رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقای بعضی قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . سیستم فعلی بنده این هست :

Motherboard :  Asus P8B75-V

CPU : Intel Core i5 2500

Ram : 8 GIG 1600

VGA : Asus GTX 980 STRIX  DC2OC 4GD5 

Power : Huntkey APFC 700W

Case : Green X1 Basic

بنده قصد دارم مادربرد و سی پی یو رو عوض کنم و از سری جدید skylake بخرم و در نتیجه رم هارو هم باید عوض کنم . بقیه قطعات به نظر خودم مناسب هستند . 

اگر میشه از بین مادربرد های Asus و رم ها و سی پی یو ها یه چیزی که مناسب گیم باشه تا سقف 2 تومن ( کمی هم بیشتر نزدیک 2.5 مشکلی نیس ) به بنده پیشنهاد کنید . رم ها هم به نظر خودم 2 عدد 4 گیگ DDR4 که به صورت دوال کار کنن کافیه . 

اگر قطعات جدید ببندم لازم هست پاور عوض بشه ؟

پاور بنده توی خود سایت لیون کامپیوتر هم هست میتونید مشخصاتش رو مشاهده کنید . 

بنده قصد دارم تا چند ماه اینده این تعویض قطعات رو انجام بدم .

مرررررررررسی از همتون . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

درود

ASUS H170-PRO LGA1151 H170 Mainboard

Intel® Core™ i7-6700 Skylake Processor

Gskill Ripjaws 4 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

اینا 2160 میشه اگر کمتر میخواید بردارید رم رو از همین برند 8 گیگ بردارید (پیشنهاد نمیکنم) اگر از امکانات مادربورد راضی نیستید میتونید ASUS h170-Pro gameing بردارید

لینک به دیدگاه

Motherboard : Asus P8B75-V

VGA : Asus GTX 980 STRIX DC2OC 4GD5

Power : Huntkey APFC 700W

بنده قصد دارم مادربرد و سی پی یو رو عوض کنم و از سری جدید skylake بخرم و در نتیجه رم هارو هم باید عوض کنم . بقیه قطعات به نظر خودم مناسب هستند .

اگر میشه از بین مادربرد های Asus و رم ها و سی پی یو ها یه چیزی که مناسب گیم باشه تا سقف 2 تومن به بنده پیشنهاد کنید . رم ها هم به نظر خودم 2 عدد 4 گیگ DDR4 که به صورت دوال کار کنن کافیه .

مرررررررررسی از همتون .

این مین فعلیت عالیه. خیلی سگ جونه.

Sent from my HTC D816h using Tapatalk

لینک به دیدگاه

میشه بپرسم برای چی میخواین سیستم رو عوض کنید . با 2 تومان ارتقا قطعات که فکر کنم پردازنده 6600 میتونید بخرید شاید حدود 20 درصد تفاوت در فریم ببینید . اگه شما تو بازی ها تیک میبینید به نظرم اول مقدار رم خودتون رو به 16 ارتقا بدین ببینید بهتر میشه اگه نشد اون وقت ارتقا کاملا پسندیده هست . در نهایت اگه قصد ارتقا دارید حتما رم رو 16 گیگ یا بالاتر بردارید .

لینک به دیدگاه

احساس میکنم سی پی یو  فعلی ضعیف هست . البته نمیدونم ممکنه هم از رم ها باشه . چون فکر کنم نمیتونم با این سی پی یو از تمام توان GTX 980 استفاده کنم و گلوگاه میشه کمی . 

مثلا در بازی GTA V  روی رزولوشن 1920 در 1080وقتی همه چیز رو تا ته میبرم بالا و تنظیمات رو ماکس میکنم تیک میزنه . در حالی که ویدئو هایی دیدم توی سایت ها که با همین GTX 980 ولی سی پی یو های قویتر و رم های قویتر بدون هیچ گونه افت فریمی 60 فریم رو میگیرن .

من با سیستم فعلی روی رزولوشن 1920 در 1080 و تنظیمات max نمیتونم 60 فریم بگیرم .

