رفتن به مطلب

فوری : راه حلی برای کارنکردن پرینتر hp1006

HARE46
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این درایور بیسیک ویندوز ۷ ۶۴ بیتی

http://ftp.hp.com/pub/softlib/software12/COL21058/bi-55362-7/ljP1000_P1500-HB-pnp-win64-en.exe

قبلش اینو اجرا کن ببین چی میشه

HP Print and Scan Doctor for Windows

http://ftp.hp.com/pub/softlib/software13/COL50848/Im-145520-4/HPPSdr.exe

اینا روهم تست کردم کار نکرد ممنون

دوست عزیز، بخش مشکل نرم افزاری پرینتر شما به کنار، اما ممکنه برد formater پرینتر هم مشکل پیدا کرده باشه، این موضوع ربطی به استفاده ی قبلی شما از پرینتر نداره، ممکنه پیش اومده باشه، در اینصورت اگر تعمیر پذیر باشه با هزینه ی پایینی تعمیر میشه اما اگر تعمیر نشه ارزش خرید بردش به اندازه ی خرید یه پرینتر در همون حده.

پس بگو به فنا رفتیم ، پرینتر تازه س کلاً یه بار یا دوبار شارژ شده نزدیک دوساله اصلاً کار نکرده

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی تمام دوستان

پرینتر به طرز عجیبی به کار افتاد ، امروز بردم پیش یکی از دوستام که در نمایندگی پرینتر اچ پی کار میکرد که تعمیر کنه و وقتی به کامپیوتر وصل کرد بلافاصله زد برای تست و بصورت عجیبی کار کرد و زود هم پرینت گرفت و هیچی دیگه ما اونجا آب شدیم رفتیم ، و بعد اون پرینتر رو آوردم به سیستم خودم وصل کردم و بلافاصله که روشن کردم یه برگه قبلا زده بودم برای چاپ ، خودش زود تا روشن شد پرینت کردش و الان هم داره کار میکنه .

همین مونده بود که کامپیوتر ها سربه سرمون بذارند در این روزگار

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی تمام دوستان

پرینتر به طرز عجیبی به کار افتاد ، امروز بردم پیش یکی از دوستام که در نمایندگی پرینتر اچ پی کار میکرد که تعمیر کنه و وقتی به کامپیوتر وصل کرد بلافاصله زد برای تست و بصورت عجیبی کار کرد و زود هم پرینت گرفت و هیچی دیگه ما اونجا آب شدیم رفتیم ، و بعد اون پرینتر رو آوردم به سیستم خودم وصل کردم و بلافاصله که روشن کردم یه برگه قبلا زده بودم برای چاپ ، خودش زود تا روشن شد پرینت کردش و الان هم داره کار میکنه .

همین مونده بود که کامپیوتر ها سربه سرمون بذارند در این روزگار

از این اتفاقات زیاد میفته .

مخصوصا برای پرینترهای اچ پی ..........

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...