رفتن به مطلب

مشاوره برای شغل اینده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

خب دوستان من 15 سالمه و علاقه زیادی به مباحث سخت افزار و نرم افزار دارم

نرم افزار بیشتر به گرافیک علاقه دارم (Adobe_3Dmax_unreal_v.ray)

باهاشون اشنایی دارم

الان دارم برنامه نویسی #C کار میکنم

و رشته دانشگاهیم هم IT(مهندسی فناوری واطلاعات)و از ان جا هم که درس خوندن تو ایران عینه وقت تلف کردنه می خوام از الان گرافیک کار کنم و برنامه نویسی و تو جفتشون صد تا نرم افزار درامدزا هست و نمیدونم با کودوم کار کنم و بازار کار و اینده کودوم بهتره پشت کارم دارم در حد لالیگا

تقاضا دارم از افراد با تجربه منو راهنمایی کنند

و چیزایی هم که بلدم تا الان مقداری زبان برنامه نویسی سی شارپ و کار با ویندوز و رفع مشکلاتشو نصب و .... ایناس و زبان انگلیسیم هم خوبه( یه چند ترم دیگه میرم برا تافل)

لینک به دیدگاه

با سلام

باهاشون اشنایی دارم

و رشته دانشگاهیم هم IT(مهندسی فناوری واطلاعات)و از ان جا هم که درس خوندن تو ایران عینه وقت تلف کردنه می خوام از الان گرافیک کار کنم و برنامه نویسی و تو جفتشون صد تا نرم افزار درامدزا هست و نمیدونم با کودوم کار کنم و بازار کار و اینده کودوم بهتره پشت کارم دارم در حد لالیگا

و چیزایی هم که بلدم تا الان مقداری زبان برنامه نویسی سی شارپ و کار با ویندوز و رفع مشکلاتشو نصب و .... ایناس و زبان انگلیسیم هم خوبه( یه چند ترم دیگه میرم برا تافل)

ببین من چیزی که یاد گرفتم از گرافیک اینه. برای درامد زایی باید زرنگ باشی. این مهمه که کارت قوی باشه یا نه ولی اینکه بازار یابیت چطور باشه و چقدر زرنگ باشی این مهمه.

سعی کن. یاد بگیری.از همه چیز. انریل رو هم اگه میخوای گرافیک کار کنی بی خیال شو. گرافیک رو اصولی یاد بگیر. سعی کن از شیدر و مباحث شیدر نویسی سر در بیاری.

تلاش کن. و خودت راهت رو پیدا کن.

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بازاریابی خیلی مهم هست 

نتونی مشتری پیدا کنی کسی نمیاد دنبالت

مگه اینکه تو شرکتی جای کار کنی

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

سلام 

ببین بذار یه پیشنهاد دوستانه کنم ... اگه میخوای بخاطر پول و زندگی آرام و راحت و ... بری سراغ برنامه نویسی و گرافیک ، همین جا میگم نرو ! 

اما اگه واقعا علاقه داری و برنامه نویسی و خصوصا گرافیک رایانه ای برات جذابه و میخوای دنبال کنی، حتما پیگیر باش و تمام استعداد و توانایی هایی  رو که داری، به کار بگیر... من خیلی به این اعتقاد ندارم که تو ایران نمیشه کار پیدا کرد و فلان و بهمان ... اگه کارت خوب باشه و به قول دوستمون، بتونی تبلیغ خوبی بکنی، همین جا هم پروژه های خوبی میتونی بگیری و بعدش که به سطح حرفه ای رسیدی، میتونی برای شرکت های بزرگ تر در کشورهای دیگه خصوصا در شهرهایی مثل لس آنجلس، ون کوور و لندن و ... اقدام کنی ... 

.

یه نکته دیگه ... کاملا مطمئن شو که توانایی تو در همین رشته هست، مثلا درباره گرافیک رایانه ای، نیاز به یادگیری و تمرین زیاد هست و واقعا پشتکار زیادی میخواد برای اینکه بتونی با دیگران رقابت کنی ... بخاطر همین میگم که اول مطمئن شو و به دیگر رشته ها هم فکر کن، بعد تصمیم نهایی رو بگیر 

.

