رفتن به مطلب

*ابتکارات مربوط به سخت افزار و اسمبل و موارد جانبی قطعات *

amin110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان ابتکارات و خلاقیتهاتون در مورد حل مشکلات و خرابی سخت افزاری قطعات و اسمبل و قسمتهای جانبی مثل کولر و... رو اینجا مطرح کنید که هم از مطالعه ی اون لذت ببریم وهم اینکه از تجربیات هم استفاده کنیم.اگه تصویر هم قرار بدین که چه بهتر.ممنون.

باشد که مفید واقع شود. :D

راستش خودم خرت و پرتهای بایگانی :)  شدم رو که داشتم میدیدم یه فن 775 بود که بجای بستهاش از پیچ معمولی استفاده کردم...دیدین این بستهای فن استوک 775 1150 1155.... وقتی یه مدت میمونه و میخوای باز بستش کنی و خمیر تعویض کنی ناقافل میشکنه :( .یادمه اونموقع ها دنبال بستاش رفتم یا نداشتن یا قیمتش با خرید خود فن زیاد توفیری نداشت...خلاصه جیب که خالی باشه خلاقیت بروز میکنه :D  منم چندتا پیچ پیدا کردم و چون اندازشون نمیخورد حدود دو سومشون رو زدم و واسه اینکه به برد هم اسیبی نرسه دورش رو تفلون پیچ کردم خیلی فیکس و ردیف شد :cool: .

ویرایش شده توسط amin110
لینک به دیدگاه

من همین امروز یه خبطی کردم . فن گرافیک دیشب سوخت و منم  سوکت فن رو در اوردم و به یه فن معمولی ( هم فن گراف و هم فن خودم دو سیم هستن ) وصل کردم و با مفتول به هیت سینک گرافیک وصل کردم داره کار میکنه دمای لود بعد یه ساعت دوتا2 حدود 79 درجه هست . دمای idle هم 40 تا 42 هست .

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان ابتکارات و خلاقیتهاتون در مورد حل مشکلات و خرابی سخت افزاری قطعات و اسمبل و قسمتهای جانبی مثل کولر و... رو اینجا مطرح کنید که هم از مطالعه ی اون لذت ببریم وهم اینکه از تجربیات هم استفاده کنیم.اگه تصویر هم قرار بدین که چه بهتر.ممنون.

باشد که مفید واقع شود. :D

راستش خودم خرت و پرتهای بایگانی :)  شدم رو که داشتم میدیدم یه فن 775 بود که بجای بستهاش از پیچ معمولی استفاده کردم...دیدین این بستهای فن استوک 775 1150 1155.... وقتی یه مدت میمونه و میخوای باز بستش کنی و خمیر تعویض کنی ناقافل میشکنه :( .یادمه اونموقع ها دنبال بستاش رفتم یا نداشتن یا قیمتش با خرید خود فن زیاد توفیری نداشت...خلاصه جیب که خالی باشه خلاقیت بروز میکنه :D  منم چندتا پیچ پیدا کردم و چون اندازشون نمیخورد حدود دو سومشون رو زدم و واسه اینکه به برد هم اسیبی نرسه دورش رو تفلون پیچ کردم خیلی فیکس و ردیف شد :cool: .

حالا خوبه تو پیچ میکردی من با لنت چسبوندم کیسو گذاشتم بعد 5 دقیقه یه دفعه یه صدایی اومد کیسو باز کردم دیدم فن افتاده ته کیس!!

اینبار خلاقیت یکم زد بالا بستاشو شکوندم با لحیم افتادم جونش یه 2 3 روزی درست بود بعدش بو سیم سوخته اومد کیسو باز کردم داشت دود میکرد دیدم لحیم با مادربرد تماس داشته خلاصه

هم مادربرد سوخت هم فن سیپیو رو عوض کردیم :D

لینک به دیدگاه

حالا خوبه تو پیچ میکردی من با لنت چسبوندم کیسو گذاشتم بعد 5 دقیقه یه دفعه یه صدایی اومد کیسو باز کردم دیدم فن افتاده ته کیس!!

اینبار خلاقیت یکم زد بالا بستاشو شکوندم با لحیم افتادم جونش یه 2 3 روزی درست بود بعدش بو سیم سوخته اومد کیسو باز کردم داشت دود میکرد دیدم لحیم با مادربرد تماس داشته خلاصه

هم مادربرد سوخت هم فن سیپیو رو عوض کردیم :D

واقعا جالب بود =))  کاش یه تصویر از کاردستیت و البته تصویر خودت:یکی زمان انجام این کار خلاقانه و یکی بعداز سوختن مین بیچاره گرفته بودی :D شما دیگه تو خلاقیت بقول بچه ها ترکوندی =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخرین ابتکار من برا جلوگیری از گم شدن فلش درایو بند انگشتی :D

py0n_wp_20151027_10_55_04_pro.jpg

لینک به دیدگاه

من یه گرافیک داشتم ک الان ندارمش بعد این گرافیکو نمیدونم چی شد ک فنش سه تا از پرهاش شکست گرفایکشم 6570 یه فن استوک cpu اینتل دارشتم از بغلا بریدمش یه جوری کردم جای فن خود گرفیک ک فیت فیت شد دماشم بهتر شده یود رو حالت کم کاری 32 رو حالت پر کاری هم از 62 تجاوز نمیکرد اینم بگم قبل از این ک این حرکتو بزنم دماش تو بازی crysis 3 تا 75 رفت

