رفتن به مطلب

پلی به گذشته : قتل عام مردم در قامت یک تروریست

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بابا ولمون کنید...ما رو تو این دنیای game هم با این سخنان گوهربارتون ول نمی کنید...بس کنید بابا... :|

آره من و این مرحله زدم کشتمشون آره من الان ترویستم... :|

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

من تجربه شخصي خودم رو مي گم :)

فكر كنم ديگران هم تجربه شخصيشون رو بگن جالب باشه .

من چند سال پيش اين بازي رو كردم ، تازه به صورت كمي جدي شروع به بازي كرده بودم . شايد چند ماهي نبود براي سرگرمي و پركردن اوقات فراقت تصميم گرفته بودم بازي ويديويي كنم . واكنش من اين بود كه اولين بار از اول تا آخر آدماي غير نظامي رو نكشتم ، با خودم كلنجار مي رفتم . به خودم مي گفتم بايد در بازي هم اخلاقيات رو رعايت كرد ، بري بار دوم هم اين مرحله رو بدون كشتن آدم هاي غير نظامي تموم كردم ، البته تا جايي كه يادم مياد آخرش با پليس ضد تروريست هم مواجه ميشديم كه البته به سمت اونا شليك مي كردم . بعد از چند وقت كه خواستم دوباره اين بازي رو انجام بدم تو دلم گفتم ولش كن بابا ، يه بازي ويديويي ديگه ، يه تجربه جديد ، كسي كه آسيب نميبينه و آخر كار خودمو كردم و من هم مثل تروريستا همه رو كشتم البته عذاب وجدان داشتم اما مي گفتم عيبي نداره هيچ كس آسيبي نميبينه ، فقط و فقط يه تجربه جديده و اينطوري شد كه تو يه بازي ويديويي تروريست شدم :D

يه ماه بعد از اون بعد كلا بازي ويدويي رو گذاشتم كنار و رفتم سراغ تفريحات ديگه . الانم بيشتر ترجيح ميدم فيلم نگاه كنم تو اوقات فراغتم تا بازي ويديويي ، نهايتش بازي مثل Dirt و need for speed و از اين دست موارد اونم سالي يكي دوبار بازي كنم :)

لینک به دیدگاه

دقیقا برای اولین دفعه شوکه شده بودم نمیدونسم چه خبره, اگه کسی بهم تیر میزد میزدمش و فقط از خودم دفاع میکرم.

اینجاس که رده سنی بکار میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقاً یادمه کلی آدم کشتم تو فرودگاه بیشترشون هم زن و  بچه بودن :D نو راشن هم حق با اون دست عزیزه که گفتن به معنی روسی صحبت نکنید هست.

کلاً اینجا همه چی کار کار شیطان بزرگه.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

به جان خودم بی آزارترین افراد جامعه همین ما گیمرها هستیم :D ، نمی دونم چرا بقیه این قدر علاقه دارن همیشه سیخونک به ما بزنن؟ منتقدهایی که اصلا خودشون اینکاره نیستن! اسقف رو چی به نظر درباره بازی :mad:

لینک به دیدگاه

دوستانی که فرمودین گیم تاثیر منفی میزاره درست واقعیتیه که نمیشه انکارش کرد!

ادم اب خالی هم اگه بیش از حد بخوره مضره چه برسه به گیم که مشکلات روحی روانی و همین طور فیزیکی میزاره حالا چه فشار عصبی باشه چه ضعیف شدن چشم چه انحنای کمر و چاقی و ....

حالا این اثرات رو افراد مختلف کم و زیاد میشه بسته به زمانی که میزارن یا فیزیک بدنی متفاوت .

ولی باید یک سری چیزای دیگه رو هم در نظر بگیرین مثال فضای رقابتی الان تو این کشورمون غیر گیم چی داریم دیگه؟ درس؟ این وضغیت علمی که من دیدم و این بازار کار بسیار زیبا باید جاشو پر کنه؟

یا تفریحات جور با جور ورزشی ؟فقط کلان شهر ها رو نمیگم کلی به قضیه باید نگاه کرد! بلاخره ادم باید یه جای خودشو سر گرم کنه 

خود من اگه اعتیاد به گیم نداشتم الان شاید اعتیاد به مواد مخدر و چیزای دیگه پیدا میکردم چون وضع اقتصادی شکوفای مملکتو نرخ بیکاری و ... هم هست.

راجع به این موضوعات تروریستیو نمیدونم نماد های شیطانی و فراماسون تو کت من یه نفر نمیره گیم رو واسش زیر سوال ببرم خیلی دیگه رو مخم بره فوقش اون یه بازیو میزارم کنار!

