رفتن به مطلب

فروش یه عدد PS3 + هارد 500 گیگ +موو و نویگیشن+اکانت clash 108

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام یک عدد PS3 بدون خط و خش ریجن یک Slim به فروش میرسد

این کنسولو من سال 2010 از چین شخصا خریداری کردم

کپی خور نرم افزاری به 4.75

قیمت پایه 1200   1100   1000

عجله ای در فروش ندارم به خریدار یک عدد هارد 500 گیگ hitachi با بازی+موو و نویگیشن همراه با دوربین موو تعلق میگیره 

دوستان اگر خریدار بودند پیام بدن

معاوضه هم صورت میگیره کالا مورد نظر رو اعلام کنید

در صورت تمایل به تعویض ps3 با gtx 970 4GB پیام بدهید

دوستان در عکس توجه داشته باشن که تغییر نام نمایشی دادم!!

لطفا سوال نفرمایید

yi88hb5b31a9hnq70ah3.jpg

اینم قیمت سوپر اسلیم خالی برای دوستانی که میگن گرونه

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه اکانت لول 108 کلش به شرح زیر هم اضافه گردید:

پایه:دوستان قیمتاشونو تو pm اعلام کنن معقولانه بود در تایپک اعلام میکنم

ko5lewenl19u3sb9zer2.png0wa556agyacdfy9s3tlw.png

ویرایش شده توسط Aggressive
لینک به دیدگاه

مگه نوی پلی استیشن ۳ چقدره که شما ۱۲۰۰ قیمت زدی عجب

قیمت نوش 900 هزار تومان هستش در بازار. ( نسخه 500 گیگابایتی اسلیم )

تازه جنس ایشون مال 6 سال پیش هستش ! قیمتش خیلی پایین تر از این باید باشه .

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

شما اون 900 هزار تومن نو رو به من نشون بده  =))

سونی 2 ساله که ps3 نمیزنه 

اسلیم هم آخرینش مال4 سال پیشه

بعد چجوری شما نوشو پیدا میکنی 900؟؟

درضمن اون جنسایی که شما میگی ریجن 2 هست مال من ریجن 1

بعدشم موو و نویگیشن با هارد 500 هم داره که بخوای بخری خودش میشه نزدیک 350 تومن :laughing:

لینک به دیدگاه

با سلام یک عدد PS3 بدون خط و خش ریجن یک Slim به فروش میرسد

این کنسولو من سال 2010 از چین شخصا خریداری کردم

کپی خور نرم افزاری به 4.75

قیمت پایه 1200

عجله ای در فروش ندارم به خریدار یک عدد هارد 500 گیگ hitachi با بازی+موو و نویگیشن همراه با دوربین موو تعلق میگیره 

دوستان اگر خریدار بودند پیام بدن

معاوضه هم صورت میگیره کالا مورد نظر رو اعلام کنید

در صورت تمایل به تعویض ps3 با gtx 960 4GB پیام بدهید

yi88hb5b31a9hnq70ah3.jpg

اینم قیمت سوپر اسلیم خالی برای دوستانی که میگن گرونه

لینک به دیدگاه

شما اون 900 هزار تومن نو رو به من نشون بده =))

سونی 2 ساله که ps3 نمیزنه

اسلیم هم آخرینش مال4 سال پیشه

بعد چجوری شما نوشو پیدا میکنی 900؟؟

درضمن اون جنسایی که شما میگی ریجن 2 هست مال من ریجن 1

بعدشم موو و نویگیشن با هارد 500 هم داره که بخوای بخری خودش میشه نزدیک 350 تومن :laughing:

میدان امام خمینی ( توپ خونه سابق ) پاساژ لباف و مغازه های اطراف بورس PS3 و انواع کنسول های موجود هستش . نسخه 500 گیگابایتی نو از 850 هست تا 900 هزار تومان . درضمن کپی خور کردن پلی استیشن کاری نداره . کپی خور کردن ایکس باکس 360 که خیلی دردسر داره . خودتون می تونید به را حتی PS3 را کپی خور کنید نیازی به پرداخت هزینه اضافی نیست . در کل جنس شما گرونه البته شما صاحب اختیار هستید میتونید هر قیمتی که دوست داشته باشید قرار بدید اما به فکر فروشش هم باشید . کسی که میتونه با 850 یدونه نوش را بخره نماید 1200 بده دست دوم شش سال کار کرده اش را بخرد . بازی هم قیمتی نداره تو همین پاساژ لباف گیگی 40 تا تک تومانی بازی میریزن رو هارد که اصلا" نیست نیست .

