رفتن به مطلب

نحوه نصب رادیاتور های 240 میلی متری بر روی کیس x8

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان گرامی ایا خنک کننده های کورسیر مدل H100i به سوکت سی پی یو های نسل جدید اینتل میخوره?

و ایا خنک کننده فوق در سقف کیس x8 نصب میشه?

اگر کسی نصب کرده میشه توضیح بده چطور نصب میشه?

با تشکر

لینک به دیدگاه

تو سایت سازنده زده از این سوکت ها پشتیبانی میکنه

Intel™ LGA 1150, 1155, 1156, 1366, 2011 and 2011-3

اگه منظورت سری 1151 هم هست دقیق یادم نیست با کدوم سوکت اما یادم هست که مثل یکی از همین سوکت ها هست! بین 2011-3 و 1150 شک هستم (چند ماه پیش هم که خودم سیستم بستم همین سوال رو داشتم و وقتی که خریدم هم مشکلی پیش نیومد)

در مورد اینکه H100i از چه کیس هایی ساپورت میکنه هم نوشته :

Hydro Series H100i requires a case with dual 120mm fan mounts with 15mm spacing for a 240mm radiator

یعنی کیس قابلیت نصب 2 عدد فن 120 مییلمتری کنار هم رو داشته باشه که X8 هم داره و حتی تا 2 عدد فن 140 میلیمتری هم پشتیبانی میکنه!

Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler   -   Green X8 Raptor

نتیجه اینکه جواب هر دو سوالت بله هست

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

درود

اکیدا پیشنهاد میشه از کولرها و هیت سینک‌های مخصوص 1151 استفاده کنید چرا که با استفاده کردن از محصولی که برای سوکت 1155 و 1150 و... تولید شده در طی یک مدت کم پردازندتون خم خواهد شد (دلیل‌ش کاهش ضخامت برد مدار چاپی در این سری از پردازنده های اینتل هست).

@};-

لینک به دیدگاه

تا حالا این موضوع رو نشنیده بودم! اگه رفرنسی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید!

اگه کولر و یا هیت سینک‌های مخصوص 1151 رو هم میشناسید چند مورد رو معرفی کنید لطفا، البته قصد جسارت ندارم! برای اطلاعات عمومی خودم میخوام :D

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

لینک مربوطه : http://www.tomshardware.com/news/skylake-cpus-damaged-by-coolers,30690.html

و اینم چن تا عکس زیبا برای شما :

qOwWpL6-sgaV.878x0.Z-Z96KYq.jpgdy40KGoOWoMs.878x0.Z-Z96KYq.jpg350x700px-LL-80810a07_6700kbroken.jpeg04063725946l.jpgmini-09_intel_core_i5-6600k.jpg

لینک به دیدگاه

درود.

دوستان ایا واتر کولر 240 جدید گرین رو کیس x3+viper نصب میشه؟

لینک به دیدگاه

درود.

دوستان ایا واتر کولر 240 جدید گرین رو کیس x3+viper نصب میشه؟

تو سایت گرین زده حداکثر تا 240 ساپورت میکنه!

post-21484-0-89326700-1451930618_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

لینک مربوطه : http://www.tomshardware.com/news/skylake-cpus-damaged-by-coolers,30690.html

و اینم چن تا عکس زیبا برای شما :

مشکل خم شدن پردازنده های اسکای لیک، کولرهای سوکت 1150 و 1155 نیست بلکه خود پردازنده ضخامتش کم شده و ضعیف

بنابراین ربطی به سازگاری کولر نداره و قضیه اینکه که نباید با پردازنده های اسکای لیک از کولر سنگین وزن استفاده کرد، مهم نیست که مارک و مدل و ..... چی باشه، فقط نباید سنگین باشه یا کیس رو زیادی تکون دارد

واتر کولر هم کمترین وزن رو داره.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

دوست عزیز واتر کولر که سنگینی نداره درضمن کلا نحوه نسبش متفاوته با مدل هائی که تا حالا خم شدگی گزارش شده.

جدای از اینا من تا حالا ندیدم تو ایران کسی بگه من پردازندم خم شد میتونید با خیلا راحت استفاده کنید و لذت ببرید.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

تو سایت گرین زده حداکثر تا 240 ساپورت میکنه!

Untitled-1.jpg

بستگی به هیت سینک مادربرد شما داره اگه بزرگ باشه اذیت میکنه منم اول میخواستم همینو بگیرم ولی بعد نظرم عوض شد و تصمیم گرفتم x8 بگیرم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

تاپیک منتقل شد به انجمن مربوطه / لطفاً در ارسال تاپیک به محل انجمن دقت کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...