اگه قراره جنگ جهانی سوم واسه این عبارات و علامات میخواد راه بیفته همون بهتر که بیفته زود تر راحت شیم :D  !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد

اقا بازم من هنوز رو حرف خودم هستم گیم نه تنها اثر منفی رو ذهن ادم نمیزاره بلکه باعث میشه شخصیت درونی فرد در گیم ازاد بشه و نمایان بشه...و بهترین وسیله برای اموزش و کسب تجربه و اشنایی با خوب و بد زندگی هست ! ^_^

ایا کسی هست بخواد تو زندگی تروریست باشه؟؟؟ نههههههههههههههههه(مگه روانی باشی) تو بازی هم همینجوره، دیگه همه می خوان در نقش قهرمان ماجرا باشن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  :-?

خب پس تموم شد رفت... تو این بازی هم طرف بعنوان یک جاسوس هست و قهرمان کشورش... اینهمه تو تلویزیون میاد میگه تروریست ها ادم بدی هستند که گمراه شدن و بازیچه دست یک عده، بعد شما با بازی کردن یک یا چند بازی در نقش تروریست اگه قراره تروریست بشی که باید ..........!؟ اینها همه به خود فرد و نحوه بزرگ شدن و شرایط روحی روانی و اعتقادی اون بر میگرده و این بازی نشون میده طرف اینکاره هست یا نه و بقولی طرف بالقوه تروریسته یا نه !  :D

بالاخره همه که هیرو نمیشن یکی میشه جوکر... تا امثال جوکر نباشن هیرویی معنی پیدا نمی کنه... تا بدی نباشه خوبی معنی نداره و تا شبی و تاریکی نباشه روز و روشنایی ...و بر خلاف نظر دوستان بنظر من این بازی خودش بهت نشون میده تروریست ها چیکارن و هدفشون چیه و چاه رو بقولی نشون میده و چشمهای فرد رو باز میکنه !

لینک به دیدگاه

بازی های رایانه ای میتونه اثرات مثبت هم داشته باشه مثل بالا بردن میزان هوش بازیکن و درکش از محیط و حتی باعث میشه یه سری روابط اجتماعی رو هم یاد بگیره.

میتونم بگم با همین گیمینگ میزان اطلاعات عمومی و مفیدی که بدست اوردم رو بیشتر از اطلاعاتی رو که حتی در طول دوران تحصیل بدست اوردم رو ارزشمندتر میدونم

و حتی در ابتدا به بادگیری زبان علاقه مند شدم و یه مهارت کسب کردم که اگر اهل گیم نبودم احتمالا کسب نمیکردم یا حداقل در این سطح نبودم (نه خیلی تاپ اما بدک نیستم)

فقط نکته ای که هست اینه که والدین باید برای فرزندانشون بازی های مناسب سنشون تهیه کنند اما فکر کنم گیمرهایی با تجربه ما به اون بلوغ رسیدن که اخلاقیاتشون رو از این بازیها الگو نگیرن

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

درود مجدد

اقا بازم من هنوز رو حرف خودم هستم گیم نه تنها اثر منفی رو ذهن ادم نمیزاره بلکه باعث میشه شخصیت درونی فرد در گیم ازاد بشه و نمایان بشه...و بهترین وسیله برای اموزش و کسب تجربه و اشنایی با خوب و بد زندگی هست ! ^_^

ایا کسی هست بخواد تو زندگی تروریست باشه؟؟؟ نههههههههههههههههه(مگه روانی باشی) تو بازی هم همینجوره، دیگه همه می خوان در نقش قهرمان ماجرا باشن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  :-?

خب پس تموم شد رفت... تو این بازی هم طرف بعنوان یک جاسوس هست و قهرمان کشورش... اینهمه تو تلویزیون میاد میگه تروریست ها ادم بدی هستند که گمراه شدن و بازیچه دست یک عده، بعد شما با بازی کردن یک یا چند بازی در نقش تروریست اگه قراره تروریست بشی که باید ..........!؟ اینها همه به خود فرد و نحوه بزرگ شدن و شرایط روحی روانی و اعتقادی اون بر میگرده و این بازی نشون میده طرف اینکاره هست یا نه و بقولی طرف بالقوه تروریسته یا نه !  :D

بالاخره همه که هیرو نمیشن یکی میشه جوکر... تا امثال جوکر نباشن هیرویی معنی پیدا نمی کنه... تا بدی نباشه خوبی معنی نداره و تا شبی و تاریکی نباشه روز و روشنایی ...و بر خلاف نظر دوستان بنظر من این بازی خودش بهت نشون میده تروریست ها چیکارن و هدفشون چیه و چاه رو بقولی نشون میده و چشمهای فرد رو باز میکنه !

