رفتن به مطلب

Unboxing واتر کولر گرین GLACIER 240

Recommended Posts

• کاربر ویژه

یک تست کوچک هم گرفتم در مقابل با کولر نازنین خودم Core Contact 21 که آنقدر ها تفاوت فاحش نبود همش 5  درجه بصورت میانگین ^_^

5 درجه تفاوت خیلی زیادی هست .

اصولا در رقابت و مقایسه بین بهترینها تفاوتها رو 1-2 درجه هست .

الان هم یه ست واتر کولینک حرفه ای مثل EK یا XSPC که قیمتی حدود 1.5میلیون دارند نهایتا 5 درجه تفات با یه واتر 400 تومنی دارند که بازهم تاکید میکنم 5 درجه اختلاف خیلی هست . :)

لینک به دیدگاه

• ارسال 71
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

مبارکه 

یه سوال ؟؟ تویوبش نرم هست یا خشک هست 

البته i3 کلا حرارتی نداره خیلی باید ببینیم این واترکولر با i7 چه گونه برخورد می کنه کم می اورد یا نه 

من هم قبل از این i7 بگیرم i3 داشتم و روش xspc نصب کرده بود دماش اصلا زیاد نمی شد  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تست دما در بازی کرایسیس 3 به پست اول اضافه شد

لینک به دیدگاه

با توجه به نتایج تست دما در CRYSIS به نظر من کارایی خیلی مناسبی نداره ...

من با یه CAPTAIN 120 اونم روی 6700k توی GTA V مطلقا بیشتر از 48درجه نمیگیرم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به نتایج تست دما در CRYSIS به نظر من کارایی خیلی مناسبی نداره ...

نظرات متفاوت هستن ولی چیزی که برای من مشخصه اختلافه دمای 5 تا 6 درجه ایی در تمامی تست هایی که تا الان زدم هست با کولر Core contactو این 5 یا 6 درجه اختلاف اصلاً جابجا نمیشه ^_^

کرایسیس هم بازی هست که CPU خورش ملسه ، فکر کنم همه میدونن

5 درجه تفاوت خیلی زیادی هست .

اصولا در رقابت و مقایسه بین بهترینها تفاوتها رو 1-2 درجه هست .

الان هم یه ست واتر کولینک حرفه ای مثل EK یا XSPC که قیمتی حدود 1.5میلیون دارند نهایتا 5 درجه تفات با یه واتر 400 تومنی دارند که بازهم تاکید میکنم 5 درجه اختلاف خیلی هست . :)

جناب بهزاد خان کاملاً با نظرتون موافق هستم و بسیار سپاسگزارم اومدید در این تاپیک نظرتون رو فرمودید

حرف ما رو که گوش نمیدن ^_^

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

سلام

چند خریدین ؟

یه راهنمایی عمومی: سی پی یو من 4690 معمولیه و فن استوک خودش کار میکنه که صداش به نظرم آزار دهندست نویز ای واتر چقد کمتر از فن خود سی پی یو هست و ارزششو داره به نظرتون ؟

پ.ن بحث دما نیست فقط نویز کمتر ملاکه

باتوجه با اختلاف قیمتی که با http://meghdadit.com/Product/7201/Deep-Cool-Gamer-Storm-Captain-240-CPU-Liquid-Cooler-/فن-خنک-کننده-پردازنده-گیمر-استرم-کاپتاین-240/ داره به نظرتون کدومش بهتره و این که قیمت واسم ملاک نیست 

این که گرون تره چقد میتونه نویز کمتر و کارایی بهتری داشته باشه

ویرایش شده توسط sabawebhost
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

قیمتی که خریدین رو میشه بگین؟

راستی من i5 3570k دارم که فعلا تا 4.2 اورکلاک کردم الان که اتاق تقریبا سرده توی بازی CODAW تا 50 درجه میره به نظرتون اگر 120 این واتر کولر رو بگیرم چقدر میتونه دما رو پایین بیاره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز 

قیمتی که خریدین رو میشه بگین؟

راستی من i5 3570k دارم که فعلا تا 4.2 اورکلاک کردم الان که اتاق تقریبا سرده توی بازی CODAW تا 50 درجه میره به نظرتون اگر 120 این واتر کولر رو بگیرم چقدر میتونه دما رو پایین بیاره؟

با سلام

دوست گرامی من 210 خریدم

درمورد دمای CPU هم نمیشه نظرداد که چقدر میتونه خنک کنه ولی بهتره همین مدل 240 رو بخرید ، البته اگر تو کیستون جا میشه

لینک به دیدگاه

به نظرمن اصلا کارایش خوب نیست من با سی پی یو 4790k زیر فشار توی بازی Crysis 3 و GTA V  دمای سی پی یو بیشتر از 57 نمیشه  تاز با کولر لوسیفر .

