رفتن به مطلب

سوال در مورد کولانت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستانی که واتر کولر دارن. چه ماده هایی رو جز آب و کولانت برای سیستم خنک کننده امتحان کردن؟

آیا الکل خالص 99/9 درصد جایگزین مناسبی هست؟

لینک به دیدگاه

درباره الکل نمیدونم ولی میتونید از کولانت 500 سی سی زالمن استفاده کنید

کولانت هر سال باید عوض بشه ولی متاسفانه خیلی کم این کار روی واتر کول ها انجام میشه

لینک به دیدگاه

خب گفتم جز کولانت.

بحث بعدیم در مورد دمای ویژه آب هست که بالاست، یعنی دیر تغییر دما میده، دیرتر گرما رو میگیره و دیرتر از دستش میده. علم فراموش شده ی فیزیکم میگه اگه حالا مایعی با دمای ویژه پایین تر باشه مثل الکل ، بهتر جواب میده چون دما رو سریعتر از سی پی یو به خودش میگیره و ای گرمارو سریعتر تو رادیات از دست میده.

حال باید پیدا کرد که دما ویژه چه مایعاتی پایینه

لینک به دیدگاه

خب گفتم جز کولانت.

بحث بعدیم در مورد دمای ویژه آب هست که بالاست، یعنی دیر تغییر دما میده، دیرتر گرما رو میگیره و دیرتر از دستش میده. علم فراموش شده ی فیزیکم میگه اگه حالا مایعی با دمای ویژه پایین تر باشه مثل الکل ، بهتر جواب میده چون دما رو سریعتر از سی پی یو به خودش میگیره و ای گرمارو سریعتر تو رادیات از دست میده.

حال باید پیدا کرد که دما ویژه چه مایعاتی پایینه

سلام دوست من

من قبلا از ترکیب الکل با آب مقطر استفاده کردم ولی مقایسه ای با آب مقطر خالص یا کولانت انجام ندادم اما حس من این بود که دمای Idle سیپیو کمی بالاتر رفته بود و ازطرفی دمای لود سیپیوتقریبا 2 درجه کاهش پیدا کرده بود.

به صرفه ترینش همون ترکیب آب مقطر با مواد ضد خورندگی فلز مثل ضد یخ هست

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون. بحث من بیشتر جنبه علمی داره. مخصوصا روی گرمای ویژه مایعات. اینکه مایعات با دمای ویژه بالا مناسبن یا برعکس؟

لینک به دیدگاه

کاملا اشتباه فکر میکنید !

دلیل اصلی استفاده از سیستم ها liquid cooling ، امکان استفاده از مایعاتی با گرمای ویژه بالا هست

حتی کولانت هم نسبت به آب خالص گرمای ویژه بالاتری داره و این قضیه رو به راحتی خودتون هم میتونید تست کنید

میتونید این صفحه رو مطالعه کنید ، به صورت عمومی توضیحات خوبی داده :

https://en.wikipedia.org/wiki/Water_cooling

این متن بخشی از همین صفحه هست :

The advantages of using water cooling over air cooling include water's higher specific heat capacity, density, and thermal conductivity. This allows water to transmit heat over greater distances with much less volumetric flow and reduced temperature difference.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...