لینک به دیدگاه

میدان امام خمینی ( توپ خونه سابق ) پاساژ لباف و مغازه های اطراف بورس PS3 و انواع کنسول های موجود هستش . نسخه 500 گیگابایتی نو از 850 هست تا 900 هزار تومان . درضمن کپی خور کردن پلی استیشن کاری نداره . کپی خور کردن ایکس باکس 360 که خیلی دردسر داره . خودتون می تونید به را حتی PS3 را کپی خور کنید نیازی به پرداخت هزینه اضافی نیست . در کل جنس شما گرونه البته شما صاحب اختیار هستید میتونید هر قیمتی که دوست داشته باشید قرار بدید اما به فکر فروشش هم باشید . کسی که میتونه با 850 یدونه نوش را بخره نماید 1200 بده دست دوم شش سال کار کرده اش را بخرد . بازی هم قیمتی نداره تو همین پاساژ لباف گیگی 40 تا تک تومانی بازی میریزن رو هارد که اصلا" نیست نیست .

نمیدونم شما چرا دقت نمیکنی!!

قیمت همراه یک عددد هارد 500 گیگ و move و navigation هست

درضمن کپی خور کردن هم اگر ورژن بالاتر از 3.55 حتی 3.56 باشه باید بری بدی بیرون کنسولو باز کنن با دانگل دانگرید کنن 200 تومن میگیرن که کپی خور کنن

منم قیمت الکی نزدم این قطعات برای آمریکا زده شده بود کلا تو چین هم اون زمان 3 4 جا بود ps3 میفروخت

لینک به دیدگاه

نمیدونم شما چرا دقت نمیکنی!!

قیمت همراه یک عددد هارد 500 گیگ و move و navigation هست

درضمن کپی خور کردن هم اگر ورژن بالاتر از 3.55 حتی 3.56 باشه باید بری بدی بیرون کنسولو باز کنن با دانگل دانگرید کنن 200 تومن میگیرن که کپی خور کنن

منم قیمت الکی نزدم این قطعات برای آمریکا زده شده بود کلا تو چین هم ا

اون زمان 3 4 جا بود ps3 میفروخت

خوب بفروشی دوست عزیز .

بنده قصد بی احترامی و جسارت به شما را ندارم فقط عرض کردم قیمت آکبندش همین قدره . بازی و فیلم ارزشی نداره ، بازی را که در بالا گفتم هر گیگی چقدره  فیلم هم میتونند دانلود کنند .

الان بعد از شش سال هیچ کس حاضر به خرید با این قیمت نیست .

لینک به دیدگاه

خوب بفروشی دوست عزیز .

بنده قصد بی احترامی و جسارت به شمارا ندارم فقط عرض کردم قیمت آکبندش همین قدره . بازی و فیلم ارزشی نداره ، بازی را که در بالا گفتم هر گیگی چقدره  فیلم هم میتونند دانلود کنند .

الان بعد از شش سال هیچ کس حاضر به خرید با این قیمت نیست .

خواهش میکنم دوست من

لینک به دیدگاه

اکانت کلش اضافه گردید

ویرایش شده توسط ERFAN021
لینک به دیدگاه

بعد دوست عزیز من یه اشاره کنم واسه کاربرانی که بازدید میکنن(نسخه اسلیم 500گیگی نداره!!!! در 160 و 320 ارائه شده) که اینی که میگی دوتا احتمال داره:

1.کنسول باز شده و هارد تعویض شده که باز گردن دستگاه پیچیدگی داره و ممکنه خرابش کنه

2.نسخه سوپر اسلیم هستش که اون بحثش جداست اگ سرچ کنید میبیند که نسخه سوپر اسلیم 90 درصدشون کپی خور نشدن و نمیشن و اون 10 درصد هم با دانگرید همونطور که گفتم باید 200 خرج کنید دانگرید کنن یا خود دانگل رو به قیمت 150 بخرید خودتون داشته باشید که باید تخصصشم داشته باشید. در کل موارد فوق باعت باز شدن کنسول و out stock شدنش میشه 

یعنی فروشنده به شما 900 تومن میفروشه ولی آخر کار بیش از 1 تومن فقط باید خرج کنید!!

