رفتن به مطلب

این هارد تا چه حد فاتحه اش خوندس؟!

بی بهار
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. یک هارد هالف لایف :D  هست یه عکس از تب health دارم ازش خواستم بدونم رفتنیه یا میشه درستش کرد؟

مدل هارد : seagate Barracuda 7200 1TB

sinr_screenhunter_02_jan._11_10.20.png

ممنون

scan هم در حال انجامه؛  تمام بشه عکس ازش میذارم

لینک به دیدگاه

از Error Scan هم عکس بگیر

سلام.

در حال انجامه:

فعلا اینه:

iitt_screenhunter_03_jan._11_10.34.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این هارد دیگه بدرد نمیخوره

لینک به دیدگاه

هارد ارزش تعمیر نداره مخصوصا هاردی که دیسکش دچار ایراد شده حالا برد بود میشد عوض کرد

شما تمام پارتیشن های هاردو پاک کن

بعدش این نرم افزارو دانلود کن و بزن تمام بدسکتورای هاردو از رده خارج کنه

HDD Regenerator

بعد هاردو جوری پارتیشن بندی کن که اون بدسکتورا داخل درایوا قرار نگیرن

و ازش به عنوان هارد دوم استفاده کن

ممکنه این مشکل به خاطر پاورتم بوجود  اومده باشه

پاورت چیه ؟ چند وقت کارکرده ؟ ببر یه خدمات کامپیوتری ای جایی یه تستر بهش بزنه ببینه درست خروجی میده . از تو بایوس هم فکر کنم بتونی وضعیت پاورتو ببینی

قبل همه اینکارا عکس کامل ارور اسکنو بزار ببینیم که اصلا ارزش وقت گذاشتنو داره یا بد سکتور همه هاردو گرفته

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

هارد ارزش تعمیر نداره مخصوصا هاردی که دیسکش دچار ایراد شده حالا برد بود میشد عوض کرد

شما تمام پارتیشن های هاردو پاک کن

بعدش این نرم افزارو دانلود کن و بزن تمام بدسکتورای هاردو از رده خارج کنه

HDD Regenerator

بعد هاردو جوری پارتیشن بندی کن که اون بدسکتورا داخل درایوا قرار نگیرن

و ازش به عنوان هارد دوم استفاده کن

ممکنه این مشکل به خاطر پاورتم بوجود  اومده باشه

پاورت چیه ؟ چند وقت کارکرده ؟ ببر یه خدمات کامپیوتری ای جایی یه تستر بهش بزنه ببینه درست خروجی میده . از تو بایوس هم فکر کنم بتونی وضعیت پاورتو ببینی

قبل همه اینکارا عکس کامل ارور اسکنو بزار ببینیم که اصلا ارزش وقت گذاشتنو داره یا بد سکتور همه هاردو گرفته

ممنون.

پاور مشکلی نداره

این هاردو همینجا از فروم از یکی از بچه ها خریدم همون اوایل متجوجه شدم قط و وصلی داشت ولی زیاد جدی نبود تا اینکه کلا موقع کپی کردن و استفاده ازش , هنگ میکرد سیستم.

فایل های زیادی توش داشتم که واسم مهم بودن, ولی چون دیدم اصلا امکان کپی گرفتنشون نیست؛ هاردو فرمت کردم.

error scan هم دیگه بیشتر از 3 ساعت طول کشید معلومه هارد حسابی به یارو رفته

ycs3_screenhunter_04_jan._11_13.16.png

لینک به دیدگاه

هارد رو low level format کنید و بعد تست بگیرید وضعیتش چقدر فرق کرده.

ویرایش شده توسط moj007
لینک به دیدگاه

هارد شما بدسکتور شدیدی داره و قسمت error scan هم وضعیتش وحشتناکه-دیر یا زود هارد شما no detect میشه و توسط سیستم دیگه شناسایی نمیشه -تعمیرکار هم 100 تومن میگیره درست میکنه 100 هم میگیره ریکاوری میکنه !!!!!!!!!! کلا تعمیرکارهای هارد خوب پولی به جیب میزنن

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

هارد رو low level format کنید و بعد تست بگیرید وضعیتش چقدر فرق کرده.

