رفتن به مطلب

مشاوره در خرید مادر بورد Z170

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان اگ زحمتی نیست لطفا ویژگی هاشونو بگید من بهتر راهنمایی بشم با سپاس

ASUS ROG Maximus VIII Hero LGA1151 Z170 Mainboard

یا
GIGABYTE Z170X-Gaming 7 LGA1151 Z170 Mainboard
یا
MSI Z170A Gaming M7 LGA1151 Z170 Mainboard

کاربری هم که معلومه دیگ واسه گیمینگ هستش
لطفا ویژگی هاشونو بگید
ممنون :)

لینک به دیدگاه

درود

قطعا mamximus viii hero

در تست یکی از سایت های ایرانی تونسته بود حتی از gigabyte g1 gaming هم بهتر باشه چه برسه به این مادربردها!

ویژگی هاش رو هم میتونید از همون لینکی که دادید بخونید.

@};-

لینک به دیدگاه

سلام

من خودم بین اینا مونده بودم خیلی هم تحقیق کردم و آخرشم asus رو گرفتم توی سایتای ایرانی چیزی پیدا نکردم ولی بین خارجیا فهمیدم این بهتره دلیلا هم اینا هستن. صدای خروجی این مادربرد خیلی بهتر و شفاف تر از 2 مدل دیگه هست. ایسوس بهترین برند مادربرد از نظر حفاظت معرفی شده چون کمترین میزان خرابی رو داشته. کنترل همه جانبه روی مادربرد خیلی بهتر از اونیکی هاست. براکت cpu برای نصب کولر داره که جلوگیری میکنه از خم شدن cpu البته قک کنم گیگابایت هم داره.

ولی بهت پیشنهاد میکنم بجای hero بری ranger رو بگیری هیچ فرق خاصی نداره که بگی بخاطرش باید 100 هزار تومن بیشتر بدم...امیدوارم کافی باشه

لینک به دیدگاه

سلام

من خودم بین اینا مونده بودم خیلی هم تحقیق کردم و آخرشم asus رو گرفتم توی سایتای ایرانی چیزی پیدا نکردم ولی بین خارجیا فهمیدم این بهتره دلیلا هم اینا هستن. صدای خروجی این مادربرد خیلی بهتر و شفاف تر از 2 مدل دیگه هست. ایسوس بهترین برند مادربرد از نظر حفاظت معرفی شده چون کمترین میزان خرابی رو داشته. کنترل همه جانبه روی مادربرد خیلی بهتر از اونیکی هاست. براکت cpu برای نصب کولر داره که جلوگیری میکنه از خم شدن cpu البته قک کنم گیگابایت هم داره.

ولی بهت پیشنهاد میکنم بجای hero بری ranger رو بگیری هیچ فرق خاصی نداره که بگی بخاطرش باید 100 هزار تومن بیشتر بدم...امیدوارم کافی باشه

ممنون یعنی همون رنجر رو بگیرم؟؟

لینک به دیدگاه

به نظر من هر دو ایسوس و گیگابایت خیلی خوبن هر کدوم یه سری برتری ها نسبت به اون یکی داره ولی پیشنهاد من GIGABYTE Z170X-Gaming 7 برای گارانتی 3 سالش .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...