رفتن به مطلب

تفاوت سرعت یک سایت با بقیه سایت ها ؟

fazl
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه چیزی که دیروز متوجه شدم اینه که در سایتhttp://edu.kanoon.ir/ سرعت دانلود حدود 1.5 MB هست اما بقیه سایت ها رو 512KB ثابته ایا میشه کاری کرد سرعت بقیه هم مثل این شه

لینک به دیدگاه

یه چیزی که دیروز متوجه شدم اینه که در سایتhttp://edu.kanoon.ir/ سرعت دانلود حدود 1.5 MB هست اما بقیه سایت ها رو 512KB ثابته ایا میشه کاری کرد سرعت بقیه هم مثل این شه

خیر

این سایتی که شما فرمودید ..مثل خیلی از سایت های دیگه و مراکز دانلود

هاستش داخلیه ... یعنی سرورش داخل ایران هست

لینک به دیدگاه

ببخشید این آدرس سایت الان تبلیغ بود؟! :-?

لینک به دیدگاه

خیر

این سایتی که شما فرمودید ..مثل خیلی از سایت های دیگه و مراکز دانلود

هاستش داخلیه ... یعنی سرورش داخل ایران هست

و در تکمیل حرف این دوست عزیزمون

همینطور که ایشون فرمودن سرور این سایت در داخل کشور قرار داره و از اونجایی که در شبکه اینترنت داخلی خود کشور قرار داره

به مراتب سرعت بالاتری بهتون میده و همچنین پینگ سایتهایی که سرورشون داخل ایرانه به دلیل دلایلی که گفتم و همچنین فاصله ی کمتر سرور

حداقل 3 برابر کمتر از پینگ سایتهایی که در خارج کشور قرار داره سرورشون.

لینک به دیدگاه

سلام البته دوستان باید این موضوع رو بدونن که مدیران سایتها می تونن حداکثر سرعت دانلود در سرورشون اعمال کنند و برای یک سایت میتونه 1 مگ باشه و برای سایت دیگه کمتر یا بیشتر.

ویرایش شده توسط moj007
لینک به دیدگاه

افزايش سرعتي در کار نيست فعلا.

سرعت همونه که از شرکتتون ميگيريد ولي چون ميزباني تو ايرانه , سرعت اتصال و پينگ بيشتره نه سرعت بارگذارى. سرعت دانلود همونه ولي با کيفيت و افت فريم کمتر. اون سرعتي هم که شما داريد , سرعت اصليتون همون 1/5 مگ هست که توى سايت هاى خارجي به خاطر دور بودن از سرور , پکت لاست بيشتر ميشه و سرعت کم ميشه. وقتي isp مثلا من روى 256 قفل و ليميت باشه توى هر سايتي که باشه بيشتر نميشه ديگه.

لینک به دیدگاه

افزايش سرعتي در کار نيست فعلا.

سرعت همونه که از شرکتتون ميگيريد ولي چون ميزباني تو ايرانه , سرعت اتصال و پينگ بيشتره نه سرعت بارگذارى. سرعت دانلود همونه ولي با کيفيت و افت فريم کمتر. اون سرعتي هم که شما داريد , سرعت اصليتون همون 1/5 مگ هست که توى سايت هاى خارجي به خاطر دور بودن از سرور , پکت لاست بيشتر ميشه و سرعت کم ميشه. وقتي isp مثلا من روى 256 قفل و ليميت باشه توى هر سايتي که باشه بيشتر نميشه ديگه.

اخه من تست سرعتم از سرور های ایران گرفتم اما فرقی نداره اگه میشه چند تا سایت معرفی کنید که هاستشون ایرانی باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...