چطوری میشه اینکارو کرد؟ فعلا سعی میکنم با نرم افزار HDD Regenerator سر و تهشو بهم بیارم ببینم چی میشه

فعلا تو این کنسوله:

2vm3_screenhunter_05_jan._11_14.54.png

معلوم نیست اخرش چی میشه!

هارد شما بدسکتور شدیدی داره و قسمت error scan هم وضعیتش وحشتناکه-دیر یا زود هارد شما no detect میشه و توسط سیستم دیگه شناسایی نمیشه -تعمیرکار هم 100 تومن میگیره درست میکنه 100 هم میگیره ریکاوری میکنه !!!!!!!!!! کلا تعمیرکارهای هارد خوب پولی به جیب میزنن

بعله دیگه هارد به دیار باقی شتافت میکنه! ولی ارزش تعمیر کردن نداره بجاش یه نو میخرم. البته قبل اینکه no detect بشه میفروشمش.

لینک به دیدگاه

درود

داداش لطفا نتیجه رو بعد از اچ دی تون بزار

در ضمن مگر کسی این هارد رو میخره!؟

لینک به دیدگاه

چطوری میشه اینکارو کرد؟ فعلا سعی میکنم با نرم افزار HDD Regenerator سر و تهشو بهم بیارم ببینم چی میشه

فعلا تو این کنسوله:

معلوم نیست اخرش چی میشه!

بعله دیگه هارد به دیار باقی شتافت میکنه! ولی ارزش تعمیر کردن نداره بجاش یه نو میخرم. البته قبل اینکه no detect بشه میفروشمش.

کنسلش کن . من فکر کردم یه مقدار کمیش بد سکتور داره گفتم با این نرم افزار خارج کنی اون بدسکتورارو و اون تیکه رو هم توی پارتیشن بندی حساب نکنی ولی کارش بدتر از این حرفاست

سرعت اسکنش 13 مگابایته در حالی که باید 130 باشه

برو به یه تعمیر کار بفروش بردو موتورو هدو قطعاتش به کار اون میاد

از کجا مطمئنی پاور مشکلی نداره ؟ پاور چیه و چند وقت کار کرده ؟ باز شده یا نه ؟میتونی از توی بایوس ولتاژای 12 و 5 و 3.3 . ببینی بگی هرکدوم روی چقدره ؟

کی بهت فروخت این هاردو ؟ اون موقع که خریدی  سالم بود یعنی هیچ بدسکتوری نداشت . منظورم اون عکسیه که طرف تو تاپیک فروشش گذاشته بود ؟ لینک تاپیکو داری ؟ یوزرش چی بود ؟

از خود هاردم عکس بزار

از لای پره های فن پاور میتونی ببینی که خازنها باد کردن یا نه با نور موبایل

لینک به دیدگاه

درود

داداش لطفا نتیجه رو بعد از اچ دی تون بزار

در ضمن مگر کسی این هارد رو میخره!؟

توی فروم که کسی نمیخره ولی بیرون فر.م که فعلا 70 تومن مشتری داره!

نتایج اچ دی تون رو وسط عملیات کنسل کردم چون خیلی طول میکشید و همش هنگ بود!

کنسلش کن . من فکر کردم یه مقدار کمیش بد سکتور داره گفتم با این نرم افزار خارج کنی اون بدسکتورارو و اون تیکه رو هم توی پارتیشن بندی حساب نکنی ولی کارش بدتر از این حرفاست

سرعت اسکنش 13 مگابایته در حالی که باید 130 باشه

برو به یه تعمیر کار بفروش بردو موتورو هدو قطعاتش به کار اون میاد

از کجا مطمئنی پاور مشکلی نداره ؟ پاور چیه و چند وقت کار کرده ؟ باز شده یا نه ؟میتونی از توی بایوس ولتاژای 12 و 5 و 3.3 . ببینی بگی هرکدوم روی چقدره ؟

کی بهت فروخت این هاردو ؟ اون موقع که خریدی  سالم بود یعنی هیچ بدسکتوری نداشت . منظورم اون عکسیه که طرف تو تاپیک فروشش گذاشته بود ؟ لینک تاپیکو داری ؟ یوزرش چی بود ؟

از خود هاردم عکس بزار

از لای پره های فن پاور میتونی ببینی که خازنها باد کردن یا نه با نور موبایل

پاورم همینی که توی امضام هست, هست!