فکر میکنم این مشکل از سی پی یو باشه . وگرنه اگر بدونم از رم ها هست همین امروز میرم 2 تا رم دیگه میخرم که بشه 16 گیگ .

لینک به دیدگاه

Motherboard :  Asus P8B75-V

VGA : Asus GTX 980 STRIX  DC2OC 4GD5 

Power : Huntkey APFC 700W

اگر میشه از بین مادربرد های Asus و رم ها و سی پی یو ها یه چیزی که مناسب گیم باشه تا سقف 2 تومن ( کمی هم بیشتر نزدیک 2.5 مشکلی نیس ) به بنده پیشنهاد کنید . رم ها هم به نظر خودم 2 عدد 4 گیگ DDR4 که به صورت دوال کار کنن کافیه . 

مرررررررررسی از همتون . 

دوست عزیز در مورد skylike اطلاعی ندارم

فقط اینو بگم حتما 2 تا 8 رم بگیرید یا بالاتر

و اینکه قطعاتتون رو اگه قصد فروش دارید قیمت بدید احتمال قوی من بردارم

ممنون

لینک به دیدگاه

احساس میکنم سی پی یو  فعلی ضعیف هست . البته نمیدونم ممکنه هم از رم ها باشه . چون فکر کنم نمیتونم با این سی پی یو از تمام توان GTX 980 استفاده کنم و گلوگاه میشه کمی . 

مثلا در بازی GTA V  روی رزولوشن 1920 در 1080وقتی همه چیز رو تا ته میبرم بالا و تنظیمات رو ماکس میکنم تیک میزنه . در حالی که ویدئو هایی دیدم توی سایت ها که با همین GTX 980 ولی سی پی یو های قویتر و رم های قویتر بدون هیچ گونه افت فریمی 60 فریم رو میگیرن .

من با سیستم فعلی روی رزولوشن 1920 در 1080 و تنظیمات max نمیتونم 60 فریم بگیرم .

فکر میکنم این مشکل از سی پی یو باشه . وگرنه اگر بدونم از رم ها هست همین امروز میرم 2 تا رم دیگه میخرم که بشه 16 گیگ .

خوب اینطوری خرید قطعات بصورت کورکورانه چندان درست نیست! ممکنه شما 2 میلیون هزینه کنید، ولی مشکل از چیز دیگه ای باشه ...

خوب در زمان بازی میتونید چک کنید که پردازنده چقدر لود میشه، یا رم چقدرش پر هست!

این کار هم خیلی راحته و نیاز به نرمافزار خاصی هم نداره، قبل اینکه وارد بازی بشی، تسک منجر رو باز کن و بعد وارد بازی شو! با تنظیمانی که میگی تیک میزنه، تست کن و بعد از خارج شدن از بازی، چک کن که رم و پردازنده در چه وضعیتی بودند!

*بهتره وقتی تسک منجر رو باز کردی، از ادرس زیر سرعت بروز رسانی نمودار ها رو کم کنی:

View >> Update speed >> Low

این باعث میشه نوسانات لحظه ای تو نمودار حذف بشه و نتیجه قابل اعتماد تر باشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بعید میدونم CPU شما به صورت جدی گلوگاه باشه ( به گونه ای که نیازی به ارتقا احساس کنید )

یک بنچ مارک با نرم افزارهای معتبر از سیستم خودتون بگیرید و خروجی رو با استاندارد ها مقایسه کنید .

در هر صورت ارتقا رم به 16 پیشنهاد میشه !

لینک به دیدگاه

البته لارم نیست حتما بازی رو ببندید فقط کلید های ترکیبی ALT+TAB رو بزنید تا پنجره تسک منجر انتخاب بشه ، با نرم افزار های دیگه مقل msi afterburner میتونید اطلاعات خیلی بیشتری از وضعیت گرافیک و پردازنده و رم بگیرید .