لینک به دیدگاه

به نظرمن اصلا کارایش خوب نیست من با سی پی یو 4790k زیر فشار توی بازی Crysis 3 و GTA V دمای سی پی یو بیشتر از 57 نمیشه تاز با کولر لوسیفر .

سلام آتر جان

فکر کنم شما کولرتون رو زیادی دست کم گرفتید!

من در سایت Techpowerup‏ دیدم که کولر 160 تومنی شما با کولر360 تومنی یعنی ‏‎ Noctua D15 فقط 5 درجه در سنگین ترین تست ها تفاوت داشت!

کولر لوسیفر 88 درجه رسیده بود و کولر D15 به 83 درجه!!!

شادکام باشید.

لینک به دیدگاه

دمای محیط توی تست ها چقدر بوده؟؟؟ در واقع مهم دلتای دمای محیط با دمای cpu توی لود هست .....که برای نتیجه ی دقیقتر باید رادیاتور بیرون کیس(یه جایی مثل test bench ها )باشه که از لحاظ جریان هوا یا اثر گزاشتن دما قطعات دیگه مثل vga هیچ جای بحثی نباشه....

در کل نتایج به نظرم بد نیست همن الان من با یدونه h110i GTX و کیس 760t به شدت داستان دارم دما cpu تو idle حدود 40 و خورده ای هست (با فنا رو دور 750 )و اگر دور فنارو بالا نبرم تو لود راحت تا 90 میره اگرم دور فنا رو auto باشه که صدای تانک میده...(cpu=5820k) از لحاظ خمید و این موضوعا مشکلی نیست نمیدونم مشکل از کجاست.....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمای محیط توی تست ها چقدر بوده؟؟؟ در واقع مهم دلتای دمای محیط با دمای cpu توی لود هست .....که برای نتیجه ی دقیقتر باید رادیاتور بیرون کیس(یه جایی مثل test bench ها )باشه که از لحاظ جریان هوا یا اثر گزاشتن دما قطعات دیگه مثل vga هیچ جای بحثی نباشه....

در کل نتایج به نظرم بد نیست همن الان من با یدونه h110i GTX و کیس 760t به شدت داستان دارم دما cpu تو idle حدود 40 و خورده ای هست (با فنا رو دور 750 )و اگر دور فنارو بالا نبرم تو لود راحت تا 90 میره اگرم دور فنا رو auto باشه که صدای تانک میده...(cpu=5820k) از لحاظ خمید و این موضوعا مشکلی نیست نمیدونم مشکل از کجاست.....

با سلام

متاسفانه دمای محیط رو امکانش نبود بگیرم ولی بصورت کلی چون کیس روی میز هست و گرما هم بالا میره فکر میکنم یکمقدار تاثیر گزاشته روی دمای نهایی

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز مشکل شما خیلی حاد هست ها!

بنده فکر میکنم این مشکلات شما به یکی از این گذینه ها ربط داشته باشه.

1.‏ مشکل از واتر کولر.

2.‏ نچسبیدن کامل بلاک به پردازنده.

3.‏ دمای بالای محیط یا کیس که بعید میدونم.

4.‏ ولتاژ دادن بیش از اندازه مین به پردازنده که قابل کنترل هست.

5.‏ بدتر از همه High Voltage‏ بودن پردازنده که کاریش نمیشه کرد متأسفانه!!!

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

مطلقا دمایی که شما داری میگیری طبیعی نیست و حتما حتما پیگیر باش که مشکل از کجاست ... شما بیشتر از 500تومن پول کولر داری ولی داری کارایی فن استوک اینتل رو میگیری ، آیا به نظر شما این منطقیه ؟؟؟ ...

در مورد صدا بله کلیه واترکول های کورسیراگه با همون فن هایی که از اول روش هست استفاده بشن صدای بسیار بسیار وحشتناکی رو تولید میکنن ، از نظرم جدای از حل مشکل خود کولر به فکر گرفتن 2تا فن دیگه ولی کم صدا هم باش ...

شما یا خود کولرت مشکل داره و یا بد نصب کردی ... مشکل از خود پردازنده و high voltage بودن پردازنده هم اگه از من میپرسین مطلقا نیست چون اون مشکلات تاثیری دردمای idle نمیزارن بلکه رو دمای load که فرکانس کاری افزایش پیدا میکنه موثر هستند اما شما در idle هم خیلی دمای عجیبی میگیرین ...