پاوره 700 واته و 2 ساله که فنش میچرخه الحمدلله تا حالا عیبی نداشته!

این هاردو از کاربر

hostironi

لینک:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46066

خرید.

همون اوایل  یعنی روز اولش که دستم رسید متوجه شدم که چندین بار قط و وصل میشد و هنگ میکرد همش هم بعد از هنگیت, بلواسکرین میداد!

چون 100 تومن میدادش من خریدم و تست هایی هم که گذاشته بود نشون میداد که هارد سالمه ولی وقتی دستم رسید دیدم ناسالمه!

لینک به دیدگاه

هارد دست دو خریدن همینه من خودم شخصا هرچیزی رو جز هارد دست دو میخرم ولی هارد فرق داره

ضمن اینکه شما باید اول هارد رو تست میکردی حالا اینا که گذشته

به نظرم این هارد وضعیتش خیلی خرابه ولی میشه تعمیرش کرد البته بعد از تعمیر هم نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد و ممکنه بدسکتور ها برگرده به نظرم تعمیرش کن ردش کن بره بعد برو یه هاد آک بخر، گارانتی ویستا هم نخر.

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

این هارد خیلی فاتحش خوندس

در جواب دوستمون بد سکتور زیر 30 تا میشه گفت نرماله و قابل حله با hdd regenerator

لینک به دیدگاه

ممنون.

پاور مشکلی نداره

این هاردو همینجا از فروم از یکی از بچه ها خریدم همون اوایل متجوجه شدم قط و وصلی داشت ولی زیاد جدی نبود تا اینکه کلا موقع کپی کردن و استفاده ازش , هنگ میکرد سیستم.

فایل های زیادی توش داشتم که واسم مهم بودن, ولی چون دیدم اصلا امکان کپی گرفتنشون نیست؛ هاردو فرمت کردم.

error scan هم دیگه بیشتر از 3 ساعت طول کشید معلومه هارد حسابی به یارو رفته

واقعا تعجب میکنم چرا قطعه مهمی را دست دوم میخرید ....مطمینا  مشکلی داشته که برای فروش گذاشته شده باید تستش میکردید ...موفق باشید

ویرایش شده توسط mohsen19x
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا تعجب میکنم چرا قطعه مهمی را دست دوم میخرید ....مطمین باشید این گونه وسایل حتما مشکلی دارند که برای فروش گذاشته میشوند ...موفق باشید

درود 

شما از این حرفتون مطمئن هستین ؟ که هر هاردی که میزارن برای فروش مشکل داره ؟  

من تا الان چند مورد هارد از انجمن خریدم و هیچ مشکلی نداشتن 

فعلا تو این کنسوله:

معلوم نیست اخرش چی میشه!

درود 

به نظرتون این کارتون اشتباه نیست که هاردی با این وضعیت رو بفروشین به یه بنده خدایی ؟ البته ببخشیدا 

لینک به دیدگاه

درود 

امیدوارم که هاردهایی که خریدید براتون به سلامت کار کنند.. ولی منظورم همین هارد بود .منظورم کل نبود ....ویرایش شد

ویرایش شده توسط mohsen19x
لینک به دیدگاه

واقعا تعجب میکنم چرا قطعه مهمی را دست دوم میخرید ....مطمین باشید این گونه وسایل حتما مشکلی دارند که برای فروش گذاشته میشوند ...موفق باشید

من خودم بالای 10 عدد هارد از این فروم و همسایه گرفتم الان بیشتر یه سال میشه گذشته و ندیدم براشون مشکلی پیش اومده باشه چون قبلش تست های مختلف گرفته شده و میزان کارکرد...