نمیشه از واقعیت فرار کرد !گیم اثر منفی میزاره چیزی نیست که بشه انکار کرد .

ادم وقتی به صورت مداوم در معرض چیزی قرار بگیره ازش تاثیر میگیره مثال ما بچه که بودیم فیلمای بروسلیو نگاه میکردیم بعد فیلم چهار تا لگد تو هوا مینداختیم  :D

حالا اگه فرض کنیم به جای گیم از هر روز فیلم رزمی روزی 8-10 ساعت نگاه کنیم به مدت چند سال پشت هم نمیگم همه ولی از هر 10 نفر حد اقل 5 تامون رزمی کار میشد!

خود من الان بعد 14 سال گیم و اعتیاد به سرگرمی و رقابت خودم هم دیگه میتونم تشخیص بدم ادم عصبی به حساب میام. اگه این 14 سال تو کوه های تبت دور از دنیای مجازی و گیم بودم شاید یکی میزد تو گوشم و فوش میداد خیلی خونسرد تر بودم تا الان که اگه تو اون موقعیت قرار بگیرم به خودم میگم مثل خدای جنگ طرفو بگیرم از وسط نصفش کنم :D !

ولی خب در کل گیم واسه من همه چیه بعضی وقتا میگم خدا یا اون دنیا نکنه خبری از گیم نباشه ادم با باغ و گل و گیاهو نهر های روان که سر گرم نمیشه!

حالا با هوریه میشه یه کاری کرد :laughing:

ولی خب

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بودن یا نبودن مسئله این است!؟@$

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیشه از واقعیت فرار کرد !گیم اثر منفی میزاره چیزی نیست که بشه انکار کرد .

ادم وقتی به صورت مداوم در معرض چیزی قرار بگیره ازش تاثیر میگیره مثال ما بچه که بودیم فیلمای بروسلیو نگاه میکردیم بعد فیلم چهار تا لگد تو هوا مینداختیم  :D

حالا اگه فرض کنیم به جای گیم از هر روز فیلم رزمی روزی 8-10 ساعت نگاه کنیم به مدت چند سال پشت هم نمیگم همه ولی از هر 10 نفر حد اقل 5 تامون رزمی کار میشد!

خود من الان بعد 14 سال گیم و اعتیاد به سرگرمی و رقابت خودم هم دیگه میتونم تشخیص بدم ادم عصبی به حساب میام. اگه این 14 سال تو کوه های تبت دور از دنیای مجازی و گیم بودم شاید یکی میزد تو گوشم و فوش میداد خیلی خونسرد تر بودم تا الان که اگه تو اون موقعیت قرار بگیرم به خودم میگم مثل خدای جنگ طرفو بگیرم از وسط نصفش کنم :D !

ولی خب در کل گیم واسه من همه چیه بعضی وقتا میگم خدا یا اون دنیا نکنه خبری از گیم نباشه ادم با باغ و گل و گیاهو نهر های روان که سر گرم نمیشه!

حالا با هوریه میشه یه کاری کرد :laughing:

ولی خب

دقیقا حرف منم همینه ... الان هم ببینی میری لگد میندازی؟؟؟نمیندازی دیگه... چرا؟؟؟ چون اون فیلم مناسب سن شما نبوده، شما در سن یادگیری بودی اومدن برات بروسلی گذاشتن یا رفتی مورتال کمبات بازی کردی خب نتیجش هم داری انجام میدی :laughing: ، شما باید میرفتی ماریو و اینچیزا بازی می کردی و کارتون های والت دیزنی میدی  تو اون سن تا محبت یاد بگیری عشق یاد بگیری و اینکه بدی همیشه میبازه...!  :D

............

راستی حوری  نه هوری  :D ، بعدم شما اون دنیا هرچی بخوای فراهم میشه اخرین سیستم و تجهیزات و گیم های مورد نظر خودت  و هرچی که فکرشو بکنی که دیگه فکر حوری و اینا پیشش هیچه... حالا شما برو بهشت بعد!  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

دقیقا حرف منم همینه ... الان هم ببینی میری لگد میندازی؟؟؟نمیندازی دیگه... چرا؟؟؟ چون اون فیلم مناسب سن شما نبوده، شما در سن یادگیری بودی اومدن برات بروسلی گذاشتن یا رفتی مورتال کمبات بازی کردی خب نتیجش هم داری انجام میدی :laughing: ، شما باید میرفتی ماریو و اینچیزا بازی می کردی و کارتون های والت دیزنی میدی  تو اون سن تا محبت یاد بگیری عشق یاد بگیری و اینکه بدی همیشه میبازه...!  :D

............

