رفتن به مطلب

راهنمایی خرید بین 390 و 390x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من چندروز پیش یک سیستم بدون کارت گرافیک تهیه کردم.الان میخوام بین 390و390xیکدوم رو بگیرم.بنظرتون کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟

و اینکه تا چندوقت میتونه این کارت بازیارو تو تنظیمات fhdاجرا کنه؟

فقط یک نکته:من این کارت رو بخرم دیگه حداقل تا 3،4سال باید استفاده کنم ازش و امکان تعویضش رو ندارم متاسفانه،با این وجود شما کدوم رو پیشنهاد میکنید که بیشتر بتونه دووم بیاره و دیر تر از رده خارج بشه...

و در آخر اینکه کدوم برند از این کارت ها بهتر هستند بنظرتون و آیا تفاوت آنچنانی دارند باهم؟؟

پیشاپیش ممنون از همه ی دوستان [emoji173]

Sent from my C5502 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

می گی  3-4 سال اما سال دیگه میای عوض :D

می کنی نهایت دوسال برات کار کنه... مگه اینکه خیلی از تنظیمات جانبی رو کاهش بدی ! 

این دوتا هم زیاد فرقی ندارن هر کدومو گرفتی خوبه... 

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

اگه سیستمت ssd نداره اختلاف قسمت 390 و 390X رو یک ssd بردار وگرنه 390X بردار.

شاید 390 فریم دریافتی لازم رو داشته باشه ولی چون 390 چیپ ضعیف شده 390x هست از لحاظ روانی (منظور خودم) همیشه احساس یک کمبودی تو گرافیک حس میشه(چون خودم تو چنتا گرافیک این حسو داشتم مثل 6850 که ضیف شده 6870 هست یا 6950 که ضعیف شده 6970 یا 760 که ضعیف شده 770) ولی با 390x دیگه این حسو ندارم.

لینک به دیدگاه

۳۹۰ با یه اور تنظیم شده از 390x هم بهتر میتونه کار کنه هم خنک تر و برای گیم هم اون ۴ گیگ اضافه فرق خاصی ایجاد نمیکنه

لینک به دیدگاه

اگه مانیتور full hd داری r9 390 گزینه خوبیه با توجه به اختلاف قیمت، به مقایسه نگاه کنی فرق در حد 1 فریم هست.

post-18336-0-68947100-1451898047_thumb.jpeg

لینک به دیدگاه

390 رو بخری زودی نمیگذره که درهوس 390X خواهی فتاد

ا

لینک به دیدگاه

داداش صبر کن تابستون 2016 باید کارتای سری 400 بیان.... با کلی تکنولوژی جدید ..... به نطرم صبر کنین پشیمون نمیشید

ولی اگه عجله داری.....

390 یا 390x

sapphire nitro

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش صبر کن تابستون 2016 باید کارتای سری 400 بیان.... با کلی تکنولوژی جدید ..... به نطرم صبر کنین پشیمون نمیشید

ولی اگه عجله داری.....

390 یا 390x

sapphire nitro

سعید آقا ببخشید ها... ولی واسه یه گیمر 1روز یه ماهه حالا شما میفرمایید طرف 6 ماه صبر کنه  :D    والله منکه بگو 1 ساعت :)

لینک به دیدگاه

سعید آقا ببخشید ها... ولی واسه یه گیمر 1روز یه ماهه حالا شما میفرمایید طرف 6 ماه صبر کنه :D والله منکه بگو 1 ساعت :)

خواهش داداش راحت باش خونه خودتونه :دی

این که گفتن نمیخوان زود عوض کنند اینو گفتم

polaris و pascal قراره هر دو بترکونند ... پشتیبانی کامل DX12 ... مصرف وحشتناک پایین ... و .... اینه شاید صبر کنند ارزشش رو داشته باشه!

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

خواهش داداش راحت باش خونه خودتونه :دی

این که گفتن نمیخوان زود عوض کنند اینو گفتم

polaris و pascal قراره هر دو بترکونند ... پشتیبانی کامل DX12 ... مصرف وحشتناک پایین ... و .... اینه شاید صبر کنند ارزشش رو داشته باشه!

بله دوستان از همگی ممنون اما سعید جان منتظر کارت های سری جدید باشم محض ورود قیمتشون سر به فلک میکشه باید 3ماه ديگه هم برای نرمال شدن قیمت ها دست نگه دارم و این منطقی نیست :)

دوستان در آخر من چکار کنم الان یکی ی دلیل واقعا منطقی منو بیاره ک چکار کنم تا از بلاتکلیفی در بیایم 1ماهه تو انتخاب کردنشون موندم.