من خودم از برنامه نویسی خوشم میاد اما خلق تصاویر رئال یا فانتزی رو نسبت به یه سری کد و دستور ترجیح میدم ... حداقل اینکه کد نویسی رو برای ربات انتخاب میکنم ... چون حس خیلی خوبی داره اما فعلا که بودجه و امکانات ساخت ربات رو ندارم، بیشتر روی CG و VFX تمرکز کردم ... 

پیشنهاد من درباره نرم افزار ها اینه : (البته با فرض اینکه میخوای Visual Effect کار کنی مگر نه Animation و یا motion graphic نرم افزار های خودش رو داره و کمی فرق میکنه) 

Nuke    برای کامپوزیشن ... نرم افزار پیچیده و حرفه ای هست و نیاز به صبر و حوصله زیادی داره 

Maya    من مایا رو نسبت به 3d max ترجیح میدم و یه جورایی سلیقه ای هست اما مایا در داینامیک و انیمت و .. کمی بهتر هست و در فیلم و سینما بیشتر کاربرد داره 

Houdini یکی از بهترین و دشوار ترین ! این نرم افزار خیلی خوبه ... نیازی به تعریف نیست اما به همون نسبت هم سخت هست  :laughing:  من بیشتر این نرم افزار رو برای شبیه سازی   ذرات و سیالات انتخاب کردم اما نرم افزار کاملی هست 

Photoshop نظری درباره ش ندارم .... حتما باید بلد باشی  :cool:

Adobe Premiere  یکی از بهترین ها برای تدوین ... با محیطی کاملا خوب و نه چندان پیچیده 

البته یه سری دیگه هم مثل Zbrush، Blender، C4D، Mudbox، Mari و ... هستند که حالا در روند یادگیری باهاشون آشنا میشی و ممکنه هم نیاز پیدا کنی ... مثلا mari برای تکسچرینگ گزینه خوبی هست و ... 

.

حرف م خیلی طولانی شد اما این رو بگم که اگه بعدا بخوای گروهی کار کنی، فقط با نرم افزاری مورد علاقه و اونی که بیشتر تسلط داری، باید کار کنی ... یعنی نیاز نیست همه این نرم افزار ها رو خیلی خوب بلد باشی ... فقط در حد اینکه کارت رو راه بندازه 

.

به عنوان سخن پایانی  :D  

تمام این چیز هایی که بهت گفتم، تجربه ای بود که طی 2-3 سال کسب کردم و نمیتونه مرجع کاملا دقیق و مطمئن باشه، باید خودت بیشتر پرس و جو کنی ! 

موفق باشی 

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم بی خیال کامپیوتر و دیگه رشته ها میشدم میچسبیدم به پزشکی یا دندان پزشکی ...دندان پزشکی که من پیشش میرم 40 میلیون در آمد داره در ماه :eek: سال پیش تو یه شرکت کار میکردم طرف با فوق لیسانس کامپیوتر و تسلط به چند زبان برنامه نویسی ماهی 900 حقوقش بود برنامه نویسی هم کار راحتی نیست خـــــــیلی حوصله میخواد خیلی :-B

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

من چندین ساله مکس کار میکنم و در حد تیزرهای سیاساکتی تلوزیون میتونم بسازم ولی تاالان هیچ درامدی برام نداشته . فکر کنم سال 88 بود رفتم صداوسیمای شهرمون چندتا مدل سه بعدی (که خونه و محله خودمون رو ساخته بودم و یه آدمک داشت فوتبال بازی میکرد براشون بردم )  و خداشاهده اونموقع خیلی عالی ساخته بودم مثلا به خانواده و دوستان نشون میدادم فکر میکردن واقعیعه حالا بگذریم رفتم قسمت انیمیشن و نشونش دادم رو دی وی دی رایت کرده بودم اونموقع ، وقتی دیدن خیلی تعجب کردن و هی بهم دیگه نگاه میکردن . ولی نمیدونم آدمای ضعفی بودن یا چون خودشون تازه کار بودن و نخواستن کم بیارن گفتن که ما یه چیز میخوایم در حد انیمیشن شرک که خیلی حرفه ای باشه فکر میکردن شرک  رو یه روزه ساختن یا کاره یه نفربوده عقب افتاده ها . و منم دیگه هیچ جایی نرفتم و فقط برای خودم و سرگرمی ادامه دادم .

