رفتن به مطلب

بازگشت به سندی بریج منطقیست ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

عرضم به حضور شما ک مادربرد بنده asus p8b75-v هست و پردازندم core i3 3240 هست با رم kingstone hyperx blue 2x4 @1600mhz

راستش این فکر تو سرمه ک پردازنده رو بفروشم و i7 2600 بگیرم

به نظرتون این کار منطقیه با توجه به اینکه بعد از این حرکت فرکانس رم میاد روی 1333 و باز برمیگردم به 32 نانومتر

والا من بنچمارک 2600 رو با i5 های سری 6 اینتل مقایسه کردم دیدم هنوز پردازنده عالیی هست

اگه نکته ای درمورد تکنولوژی ها هست ک بنده خبر ندارم لطفا دوستان راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

علاوه بر یک سری تکنولوژیهای جدیدتر که در پردازنده های vPro ارائه خواهد شد و همین طور یک سری instruction ها مانند AVX2 ، F16C ،  FMA3 که در پردازنده های سری 6 موجوده که خوب شاید نبودش در قدیمیها خیلی احساس نشه ، ولی پشتیانی از رمهای ddr4 و فرکانس بالاهای ddr3 و همین طور گرافیک داخلی قویتر و پشتیبانی از 64 گیگ رم و پشتیبانی از pci express سری سوم همین طور کارایی کلی بالاتر و مصرف توان پایینتر دلایل برتری پردازنده های جدید هستند. با این حال تصمیم گیرنده شما هستید و سطح توقع شما از عملکرد کلی سیستم جوابگوی سوال شماست. ولی به نظر بنده برای عدم تغییر کلی پلتفرم و هزینه بالاتر شما این انتخاب خوب یعنی i7 2600 رو پیش رو دارین. موفق باشین

لینک به دیدگاه

سلام

علاوه بر یک سری تکنولوژیهای جدیدتر که در پردازنده های vPro ارائه خواهد شد و همین طور یک سری instruction ها مانند AVX2 ، F16C ،  FMA3 که در پردازنده های سری 6 موجوده که خوب شاید نبودش در قدیمیها خیلی احساس نشه ، ولی پشتیانی از رمهای ddr4 و فرکانس بالاهای ddr3 و همین طور گرافیک داخلی قویتر و پشتیبانی از 64 گیگ رم و پشتیبانی از pci express سری سوم همین طور کارایی کلی بالاتر و مصرف توان پایینتر دلایل برتری پردازنده های جدید هستند. با این حال تصمیم گیرنده شما هستید و سطح توقع شما از عملکرد کلی سیستم جوابگوی سوال شماست. ولی به نظر بنده برای عدم تغییر کلی پلتفرم و هزینه بالاتر شما این انتخاب خوب یعنی i7 2600 رو پیش رو دارین. موفق باشین

ممنون از توضیحات

چیزی که هست من الان به کلی از عملکرد ddr3 سیستم خودم با بیس 3rd intel رضایت کامل دارم

شبهه ای که مطرحه اینه که عقبگردم به 2nd intel تا چقدر میتونه افت حساب بشه

توی اینکه 2nd با 6th خیلی فرق داره شکی نیست ، اما بحث من بین 2nd و 3rd

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از توضیحات

چیزی که هست من الان به کلی از عملکرد ddr3 سیستم خودم با بیس 3rd intel رضایت کامل دارم

شبهه ای که مطرحه اینه که عقبگردم به 2nd intel تا چقدر میتونه افت حساب بشه

توی اینکه 2nd با 6th خیلی فرق داره که مشخصه ، اما بحث من بین 2nd و 3rd

خواهش میکنم. تفاوت زیادی از لحاظ قیمت به کارایی بین سری دوم و سوم نیست به جز تفاوت جزئی در پشتیبانی از فرکانس بالاتر رمها و pci express سری سوم . و در اینکه انتخاب 3770 یک تصمیم به روزتر می باشد شکی نیست.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

عرضم به حضور شما ک مادربرد بنده asus p8b75-v هست و پردازندم core i3 3240 هست با رم kingstone hyperx blue 2x4 @1600mhz

راستش این فکر تو سرمه ک پردازنده رو بفروشم و i7 2600 بگیرم

به نظرتون این کار منطقیه با توجه به اینکه بعد از این حرکت فرکانس رم میاد روی 1333 و باز برمیگردم به 32 نانومتر

والا من بنچمارک 2600 رو با i5 های سری 6 اینتل مقایسه کردم دیدم هنوز پردازنده عالیی هست

اگه نکته ای درمورد تکنولوژی ها هست ک بنده خبر ندارم لطفا دوستان راهنمایی کنن

سلام

من از همین سیپیو3240  به 2500k ارتقا دادم که توی بنچمارکها چند درصد از این 2600 ضعیفتره و تغییری که احساس کردم توی چندتا از بازیهای سیپیو محور مثل کرایسیس،مترو،جی تی ای وی، بود و سرعت کمپرس هم بالا رفته بود.یک بار هم تست کردم با اور تا 4.7 حدود 8 فریم افزایش داشتم  البته خرید cf3 و یک کولر خوب هم خرج اضافی رو دوش شما میگذارد.

الان هم با i3 6100 کار میکنم که نسبت به قبل تفاوت محسوسی ندارد.

شما میتونی با ارتقا زیر به نتیجه مطلوبی برسید:

سیپیو خودتون رو 280ت تا 300ت میتونید بفروشید.و یک i5 3570 به قیمت 400ت تا 420ت تهیه کنید.(i5 3570k توی فروم 450ت فروخته شده)

دو عدد رم 4گیگ دیگه با 100ت میتونید بخرید و اضافه کنید که مجموعاً 16گیگ هم رمتون میشه.

یک کولر خوب از اینایی که گرین جدید اورده و بزودی موجود میشه بخرید.(حدود 40ت)

دیگه نیازی به خرج اضافه نیست. @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

خیلی گشتم

اما 3470 یی یا نیافتم یا با قیمت های تخیلی ...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، الان یک مقدار وضع بازار آشفته هست قیمت های فضایی هم بهمین خاطر هست، نمی دونم اگر صبر کنید آیا بهتر میشه یا نه! ولی می دونید که اینجور مواقع چی میگن، "باید همیشه امیدوار بود" البته منتظر فرصت هم باشید، باید  سریع رو هوا بقاپید! :D

لینک به دیدگاه

نکات فنی رو همه گفتند. یک نکته ی تاریخی هم من بگم.

سندی بریج مهر اینتل رو در مخ خیلی ها نشاند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نکات فنی رو همه گفتند. یک نکته ی تاریخی هم من بگم.

سندی بریج مهر اینتل رو در مخ خیلی ها نشاند.

از جمله بنده  :D

ما خیلی سال که رو سندی بریج موندیم ، اگر زنده بودیم به امید خدا Zen را تجربه خواهیم کرد!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...