و ی چیز ديگه بنظرتون اگه الان ی کارت متوسط بگیرم و fhdبازی کنم تا موقعی ک کارت های جدید بیان چطور هست؟متوسط ترین کارتی ک تا اونموقع جواب میده چی هست(با قیمت مناسب)؟

لینک به دیدگاه

بله دوستان از همگی ممنون اما سعید جان منتظر کارت های سری جدید باشم محض ورود قیمتشون سر به فلک میکشه باید 3ماه ديگه هم برای نرمال شدن قیمت ها دست نگه دارم و این منطقی نیست :)

دوستان در آخر من چکار کنم الان یکی ی دلیل واقعا منطقی منو بیاره ک چکار کنم تا از بلاتکلیفی در بیایم 1ماهه تو انتخاب کردنشون موندم.

و ی چیز ديگه بنظرتون اگه الان ی کارت متوسط بگیرم و fhdبازی کنم تا موقعی ک کارت های جدید بیان چطور هست؟متوسط ترین کارتی ک تا اونموقع جواب میده چی هست(با قیمت مناسب)؟

به نظر من بهترین  کار همینه.

یه کارت دسته دوم بگیر گارانتی دار.

ازش استفتده کن هر وقت احساس کردی کم اورده  عوضش کن.

الان خود من یه 7970 کار کرده خریدم فعلا همه بازیارو جواب میده  تا زمانی که احساس نکنم ضعیف شده  عوضش نمیکنم.

اینجوری تو هزینتم صرفه جویی میشه.

منکه هیچ وقت کارت آک گرون قیمت  نمی خرم چون  واقعا افت قیمت گرافیک  بعد مدت  کمی زیاده :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من بهترین  کار همینه.

یه کارت دسته دوم بگیر گارانتی دار.

ازش استفتده کن هر وقت احساس کردی کم اورده  عوضش کن.

الان خود من یه 7970 کار کرده خریدم فعلا همه بازیارو جواب میده  تا زمانی که احساس نکنم ضعیف شده  عوضش نمیکنم.

اینجوری تو هزینتم صرفه جویی میشه.

منکه هیچ وقت کارت آک گرون قیمت  نمی خرم چون  واقعا افت قیمت گرافیک  بعد مدت  کمی زیاده :)

کاملا موافقم. بهترین کار همینه که دوستمون فرمودن.  تو فروم خودمون بگردین کارت رده بالا با گارانتی پیدا میکنین.

لینک به دیدگاه

بله خیلی ممنون دوستان.

کارکرده ی چه کارتی الان ارزش خرید داره؟

چون خودم خیلی سر در نمیارم نمیدونم باید چکار کنم ک ضرر نکنم ممنون میشم اگر نکته ای چیزی ک درمورد خرید کارت گرافیک کارکرده مهمه بگید.

لینک به دیدگاه

و ی چیز ديگه بنظرتون اگه الان ی کارت متوسط بگیرم و fhdبازی کنم تا موقعی ک کارت های جدید بیان چطور هست؟متوسط ترین کارتی ک تا اونموقع جواب مید

ه چی هست(با قیمت مناسب)؟

اگه مشکل هزینه ندارین 390x

مشکل هزینه دارین 390 یا میتونین مابقیش رو یه چیز دیگه بگیرین

کارت میان رده و کافی به نظرم 380

دسته دوم الان 290 و 290ایکس حدود 800-900 هست خیلی خوبه

امروز تو فروم 280ایکس هم دیدم در تاپیکی ک سیستم کامل میفروختن بود

.........................

ولی به تظرم بی خیال!

الان بیشتر فکر میکنم شما یه دسته دوم میان رده بگیرین مثلا چندین ماه باهاش کار میکنین بعد با ضرر بفروشین بعد دوباره پول روش بزارین .... به قول خودتوت صبر کنین قیمتای نسل جدید خوب بشه ... و.... :|

شما همین امروز فردا 390ایکس سافایر بخرین

980 evga هم خیلی خوبه ولی حالا ک نظرتون روی Radeon هست سافایر 390ایکس حرف نداره!