من اگه بخوام نتایج تست دمای مال خودم رو بزارم :

در idle هم دما بین 25 تا 30 درجه هستش ...

لینک به دیدگاه

خمیر رو من یه بار اشتباه کردم رفتم رو جو به جای cfIII ناکتوآ زدم برام داستان شده ..... البته هنوز وقت نکردم برم ببینم ولتاژو تا چقدر میشه آورد پایین ولی فکر نکنم زیاد بهم راه بده...

الان رو سیستم دیگم که ایرکولرم روش نصبه دمای cpu رو idle با دمای محیط یکیه و توی لود هم نهایت 18 درجه میره بالا با دورفن حداقل .....یه سیستم دیگه هم هست با یه مدل واتر کولر enermax 240 روی Haf x کارایی اونم پاین تر از ایرکولرمه ....

واقعا از کورسیر نا امیدشدم کولر 280 گرفتم نه کارایی جالبی داره صداشم که زیاده تنها مزیتش اینه که خوشگله در واقع تنها دلیلی که خریدمش این بود که خوشگل بود ... الانم کسی ازم بپرسه واتر کولر چی بگیرم می گم برو گرین بگیر برای کارایی ولی اگر می خوای خوشگل باشه کورسیر بگیر....

لینک به دیدگاه

درود

پردازنده 5820K حتی از 4670 یا 4790K هم خنک تره!

ولتاژ سی پی یو رو چک کردید؟؟ شاید ولتاژ اضافی داده میشه.

من با کولر H100i دمای بیکاری 27 درجه و لود بازی 40 الی 45 و لود تست های سنگینی چون Cinebench 11.5 و XTU رو دمای 50 درجه ای ثبت کردم.

ولتاژ هم اتو هست (1.070 ولت)

مشکل شما احتمالا عدم فیکس شدن واتر بلاک بر روی سطح ihs هست. مشکلی که روز های اول خودمم باهاش درگیر بودم و با گذاشتن واشر پشت بک پلیت مشکل رو حل کردم.

این دمای بنده 

بیکاری :

tlk57dvsj83lx8ft3ztv_thumb.png

لود :

ftcs7esd9ohcouihutza_thumb.png

خمیر رو من یه بار اشتباه کردم رفتم رو جو به جای cfIII ناکتوآ زدم برام داستان شده ..... البته هنوز وقت نکردم برم ببینم ولتاژو تا چقدر میشه آورد پایین ولی فکر نکنم زیاد بهم راه بده...

الان رو سیستم دیگم که ایرکولرم روش نصبه دمای cpu رو idle با دمای محیط یکیه و توی لود هم نهایت 18 درجه میره بالا با دورفن حداقل .....یه سیستم دیگه هم هست با یه مدل واتر کولر enermax 240 روی Haf x کارایی اونم پاین تر از ایرکولرمه ....

واقعا از کورسیر نا امیدشدم کولر 280 گرفتم نه کارایی جالبی داره صداشم که زیاده تنها مزیتش اینه که خوشگله در واقع تنها دلیلی که خریدمش این بود که خوشگل بود ... الانم کسی ازم بپرسه واتر کولر چی بگیرم می گم برو گرین بگیر برای کارایی ولی اگر می خوای خوشگل باشه کورسیر بگیر....

دوستمون در پست 39 توضیحاتی خوبی رو ارائه کردن.
مشکل یا از عدم نصب صحیح واترکولر هست یا مشکل دار بودن خود پمپ یا واتر کولر و یا ولتاژ نامتعارف.
البته باز هم چنین دمایی نباید ثبت بشه.
بنده با همین 5930K بر روی 4750 مگاهرتز ولتاژ 1.36 ولت تست زدم دمام بالای 83 درجه نرفت.

