رفتن به مطلب

انتقادهای تند و تیز و ملایم شما از انجمن لیون کامپیوتر در این تاپیک

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام دوست عزیز

خصوصی خدمت شما توضیح داده شد. امکان زدن چنین تاپیک هایی نیست. شما تشریف میبرید خارج از کشور، چه ضمانتی هست اصلا برگردید؟ جمیع مدیران انجمن، نظرشون بر اینه نمیتونیم اجازه بدیم تاپیکی زده بشه و از مردم پولی دریافت بشه، بدون کوچکترین ضمانتی و شما (شمای نوعی) اومدیم تشریف بردین و نخواستین برگردین. جواب مردمی که در انجمن به شما پول دادن رو کی باید بده؟ شما که تشریف بردین، ما میمونیم و مردمی که نباید اعتماد میکردند.

شما در اینستاگرام شخصی خودتون استوری کنید، پول بگیرید جنس وارد کنید. کسی مزاحمتی نخواهد داشت. اما انجمن لیون کامپیوتر بر اساس قواعدی اداره میشه که ریسک کلاهبرداری رو به حداقل برسونه. مجدد میگم، با شما نیستم، هر شخص دیگری غیر از شما، حتی اگر من روزی اینجا تاپیک بزنم دارم میرم خارج قطعه بیارم، مدیران انجمن موظف هستند تاپیک بنده رو پاک کنند.  

قدیم میومدن در بخش فنی و مشاوره تاپیک میزدن و درخواست قیمتگذاری میکردند، عزیزان خریدار هجوم میاوردن به پیام خصوصی فروشنده و کالا رو خریداری میکردند، سر این موضوع کلاهبرداری شد، چون کلاهبردار میتونست، بیاد به دروغ سیستمی رو لیست کنه و قیمت پایین بزنه، و خریداران گول بخورند و در پیام خصوصی برای ایشون مبلغ واریز کنند، بدون نیاز به اینکه تصویری از کالا ارائه کنه، و اینطوری کلاهبرداری صورت گرفته.

بعد از چنین کلاهبرداریهایی، قانون بازارچه عوض شد و همان قواعدی که برای تاپیک فروش در نظر گرفتیم، برای تاپیک های قیمت گذاری هم در نظر گرفتیم، بدین معنا که اگر کسی قطعه ای را قیمت گذاری میخواهد بکند، باید در بازارچه تاپیک بزند و مشابه همان رفتار و قواعدی را پیروی کند که شخصی که میخواهد کالایی را بفروشد. بدین صورت، از کلاهبرداری پیشگیری می شود.

گفتگوی آزاد، محل زدن تاپیک قیمت گذاری نیست.

بخش کمک به هم، محل زدن تاپیک قیمت گذاری نیست.

تاپیک قیمت گذاری باید در بازارچه زده شود، و مطابق با قانون اول بازارچه، عکس و مشخصات از طرف فروشنده اعلام شود:

در قوانین انجمن آمده است:

1. پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا و یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض و یا قیمت گذاری ارائه شده اند به همراه تاریخ، نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی‌می‌باشد. درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده، تاپیک تایید نمی‌شود و بدون اخطار قبلی حذف و در صورت تکرار این مسئله توسط یک کاربر دسترسی ایشان محدود می‌گردد.

والا شما باید از ما تشکر کنید که بعد از این همه سال تجربه از مشکلاتی که بوجود اومده، جلوی خیلی مسائل رو میگیریم تا خدای ناکرده مشکلی برای کاربران بوجود نیاد.

انجمن شلوغ بشه، اما داخلش کلاهبرداری بشه، فردای اون روز کل انجمن رو تعطیل میکنند. اگر هم انجمن خلوت باشه، اما داخلش کلاهبرداری بشه، فردای اون روز کل انجمن رو تعطیل میکنند. 

پس برای حفظ انجمن، اولویت اول ما اینه که در انجمن مراقبت کنیم خدای ناکرده، کلاهبرداری، و یا خلاف قانون رخ نده.