ویرایش شده توسط my lion
لینک به دیدگاه

من چندین ساله مکس کار میکنم و در حد تیزرهای سیاساکتی تلوزیون میتونم بسازم ولی تاالان هیچ درامدی برام نداشته . فکر کنم سال 88 بود رفتم صداوسیمای شهرمون چندتا مدل سه بعدی (که خونه و محله خودمون رو ساخته بودم و یه آدمک داشت فوتبال بازی میکرد براشون بردم )  و خداشاهده اونموقع خیلی عالی ساخته بودم مثلا به خانواده و دوستان نشون میدادم فکر میکردن واقعیعه حالا بگذریم رفتم قسمت انیمیشن و نشونش دادم رو دی وی دی رایت کرده بودم اونموقع ، وقتی دیدن خیلی تعجب کردن و هی بهم دیگه نگاه میکردن . ولی نمیدونم آدمای ضعفی بودن یا چون خودشون تازه کار بودن و نخواستن کم بیارن گفتن که ما یه چیز میخوایم در حد انیمیشن شرک که خیلی حرفه ای باشه فکر میکردن شرک  رو یه روزه ساختن یا کاره یه نفربوده عقب افتاده ها . و منم دیگه هیچ جایی نرفتم و فقط برای خودم و سرگرمی ادامه دادم .

عجب ادم های .... بودن .

شما دلسرد نشو با این حرفا

ادم توی هر کاری که دنبالش بره و کم نیاره موفق میشه  فقط یکم تلاش میخواد .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

از همه دوستان ممنونم

بله من علاقه دارم پشتکارشم دارم

چون علاقه دارم یجورایی میزان درامدش برام مهم نیست

فقط شما بیستا نرم افزار معرفی کردی و من مدرسه هم میرم وقت کار کردن با همشونو ندارم الان میخوام تخصصی رو یکی کار کنم

میشه یه دونه خوبشو معرفی کنید?

و اینکه کلاس برم بهتر یا خودم کار کنم?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

Photoshop

کار کن من کارم گاهی طراحی سایت هست باهاش کار میکنم برنامه خوبیه البته باید یادش بگیریی کم کم

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

:laughing:  والا جمعا 4-5 تا بود ... 

بیا تلگرام ، آیدی من رو ادد کن ... بهتر توضیح بدم 

https://telegram.me/amirhossein_amhb

لینک به دیدگاه

درود

من کار شبکه رو بهتون پیشنهاد میکنم

شما میتونید از الان دوره های شبکه (masa,mcse,ccna,ccnp,mikrotik,ceh.......) رو بگذزونید و تا فارغ تحصیل شدنتون تو زمینه شبکه بتونید حرفی بزنید

بازاریابی هم مهمه

کار من شبکه ست مدیر فناوری اطلاعات مرکز پژوهش جوش ایران هستم سوالی داشتی تو پخ بگو

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

با سلام

باهاشون اشنایی دارم

موفق باشین حسابی

لینک به دیدگاه

ببین من چیزی که یاد گرفتم از گرافیک اینه. برای درامد زایی باید زرنگ باشی. این مهمه که کارت قوی باشه یا نه ولی اینکه بازار یابیت چطور باشه و چقدر زرنگ باشی این مهمه.

سعی کن. یاد بگیری.از همه چیز. انریل رو هم اگه میخوای گرافیک کار کنی بی خیال شو. گرافیک رو اصولی یاد بگیر. سعی کن از شیدر و مباحث شیدر نویسی سر در بیاری.

تلاش کن. و خودت راهت رو پیدا کن.

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

کاملا بجا بود

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

دوست عزیز توصیه بنده اینه در درجه اول دنبال علاقه ی شخصی خودت بری ببین به چی علاقه داری چون اگه از راه علاقه ات به پول برسی خیلی موفق میشی و اگر سرگذشت افراد موفق مثل بیل گیتس ،زاکربرگ ،استیو جابز و من (شوخی بود) را بررسی کنی می بینی اونا دنبال علاقه شون رفتن و برای همین خیلیم ثروتمند شدند.اگه دنبال علاقه بری شب و روز کار کنی عین خیالت نیست و قطعا موفق خواهی شد.

اگه به برنامه نویسی علاقه داری توصیه بنده به شما اینه که می توانی در زمینه وب که بازار کار خوبی داره پیش بری و اگر هم به برنامه نویسی گوشی علاقه مندی می توانی اندروید یا ios کار کنی که جفتشون درآمدزاست.

اگه توضیحات بیشتر خواستی در خدمتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...