باید ذکر کنم که خمیر که زیر بلاک استفاده کردم GELID's GC-Extreme هست

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقایون چجوری میشه فهمید که بلاک خوب و درست رو سی پی یو جا افتاده؟

اینقدر گفتید منم به شک افتادم

لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

واقعا میصرف green رو بگیرم؟ چقدر گارانتی داره؟

چون میخواستم corsair105 بگیرم ولی الان که میبینم هم قیمتش خوب هم میگید خوب کار میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا میصرف green رو بگیرم؟ چقدر گارانتی داره؟

چون میخواستم corsair105 بگیرم ولی الان که میبینم هم قیمتش خوب هم میگید خوب کار میکنه

با سلام تصمیم نهایی رو خودتون میگیرید

گارانتیش 18 ماه هست

البته برای من یخورده بیشتره  :D  (حدود 3 ماه)

لینک به دیدگاه

اقایون چجوری میشه فهمید که بلاک خوب و درست رو سی پی یو جا افتاده؟

اینقدر گفتید منم به شک افتادم

لطفا راهنمایی کنید

بعد از بستن پیچ های واتر بلاک. مجدد اقدام به باز کردن اون کنید و به بررسی سطح تماس و پخش شدن خمیر بر روی بلاک دقت کنین مثل تصویر زیر

6520Corsair-H100i-8-.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد از بستن پیچ های واتر بلاک. مجدد اقدام به باز کردن اون کنید و به بررسی سطح تماس و بخش شدن خمیر بر روی بلاک دقت کنین مثل تصویر زیر

6520Corsair-H100i-8-.jpg

با سلام

ممنون از راهنماییتون ولی وقتی بلاک رو باز میکنیم باید چجوری باشه ؟ مثل اون قسمت هاشور خورده باشه یا اون قسمت کلی (مربعی)؟

لینک به دیدگاه

با سلام

ممنون از راهنماییتون ولی وقتی بلاک رو باز میکنیم باید چجوری باشه ؟ مثل اون قسمت هاشور خورده باشه یا اون قسمت کلی (مربعی)؟

قسمت هاشور خورده یعنی اینکه خمیر ناقص پخش شده بوده و بعد از بلند کردن بلاک دیده شد که خمیر در قسمت هاشور خورده فقط موجوده بوده

و سایر نواحی بلاک بدون خمیر هستن.

قسمت مربع یعنی سطح کل ihs که باید خمیر به نسبت همون سایز پخش میشد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قسمت هاشور خورده یعنی اینکه خمیر ناقص پخش شده بوده و بعد از بلند کردن بلاک دیده شد که خمیر در قسمت هاشور خورده فقط موجوده بوده

و سایر نواحی بلاک بدون خمیر هستن.

قسمت مربع یعنی سطح کل ihs که باید خمیر به نسبت همون سایز پخش میشد.

با سلام

ممنون از راهنمایی تون الان چک کردم دوباره برای محکم کاری ، خمیر روی کل ihs پخش بود ^_^

بعدش اینکه یه سوال دیگه هم دارم

به این ماسفت ها که تو عکس پایین مشخص کردم فشار و گرما وارد نمیشه ؟

اگه موردی ایجاد میکنه با یه ترفندی یه فن 8 بزارم رو بلاک با ماسفت ها ؟

4snwcozmf9fclcwmeago_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

ممنون از راهنمایی تون الان چک کردم دوباره برای محکم کاری ، خمیر روی کل ihs پخش بود ^_^

بعدش اینکه یه سوال دیگه هم دارم

به این ماسفت ها که تو عکس پایین مشخص کردم فشار و گرما وارد نمیشه ؟

اگه موردی ایجاد میکنه با یه ترفندی یه فن 8 بزارم رو بلاک با ماسفت ها ؟

4snwcozmf9fclcwmeago_thumb.jpg

فن فکر نمیکنم تاثیری در خنک کاری اونها داشته باشه :D

مگر اینکه از چسب سیلیکون و مقداری کوچکی هتسینک استفاده کنین.

چسب سیلیکون رو به تنهایی هم بزنین احتمالا خنک بشه.

در هر صورت شرایط استاندارد هست و نیازی به خنک کاری اونها نیست.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی من 210 خریدم

درمورد دمای CPU هم نمیشه نظرداد که چقدر میتونه خنک کنه ولی بهتره همین مدل 240 رو بخرید ، البته اگر تو کیستون جا میشه

سلام 

متاسفانه کیس من x7 هست و 240 جا نمیشه مگر اینکه یه کوچولو کیس مودینک کنم مثلا بالای کیس جایی که برای خروج باد فن های بالا گذاشتن رو ببرم و فن های کولر رو از بالای کیس ببندم به نظرتون اینجوری تاثیری توی ایر فلو و خنک کاری رادیاتور میزاره؟ 

راستی چرا تو مشخصاتش ایر فلو 240 با 120 هیچ فرقی نمیکنه؟ درصورتی که 240  شرکت های دیگه خیلی بالاتر از این مدل گرین هستن؟!

ویرایش شده توسط ni88
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...