رفتن به مطلب

Unboxing واتر کولر گرین GLACIER 240

Recommended Posts

سلام 

متاسفانه کیس من x7 هست و 240 جا نمیشه مگر اینکه یه کوچولو کیس مودینک کنم مثلا بالای کیس جایی که برای خروج باد فن های بالا گذاشتن رو ببرم و فن های کولر رو از بالای کیس ببندم به نظرتون اینجوری تاثیری توی ایر فلو و خنک کاری رادیاتور میزاره؟ 

راستی چرا تو مشخصاتش ایر فلو 240 با 120 هیچ فرقی نمیکنه؟ درصورتی که 240  شرکت های دیگه خیلی بالاتر از این مدل گرین هستن؟!

نیازی  برش و این چیزا نیست X7 با کمی خلاقیت از 240 پشتیبانی میکنه.

کیس بنده هم مدل شماست

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

• ارسال 71
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

نیازی  برش و این چیزا نیست X7 با کمی خلاقیت از 240 پشتیبانی میکنه.

کیس بنده هم مدل شماست

سلام

ممنون

به نظرتون برای cpu3570k مدل 120 رو بگیرم یا 240 رو؟ اختلاف شون توی دما خیلی زیاده؟

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون

به نظرتون برای cpu3570k مدل 120 رو بگیرم یا 240 رو؟ اختلاف شون توی دما خیلی زیاده؟

پشت جعبش یه عکس از پرفورمنسشون روی 4790k گذاشته.

اختلاف در حد 3 درجس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واترکولینگ‌های سری Glacier گرین ساخت Asetek هست

لینک به دیدگاه

واترکولینگ‌های سری Glacier گرین ساخت Asetek هست

خود صابر جان که گفتن نیست! :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم نباید بریم دنبال سازنده اصلیش. عاقبت خوبی نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خود صابر جان که گفتن نیست! :-?

خو طبیعیه انتظار داشتی تایید کنن؟ (از اونجایی میگم که تمایلی ندارن کسی بدونه پس کاملاً بهشون حق بدین که تایید نکن. اگه خود هم من قصد داشتم کسی ندونه (حالا با هر دلیل و توجیهی) و ازم میپرسیدن تایید نمی کردم)

فناوری ها و طراحی های این کولر از جمله واتر بلاک، دقیقاً با فناوری و طراحی Zalman یکیه و از اون جایی که این طراحی ثبت شده است (پتنت)، نمیتونه برا دو شرکت متفاوت باشه.

فکر کنم نباید بریم دنبال سازنده اصلیش. عاقبت خوبی نداره

نمیریم اما چرا؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خو طبیعیه انتظار داشتی تایید کنن؟ (از اونجایی میگم که تمایلی ندارن کسی بدونه پس کاملاً بهشون حق بدین که تایید نکن. اگه خود هم من قصد  :)  داشتم کسی ندونه (حالا با هر دلیل و توجیهی) و ازم میپرسیدن تایید نمی کردم)

فناوری ها و طراحی های این کولر از جمله واتر بلاک، دقیقاً با فناوری و طراحی Zalman یکیه و از اون جایی که این طراحی ثبت شده است (پتنت)، نمیتونه برا دو شرکت متفاوت باشه.

نمیریم اما چرا؟

میترسم به گمنام آباد چین برسیم تا استک :(

لینک به دیدگاه

میترسم به گمنام آباد چین برسیم تا استک :(

درود

بی خیال دوست عزیز...... همینکه پردازنده 5 درجه خنکتر شده، سیستم شیک شده کافیه دیگه، از گریین که نباید خیلی انتظار داشت. :D‏ ‏:D‏ ‏:D

فکر کنید دیپ کول خریدید، دشواری نداره که :D

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ایمان شادکام
لینک به دیدگاه

کسی مگه میگه ماست من ترشه؟ خخخخخخخخخخخخخ

نمیدونم چرا هر چی سعی میکنم از گرین خوشم نمیاد، یعنی نمیتونم خودمو متقاعد کنم که یکی از محصولاتشو بگیرم

اما در کل در مورد خدمات پس از فروشش تو ایران احتمالا تک باشه، چون تاپیکا زیادی دیدم. در کل قیمتای گرین مناسبه.

خدمات پس از فروشش فوق العادست

ینی رفتاری که با مشتری دارنو هیچ جای دیگه ندیدم داشته باشن

لینک به دیدگاه

دوستان من یه سوال داشتم

من هم میخواهم این کولینگ رو بگیرم البته مدل 120 رو.

البته نه به این خاطر که کولینگ خوبی هست بیشتر به خاطر قیمتش.  من میخواستم برم دنبال یه ایر کولینگ نرمال که دیدم قیمت ها بین 140 تا 170 میچرخه و دیدم تنها واتر کولینگ تو این رنج قیمتی همین مدل هست.

حالا سوال من اینه که آیا تو این رنج و بین ایر کولینگ ها و تنها واتر کولینگ تو این رنج بهترین راندمان رو این مدل داره یا ایر کولینگی داریم با راندمان بهتر؟

با توجه به این که میخوام CPU اسکای لیک بگیرم از این که بک ایر کولینگ سنگین هم به CPU صدمه بزنه نگرانم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان من یه سوال داشتم

من هم میخواهم این کولینگ رو بگیرم البته مدل 120 رو.

