در مقابل سرعت ناچیز آن و مشکلات عدیده‌ای که همواره برای کاربران پیش می‌آید بسیار گران است و تخفیف‌های ۲۰ درصدی نیز تغییر چندانی در این روند ایجاد نمی‌کند. علاوه بر اینکه تخفیف نهایی که شامل حال کاربر خانگی می‌شود، تنها ۷ درصد است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این تاکید کرده بود که سود این شرکت از اینترنت در برابر هزینه‌های آن و یا درآمد آن در مقایسه با خدمات دیگر بسیار ناچیز است اما این همان موضوعی است که تکیه این شرکت به سود حاصل از پهنای باند را بیشتر می‌کند.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

رييس هيات مديره شركت زير ساخت: ايران از نظر تامين پهناي باند در پايين جدول تهران - رييس جديد هيات مديره شركت ارتباطات زيرساخت گفت: ايران از نظر تعداد كاربران اينترنتي رتبه دوم را در منطقه پس از تركيه دارد ولي از نظر تامين پهناي باند در پايين جدول است. T30047193-624325.jpg به گزارش خبرنگار ايرنا، 'محمد فرقاني' روز شنبه در مراسمي كه با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و مديران اين وزارتخانه برگزار شد، با تاكيد بر ضرورت اجراي پروژه‌هاي متعدد فيبر نوري در منطقه گفت: تا اوايل سال 2011 ميلادي (دي‌ماه) پنج پروژه فيبر دريايي در منطقه به بهره‌برداري مي‌رسد.

وي افزود: بهره‌برداري از اين پروژه ها تاثير زيادي در دسترسي به پهناي باند و قيمت خدمات ارتباطي در منطقه خواهد گذاشت.

فرقاني سپس با بيان اينكه عدم مشاركت با شركت‌هاي منطقه‌اي نوعي انزواي تجاري را در پي خواهد داشت، تصريح كرد: روند رو به رشد پهناي باند، اپراتورهاي منطقه را وادار به همكاري و توسعه ارتباطات كرده است كه در اين شرايط عدم مشاركت در ميزان سرويس دهي و تبادل با شركت‌ها نوعي انزواي تجاري را در بر خواهد داشت.

وي تاكيد كرد: موقعيت جغرافيايي و دسترسي به آب هاي آزاد ، موقعيت استراتژيك منحصر به فردي به ايران داده است كه بايد مورد توجه قرار گيرد .

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: مسيرهاي طولاني فيبرهاي بين المللي، اپراتورهاي منطقه را مجبور به جستجوي مسيرهاي جايگزين كرده است كه در اين ميان جمهوري آذربايجان و تركيه سرمايه‌گذاري سنگيني در زمينه ارتباطات كردند تا ضمن تبديل شدن به هاب منطقه، به دنبال برقراري ارتباط ميان آسيا، اروپا و خاورميانه هستند.

فرقاني افزود: ولي ايران به خاطر موقعيت جغرافيايي، بهترين وضعيت را دارد كه با اتخاذ سياست‌هاي مديريتي صحيح بايد به اين مهم دسترسي پيدا كنيم.

رييس هيات مديره شركت زير ساخت در زمينه ماموريت اين شركت در داخل كشور گفت: سرعت، امنيت، قيمت و كيفيت شبكه اينترنت و همچنين توسعه كاربردها و ارايه خدمات بيشتر به شركت زير ساخت ارتباط دارد.

وي افزود: نبايد عدم تسلط و پاسخگويي به نياز متقاضيان منجر به ايجاد شبكه هاي موازي داخلي و خارجي شود.

همچنين 'صمد مومن بالله' كه در اين مراسم بعنوان معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي معرفي شد و پيش از اين رئيس هيات مديره شركت ارتباطات زير ساخت بود، گفت: شركت زير ساخت نيز در نهايت بايد به بخش خصوصي واگذار شود.

وي در زمينه ماموريت معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي گفت: در اين معاونت ما در برنامه ريزي بخش‌هاي زير مجموعه وزارتخانه دخالت نمي‌كنيم بلكه از آنها برنامه درخواست ميكنيم، كار ما محك زدن برنامه‌هاي ارايه شده است.

'علي حكيم جوادي' رئيس جديد سازمان فناوري اطلاعات نيز در اين مراسم گفت: هدفي كه در سازمان دنبال خواهيم كرد، افزايش سهم بخش فناوري اطلاعات در توليد ناخالص داخلي است.

وي با بيان اينكه ما به دنبال توسعه فناوري اطلاعات در بخشهايي خواهيم بود كه سهم بالايي در توليد ناخالص داخلي دارند، افزود: با توجه به سهم بالاي شركت نفت، بانك‌ها، بيمه‌ها و بخش خودروسازي در توليد ناخالص داخلي، شركت فناوري اطلاعات نيز فعاليت خود را براي توسعه فناوري اطلاعات در اين شركت ها متمركز خواهد كرد.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • 3 هفته بعد...

قیمت اینترنت غیر واقعی است

کارشناس ارشد خدمات جامع پارس آنلاین با بیان اینکه واگذاری اینترنت پرسرعت این شرکت در مناطق مختلف تهران از الگوی خاصی پیروی نمی‌کند، اعلام کرد: عرضه اینترنت با تعرفه‌های مختلف به طرح های تجاری شرکت بر می‌گردد.

IMAGE634224774715283412.jpgوایمکس نیوز - حمید رضا عبداللهی درخصوص عرضه اینترنت پرسرعت با تعرفه های مختلف در سطح شهر تهران گفت: واگذاری اینترنت پرسرعت به سیاست‌های داخلی فروش شرکت مرتبط است.

عبداللهی با اشاره به اینکه هر چقدر میزان تقاضا افزایش یابد، عرضه کننده برای به دست آوردن سود بیشتر، قیمت خدمات خود را افزایش می‌دهد، افزود: عرضه اینترنت پرسرعت در سطح شهر تهران از تعرفه خاصی پیروی نمی‌کند و این موضوع به طرح‌های تجاری شرکت بر می‌گردد.

وی گفت: اینترنت در ایران چندین برابر قیمت جهانی به کاربران عرضه می‌شود، به دلیل اینکه تامین کننده اینترنت کشور بخش کاملا محدودی درشرکت ارتباطات زیرساخت است.

وی افزود: اگر شرکت زیرساخت و شرکت مخابرات استان تهران تصمیمی اتخاذ کنند که شرکت‌های خصوصی بتوانند به طور مستقیم پهنای باند را از کشورهای خارجی خریداری کنند، قیمت عرضه اینترنت به نسبت فعلی کاهش خواهد یافت.

به گفته وی، در شرایط کنونی به دلیل مسایل دولتی و حکومتی این اجازه برای شرکت‌های خصوصی وجود ندارد، به همین دلیل اینترنت با قیمت غیر واقعی در اختیار کاربر نهایی قرار می‌گیرد.

منبع موبنا

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...