بابت این موضوع باید قدردان زحمات همکارانم باشید.

عزیز من شما انگار بدون اینکه تاپیک رو بخونین پاک میکنین که کارتون راحت تر باشه!
من هیچوقت جایی از کسی پولی درخواست نکردم که شما نگران برنگشتن من از کشور شدید!

من نوشتم بخاطر مساِیل کاری زیاد رفت و آمد دارم و میتونم اگر کسی چیزی نیاز داره بیارم. تاکید هم کردم که با پول خودم میارم. فقط مشتری قبلش مبغ رو به طور امانت بده به لیون یا یک شخص معتمد مثل خود شما که وقتی قطعه رو خریدم و آوردم نزنه زیرش. دیگه این کلاهبرداریش کجا بود؟

هرچی مطلب درباره کلاهبرداری های گذشته مینویسین درسته ولی من یه ریال از کسی پولی نخواسته بودم بابت کاری! تاپیک بابت همفکری بود. اصلا شاید به نتیجه هم نمیرسید. دلیلی نداره مرتب تاپیک هارو پاک کنین وقتی هیچ معامله ای درحال انجام نیست...

در رابطه با قیمت گذاری هم حرف من همینه که وقتی 2 بار تاپیک رو پاک میکنین حداقل یه لینک یا یه دلیل رو بدون سلام کردن برای زننده تاپیک پ.خ کنین که بنده خدا بدونه جریان چیه. یا خودتون تاپیک رو منتقل کنین به انجمن مد نظرتون و بفرماین که عکس هم باید درج بشه. یا حداقل قبلش بگین فلانی تاپیکت قراره پاک بشه برو این همه متنی که نوشتی رو یه کپی بگیر...

اینکه 3 مرتبه پاک میکنین و قفل میکنین باعث میشه صدای آدم در بیاد دیگه وگرنه کسی منکر زحمات شما برای انجمن نیست. ولی خب دیگه اردوگاه نظامی که نیست قراره همه با هم دوست باشیم و روابط خوبی داشته باشیم...

لینک به دیدگاه

• ارسال 1.9k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

2 ساعت قبل، علیرضای دوم گفته است:

عزیز من شما انگار بدون اینکه تاپیک رو بخونین پاک میکنین که کارتون راحت تر باشه! من هیچوقت جایی از کسی پولی درخواست نکردم که شما نگران برنگشتن من از کشور شدید!

من نوشتم بخاطر مساِیل کاری زیاد رفت و آمد دارم و میتونم اگر کسی چیزی نیاز داره بیارم. تاکید هم کردم که با پول خودم میارم. فقط مشتری قبلش مبغ رو به طور امانت بده به لیون یا یک شخص معتمد مثل خود شما که وقتی قطعه رو خریدم و آوردم نزنه زیرش. دیگه این کلاهبرداریش کجا بود؟

چنین امکانی وجود نداره. نه مشتری میتونه مبلغ رو به من بده، نه میتونه به لیون بده، و نه میتونه به شخص معتمد ثالثی بده. ممنوعه.

زدن هر نوع تاپیکی با مفهوم اینکه من میرم خارج - چیزی (هرچیزی) بیارم ممنوعه.

زدن هر نوع تاپیکی با مفهوم اینکه دارم میرم خارج با پول خودم جنس بیارم براتون، ممنوعه.

به هر شکلی هر تاپیکی توسط هر کسی زده بشه که داره میره خارج - هیچ کاری هم نکنه - هیچ پولی هم نگیره - ممنوعه.

من بار صدمه اینو توضیح میدم. دیگه توضیح نخواهم داد. ممنوعه، بالا برید پایین بیایید، ممنوعه، من تاپیک شمارو کامل خوندم، تاپیکی که زده بودید، ممنوعه. اجازه زدن چنین تاپیکی ندارید.

