رفتن به مطلب

قطعات کیس تا 1700 برای کاربری عمومی و اتوکد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. می میخوام یک کیس برای دوستم جمع کنم. کاربرد عمومی  بدون گیم و مقداری هم   کار با اتوکد  و inventor  اونم در سطح دیدن فایلهای کد و نظردهی راجع به اونا. قرار شد بدون کارت بگیریم. اگر دیدیم که در اتوکد و دیدن فایلها لگ داره اونوقت یک کارت کوادرو یا جیفورس اضافه کنیم. من انتخابم ایناست. میخواستم نظر شما رو هم بدونم:

ASUS H110M-C LGA1151 H110 Mainboard 259

Intel® Core i3-6100 Skylake Processor 445

Kingston HyperX FURY 16GB 8GBx2 2666Mhz CL15 DDR4 415  

Samsung 850 EVO 120GB SATA3 219

GREEN GP450A-UK 80Plus Gold PSU 189

Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD 168

جمع 1695

البته اگر بشه باز هم رم رو ارزانتر گیر اورد بهتره مثل G.Skill Value NT 16GB (2x8GB) 2133MHz CL15  قیمت 353

یا G.Skill Ripjaws V 16GB (2x8GB) 2133MHz CL15 DDR4  قیمت 378

البته احتمالا بازار رضا بتونم قیمتهای بهتر پیدا کنم. چون قیمتهای لیون بالاتر از بازاره.

لینک به دیدگاه

درود.

با این قطعات و بدون گرافیک 16GB رم زیاده رویه، اما از جایی که بعدا حتما به یه کارت گرافیک نیاز پیدا میکنید، پیشنهاد میکنم به جای 16 گیگ، رم 8 گیگ تهیه کنید و اختلاف قیمت رو یه پاور 600 بگیرید.

البته در کل به قول دوستمون 1151 رو بیخیال بشی بهتره.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوستان. یک موقع 8 گیگ رم کم نیاد؟ حالا با این قیمت میشه قطعات رو پیشنهاد بدید؟  البته بدون کارت گرافیک فعلا.

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

من الان مقایسه i3 6100 رو با  i5 4430 دیدم:

http://lioncomputer.ir/article/91/

عملکردشون تا حدی شبیه بهم هستند. i5 4430 بهتر عمل کرده ولی اونقدر فاحش نیست. فقط تو  تبدیل mkv to mpeg2  تفاوت محسوسه و i5 حدود 99 ثانیه زودتر کار رو تمام کرده. تو گیم هم تفاوت خیلی کمه.

الان سایت رایان صبا رو چک کردم قیمت همه i5  ها بالای 600 تومن است که؟ ارزونترین مادربورد رو هم 249 گذاشته.

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

درود.

ASUS H81M-V3

Intel Core™ i5-4460

Gskill Ripjaws X 8GB 1866Mhz CL10

Samsung 850 EVO 120GB

Seagate Barracuda 1TB

Green 600A-HP

----------------------------------------------------

1.706.000

----------------------------------------------------

سی پی یو مقداری از 6100 قویتر هست، قیمت تمام شده رم کمتر هست (برای بعدا که بخواهید رم اضافه کنید،هر چند که Bus پایینتری داره) و پاور هم بالاتر هست برای گرافیکی که در آینده حتما بهش نیاز پیدا میکنید.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون. ۶۰۰ وات زیاد نیست؟ من با  outervision چک کردم با کارت gtx 950 و tdp 100%   CPU Utilization و 24/7 on،  پاور پیشنهادی رو 376 وات داد. با کوادرو k600 (لیون k620 موجودی زده) هم 324 وات داد. اگر هم بخواد کارت بگیره فکر نکنم بیشتر از ۶۰۰-۷۰۰ بخواد خرج کنه. نمیدونم دو به شک شدم. بیشتر دوست دارم اسکای لیک رو بگیرم ولی هاسول هم قیمتش تقریبا یکی در میاد. ولی ترجیح میدم رم رو ۱۶ بگذارم.