البته نه به این خاطر که کولینگ خوبی هست بیشتر به خاطر قیمتش.  من میخواستم برم دنبال یه ایر کولینگ نرمال که دیدم قیمت ها بین 140 تا 170 میچرخه و دیدم تنها واتر کولینگ تو این رنج قیمتی همین مدل هست.

حالا سوال من اینه که آیا تو این رنج و بین ایر کولینگ ها و تنها واتر کولینگ تو این رنج بهترین راندمان رو این مدل داره یا ایر کولینگی داریم با راندمان بهتر؟

با توجه به این که میخوام CPU اسکای لیک بگیرم از این که بک ایر کولینگ سنگین هم به CPU صدمه بزنه نگرانم.

درود

واترکولر انتخاب بهتره.

لینک به دیدگاه

یکی یه تست بین مدل 120 این با دیپ کول Maelstrom 120K بگیره مثکه هم قیمت شدند ببینیم کدوم بهتره  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی یه تست بین مدل 120 این با دیپ کول Maelstrom 120K بگیره مثکه هم قیمت شدند ببینیم کدوم بهتره  :)

یعنی دیپ کول قیمتش شده 155تومن  :-?

در هر صورت گرین خدمات پس از فروش بهتری میده

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان 

یه سوالی به نظرتون اگر فن های مدل 240 رو از رادیاتور جدا کنیم و بیرون کیس ببنئیم تاثیری توی خنک کنندگی رادیاتور میزاره؟

لینک به دیدگاه

من یه ۱۲۰ گرین گرفتم برای مینی پیسی خداییش خیلی خوبه هم نصبش اسون بود هم کیفیت خوبی داشت البته با فنش زیاد حال نکردم بنظرم هرکی می خواد زیر ۲۰۰ سیستم و خنک کنه بهترین انتخاب

سلام دوستان 

یه سوالی به نظرتون اگر فن های مدل 240 رو از رادیاتور جدا کنیم و بیرون کیس ببنئیم تاثیری توی خنک کنندگی رادیاتور میزاره؟

داش اونوقت بلاک و چجوری می خوای جداکنی که لوله هاش رو رد کنی بعد اینکه مایع داخلش میریزه بیرون

سلام دوستان 

لینک به دیدگاه

من یه ۱۲۰ گرین گرفتم برای مینی پیسی خداییش خیلی خوبه هم نصبش اسون بود هم کیفیت خوبی داشت البته با فنش زیاد حال نکردم بنظرم هرکی می خواد زیر ۲۰۰ سیستم و خنک کنه بهترین انتخاب

داش اونوقت بلاک و چجوری می خوای جداکنی که لوله هاش رو رد کنی بعد اینکه مایع داخلش میریزه بیرون

سلام 

سوال من رو بد متوجه شدی دوست عزیز

نمی خوام رادیاتور رو بیرون کیس نصب کنم!

میخوام فن های روی رادیاتور رو جدا کنم و خود رادیاتور رو بدون فن از داخل نصب کنم و فن ها رو از بیرون کیس روی رادیاتور نصب کنم.

درواقع فقط فن از بیرون نصب میشه

راستی cpu شما چیه؟ مدل 120 چقدر تاثیر داشت؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

با سلام

دوستان سایت  شهر سخت افزار هم تست مدل 120 این واتر کولر رو گزاشته
من خودم مدل 240 رو خریدم بسیار خوب جواب داده
الان داشتم بررسی رو نگاه میکردم این عکس رو که دیدم یخورده ترسناک بود خداییش
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/images/mhd/Reviews/GREEN-GLACIER-120/41-big.jpg
اون سیم ها به هیچ وجه گیرایی نداره و بعد از چند دفعه تکون خوردن (چون به هیچی بند نیستن) قطع میشن و حتی امکان اتصالی بوجود میارن
الان چشمم ترسیده دوستان یک راه حل بدن خواهشاً برای محکم کردن اون سیم ها کسایی که این واتر کولر رو خریدن میدونن چی میگم واقعاً حساسه

خواهشاً راهنمایی کنید

q1a1ah00wxn2xx65rthf.jpg3t1zf5krqt78zt0fso7f.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

یه گره از داخل به سیم بزن این یه روش کارا و قدیمیه

Sent from my S50 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیشه که بلاک رو باز کرد دوست گرامی چجوری گره بزنم

با چسب حرارتی پرش کنم چطوره ؟

لینک به دیدگاه

اول اینکه با تکون دادن سیم، هیچیش نمیشه چون حدود 1 سانت بعد از قبل از لحیم بوسیله بدنه  پلاستیکی مهار شده، فقط باید  محکم کشیده بشه که کنده بشه لحیم هاش.

دوم اینکه مگه هر روز در کیسو باز میکنید و سیمهارو جا بجا میکنید؟

سوم اینکه اکر وسواس گرفتید میتونید یه مفدار خیلی کم چسب برنید به زیر سیم طوری که مقداریش به داخل درز محل عبور سیم وارد بشه.

موفق و پیروز باشید

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...