رفتن به مطلب

هارد اکسترنال یا اینترنال برای سیستم NAS

Recommended Posts

سلام دوستان.

من یه سیستم NAS یا همون فضای ذخیره‌ساز متصل به شبکه درست کردم. از اونجایی که محل کارم با خونه به هم نزدیک هستند و در اصل به یک شبکه متصل هستم از این سیستم به عنوان محل ذخیره‌ی تموم فایل‌هام از فیلم و عکس گرفته تا فایل‌های آموزشی و کتاب الکترونیک و متن‌ها و اسناد استفاده می‌کنم.

حالا برای خرید یه هارد پرظرفیت براش، با مشکل مواجه شدم.

نمی‌دونم هارد اینترنال بگیرم یا اکسترنال.

اگه اکسترنال بگیرم راحت‌تر می‌تونم در صورت خراب شدن سیستم NAS به یه سیستم دیگه مهاجرت کنم. به خصوص اگه قرار باشه مثلا از یه لپ‌تاپ به این منظور استفاده کنم.

حالا غیر از مزیت ارزون‌تر بودن هاردهای اینترنال چه ویژگی خاص دیگه‌ای نسبت به هارد اکسترنال وجود داره؟

دو تا سوال ذهنم رو درگیر کرده:

۱- آیا هاردهای اینترنال سرعت بهتری نسبت به هارد اکسترنال داره؟ به خصوص به این خاطر که رابط متفاوتی داره؟ (البته چون دیوایس‌های من از طریق مودم به NAS متصل هست بعید می‌دونم این موضوع توی کاربری من تاثیری بگذاره ولی به هر حال برام سواله و ممنون میشم پاسخ بدید.)

۲- آیا طول عمر و کلا امنیت فایل‌ها روی هارد اینترنال بیشتر هست یا فرقی نداره؟ یه توضیح مختصر اگه بدید ممنون میشم چون این مهم‌ترین فاکتور انتخاب من هست.

سیستم تقریبا ثابت هست و تکون آنچنانی نمی‌خوره مگر لرزش‌هایی جزئی که بر اثر تردد خانواده و اینکه سیستم روی زمین هست ایجاد میشه. حالا آیا لازم هست هارد ضد شوک بگیرم یا هارد قیمت مناسبی مثل Seagate Expansion Desktop 4TB USB3 External HDD هم خوبه و به این راحتی‌ها خراب نمیشه؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

بعد از تحقیقاتم متوجه شدم که به صورت عمومی هاردهای اکسترنال عمر کمتری دارند و دلیلش به جابجایی نامناسب و نداشتن سیستم تهویه خوب برمی‌گرده. در نتیجه گرم شدنش باعث میشه به مرور خراب بشه.

حالا نمی‌دونم این گرم شدن در حالت آیدل و بیکار و یا لود پایین هم اثر داره یا فقط برای زمانی دمار هارد رو درمیاره که هارد به صورت دائم زیر فشار هست. دوستان کسی نظری داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...