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون. رم 4 خیلی کمه. کمی در فروشگاه لیون گشت زدم.  مادربورد ASRock H81M-GL   رو دیدم. 2 تا ساتا 3 و 2 تا usb3 و pcie 2 . قیمتش 170 است که بنظرم خیلی مناسبه. رم 16 هم 2 تا 8 گیگ کینگ مکس 1600   که قیمتش میشه 266 تومن. با یک  دی وی دی رایتر 50 تومنی و  i5  4460  و بقیه قطعاتی که گفتم جمعش میشه  1687 تومن. البته بشرطیکه پاور همون گرین 450 وات رو بردارم.  نظرتون چیه؟

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون. ۶۰۰ وات زیاد نیست؟ من با  outervision چک کردم با کارت gtx 950 و tdp 100%   CPU Utilization و 24/7 on،  پاور پیشنهادی رو 376 وات داد. با کوادرو k600 (لیون k620 موجودی زده) هم 324 وات داد. اگر هم بخواد کارت بگیره فکر نکنم بیشتر از ۶۰۰-۷۰۰ بخواد خرج کنه. نمیدونم دو به شک شدم. بیشتر دوست دارم اسکای لیک رو بگیرم ولی هاسول هم قیمتش تقریبا یکی در میاد. ولی ترجیح میدم رم رو ۱۶ بگذارم.

@};-

اگر مطمئنید دیگه هیچ وقت از همون 950 بالاتر نمیخواین کارت بگیرید، همون پاور پیشنهادیه دوستمون خیلی خوبه و با اختلاف قیمتش راحت میتونید رم رو 16 بگیرید ولی هنوز هم فکر میکنم 16 گیگ رم برای سیستم بدون گرافیک زیاده به علاوه اینکه اگر یه روز یه کارتی گرفتید که پاور کم آورد باید پاور رو با ضرر بفروشید و یه مبلغی روش بگذارید و یکی دیگه بگیرید اما برای رم همیشه یه شکاف خالی دارید که به راحتی میتونید یکی دیگه تهیه کنید و مقدار رو به همون 16 گیگ برسونید.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون. در مورد رم 16 یا 8 باید بگم این سیستم روش قراره  autodesk inventor  نصب بشه. اگر به صفحه نسخه 2016 برید  می بینید که نوشته حداقل 8 گیگ رم لازمه ولی 16 گیگ پیشنهاد شده. برای مدلهای پیچیده رم 20 گیگ یا بیشتر پیشنهاد شده. در مورد کارت گرافیک پشتیبانی از Direct3D 11  وحداقل گرافیک هم Direct3D 10  باید باشه که خب اگر I5 4460 ببندم گرافیکش دایرکت ایکس 11.1 است ولی برای کارت گرافیک فقط سری  کوادرو و fire pro پیشنهاد کرده. برای اینتل هم فقط Intel HD Graphics P4600/P4700 و P530 و P6300 رو پیشنهاد داده و نمیدونم در کدام  CPU  ها این چیپ گرافیک وجود داره. میترسم بدون کارت گرافیک حتی اجرا هم نشه.

حتی برای  cpu هم گفته بهتره  core i7  یا  xeon e3   با سرعت 3 گیگاهرتز باشه. ( حداقل پردازنده 64 بیتی و 2 گیگاهرتز)

ویرایش : P4600 چیپ گرافیک زئون  E3-1200 v3 است. 
ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

برنامه های مثل autodesk برای اجرا به سیستم خفن نیاز ندارن . اما برای اجرای صحیح و روان چرا ، نیاز دارن !!!

استارتر گرامی شما پول زیادی هزینه نمیکنید پس انتظار زیادی هم نداشته باشید . اگر امکان داره مقداری بودجه رو افزایش بدید تا مجبور نباشید پاور یا رم رو قربانی کنید.

یک نکته مهم : اگر امکانش هست با یک سیستم دیگه مدتی کار کنید ( مثلا سیستم دوستی یا آشنایی ) بعد میتونید با کم و زیاد کردن گرافیک یا رم تاثیرشون رو در کارهای که میکنید ببینید .

یک خاطره براتون تعریف کنم بد نیست .