راستی حوری  نه هوری  :D ، بعدم شما اون دنیا هرچی بخوای فراهم میشه اخرین سیستم و تجهیزات و گیم های مورد نظر خودت  و هرچی که فکرشو بکنی که دیگه فکر حوری و اینا پیشش هیچه... حالا شما برو بهشت بعد!  ^_^

خدا از دهنت بشنوه  :D  رفتیم جهنم چه خاکی بر سر کنیم؟ =))

لینک به دیدگاه

رفتیم جهنم چه خاکی بر سر کنیم؟ =))

این همه AI تا حالا فرستادیم سینه قبرستون... میبرنمون Gamer's Hell :|

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

http://www.aparat.com/v/X3lMw

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

این درست که در این مرحله گیمرشاهد خشونت زیادی هستش و به عمد انسان های بیگناه زیادی رو قربانی میکنه اما دقت کنید که بعد از اتمام این مرحله گیمر در جبهه مقابل قرار میگیره.....یک به علت خیانتی که بهش میشه و دوم به این علت که اکثر مراحل اولیه بازی گیمر در نقش قهرمان اصلی داستان هستش و بعد از تجربه مرحله ذکر شده نوعی حس انتقام درش کل میگیره....در واقع همون فرمول معروف که برای اینکه انشان خوبی باشه باید انسان بدی هم وجود داشته باشه تا تفاوت این ۲ مشخص بشه !

یکسری بحث هایی هم که دوستان درباره روانشناسی گیم انجام میدن باید اول از همه این رو به خاطر داشته باشن که علم روانشناسی یک علم کامل و قطعی نیست (به دلیل شگفتی ها و رازهای مغز انسان) و همونطور که از اسمش مشخصه در واقع براساس یکسری تجربه ها بدست میاد وهیچ اطمینانی نیست که یک روش روی شخص دیگری جواب بده

امیدوارم کمی حق به جانب در این موارد صحبت نکنیم چونکه در موردش اطلاعات داریم

روان‌شناسی علمی فراشاخهای است؛ غیر قابلِ مشاهده بودنِ موضوع این علم ـ یعنی ذهن و روان ـ و انتزاعی بودن مفاهیم آن، دلیل شباهت این علم به علوم انسانی است؛ اما از سوی دیگر مطالعه به «روش علمی»، و تجربی بودنِ بخشی از مراحل آزمایش، روان‌شناسی را به دایرهٔ علوم تجربی می‌کشاند؛ همچنین عقیده و دیدگاه روان‌شناس نسبت به انسان، در فرایند تحقیق بسیار مأثر است، لذا از این جنبه نیز، روان‌شناسی ی به دنیای فلسفه مرتبط می‌شود. به این ترتیب شاید بتوان روان‌شناسی را حقیقتاً آمیزه‌ای منحصربه‌فرد از علوم گوناگونی نظیر زیست‌شناسی، انسان‌شناسی، زبان‌شناسی، جامعه‌شناسی، فلسفه و … دانست (ویکی‌پدیا)

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

نمیشه گفت بازی های کامپیوتری تاثیر خیلی زیادی برای انتقام و قتل و در کل بازی های خشونت امیز روو روحیه و روان صد در صد تاثیرگذاره و باید تضعیف روحیه میشه

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

بازی های رایانه ای هم مثل همه چیزای دیگه اثار خوب و بد داره و بخش عظمش هم دست خود ماهاست که چطوری ازش استفاده می کنیم

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

کسی که با انجام بازیهای کشت و کشتار دلش میخواد بره تروریست بشه  قطعا  با هر کار دیگه ایی هم غیر از بازی   این انگیزه باز هم درش بوجود میاد .  انجام  بازیهای  بکش بکش  امکان داره روی  بچه ها  تاثیر منفی  بزاره  ولی  قطعا روی  بزرگسالی  که سلامتیه روان بطور نسبی  داره  بی تاثیر هست .  من  مرحله  کشتار تو فرودگاه  رو  با لذت فراوان  بازی کردم  با  علم  اینکه  این  فقط یک بازی  هست  و  باید خودتو  در  نقشهای  مختلف  مجسم کنی .  مثل اینکه بگیم هنرپیشه نقش منفی و ادمکشی در فیلمها   تو  زندگی  واقعی  هم  میزنه  میکشه  .  اگه  قراره  ادم  اعتیاد  داشته باشه چه  بهتر  که  به  بازی  باشه .  همه مون  کم  و  بیش  به  یه چیزی اعتیاد داریم  از  خفیف بگیر  تا  شدید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...