رفتن به مطلب

سوال و مشورت بسیار مهم در مورد آپدیتهای ویندوز 7 ؟ !

Ariya2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.

بعد از چند روز بسیار طاقت فرسا ، بالاخره ویندوز 7 ودم را به طور کامل آپدیت کردم !

فقط یک سوال و مشورت مهم با شما دوستان گرامی دارم.

من چگونه می توانم آپدیتهای ویندوزر 7 را که چندین روز طول کشیده تا گرفتم ، به طور کامل داشته باشم و باز گردانم ، که اگر روزی مجبور شدم ویندوز 7 را مجدد نصب کنم ، بتوانم همه آپدیتهایی را که قبلا گرفتم دوباره در ویندوز جدید پیاده کنم تا دوباره مجبور نباشم چندین روز همه آپدیتها را کامل بگیرم ؟

همچنین این سایتهایی که ویندوز 7 را می فروشند و می گویند مثلا آپدیت شده تا تاریخ 10 دی ماه 94 ، چگونه این ویندوز ها را با آخرین آپدیتها درست می کنند که هنگام نصب ویندوز بصورت اتوماتیک همه آپدیتها تا آن روز نصب می شود ؟

از همه دوستان گرامی و عزیز عاجزانه تقاضا دارم تا در مورد موارد بالا به طور کامل توضیح و آموزش بدهند ، چون در تماسی که با اکثر دوستان انجمن داشتم ، همه دوستان از این مورد های بالا رنج میبرند و گاهی زحمات چند ماهه آنها به خاطر عوض کردن ویندوز از دست میرود.

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم.

آپدیت ها در این مسیر ذخیره میشن:  C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

بعد از اینکه آپدیت تموم شد به این مسیر برین و همه ی آپدیت ها رو یه جای دیگه کپی بگیرین و بعد از نصب دوباره ویندوز به جای اول برگردونین.

حالابه صفحه ی آپدیت رفته و گزینه ...Check for update but let me رو انتخاب کنین.

و سپس check for update و پس از آن Install Updates کلیک کنید.حالا ویندوز نام آپدیتها رو چک میکنه و وقتی ببینه آپدیتها سر جاشون هستن به جای دانلود نصب میکنه.

موفق باشین. :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم.

آپدیت ها در این مسیر ذخیره میشن:  C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

بعد از اینکه آپدیت تموم شد به این مسیر برین و همه ی آپدیت ها رو یه جای دیگه کپی بگیرین و بعد از نصب دوباره ویندوز به جای اول برگردونین.

حالابه صفحه ی آپدیت رفته و گزینه ...Check for update but let me رو انتخاب کنین.

و سپس check for update و پس از آن Install Updates کلیک کنید.حالا ویندوز نام آپدیتها رو چک میکنه و وقتی ببینه آپدیتها سر جاشون هستن به جای دانلود نصب میکنه.

موفق باشین. :)

مورد بالا کاملا تایید میشه !

میتونید پس از نصب آپدیت و درایورهای سخت افزاریتون اقدام به ساخت بک آپ هم کنید !

هم با خود ویندوز هم با برنامه هایی مثل Acronis True Image میتونید بک آپ رو روی دی وی دی بیارید.

در مورد سوالتون هم که می فرمایید چطور ویندوز از پیش آپدیت شده اس ...

اینا یا از طرف خود میکروسافت براشون ازائه آپدیت شده .. یا با برنامه هایی که در Setup ویندوز تغییرات ایجاد میکنند .. فایلهای آپدیت رو به فولدر آپدیت ویندوز اضافه میکنند که به اصطلاح بهتشون Pre Update یا همون از پیش آپدیت شده میگن .

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...