برادرم برای یکی از آشنا ها سیستم میبست برای کار 3d max . برای انتخاب سریعترین و بصرفه ترین سیستم برادرم قطعات زیادی رو امتحان کرد از سوکت 775 تا سوکت 1150 . از گرافیک های ddr3 تا گرافیک های ddr5 و ... .

درنهایت یک 8320 شایدم ( 8350 ) با توجه به قیمتش بهترین کارایی رو داد حتی از یه i5 ( گمونم 4460 ) بهتر بود ! ( شرمنده درست و حسابی یادم نمونده )

حالا شما هم سعی کن با یه سیستم تست کنید . بعد برید بخرید .

در هر صورت موفق باشید .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

617,000 cpu:i5 4460

motherboard:GIGABYTE H81M-S2PV 235,000

vga:-

149,000 ram:Gskill AEGIS 8GB 1600Mhz CL11

HDD:Seagate Barracuda 1TB 168,000

SSD:Samsung 850 EVO 120GB  219,000

PSU:Cooler Master Elite V2 550W 153,000

CASE:Green X Plus Eagle 120,000

------------------------------------

1,661,000

لینک به دیدگاه

من الان مقایسه i3 6100 رو با  i5 4430 دیدم:

http://lioncomputer.ir/article/91/

عملکردشون تا حدی شبیه بهم هستند. i5 4430 بهتر عمل کرده ولی اونقدر فاحش نیست. فقط تو  تبدیل mkv to mpeg2  تفاوت محسوسه و i5 حدود 99 ثانیه زودتر کار رو تمام کرده. تو گیم هم تفاوت خیلی کمه.

الان سایت رایان صبا رو چک کردم قیمت همه i5  ها بالای 600 تومن است که؟ ارزونترین مادربورد رو هم 249 گذاشته.

درود

رایان صبا قیمت همه چیزاش از همه جا بالاتره ... اصلا بهتون پیشنهاد نمیدم ک خریدتون رو از اونجا انجام بدین

لینک به دیدگاه

big VULTURE@

خیلی ممنون. راستش به سیستم دیگه ای که قوی باشه دسترسی ندارم. بودجه هم همینه و کاریش نمیشه کرد.

Juggernaut@

سپاس. البته یک کیس قدیمی قراضه هست که قطعات رو روی اون سوار میکنم. فقط فن نداره امیدوارم مشکلی از نظر گرما پیش نیاد.

NO_TIME_FOR_RELOADING@

سپاس. بله درست میگید. رایان صبا قیمتهاش بالاست. البته لیون هم قیمتهاش چندان خوب نیست. همین core 13 6100 رو اینجا زده 449 در صورتیکه بازار رضا تهران 410 قیمت دادند.

لینک به دیدگاه

پاور 450 خوبه    اگر واقعا بخواد گرافیک رو GTX 950 بگیره     برای کار با Autocad و Inventor رم 16 خوب هست ولی شما میتونی با 8 هم کارتو برسی  زیاد رو رم حساس نباشید 

لینک به دیدگاه

پاور 450 خوبه    اگر واقعا بخواد گرافیک رو GTX 950 بگیره     برای کار با Autocad و Inventor رم 16 خوب هست ولی شما میتونی با 8 هم کارتو برسی  زیاد رو رم حساس نباشید 

خیلی ممنون

یک بنچمارک پیدا کردم که در اون عملکرد بهتر  core i3 6100 رو نسبت به core i5 4460 و حتی i5 6400  در تست اتوکد نشان میده: بیشتر بهتر است.

mb34_autocad.png

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

ایشالا 2تا ماژول 4گیگ دیگه هم با گرافیک تهیه میکنید.

post-21032-0-49311500-1451409713_thumb.png

* شخصا به برند گرین اعتقاد ندارم، برای همین از برندای معتبرتر برای پاور و کیس استفاده کردم.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون   engmrmz . کیس لازم ندارم. رو همون کیس قدیمی سوار میکنم.مشکلش اینه که تهویه نداره. که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. ssd هم میخوام حتما بگذارم. رم هم میخوام 16 بگذارم. مادربرد هم اگر 1151  بگیرم یک H110 برای کار کفایت میکنه. من 10 ساله که از کیس و پاور گرین برای سیستمها استفاده کردم. از کیسهاش خیلی راضی بودم ولی پاورهاش نه. امار خرابیشون کم نبوده. البته این سری جدید پاورهاشو فکر کنم بهتر باشن. این سیلوراستون ایا از خازنهای ژاپنی استفاده کرده؟ تو سایتش چیزی ننوشته بود.