لینک به دیدگاه

اگه مشکل هزینه ندارین 390x

مشکل هزینه دارین 390 یا میتونین مابقیش رو یه چیز دیگه بگیرین

کارت میان رده و کافی به نظرم 380

دسته دوم الان 290 و 290ایکس حدود 800-900 هست خیلی خوبه

امروز تو فروم 280ایکس هم دیدم در تاپیکی ک سیستم کامل میفروختن بود

.........................

ولی به تظرم بی خیال!

الان بیشتر فکر میکنم شما یه دسته دوم میان رده بگیرین مثلا چندین ماه باهاش کار میکنین بعد با ضرر بفروشین بعد دوباره پول روش بزارین .... به قول خودتوت صبر کنین قیمتای نسل جدید خوب بشه ... و.... :|

شما همین امروز فردا 390ایکس سافایر بخرین

980 evga هم خیلی خوبه ولی حالا ک نظرتون روی Radeon هست سافایر 390ایکس حرف نداره!

[emoji23] بله دوسته من خودمم همین فکر رو کردم راست میگید اما دوستان و خودتون گفتید 390xبه زور تا دوسال جواب میده پس من چکار کنم یعنی الان 2تومن پول کارت آک بدم و 2سال ديگه هم مجبور بشم تعویضش کنم؟[emoji21]

اصلا قراره چه بازیهایی بیاد مگ سال 2017،18که این کارت غول هم کم میاره در برابرش اخه...!

لینک به دیدگاه

[emoji23] بله دوسته من خودمم همین فکر رو کردم راست میگید اما دوستان و خودتون گفتید 390xبه زور تا دوسال جواب میده پس من چکار کنم یعنی الان 2تومن پول کارت آک بدم و 2سال ديگه هم مجبور بشم تعویضش کنم؟[emoji21]

اصلا قراره چه بازیهایی بیاد مگ سال 2017،18که این کارت غول هم کم میاره در برابرش اخه...!

داداش کسی منظورش این نیست با 390ایکی دو ..اصلا سه سال دیگه نمیتونین بازی کنین!!

پس کارتای 370 و 950 رو باید دور انداخت؟

منظور اینه شما کارت رده بالا میخرین برای الترا 60 فریم

دو سال دیگه چنین چیزی ممکن نیست!

با معماری های جدید polaris و pascal که 14/16nm هستن ممکنه ببینیم مثلا 480 بیاد از 390 جلو بزنه و مصرفشم از نصف 390 کمتر باشه! حالا بخش های جدید سخت افزاری ک برای فیوچر های بالاتر dx12 هست بماند ( 390 از فیوچر لول 12.0 پشتیبانی میکنه و قرار نیست ویژگی ک مثلا در 12.1 هست از دست بده فقط کارتای 12.1 با افت فریم کمتر اون ویژگی رو رندر میکنند چون قطعه سخت افزاری مخصوص رو دارن... رئیس بخش بازار یابی ای ام دی گفته هیچ کارتی ک dx12 فول ساپورت باشه فعلا وجود نداره ، اینو تو پرانتز گفتم چون حدس زدم براتون سوال بشه)

و دو سال دیگه شما ultra نتونین بازی کنین و باید high بازی کنین منظور دور انداختن کار نیست

تصمیم با شماست ...میدونم سخته:دی...موفق باشین

لینک به دیدگاه

داداش کسی منظورش این نیست با 390ایکی دو ..اصلا سه سال دیگه نمیتونین بازی کنین!!

پس کارتای 370 و 950 رو باید دور انداخت؟

منظور اینه شما کارت رده بالا میخرین برای الترا 60 فریم

دو سال دیگه چنین چیزی ممکن نیست!

با معماری های جدید polaris و pascal که 14/16nm هستن ممکنه ببینیم مثلا 480 بیاد از 390 جلو بزنه و مصرفشم از نصف 390 کمتر باشه! حالا بخش های جدید سخت افزاری ک برای فیوچر های بالاتر dx12 هست بماند ( 390 از فیوچر لول 12.0 پشتیبانی میکنه و قرار نیست ویژگی ک مثلا در 12.1 هست از دست بده فقط کارتای 12.1 با افت فریم کمتر اون ویژگی رو رندر میکنند چون قطعه سخت افزاری مخصوص رو دارن... رئیس بخش بازار یابی ای ام دی گفته هیچ کارتی ک dx12 فول ساپورت باشه فعلا وجود نداره ، اینو تو پرانتز گفتم چون حدس زدم براتون سوال بشه)

و دو سال دیگه شما ultra نتونین بازی کنین و باید high بازی کنین منظور دور انداختن کار نیست

تصمیم با شماست ...میدونم سخته:دی...موفق باشین

درسته مرسی سعید جان همون 390xرو میگیرم و خلاص...[emoji4]

ممنون از همه ی دوستان[emoji8]

لینک به دیدگاه

390 برای 1080 خوبه و 390X برای 2k  اما 390X برای 1080 زیاده   همین 390  90% بازی ها بالای 60 فریم با نهایت تنظیمات گرافیکی میگیره.