در ضمن من کالا رو با محاسبات زیر به فروش گذاشتم:

ps3: 1.000t

move camera: 100t

move contoroller: 120t

hitachi 500 gb:200t(دقت کنین این مدل تو ایران نیست!!من که پیدا نکردم!!)

total:1420

قیمت من:1200

لینک به دیدگاه

بعد دوست عزیز من یه اشاره کنم واسه کاربرانی که بازدید میکنن(نسخه اسلیم 500گیگی نداره!!!! در 160 و 320 ارائه شده) که اینی که میگی دوتا احتمال داره:

1.کنسول باز شده و هارد تعویض شده که باز گردن دستگاه پیچیدگی داره و ممکنه خرابش کنه

2.نسخه سوپر اسلیم هستش که اون بحثش جداست اگ سرچ کنید میبیند که نسخه سوپر اسلیم 90 درصدشون کپی خور نشدن و نمیشن و اون 10 درصد هم با دانگرید همونطور که گفتم باید 200 خرج کنید دانگرید کنن یا خود دانگل رو به قیمت 150 بخرید خودتون داشته باشید که باید تخصصشم داشته باشید. در کل موارد فوق باعت باز شدن کنسول و out stock شدنش میشه

یعنی فروشنده به شما 900 تومن میفروشه ولی آخر کار بیش از 1 تومن فقط باید خرج کنید!!

در ضمن من کالا رو با محاسبات زیر به فروش گذاشتم:

ps3: 1.000t

move camera: 100t

move contoroller: 120t

hitachi 500 gb:200t(دقت کنین این مدل تو ایران نیست!!من که پیدا نکردم!!)

total:1420

قیمت من:1200

من آدرس دادم خودتون میتونید برید جایی که بورس کنسول های ایران است سوال کنید .

در ضمن نحوه حساب و کتاب شما خیلی جالبه ، چطوری حساب کردی بعد خرید کنسول باید یک میلیون تومان دیگر خرجش کنی ؟ اکثر PS3 ها با روش نرم افزاری کپی خور و هک میشن و نیازی به باز کردن کنسول نیست . حتی خود کاربر میتونه به راحتی این کار را انجام دهد . ساده ترین روش کپی خور کردن برای PS3 همین اجرای بازی ها از روی هارده و گرنه اگر بخواهید تغییراتی در دیسک دستگاه بدید بله اون دردسر های بیشتری دارد .

در مورد بازی هم قبلا" گفتم 500 گیگابایت بازی را همین پاساژ لباف با 30 هزار تومان میریزه روی هارد .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من آدرس دادم خودتون میتونید برید جایی که بورس کنسول های ایران است سوال کنید .

در ضمن نحوه حساب و کتاب شما خیلی جالبه ، چطوری حساب کردی بعد خرید کنسول باید یک میلیون تومان دیگر خرجش کنی ؟ اکثر PS3 ها با روش نرم افزاری کپی خور و هک میشن و نیازی به باز کردن کنسول نیست . حتی خود کاربر میتونه به راحتی این کار را انجام دهد . ساده ترین روش کپی خور کردن برای PS3 همین اجرای بازی ها از روی هارده و گرنه اگر بخواهید تغییراتی در دیسک دستگاه بدید بله اون دردسر های بیشتری دارد .

در مورد بازی هم قبلا" گفتم 500 گیگابایت بازی را همین پاساژ لباف با 30 هزار تومان میریزه روی هارد .

دوست عزیز اونو کلی گفتم!!

این تایپک برای فروشه لطفا دیگر بحث نکنید و تایپکو به حاشیه نبرید

با سپاس

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اونو کلی گفتم!!

این تایپک برای فروشه لطفا دیگر بحث نکنید و تایپکو به حاشیه نبرید

با سپاس

چشم . [emoji257] [emoji257]

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...