لینک به دیدگاه

آخرین ابتکار من برا جلوگیری از گم شدن فلش درایو بند انگشتی :D

:D

من یه گرافیک داشتم ک الان ندارمش بعد این گرافیکو نمیدونم چی شد ک فنش سه تا از پرهاش شکست گرفایکشم 6570 یه فن استوک cpu اینتل دارشتم از بغلا بریدمش یه جوری کردم جای فن خود گرفیک ک فیت فیت شد دماشم بهتر شده یود رو حالت کم کاری 32 رو حالت پر کاری هم از 62 تجاوز نمیکرد اینم بگم قبل از این ک این حرکتو بزنم دماش تو بازی crysis 3 تا 75 رفت

یعنی پره های فن رو بریدی؟ معمولا جنس فنها پلاستیک خشکه"جالبه که نشکسته. :)

لینک به دیدگاه

این ابتکار بیشتر تو زمینه الکترونیکه نه سخت افزار ولی بد نیست که شما هم یدونه درست کنید ...

= براي شروع كار يك تكه مقوا سفيد {ترجيحا جنس شوميز سفيد رنگ } در اندازه 20 در 20 سانتي متر را اماده كرده و طبق شكل زير دو دايره تو در تو رسم كنيد .

ا
فایل پیوست 32692

قطاع هاي محيط دايره را به ده قسمت مساوي تقسيم كنيد .

ا
فایل پیوست 32693

هر قطاع را طبق شكل و به ترتيب شماره هاي شكل براي هر خانه {قطاع } رنگ اميزي كنيد .
شماره هاي فوق را در هر رنگ مربوطه {طبق شكل } نوشته و اين قسمت را كنار بگذاريد .

ا
فایل پیوست 32694

2 = دوباره يك دايره در مقواي ديگري و در اندازه اي كه بتواند در داخل دايره شماره يك قرار گيرد را اماده كنيد { از شكل زير كمك بگيريد} .

ا
فایل پیوست 32695

طبق شكل و دقيق رنگ اميزي كنيد .

ا
فایل پیوست 32696

شماره ها را در هر خانه بنويسيد و اين قسمت را نيز كنار بزاريد .

ا
فایل پیوست 32697

3= دايره مقوايي سوم را بطوري كه در داخل دايره دوم قرار گيرد طبق شكل زير اماده و نوشته ها را طبق شكل دقيقا در هر خانه بنويسيد .

ا
فایل پیوست 32698

مركز دايره هاي هر سه مقوا را توسط يك نگهدارنده { پرچ هاي كفشي به نام چشم جوجه اي } يا هر جنسي دلخواه بهم طوري پرچ كنيد كه هر دايره مقوا به راحتي بتواند در حول مركز دوران { بچرخد } داشته باشد .

شما وسيله اي ساختيد كه ميتوانيد با چرخاندن مقواهاي دايره اي و منطبق رنگ ها در كنار هم طبق مقاومت نمونه اي كه داريد مقدار اهمي انرا از شماره و نوشته هاي داخل قطاع ها بخوانيد .

لینک به دیدگاه

این ابتکار بیشتر تو زمینه الکترونیکه نه سخت افزار ولی بد نیست که شما هم یدونه درست کنید ...

= براي شروع كار يك تكه مقوا سفيد {ترجيحا جنس شوميز سفيد رنگ } در اندازه 20 در 20 سانتي متر را اماده كرده و طبق شكل زير دو دايره تو در تو رسم كنيد .

ا

فایل پیوست 32692

قطاع هاي محيط دايره را به ده قسمت مساوي تقسيم كنيد .

ا

...........................................

اگرچه تصاویر رو نمیاره ولی ممنون اقا مهدی :)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

ماشاءالله انجمن مبتکران شده :D

منم برم خونه چند تا از ابتکارات رو میفرستم

الان با لبتاب مدیر هنرستان انلاین ام :D

لینک به دیدگاه

ابتکار که نمیشه گفت ولی برای تامین برق دوربین های مدار بسته و آمپلی فایر و سیستم تهویه ( فن های 8 و 12 سانتی کیس :D :D :D ) و LED  و ... از پاور های متفرقه ی 10تومنی یا 300 وات گرین استفاده میکنم خیلی هم عالیه ... ^_^ ^_^ ^_^

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

ماشاءالله انجمن مبتکران شده :D

منم برم خونه چند تا از ابتکارات رو میفرستم

الان با لبتاب مدیر هنرستان انلاین ام :D

نرسیدی خونه هنوز :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...