رفتن به مطلب

کمک درباره مشکل بوجود آمده در هارد بنده

mahanhemati68
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان خوب فروم .

.بنده ی هارد 2 ترا مارک سیگیت دارم الان اومدم چکش کردم دیدم یه علامت warning نشون داد با رنگ زرد .

عکسشو میزارم الان میشه یه راهنمایی به من کنید . ممنون از همه دوستان گل  @};-  @};-  @};-  @};- 

post-20050-0-80602500-1452461452_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mahanhemati68
لینک به دیدگاه

میخام اگه مشکل سازه سریع اطلاعاتم رو ازش بردارم .

یکی کمک کنه خواهشا ......

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان خوب فروم .

.بنده ی هارد 2 ترا مارک سیگیت دارم الان اومدم چکش کردم دیدم یه علامت warning نشون داد با رنگ زرد .

عکسشو میزارم الان میشه یه راهنمایی به من کنید . ممنون از همه دوستان گل  @};-  @};-  @};-  @};- 

attachicon.gifUntitled-1.jpg

درود

ارور های (UDMA CRC) به دلیل مشکل ارتباط هارد با(south bridge) مادربورد هست که معمولاً مشکل از هارد یا مادربورد و یا کابل ساتا هستش.در کل این ارور ها چیزی نیستند که بخواد نگرانشون باشی اما اگه بعضی مواقع از این زیاد تر بود اونوقت باید جدی بگیری مشکلو.

لینک به دیدگاه

سلام کابل دیتا تعویض شود....که  اگر ورزن بالاتر این نرم افزار نصب کنید رنگ ارورر ابی میشود

لینک به دیدگاه

آقا ممنون از شما دوست عزیز

لینک به دیدگاه

پس اگه کابل ساتا رو عوض کنم مشکل حل میشه چون تست هارد رو زدم هیچ بد سکتوری نداشت سرعتشم 187 بود 

لینک به دیدگاه

ممکن ه با تعویض کابل هم پیغام مورد نظر باقی بمونه. این پیغام همان طور ک دوستان گفتند اسباب نگرانی نیست. من دیسکهایی رو دیده ام که این مورد رو داشته اند وسالیان سال دارند کار می کنند. برخی دیسکها از ابتدا چنین پیغامی رو نشان می دهند از جمله یک اس اس دی سامسونگ که خودم دارم و کم و کاستی از نظر کارایی نداره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ممکن ه با تعویض کابل هم پیغام مورد نظر باقی بمونه. این پیغام همان طور ک دوستان گفتند اسباب نگرانی نیست. من دیسکهایی رو دیده ام که این مورد رو داشته اند وسالیان سال دارند کار می کنند. برخی دیسکها از ابتدا چنین پیغامی رو نشان می دهند از جمله یک اس اس دی سامسونگ که خودم دارم و کم و کاستی از نظر کارایی نداره.

ممنون از آقای بهمنیان عزیز 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...