رفتن به مطلب

فروش مانیتور Asus MG279Q IPS Gaming 144HZ با قیمت عالی(ورود برا گیمرها آزاد هست)

mrg66
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. فقط تست شده با سه سال گارانتی ویستا . یکی دو مورد پیکسل سوخته دیدم و یکی دو مورد هم پیکسل روشن. اما اصلا تو دید نیست و زمانی مشخص میشه که چشتون رو تا 5 سانتی مانیتور نزدیک کنید. خلاصه چون تعداد پیکسل ها نزدیک 4 میلیون هست این چند مورد اصلا تو چش نیست و عدد بحساب نمیاد. گفتم تا مدیون نشم. دوستان.....

پایه مزایده » 1900 ت

گام افزایش : 10 ت - پایان مزایده هم فقط تا آخر امشب.

فروش فوری هم : 2 ت . دقیقا 350 زیر قیمت بازار .

باز هم میگم فقط تست شده و با آک مو نمی زنه......

2 2 8 0 0 5 9 1 1 9 0

post-4233-0-47243600-1452265919_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

(فقط نقد باشه).هر کی خواست به شماره بالا پیام بده.....

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

سلام

چرا بعضی پیکسلاش این جوری هستن؟؟

تو امازون هم بعضیا این مشکل رو داشتن پس فرستادن عوض کردن ک تو ایران فکر نمیکنم بسه چنین چیزی!!

وقتی از تو کارتون در اومد این جوری بود؟؟؟

الان من یکی نو هم بگیرم این جوریه؟!!!

تشکر از فروشنده گرامی

لینک به دیدگاه

می خوام باعینک سه بعدی تستش کنم.؛اگه اوکی بود بگیرم.اگه هم نگرفتم صدهزارتومان واسه تست کردنم بگیر.رفت و برگشت پیشتاز هم با من.باشه عزیزم?

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

می خوام باعینک سه بعدی تستش کنم.؛اگه اوکی بود بگیرم.اگه هم نگرفتم صدهزارتومان واسه تست کردنم بگیر.رفت و برگشت پیشتاز هم با من.باشه عزیزم?

قابلیت 3D نداره این مانیتور اخوی .

لینک به دیدگاه

سلام

چرا بعضی پیکسلاش این جوری هستن؟؟

تو امازون هم بعضیا این مشکل رو داشتن پس فرستادن عوض کردن ک تو ایران فکر نمیکنم بسه چنین چیزی!!

وقتی از تو کارتون در اومد این جوری بود؟؟؟

الان من یکی نو هم بگیرم این جوریه؟!!!

تشکر از فروشنده گرامی

جواب رو فرستادم.

-----------------

از 4 میلیون پیکسل فقط دو سه مورد ایراد داشته باشه اصلا موردی نیست و کاملا طبیعی هست.تا 5 تا باشه گارانتی تعویض می کنه....

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

فرصت ویژه برا کسی که میخواد آکش رو بخره...... @};-

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

اینم عکس یکی ازون دو موردی که گفتم پیکسل سوخته هست. این سمت راست و گوشه هست. البته بیشتر شبیه لکه خاکستری سرسوزنیه تا سوخته

post-4233-0-90579500-1452367101_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

کسی که امشب بگیره یه پیشنهاد عالی بهش میدم حالشو ببره (چون به پولش نیاز دارم دارم این قیمت میدم) حالا نصیب کدوم خوش شانسه...... @};- :D 

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

استاد گل

من از طرز برخورد شما خیلی خوشم اومد و تو پی وی هم صحبت کردیم احساس میکنم کاملا میتونم بهتون اعتماد کنم

فقط چون تو خونه داداشم هم استفاده میکنه میگه نه صبر کن پول دست اومد نو بگیریم این پیکسل های مورد دار رو تحمل نکنیم!