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

نظرتون راجع به  HCG-520M انتک چیه؟ خازنهای ژاپنی داره. قیمتش فقط کمی بالاست. 299 تومن.

http://www.antec.com/product.php?id=704955&fid=5022035&lan=nz

لینک به دیدگاه

سلام  مجدد. من درباره پاور Green GP450A-UK در فروم anandtech سوالی مطرح کردم ( البته با انگلیسی دست و پا شکسته) و خواستم نظرشون رو راجع به مشخصات این پاور بگن. یکی از کاربرها جواب داد و تقریبا آب آفتابه رو ریخت روی گرین!! گفت با اینکه در ظاهر مشخصات معمول رو داره ولی تا تو سایتها بررسی نشه نمیشه راجع بهش نظر داد. بعد به نکته دیگه ای اشاره کرد و گفت اینکه در مشخصاتش میگه:

SLI-ready (Support high end graphics card)" یک دروغ است چون فقط یک کانکتور pcie داره و برای کارتهای  high end نیاز به حداقل 650 تا 700 وات پاور  و 4 کانکتور pcie هست.

همین باعث میشه که در مورد ادعاهای دیگه شرکت  در مورد امکانات این پاور شک کنم! ایا واقعا ultra low ripple است و ایا واقعا سایلنت است؟ آیا واقعا تست 80+ Gold رو پاس کرده؟ بعد گارانتی 37 ماهه پاور رو عجیب دونسته و گفته چرا بجای دقیقا 3 سال، 3 سال و یک ماه گارانتی داره؟! بعد منم گفتم که هیچ سایتی این پاور رو بررسی نکرده و خواستم نظر کاربرهای سایت آناندتک رو راجع به مشخصات پاور بدونم و  دیگه اینکه مشخصات خوبی داره که در پاورهای همرده اش دیده نمیشه.

http://forums.anandtech.com/forumdisplay.php?f=48

لینک به دیدگاه

این شرکت Green شرکت خوبیه !

پاورهای جدیدترش بهتر شدن . اما هیچ جای درستی پاورهاشون رو تست نکردن . البته این پاورها از هزارتا از همرده های پاسکال و تراست بهتره اما حرفی در برابر پاورهای مطرح جهانی مثل انرمکس نداره .

نکته مهم اینه که این پاورها تست ها استاندارد رو به خوبی پاس کردن اما اکثرشون رو خود شرکت گرین انجام داده ( ایران تحریمه ، امکان تست جهانی محدود شده البته این گفته خود گرین هست )

لینک به دیدگاه

درباره ی sli ready و این که واقعا 80پلاس رو گذرانده چیزی نمی دونم، اما از نظر آزمون پایداری من اون رو از سری hp و zs بهتر می دونم. بیصدا هست و کارایی به قیمت خوبی داره. گارانتی هر چی بیشتر بهتر، نمی دونم چه اشکالی داره گارانتی مثلا 39.5 ماه باشه. اگر کسی بخواد حق مصرف کننده رو نقض کنه نیازی به این بازیهای عددی نیست.

به علاوه گرین از نظر خدمات پس از فروش در ایران از بهترین هاست. جمع بندی کن، تصمیم با خودت.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون   engmrmz . کیس لازم ندارم. رو همون کیس قدیمی سوار میکنم.مشکلش اینه که تهویه نداره. که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. ssd هم میخوام حتما بگذارم. رم هم میخوام 16 بگذارم. مادربرد هم اگر 1151  بگیرم یک H110 برای کار کفایت میکنه. من 10 ساله که از کیس و پاور گرین برای سیستمها استفاده کردم. از کیسهاش خیلی راضی بودم ولی پاورهاش نه. امار خرابیشون کم نبوده. البته این سری جدید پاورهاشو فکر کنم بهتر باشن. این سیلوراستون ایا از خازنهای ژاپنی استفاده کرده؟ تو سایتش چیزی ننوشته بود.

