رفتن به مطلب

قطعات کیس تا 1700 برای کاربری عمومی و اتوکد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

Green GP450A-UK رو من ندیدم زده باشه SLI Ready و نیستش هم... چون باید حداقل ۲تا pci-e داشته باشه

شما یه GTX 950 هم بعدا اضافه کنی، مصرفش حدود ۳۲۰واته

یه ۴۵۰ وات هم براتون جواب گو هست.

این پاور رو من خودم دارم، برای شما هم مناسبه: Corsair VS450 Power Supply

با سپاس از شما. گارانتیش چند ساله کورسیر؟

اسکرین شات گرین 450uk

2lt0_sli.jpg

من برای چند تا از همکاران که کار تدوین انجام می دن از سری uk استفاده کردم، گرافیک همه gtx780 یا gtx 780 ti بود و پردازنده 4790 یا 4790 k.

قبل از تحویل رایانه زیر استرس طولانی گذاشتم، هم یا برنامه های کاربردی و هم آزمون prime و مشکلی مشاهده نکردم. در حالی که با پاورهای hp700 و zs 750 که اسما قوی تر هستن رایانه گاهی ناپایدار می شد.

توی این مدتی که سری uk و سری boc+ عرضه شده با تعدادی شون سر و کار داشتم و جز دو مورد 850 boc+ که مشکل صدا داشتن و با گارانتی تعویض شدند مشکلی ندیده ام. از همکاران هم جویا شده ام کارایی مناسب سری uk رو تصدیق کردند. به علاوه همانطور که گفتم این سری کارایی به قیمت مناسبی دارند و برای من که به کارایی بیش از ظاهر اهمیت می دم و از کیسهای بزرگ به ندرت استفاده می کنم ماجولار نبودن و کوتاه بودن برخی کابلهاشون اهمیت نداره.

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط cybersys
لینک به دیدگاه

سلام مجدد. اون دوستم از خرید کیس منصرف شد و میخواد لپ تاپ بگیره برای اتوکد و اتوکد اینونتور. ولی یک سیستم پایین رده برای وبگردی و افیس براش بستم با این قطعات:

سلرون g1540  قیمت 125 پردازنده خنکی است. در idle  دما  30 درجه و پایننتر میمونه.  فن رو هم روی سایلنت تنظیم کردم. صداش  شنیده نمیشه

asrock h81m-vg4 r2 قیمت 149 مادربورد جمع و جور وکوچک با قیمت خوب

رم  Gskill AEGIS 8GB 1600Mhz CL11 DDR3 قیمت 149. من فکر میکردم این رم هیتسینک درست حسابی داره طبق عکسهاش ولی بعد از خرید متوجه شدم فقط یک لایه نازک  مثل الومینیوم روش است که براحتی کنده میشه. البته داغ نمیشه

پاور 450 گرین سری uk. کیفیت خیلی خوبی داره و فن خیلی کم صدا. امیدوارم سالها کار کنه.

هارد وسترن بلو 1 ترا 174تومن

رایتر liteon قیمت 55 تومن

همه رو از لیون خریم که همینجا ازشون تشکر میکنم. صبح سفارش دادم بعدازظهر با پیک رایگان برام ارسال شد.

از دوستانی هم که همفکری دادند تشکر میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...