من که روی 60 فریم خیلی حساسام و فریم بشه 50 اعصابم خورد میشه با 970 که از 390 ضعیف تر هست راحت بازی میکردم.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کارت خوش قیمت این روز ها که البته دست دو و نه آکبند به شرح ذیل هستند.

HD 7950 3G 500~560 T

HD 7970 3G 580~650 T

R9 280x 3G 600~660 T

اینها کارتهای خوش قیمت فعلی بازار هستند که تا سری جدید گرافیکها برای بازیها کفایت میکنه.

شادکام باشید عزیز.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

390x بگیرید -درسته اختلاف قیمت هست ولی آینده نگرانه تره

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کارت خوش قیمت این روز ها که البته دست دو و نه آکبند به شرح ذیل هستند.

HD 7950 3G 500~560 T

HD 7970 3G 580~650 T

R9 280x 3G 600~660 T

اینها کارتهای خوش قیمت فعلی بازار هستند که تا سری جدید گرافیکها برای بازیها کفایت میکنه.

شادکام باشید عزیز.

بله خیلی ممنون ایمان جان لطف کردید[emoji259]

کدوم برند از 390xرو بگیرم؟

Hisچطور هست؟

سافایر 100تومن گرونتر هست یعنی واقعا ارزششو داره 100بیشتر هزینه کنم برای برند سافایر؟؟؟

در کل بین msi vs sapphire vs hisکدوم رو پیشنهاد میکنید.

درموردmsiهم لیون متاسفانه مثل اینکه حالاحالا ها قصد موجود کردنش رو نداره و مجبورم از سایت مازستا با قیمت 1790خریداری کنم.

ممنون میشم دوستان نظراتشونو بگن فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

MSI خیلی خوبه بیشتر از بقیه اور شده.

ایسوس سه فنه هم عالی ولی قیمت فضایی داره.

لینک به دیدگاه

Hisچطور هست؟

سافایر 100تومن گرونتر هست یعنی واقعا ارزششو داره 100بیشتر هزینه کنم برای برند سافایر؟؟؟

درموردmsiهم لیون متاسفانه مثل اینکه حالاحالا ها قصد موجود کردنش رو نداره و مجبورم از سایت مازستا با قیمت 1790خریداری کنم.

هر سه تا جزو بهترین مارک های AMD هستن هر کدوم رو بگیرید خوبه من خودم 390X HIS دارم قیافه ی زشتی داره ( البته سلیقه ای هست ) ولی کاراییش خیلی عالیه دمای کارت به ندرت بالای 74 میرسه معموله 71 72 هست البته بستگی به بازی هم داره صدای فن های کارت هم تو دور 2800 و بالاتر بسیار نرم و کم صداس ( هر چقدر کارتم کم صدا در عوض پاورم پر سر و صداس ) در عوض قیافه ی نچسبش این محاسن رو هم داره

لینک به دیدگاه

Hisچطور هست؟

خواهش میکنم علی جان.

بین این شرکت ها که عرض کردید به ترتیب این برند ها ارزش خرید بیشتری دارند.

1. Msi

2. Sapphire

3. HIS

پیشنهاد بنده همون مدل Msi‏ که سایت مازستا هست که خیلی خوش قیمته.

MSI خیلی خوبه بیشتر از بقیه اور شده.

ایسوس سه فنه هم عالی ولی قیمت فضایی داره.

سلام آتر جان

مدل ایسوس سه فن متأسفانه با دمای بالاتری نسبت به مدلهای Msi ‎‎& Sapphire‏ داره.

ولی بدور از دما مدل ایسوس سه فن از همه شیک تر هست! ( نظر شخصی )

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

فقط دوستان ی سوال، کسی از سایت مازستا خریدی داشته؟سایته معتبری هست در کل؟

سایت مازستا برای کارت 390x msi گارانتی ماتریس به مدت یکسال داره.

گارانتی اصلیِ msiچی هستش آیا ماتریس معتبر هست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...