میشه خواهش کنم 5 یا 6 تا عکس با کیفیت از صفحه نمایش بگیرین تو یکی والپیپر طبیعت ک روشن هست بزارین یکی والپیپر تاریک بزارین یکی تو بازی ..... ( نه از خود مانیتور فقط صفحه نمایش ، یکی دو تا هم جدا از صفحه نمایش ها از پشت و رو مانیتور لطفا بزارین چون تو پست اول فقط باکسش هست!  )

بازم ببخشین این درخواستو کردم چون نمیخوام پشیمون بشم یک سال و نیمه میخوام مانیتور درست و حسابی بگیرم!! ولی هزینه های خوابگاه و درس نمیزارن!

ممنونم منتظرم @};-

لینک به دیدگاه

استاد گل

من از طرز برخورد شما خیلی خوشم اومد و تو پی وی هم صحبت کردیم احساس میکنم کاملا میتونم بهتون اعتماد کنم

فقط چون تو خونه داداشم هم استفاده میکنه میگه نه صبر کن پول دست اومد نو بگیریم این پیکسل های مورد دار رو تحمل نکنیم!

میشه خواهش کنم 5 یا 6 تا عکس با کیفیت از صفحه نمایش بگیرین تو یکی والپیپر طبیعت ک روشن هست بزارین یکی والپیپر تاریک بزارین یکی تو بازی ..... ( نه از خود مانیتور فقط صفحه نمایش ، یکی دو تا هم جدا از صفحه نمایش ها از پشت و رو مانیتور لطفا بزارین چون تو پست اول فقط باکسش هست!  )

بازم ببخشین این درخواستو کردم چون نمیخوام پشیمون بشم یک سال و نیمه میخوام مانیتور درست و حسابی بگیرم!! ولی هزینه های خوابگاه و درس نمیزارن!

ممنونم منتظرم @};-

فدات عزیز.

داداش برا گرفتن عکس و نشون دادن کیفیت واقعی مانیتور گرفتن عکس اصلا گزینه مناسبی نیشت بهت گفتم هم کیفیت دوربین خیلی مهمه و اینکه من بهترین عکس رو بگیرم این مانیتور شماست که نشون میده اگه کیفیت مانیتور شما خوب باشه خوب نشون میده اگه بد باشه بد نشون میده و اگه متوسط باشه متوسط نشون میده پس در حقیقت مانیتور من رو نشون نمیده.

گرفتن عکس مسئله ای نیست. چون منم دوربین مناسب ندارم.که بتونم اون کیفیت واقعی رو نشونت بدم....

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

فدات عزیز.

داداش برا گرفتن عکس و نشون دادن کیفیت واقعی مانیتور گرفتن عکس اصلا گزینه مناسبی نیشت بهت گفتم هم کیفیت دوربین خیلی مهمه و اینکه من بهترین عکس رو بگیرم این مانیتور شماست که نشون میده اگه کیفیت مانیتور شما خوب باشه خوب نشون میده اگه بد باشه بد نشون میده و اگه متوسط باشه متوسط نشون میده پس در حقیقت مانیتور من رو نشون نمیده.

گرفتن عکس مسئله ای نیست. چون منم دوربین مناسب ندارم.که بتونم اون کیفیت واقعی رو نشونت بدم....

کیفیت رو نمیخوام ببینم چون میدونم عالیه کلی ریویو ازش دیدم!!!

لطف کنین 3 یا 4 تا عکس از صفحه نمایش فقط بزارین ببینم این پیکسل ها توش طچوریه ( متوجه هستم میگین باید نزدیک شد و دید ) ( چند تا والپیپر طبیعت ویو کنین  و بزارین لطفا فقط صفه نمایش تو عکس باشه )

از پشت و رو مانیتور هم عکس بزارین عزیز فقط باکسش رو ببینم نمیشه بخریم

ممنونم

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

اینم لینک عکس ها بیشتر (عکس گرفته شده با دوربین lg g2 mini )

http://s6.picofile.com/file/8232701450/asus.rar.html

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز امکان داره تا یه هفته دیگه پولم جور بشه تا اون موقع میتونی صبر کنی؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...