رفتن به مطلب

هارد با کارکرد بالا مشکل پیدا میکنه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه هارد 1ترا وسترن بلک هست قیمتش خوبه میخواستم بخرمش(مدلWD1002FBYS)

اما چند تا نکته هست که منو تو شک انداخته.

هارد هیچ اروری نداره و کاملا سالمه از هر نظر

صدا نمیده ، بدسکتور نداره

ولی کارکردش 1404روزه

وسترن بلک هم هست و فکر کنم مقاومت این مدل هارد بالا باشه.درسته؟

منظورم اینه خراب نشه بعد یه مدت

چون برای سیستم خودم میخوام بزارم و نمیخوام اطلاعاتم از بین بره

32مگ بافر هست و ساتا 2 اما نسبت به قیمتش(110تومن) خوبه

حالا سوالم اینه هاردی که زیاد کارکرده باشه یهویی خراب نمیشه؟ادا در نمیاره؟

بعدشم من تا حالا وسترن بلک نداشتم.به نظرتون چطوره؟خوبه ؟بده؟

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

هاردی که حدود 4 سال کار کرده قطعات متحرک اون در حال فرسوده شدنه بهیچ وجه خریدش توصیه نمیشه

هر چند ممکنه هاردی هم باشه که خیلی بیشتر از اینها عمر کنه اگر به شانس اعتقاد دارید و خوش شانس هم هستید بخرید

در نظر داشته باشید هاردها معمولا گارانتی 1 ساله دارند که نشاندهنده ی عمر کوتاه آنها میباشد

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

هاردی که حدود 4 سال کار کرده قطعات متحرک اون در حال فرسوده شدنه بهیچ وجه خریدش توصیه نمیشه

هر چند ممکنه هاردی هم باشه که خیلی بیشتر از اینها عمر کنه اگر به شانس اعتقاد دارید و خوش شانس هم هستید بخرید

در نظر داشته باشید هاردها معمولا گارانتی 1 ساله دارند که نشاندهنده ی عمر کوتاه آنها میباشد

سلام.

خیلی ممنون از راهنماییتون @};-

لینک به دیدگاه

به نظرتون با قیمت کمتر بخرمش میارزه؟مثلا 90؟

لینک به دیدگاه

من که هیچ وقت هارد دیسک دست دو نمیخرم ریسکش زیاده 

شما که 110 میخواین برای این هارد بدین 1 ترابایت سیگیت با بافر 64 نوش رو بخرید 165

لینک به دیدگاه

به نظرتون با قیمت کمتر بخرمش میارزه؟مثلا 90؟

اگر حدود 1 سال کار کرده بود با همین شرایط سلامت، ریسک خریدش بسیار پایین بود ولی این مورد رو کلا بیخیال بشید بهتره

لینک به دیدگاه

من که هیچ وقت هارد دیسک دست دو نمیخرم ریسکش زیاده 

شما که 110 میخواین برای این هارد بدین 1 ترابایت سیگیت با بافر 64 نوش رو بخرید 165

تا حالا هارد نو نخریدم :D

5  6 تا دست دو خریدم خوشبختانه مشکلی نداشتن(البته کم کارکرد)

خودم 2تا سیگیت 1ترا بافر 64دارم

حالا اینو یه کاریش میکنم.ولی خودمم تو فکر یه سیگیت دیگه بودم یهویی دیدم دوستم داره اینو میفروشه گفتم بگیرم ازش.پول پستم نمیخواد

یه سیگیت دیگه میخرم بشه 3تا

اگر حدود 1 سال کار کرده بود با همین شرایط سلامت، ریسک خریدش بسیار پایین بود ولی این مورد رو کلا بیخیال بشید بهتره

اره پس هیچی

ممنون از دوستان @};- @};-

لینک به دیدگاه

منم با دوستان موافقم

یه هارد ساتا 3 وسترن بلو اکبند بخرید

مطمئن باشید هم سرعت از بلک ساتا 2 بیشتره هم طول عمرش بیشتره هم اینکه دو سه سال گارانتی داره خیالت راحته

حالا اگه ساتا 3 بود هاردش میشد بحث کرد درموردش

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

منم با دوستان موافقم

یه هارد ساتا 3 وسترن بلو اکبند بخرید

مطمئن باشید هم سرعت از بلک ساتا 2 بیشتره هم طول عمرش بیشتره هم اینکه دو سه سال گارانتی داره خیالت راحته

حالا اگه ساتا 3 بود هاردش میشد بحث کرد درموردش

نمیدونم چرا با seagate راحت ترم.چند تا داشتم تا حالا مشکلی نداشته.ولی دیدم بعضی از دوستان هارد گرین داشتن و بدسکتور گرفته یا مشکلاتی واسش پیش اومده

اون هاردو اصلا بیخیال.پسش دادم. 2009 نوشته بود روش

ممنون @};-

لینک به دیدگاه

دوستان من هم یک سوالی دارم نمیدونم کجا باید بپرسم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم. میخواستم بدونم اگه من با استفاده از باکس هارد 2.5 اینچی هارد اینترنال لپ تاپ رو تبدیل به اکسترنال کنم داده های داخل اون از بین میره؟ من یک هارد 640 گیگ وسترن بلو برای لپ تاپ ایسر مدل سال 2012 دارم که میخوام هاردش رو به اکسترنال تبدیل کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.  @};-

لینک به دیدگاه

دوستان من هم یک سوالی دارم نمیدونم کجا باید بپرسم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم. میخواستم بدونم اگه من با استفاده از باکس هارد 2.5 اینچی هارد اینترنال لپ تاپ رو تبدیل به اکسترنال کنم داده های داخل اون از بین میره؟ من یک هارد 640 گیگ وسترن بلو برای لپ تاپ ایسر مدل سال 2012 دارم که میخوام هاردش رو به اکسترنال تبدیل کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.  @};-

خیر از بین نمیره

لینک به دیدگاه

خیر از بین نمیره

آقا خیلی ممنونم از پاسخ، فقط من مطمئن باشم دیگه باکس هارد رو بخرم و با خیال راحت وصل کنم؟

لینک به دیدگاه

آقا خیلی ممنونم از پاسخ، فقط من مطمئن باشم دیگه باکس هارد رو بخرم و با خیال راحت وصل کنم؟

بله باکس ربطی به اطلاعات داخل هارد نداره

یه رابطه که باعث برقراری ارتباط میشه و نباید فایلارو از بین ببره.مگه اینکه مشکل دیگه ای پیش بیاد.مثل جرقه زدن و اینجور چیزا که باعث خرابی هارد بشه

ولی درکل مشکلی نباید داشته باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...