لینک به دیدگاه

جدا از مسئله ی cpu ارتقای رم به 16 خیلی موئر هست در بازی ها و سرعت سیستم یا نه ؟

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

احساس میکنم سی پی یو فعلی ضعیف هست . البته نمیدونم ممکنه هم از رم ها باشه . چون فکر کنم نمیتونم با این سی پی یو از تمام توان GTX 980 استفاده کنم و گلوگاه میشه کمی .

مثلا در بازی GTA V روی رزولوشن 1920 در 1080وقتی همه چیز رو تا ته میبرم بالا و تنظیمات رو ماکس میکنم تیک میزنه . در حالی که ویدئو هایی دیدم توی سایت ها که با همین GTX 980 ولی سی پی یو های قویتر و رم های قویتر بدون هیچ گونه افت فریمی 60 فریم رو میگیرن .

من با سیستم فعلی روی رزولوشن 1920 در 1080 و تنظیمات max نمیتونم 60 فریم بگیرم .

درود دوست عزیز

درسته پردازنده شما برای این گرافیک کمی گلوگاه میکنه ولی اونقدری نیست که به فکر اتقاء با این هزینه باشید!

دوست عزیز بازی Gta V‏ برای Full HD‏ و تنضیمات Ultra‏ حتما" نیاز به 10 گیگ رم به بالا برای بدون مشکل اجرا شدن داره و خیلی از دوستان هنگام ورود بازی به این مشکل خوردند که با ارتقاء رم به 16 گیگ مشکلات بازی حل شد و به احتمال بسیار زیاد شما هم با ارتقاء رم به 16 گیگ مشکلتون حل میشه!

شادکام باشید.

لینک به دیدگاه

خوب اینطوری خرید قطعات بصورت کورکورانه چندان درست نیست! ممکنه شما 2 میلیون هزینه کنید، ولی مشکل از چیز دیگه ای باشه ...

کاملا درست می فرمایید .

درود دوست عزیز

درسته پردازنده شما برای این گرافیک کمی گلوگاه میکنه ولی اونقدری نیست که به فکر اتقاء با این هزینه باشید!

دوست عزیز بازی Gta V‏ برای Full HD‏ و تنضیمات Ultra‏ حتما" نیاز به 10 گیگ رم به بالا برای بدون مشکل اجرا شدن داره و خیلی از دوستان هنگام ورود بازی به این مشکل خوردند که با ارتقاء رم به 16 گیگ مشکلات بازی حل شد و به احتمال بسیار زیاد شما هم با ارتقاء رم به 16 گیگ مشکلتون حل میشه!

شادکام باشید.

مرسی . خییلی ممنون که راهنمایی کردید . 

پس بنده فعلا رم رو به 16 ارتقا میدم .

لینک به دیدگاه

جدا از مسئله ی cpu ارتقای رم به 16 خیلی موئر هست در بازی ها و سرعت سیستم یا نه ؟

ارتقا رم به 16 برای بازی موثره اما در سرعت سیستم نه چندادن !!!

لینک به دیدگاه

یه سوال این که برای اینکه رم های جدید با رم های قدیمی مشکلی پیدا نکنن باید چی بکنم ؟

من گفتم رم های قدیمی رو تویض کنم کلا ! ( البته اگر برای انتخاب رم جدید محدودیت ایجاد کنن .)

مادربرد بنده نهایت فرکانس 2133 رو ساپورت میکنه .( که oc محسوب میشه )

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

یه سوال این که برای اینکه رم های جدید با رم های قدیمی مشکلی پیدا نکنن باید چی بکنم ؟

من گفتم رم های قدیمی رو تویض کنم کلا ! ( البته اگر برای انتخاب رم جدید محدودیت ایجاد کنن .)

مادربرد بنده نهایت فرکانس 2133 رو ساپورت میکنه .( که oc محسوب میشه )

نه لازم نیست خرج اضافی بکنید، همون رم 1600 کافیه.

فقط پیشنهاد میشه دقیقا مشابه رم کنونی تهیه کنید مثلا" فرکانس و تایمینگ و ولتاژ برابری داشته باشه، همین.

