رفتن به مطلب

نحو آپدیت بایوس مادربرد asus با فایل cap!!

Rai30
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

https://www.asus.com/Motherboards/B85ME/

بنده میخوام بایوس این بورد رو به آخرین ورژن آبدیت کنم ولی استفاده فایلهای بایوس که تو سایت سازنده گذاشته شده با پسوند cap رو نمیدونم چجوریه..

کسانی که روشش رو بلدن لطفا راهنمایی کنن که دقیقا چکار کنم ممنون میشم

دلیل آپدیت هم اینه این بورد با Core i3 4170 بوت نمیشه میخوام آپدیت کنم بایوسش رو تا حل شه.. فعلا یه g1820 گذاشتم روش تصویر میده و بالا میاد.....

لینک به دیدگاه

درود

شما باید از طریق DOS و USB Flash اقدام به آپدیت کنید ..

یک USB فلش رو به فرمت FAT تغییر بدید .. فایل CAP رو داخلش کپی کنید ..

بعد با استفاده از یک CD یا DVD به محیط DOS برید .. بعد

bupdater /pc /g تایپ میکنید .. Enter که میزنید .. باید آدرس فایل بایوس رو بهش بدید و بعد که کارش تمام شد ریست کنید ..

حتما بعد از بوت شدن . وارد بایوس بشید و Load Optimize Defaults رو بزنید و ذخیره کنید ..

اگر یکم پیچیدس با نرم افزار Ezflash خود مادربرد اقدام به فلش کنید .. ( البته اگر میتونید با CPU نسل قبلتون بوت کنید )

لینک به دیدگاه

درود

شما باید از طریق DOS و USB Flash اقدام به آپدیت کنید ..

یک USB فلش رو به فرمت FAT تغییر بدید .. فایل CAP رو داخلش کپی کنید ..

بعد با استفاده از یک CD یا DVD به محیط DOS برید .. بعد

bupdater /pc /g تایپ میکنید .. Enter که میزنید .. باید آدرس فایل بایوس رو بهش بدید و بعد که کارش تمام شد ریست کنید ..

حتما بعد از بوت شدن . وارد بایوس بشید و Load Optimize Defaults رو بزنید و ذخیره کنید ..

اگر یکم پیچیدس با نرم افزار Ezflash خود مادربرد اقدام به فلش کنید .. ( البته اگر میتونید با CPU نسل قبلتون بوت کنید )

داداش این روش خیلی پیچیدست فکر نکنم بنده بتونم انجام بدم واسم سخته...

اگه با سی پیو g1820 یه ویندوز بریزم روش بعد با اون نرم افزار که فرمودین براحتی میشه آبدیت کرد؟

اخه بوردای دیگه فایل exe دارن براحتی میشد آپدیت کنم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

داداش این روش خیلی پیچیدست فکر نکنم بنده بتونم انجام بدم واسم سخته...

اگه با سی پیو g1820 یه ویندوز بریزم روش بعد با اون نرم افزار که فرمودین براحتی میشه آبدیت کرد؟

اخه بوردای دیگه فایل exe دارن براحتی میشد آپدیت کنم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

درود

بله و نیازمند یکم علم و حوصله اس

بله میتونید .

جدیدا اینطوری شده که فایل EXE رو مستقیم دست کاربر نمیدن . با یک برنامه واسطه شما اقدام به فلش کردن میکنید .

البته اینم سلیقه ای .. برد داریم ..USB فلش متصل میکنید .. دکمه روی خود مادربرد داره .. فلش اورژانسی میکنید با فشار دادن یک دکمه  ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...