رفتن به مطلب

تفاوت بین i5 6600 و i7 6700

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من اگر بخام سی پی یو جدید بخرم و کاربریم بیشتر گیم باشه ایا تفاوت زیادی بین i5 6600 و i7 6700 هست ؟

البته اینو با توجه به تفاوت قیمتشون میگم . چون i7 خیلی گرونه .

اگر میشه منو راهنمایی کنید .

لینک به دیدگاه

تا جایی که من دیدم تو سایت ها i7 توی گیم تاثیر چشم گیری تو بازی های open world داره همین

لینک به دیدگاه

تا جایی که من دیدم تو سایت ها i7 توی گیم تاثیر چشم گیری تو بازی های open world داره همین

اهان . پس مهم هست !

لینک به دیدگاه

مخصوصا تو بازی world of warcraft اما صبر کنید ک نظر کاربران و اساتید رو ببینید من علمی در این مورد ندارم و روی حرف من تصمیمی نگیرید

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز به بقیه ی قطعات انتخابیتونم ربط داره تفاوت i7 و i5 توی گیم در حد 2-3 فریمه البته خیلی بستگی به بازیش داره تو بازی های cpu محور تاثیرش بیشتره

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز به بقیه ی قطعات انتخابیتونم ربط داره تفاوت i7 و i5 توی گیم در حد 2-3 فریمه البته خیلی بستگی به بازیش داره تو بازی های cpu محور تاثیرش بیشتره

در حد مثلا 10 12 فریم هست یا ممکنه بیشتر هم بشه در بعضی مواقع ؟

اینکه سری k بگیرم یا نه تفاوتی داره ؟

لینک به دیدگاه

اگه اهل اورکلاک نیستین بهتره طرف سری k نرین!

همین سری معمولیش رو بگیرین بهتره چون اگه اورکلاکر نباشین در واقع دارین هزینه الکی میکنین!

تفاوت i5 و i7 هم تو بازی همونطور که دوستان گفتن بیشتر بر میگرده به نوع بازی البته اونم با همون i5 میتونین راحت بازی کنین بدون هیچ مشکلی 

پیشنهاد میدم بیشتر تمرکزتون رو روی کارت گرافیک بزارین چون محور اصلی بازی کارت گرافیکه اگر هم محدودیت مالی ندارین که دیگه بین خوب و خوبتر باید انتخاب کنین!

ویرایش شده توسط Rexxar
لینک به دیدگاه

سری k سی پی یو های اینتل ضریب باز هستند و برای اورکلاک استفاده میشوند اگر میخوای به طور دقیق تفاوت هاشون ببینی تو نت این عبارت سرچ کن

6700vs 6600 حتما بعد از سرچ به دو سایت Cpu boss و Cpu user benchmark سر بزن

لینک به دیدگاه

اگه اهل اورکلاک نیستین بهتره طرف سری k نرین!

همین سری معمولیش رو بگیرین بهتره چون اگه اورکلاکر نباشین در واقع دارین هزینه الکی میکنین!

تفاوت i5 و i7 هم تو بازی همونطور که دوستان گفتن بیشتر بر میگرده به نوع بازی البته اونم با همون i5 میتونین راحت بازی کنین بدون هیچ مشکلی 

پیشنهاد میدم بیشتر تمرکزتون رو روی کارت گرافیک بزارین چون محور اصلی بازی کارت گرافیکه اگر هم محدودیت مالی ندارین که دیگه بین خوب و خوبتر باید انتخاب کنین!

بنده گرافیک فعلیم gtx 980 هست . 

سی پی یو فعلیم : i5 2500

سی پی یوم ضعیفه از نظر خودم . باید عوض کنم .مادربردم هم Asus P8b75 -v هست که مجبورم برای cpu عوض کنم .

لینک به دیدگاه

درود.

اینجا تست 6700K رو گذاشته که در لیست 6600K رو هم داره. همونطور که دوستان هم گفتن، تفاوت در زیپ کردن فایل و تبدیل فیلم و رندر (البته در شرایط ایده آل) زیاد هست ولی همونطور که میبینید در گیمینگ تفاوت چندانی نداره.

به نظر من اگر مشکل بودجه ندارید 6700 رو بگیرید، اما اگر بودجه محدود هست اگر 6600 هم گرفتید چیزی رو از دست ندادید.

لینک به دیدگاه

دوست من حتما اگر بودجت میرسه آی۷ بخر.تو مولتی تسکینگ و قدرت پردازشی خیلی تاثیر داره.مثلا شاید دلت خواست موقبازی کردنت بخوای فول اچ دی ضبط کنی اون موقع اگر ای ۷ باشه کم نمیاره

sent from my Lumia 730 Dual SIM with Windows 10 Mobile

لینک به دیدگاه

اگه برا بازی میخوای 6600 بگیر و از بقیه پولت برای چیز های دیگه استفاده کن برای بازی فرقش خیلی کمه 

تازه برای کار دیگه هم که بخوای این سی پی یو به اندازه کافی قوی هست

اگه کسی برای رندر میخواد که کلا باید بره رو سوکت 2011 

از لحاظ سرعت موثر اولین سی پی یو دنیا 6700k هست و بعد 6600k 

ویرایش شده توسط mortezadime
لینک به دیدگاه

با این تفاسیر دیگه تو خرید i5 شک نکن واسه مادربرد هم مواردی مثل 

http://lioncomputer.ir/product/6498/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA+Z170X-Gaming+3/ هست البته اگه محدودیت بودجه داشتی میتونی از سری H170 استفاده کنی

لینک به دیدگاه

با این تفاسیر دیگه تو خرید i5 شک نکن واسه مادربرد هم مواردی مثل 

http://lioncomputer.ir/product/6498/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA+Z170X-Gaming+3/ هست البته اگه محدودیت بودجه داشتی میتونی از سری H170 استفاده کنی

میترسم i7 نگیرم پشیمون بشم 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

میترسم i7 نگیرم پشیمون بشم 

نترس :D  من 4 ساله دارم با i3 سر میکنم  اونم با بازی open world wow که دوستان میگن i7 فریم بیشتری میده بهتره بودجتو بزاری رو مادربرد و رم بهت قول میدم 6600 کم نمیاره

اینم از من به تو نصیحت اگه هدفت گیم هست چون نسل ها زود به زود عوض میشن سراغ قطعات سنگین نرو همیشه سعی کن بروز باشی و نرمال که بعدا خاستی ارتقا بدی نسل بعد قطعه رو راحت تر بفروشی 

ویرایش شده توسط Rexxar
لینک به دیدگاه

رمتو Gskill بگیر خیلی فرقشونه به لحاظ کیفیت.... @};-

ویرایش شده توسط hami68
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...