هر نوع تاپیکی زده بشه، بابت دادن هر پولی به هر شخصی، بابت هر چیزی که قراره از خارج بیاد، چه پولی بگیره چه نگیره - ممنوعه.

کلاهبرداری باشه یا نباشه، ممنوعه. بنابر نظر مجموعه مدیران انجمن، نمیخوایم چنین چیزی در انجمن وجود داشته باشه. لازمه توضیح دیگه ای بدم؟

2 ساعت قبل، علیرضای دوم گفته است:

در رابطه با قیمت گذاری هم حرف من همینه که وقتی 2 بار تاپیک رو پاک میکنین حداقل یه لینک یا یه دلیل رو بدون سلام کردن برای زننده تاپیک پ.خ کنین که بنده خدا بدونه جریان چیه. یا خودتون تاپیک رو منتقل کنین به انجمن مد نظرتون و بفرماین که عکس هم باید درج بشه. یا حداقل قبلش بگین فلانی تاپیکت قراره پاک بشه برو این همه متنی که نوشتی رو یه کپی بگیر...

اینکه 3 مرتبه پاک میکنین و قفل میکنین باعث میشه صدای آدم در بیاد دیگه وگرنه کسی منکر زحمات شما برای انجمن نیست. ولی خب دیگه اردوگاه نظامی که نیست قراره همه با هم دوست باشیم و روابط خوبی داشته باشیم...

نمیتونیم اینکارو انجام بدیم. انجمن فقط شما یک نفر نیستین. روزانه شاید گاهی چند بار این اتفاق میفته، کاربری بدون خوندن قوانین تاپیک میزنه و قوانین رو رعایت نمیکنه. برای اینکه توضیح ندیم، نوشتیم بدون اخطار قبلی تاپیک پاک میشه.

درست میفرمایید، ممکنه طرف ندونه چه اتفاقی افتاده، 2 حالت داره، یا میره قوانین انجمن رو مطالعه میکنه، و یا اینکه میاد مثل شما پیام میده، و ما بهش پاسخ میدیم چه اتفاقی افتاده.

اردوگاه نظامی نیست، اما برای استفاده از بازارچه، قوانین سختگیرانه ای داریم که باید رعایت بشه.

جهت اطلاع شما، شرکت اصلا دلش نمیخواد در انجمن بازارچه ای وجود داشته باشه، انجمنی که الان دارید میبینید به این شکل هنوز وجود داره، به دلیل تعهدی است که من دادم مبنی بر اینکه من و جمیع مدیران قوانین رو سختگیرانه اجرا میکنیم تا اتفاق و یا بی نظمی رخ نده.

بنابراین اصلا بحث دوستی مطرح نیست، بحث اینه من پای خودمو گذاشتم لای این در که بسته نشه، از اواسط مهرماه هم لوگوی درب ورودی انجمن رو از صفحه اول فروشگاه لیون حذف کردند به جاش لینک اینستاگرام رو گذاشتن. بنابراین کوچکترین علاقه ای از سمت شرکت برای ادامه فعالیت این انجمن نیست، صرفا من و بقیه همکارانم در انجمن که در اینجا فعالیت میکنیم، به خاطر زنده نگهداشتن این فضا است که موندیم.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

چنین امکانی وجود نداره. نه مشتری میتونه مبلغ رو به من بده، نه میتونه به لیون بده، و نه میتونه به شخص معتمد ثالثی بده. ممنوعه.

زدن هر نوع تاپیکی با مفهوم اینکه من میرم خارج - چیزی (هرچیزی) بیارم ممنوعه.

زدن هر نوع تاپیکی با مفهوم اینکه دارم میرم خارج با پول خودم جنس بیارم براتون، ممنوعه.

به هر شکلی هر تاپیکی توسط هر کسی زده بشه که داره میره خارج - هیچ کاری هم نکنه - هیچ پولی هم نگیره - ممنوعه.