لینک به دیدگاه

نه لازم نیست خرج اضافی بکنید، همون رم 1600 کافیه.

فقط پیشنهاد میشه دقیقا مشابه رم کنونی تهیه کنید مثلا" فرکانس و تایمینگ و ولتاژ برابری داشته باشه، همین.

اخه اصلا گیر نمیاد . قدیمی هستن . 

رم های فعلی بنده 2 تا 4 با cl 9 هستن . از برند geil

لینک به دیدگاه

اخه اصلا گیر نمیاد . قدیمی هستن .

رم های فعلی بنده 2 تا 4 با cl 9 هستن . از برند geil

نگران نباشید برند مهم نیست فقط فرکانس و تایمینگ و ولتاژ برابر باشه کافیه.

لینک به دیدگاه

رم های فعلی بنده 2 عدد از این مدل هستن :

GVP34GB1600C9SC

ولتاژ 1.5

فرکانس 1600

تایمینگ cl9

چه رم هایی رو الان پیشنهاد میکنید که اضافه کنم ؟

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

رم های فعلی بنده 2 عدد از این مدل هستن :

GVP34GB1600C9SC

ولتاژ 1.5

فرکانس 1600

تایمینگ cl9

چه رم هایی رو الان پیشنهاد میکنید که اضافه کنم ؟

توی فروشگاه لیون یک چرخی زدم و این مدل رم که فرکانس و تایمینگ و ولتاژ برابری داره پیدا کردم.

مدلش: Gskills Ripjaws ‎4g CL9‎ Voltage:1.5

دو عدد از این مدل رم تهیه کنید. قیمت هر عدد 93 تومن هست.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

توی مشخصات رم های فعلی درمورد cl نوشته : 

9-9-9-28

اگر اون رقم اخر یعنی 28 تفاوت داشته باشه مشکل پیش میاد ؟

لینک به دیدگاه

توی مشخصات رم های فعلی درمورد cl نوشته : 9-9-9-28

اگر اون رقم اخر یعنی 28 تفاوت داشته باشه مشکل پیش میاد ؟

نه خیلی جزئیات مهم نیست!

لینک به دیدگاه

نه خیلی جزئیات مهم نیست!

خیلی خیلی متشکرم که تا اینجا منو راهنمایی کردید . 

لینک به دیدگاه

خیلی خیلی متشکرم که تا اینجا منو راهنمایی کردید .

خواهش میکنم آقا سجاد، این لطف خداست تا بتونم به نحوه ای به دوستانم کمک کنم.

راستی صفحه قبل مدل اون رم رو تعقیر دادم چون حواسم نبود که داخل فروشگاه موجود نبود. :D

در آخر هم اگر رم های مناسب با رم های خودتون پیدا نکردید رمهای خودتون بفروشید و این مدل رو تهیه کنید. ( البته اگر اون مدل قبلی رو تهیه نکردید )

مدل: Adata XPG Gaming v.2‎ ‎2x8g‎=‎16g CL9 به قیمت 445 تومان هست.

شادکام باشید دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

دوستان اگر بخوام رم جدید بخرم ایا cl مهمه که پایین باشه ؟

اخه رم هایی که توی لیون کامپیوتر موجودن همه cl بالایی دارن .

لینک به دیدگاه

تو اینتل اول فرکانس مهم هست

بسته به مادربرد و پردازنده بالاترین فرکانس با پایین ترین زمان تاخیر معمولا (نه همیشه) بهترین گزینه هست

پردازنده تون چیه؟

نگران نباشید برند مهم نیست فقط فرکانس و تایمینگ و ولتاژ برابر باشه کافیه.

قبل اینا چیپ رم مهم ترین عامل هست مثلا سامسونگ ها فقط یا چیپ سامسونگ دوال میشن

تست شده

حتی شما شاید دو تا رم ژل داشته باشید ولی از دو چیپ متفاوت که باعث میشه دوال نشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...