این حرفتون کاملا رد میکنم که مشکل داشته باشن میان میذارن برا فروش چون خودمم فروختم و مشکلی نداشتن برا اینکه بکارم دیگه نمی اومدن

لینک به دیدگاه

اخ گفتی 2 سال پیش یه هارد اکسترنال سیگیت داشتم که خراب شد ولی توش پر اطلاعات مهم بود 

بردم بازار رضا اون جا طبقه ی بالاش یه تعمیر کارهارد هست 200 تومن گرفت 5 دقیقه روی هارد کار کرد بعد درست شد  :D یعنی 200 تومن اخه 

=========================================

دوست عزیز هارد شما کارش تمومه قبل از این که هارد از کار بیفته تمام اطلاعات مهم رو ازش یه بک اپ بگیر و هارد رو بنداز بره 

لینک به دیدگاه

سلام استارتر عزیز

ظاهرا اوضاع هارد شما وخیم هست ولی

با نرم افزار low level format یکبار هارد رو فرمت کنید ببینید فرمت کامل میشه

وبعداز فرمت چک کنید وضعیت هارد چه تغییری کرده

سلام،میشه منم مشکل هاردمو همینجا بگم؟ یا یه تاپیک جداگانه باید بزنم ،مشکلمم دقیقا همینه البته تعدا بدسکتور 19 تا میخواستم ببینم راهی هست درستش بکنم یا نه :D صاحب تاپیک اجازه بده عکسشو میزارم @};-

درجواب شما دوست عزیز

اگر میتونید هارد رو خالی کنید و با نرم افزارlow level format هارد رو فرمت کنید احتمال از بین رفتن بدسکتورها هست

واگرمقدور نیست خالی کنید ازنرم افزارHDD Regenerator دیسک بوت بسازید و در محیط داس هارد رواسکن و تعمیر کنید

لینک به دیدگاه

بدسکتور شدید داره احتمال ایست کاملش هست!!

لینک به دیدگاه

درود 

درود 

به نظرتون این کارتون اشتباه نیست که هاردی با این وضعیت رو بفروشین به یه بنده خدایی ؟ البته ببخشیدا 

70 تومن مشتری داره به بنده خدا گفتم و نشونش دادم که هارد مورد دار هست واسه همین با این قیمت میخوام بفروشمش.

سلام،میشه منم مشکل هاردمو همینجا بگم؟ یا یه تاپیک جداگانه باید بزنم ،مشکلمم دقیقا همینه البته تعدا بدسکتور 19 تا میخواستم ببینم راهی هست درستش بکنم یا نه  :D  صاحب تاپیک اجازه بده عکسشو میزارم  @};-

سلام اجازه ما هم دست شماست. هرجور مایلید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

70 تومن مشتری داره به بنده خدا گفتم و نشونش دادم که هارد مورد دار هست واسه همین با این قیمت میخوام بفروشمش.

سلام اجازه ما هم دست شماست. هرجور مایلید.

داداش منم 5و6 تا هارد اینجوری دارم ببین مال مارم خریداره حراج میکنم :D

لینک به دیدگاه

داداش منم 5و6 تا هارد اینجوری دارم ببین مال مارم خریداره حراج میکنم :D

=))

ازش میپرسم ولی فک نکنم بخره!

لینک به دیدگاه

توی فروم که کسی نمیخره ولی بیرون فر.م که فعلا 70 تومن مشتری داره!

نتایج اچ دی تون رو وسط عملیات کنسل کردم چون خیلی طول میکشید و همش هنگ بود!

پاورم همینی که توی امضام هست, هست!

پاوره 700 واته و 2 ساله که فنش میچرخه الحمدلله تا حالا عیبی نداشته!

این هاردو از کاربر

hostironi

لینک:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46066

خرید.

همون اوایل  یعنی روز اولش که دستم رسید متوجه شدم که چندین بار قط و وصل میشد و هنگ میکرد همش هم بعد از هنگیت, بلواسکرین میداد!

چون 100 تومن میدادش من خریدم و تست هایی هم که گذاشته بود نشون میداد که هارد سالمه ولی وقتی دستم رسید دیدم ناسالمه!

شما همون روز که هارد رسید دستت باید تستش میکردی میگفتی به فروشنده که نکردی و حالا باید ضرر کنید

بسته بندی هارد چجوری بود وقتی بسته رو بازکردین

شما یا خیلی خوش شانسید که هارد میخرید 100 تومن بعد اینجوری میشه میتونید 70 بفروشید یا اینکه خیلی بدجنس

البته خوندم که نوشته  بودین  به خریدار گفتین ایراد داره گفته هفتاد میخرم اگر اینطوره همین الان پاشید بریدبهش بفروشین تا پشیمون نشده

به قول اون اقا ادرس طرفو بدین ما هم هاردامونو ببریم بهش بفروشیم

چقدر دلم برای درس خوندن تنگ شده

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...