من بار صدمه اینو توضیح میدم. دیگه توضیح نخواهم داد. ممنوعه، بالا برید پایین بیایید، ممنوعه، من تاپیک شمارو کامل خوندم، تاپیکی که زده بودید، ممنوعه. اجازه زدن چنین تاپیکی ندارید.

هر نوع تاپیکی زده بشه، بابت دادن هر پولی به هر شخصی، بابت هر چیزی که قراره از خارج بیاد، چه پولی بگیره چه نگیره - ممنوعه.

کلاهبرداری باشه یا نباشه، ممنوعه. بنابر نظر مجموعه مدیران انجمن، نمیخوایم چنین چیزی در انجمن وجود داشته باشه. لازمه توضیح دیگه ای بدم؟

الآن هر کسی توی بازارچه طبق قوانینی که شما میخواین قطعه ای میذاره برای فروش. شما هم باهاش مشکلی ندارین.

بعد اگه کسی قطعه ای از خارج بیاره و توی همین بازارچه و طبق همین قوانین بذاره برای فروش باهاش مشکل دارین.

مشکلتون با اینه که طرف قطعه رو از خارج آورده؟

با خارج مشکل دارین؟

قطعاتی که الآن دارن توی بازارچه میفروشن تولید داخل بوده؟

با شخصی که قطعه رو میاره مشکل دارین؟

هزینه رفت و آمد کسی که قطعه رو میاره روی دوش شماست؟

الآن آخه نمیگین مشکلتون دقیقا چیه برای همین مجهول بودن قضیه هست که حرص آدم درمیاد.

نقل قول

نمیتونیم اینکارو انجام بدیم. انجمن فقط شما یک نفر نیستین. روزانه شاید گاهی چند بار این اتفاق میفته، کاربری بدون خوندن قوانین تاپیک میزنه و قوانین رو رعایت نمیکنه. برای اینکه توضیح ندیم، نوشتیم بدون اخطار قبلی تاپیک پاک میشه.

درست میفرمایید، ممکنه طرف ندونه چه اتفاقی افتاده، 2 حالت داره، یا میره قوانین انجمن رو مطالعه میکنه، و یا اینکه میاد مثل شما پیام میده، و ما بهش پاسخ میدیم چه اتفاقی افتاده.

وقتی دارم کمک میخوام از دیگران که به من بگن قطعاتی که دارم چه قیمتی دارن طبیعتا توی کمک به هم تاپیک میزنم دیگه. چون الآن بحث فروش نیست که. پس طبیعتا از قوانین بازارچه اطلاعی ندارم و نمیدونم باید برم قوانین فروش کالا رو بخونم. و حتی پاک شدن تاپیک هم باعث نمیشه که بفهمم باید برم بازارچه و قوانینشو بخونم. صادق باشین وقتی که اینجا گذاشتین به من توضیح بدین خیلی بیشتر از وقتی بود که میتونستین یه متن رو توی پ.خ برای من Paste کنین. اینجوری ملت سردرگم نمیشن شمام وقتتون اینقدر گرفته نمیشه.

نقل قول

صرفا من و بقیه همکارانم در انجمن که در اینجا فعالیت میکنیم، به خاطر زنده نگهداشتن این فضا است که موندیم.

اینجوری زنده نگه میدارین؟ 👇

نقل قول

حقیقتا من متوجه نشدم که چرا جلوی فروش قطعاتی که از خارج میان رو میگیرین. چون همه قطعات از خارج میان.
اگه هدف جلوگیری از کلاهبرداری بوده که خب اصلا چه ربطی داره به اینکه قطعه از پاریس اومده اصفهان یا از کرج اومده تهران؟ وقتی قراره طبق قوانین انجمن فروخته بشه چه مشکلی هست؟

پس راستشو بخواید بله ممنون میشم اگر توضیح بدین :)

البته اینکه بجای توضیح دادن منو بن کنین رو بعید نمیدونم. اگر بن کردین که دیگه به این انجمن برنمیگردم و بخاطر دوران خوشی که قبلا با هم داشتیم سپاسگذارم. ❤️

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...