میتونید قطعات زیر رو جایگزین کنید:

Asus H110M-C 259t

Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 399t

SSD Samsung PRO/EVO 250/256 gb

برای پاور میتونید سراغ Corsair یا EVGA هم برید...حدود 500-600 وات

لینک به دیدگاه

درباره ی sli ready و این که واقعا 80پلاس رو گذرانده چیزی نمی دونم، اما از نظر آزمون پایداری من اون رو از سری hp و zs بهتر می دونم. بیصدا هست و کارایی به قیمت خوبی داره. گارانتی هر چی بیشتر بهتر، نمی دونم چه اشکالی داره گارانتی مثلا 39.5 ماه باشه. اگر کسی بخواد حق مصرف کننده رو نقض کنه نیازی به این بازیهای عددی نیست.

به علاوه گرین از نظر خدمات پس از فروش در ایران از بهترین هاست. جمع بندی کن، تصمیم با خودت.

شما   همین پاور رو دارید؟ چند وقته؟ روی چه سیستمی بستید؟ 

میتونید قطعات زیر رو جایگزین کنید:

Asus H110M-C 259t

Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 399t

SSD Samsung PRO/EVO 250/256 gb

برای پاور میتونید سراغ Corsair یا EVGA هم برید...حدود 500-600 وات

خیلی ممنون.

این شرکت Green شرکت خوبیه !

پاورهای جدیدترش بهتر شدن . اما هیچ جای درستی پاورهاشون رو تست نکردن . البته این پاورها از هزارتا از همرده های پاسکال و تراست بهتره اما حرفی در برابر پاورهای مطرح جهانی مثل انرمکس نداره .

نکته مهم اینه که این پاورها تست ها استاندارد رو به خوبی پاس کردن اما اکثرشون رو خود شرکت گرین انجام داده ( ایران تحریمه ، امکان تست جهانی محدود شده البته این گفته خود گرین هست )

منم امیدوارم سری جدیدش بهتر باشن. من 12 سال کافی نت و گیم نت داشتم و فقط گرین بستم چه کیس چه پاور. برای مشتری ها هم همینطور بود. ولی امار خرابی پاورهاش بالا بود.

یکی دیگه تو فورم اناندتک جواب داد و گفت نسبت به قیمتش ( 51 دلار)  اصلا بد نیست  و خریدش رو پیشنهاد کرد.

لینک به دیدگاه

Green GP450A-UK رو من ندیدم زده باشه SLI Ready و نیستش هم... چون باید حداقل ۲تا pci-e داشته باشه

شما یه GTX 950 هم بعدا اضافه کنی، مصرفش حدود ۳۲۰واته

یه ۴۵۰ وات هم براتون جواب گو هست.

این پاور رو من خودم دارم، برای شما هم مناسبه: Corsair VS450 Power Supply

لینک به دیدگاه

من برای چند تا از همکاران که کار تدوین انجام می دن از سری uk استفاده کردم، گرافیک همه gtx780 یا gtx 780 ti بود و پردازنده 4790 یا 4790 k.

قبل از تحویل رایانه زیر استرس طولانی گذاشتم، هم یا برنامه های کاربردی و هم آزمون prime و مشکلی مشاهده نکردم. در حالی که با پاورهای hp700 و zs 750 که اسما قوی تر هستن رایانه گاهی ناپایدار می شد.

توی این مدتی که سری uk و سری boc+ عرضه شده با تعدادی شون سر و کار داشتم و جز دو مورد 850 boc+ که مشکل صدا داشتن و با گارانتی تعویض شدند مشکلی ندیده ام. از همکاران هم جویا شده ام کارایی مناسب سری uk رو تصدیق کردند. به علاوه همانطور که گفتم این سری کارایی به قیمت مناسبی دارند و برای من که به کارایی بیش از ظاهر اهمیت می دم و از کیسهای بزرگ به ندرت استفاده می کنم ماجولار نبودن و کوتاه بودن برخی کابلهاشون اهمیت نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...