رفتن به مطلب

نظر و تجربیاتتون راجع به برند a4tech

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من حقیقتش تازه با این برند آشنا شدم.

یه ماوس از این برند خریدم و مشخصه جالبش تکنولوژی خاصه این شرکت توی محصولاتش(اینفرارد و زمان تاخیر کم) بود.

یه مشکلی که این شرکت داره که هر چی فکر میکنم به علتش پی نمیبرم اینه که چرا روی ماوسی که به دست من رسیده مشخصات بهتری از سایت سازنده ثبت شده؟؟

(مثلا تو سایت طول عمر کلیک هارو 20 میلیون گفتن رو جعبه ماوس 50 میلیون و توی ویدیو طبلیغشون نامحدود گفتن یه جورائی(شکست ناپذیر))

چرا این شرکت محصولاتش زیاد بررسی نمیشن و خیلی از محصولاتش اصلا ریویو نشدن؟

این شرکت فقط برای آسیا محصول تولید میکنه؟

کیفیت محصولاتش در چه حدیه؟

علت قیمت پایینش چیه؟ هیچ شرکتی سودشو کنار نمیزاره وقیمت ها هم توی newegg میگن که همینطوره ولی چرا باید تو ایران به این شکل باشه؟؟(هردو کالا پستشون رایگانه)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826123142

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826567001

توی لینکای بالا کالای a4tech گرون تر قیمت خورده ولی تو ایران برعکسه a4tech = 130t couger =220t

یه نکته ی دیگه هم اینه که من از هر فروشنده ای در راجع به محصولات این شرکت میپرسم دو تا جواب میدن یا میگن نمیدونیم یا میگن تو رنج قیمتیش خوبه مثلا کسی نمیگه از فلان چیز که فلان قیمت داره بهتره یا و میپرسم هم طفره میرن!!!!!

کیبوردهاش هم داره مکانیکی میزنه و با ارتفاع 1.5 میلی متری داره میزنه و امکانات و نرم افزار خوب و روونی هم هم داره و تکنولوی تاخیرش هم که الان سرترینه و قیمتش هم توی ایران و با واسطه و مالیات و ... آخرش در میاد 150 تومن ولی بعید میدونم کسی اینو بدونه حتی.!!!!

مصلما این شکرتی نیست که دو روزه تازه شروع به کار کرده ولی این مواردش خیلی مشکوک به نظر میاد و معلوم نیست علتش چیه!!!!

ممنون میشم تجربیات خودتون و هر چند مقدار از جوابمو بتونید بدید و بگید.

با تشکر.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

درود

من در مورد نحوه قیمت گذاری و مواردی مثل عدم هماهنگی در اعلام کارکرد و ... نظری ندارم و ترجیح میدم نظر ندم ..

ولی در مورد کیفیت A4Tech

باید بگم نسبت به قیمتش خیلی خوب و قابل قبوله ...

من خودم کیبورد x7 G700 و Mouse Pad x7 Gaming رو داشتم و دارم ... عالیه برای من .. موس هاشم استفاده کردم.. خوش دست هستند . کارکردشونم بالاس

مخصوصا برای کسی مثل من که یک دست League of Legends یا Heroes Of Storm یا بازی های مشابه بازی میکنم حدود میانگین شاید 200-300  تا کلیک کنم ..

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

من الآن 5 ساله موسشو دارم. موس خاصی نیست چیز ساده ایه

مدل: WOP-49

تاحالا گارانتی اینا نیاز نشده و خیلی خوبم کار میکنه.

از لحاظ عمر میتونم بگم ک عالیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

منم موسشو گرفتم واقعا خیلی راضیم... جنس عالی و عملکرد عالیتر ... کاملا راضیم از این مدلی که گرفتم a4tech zl5 sniper gaming ... اما این کور 3 و 4 ش رو نشد کرک کنم نمی دونم چرا...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

برند Bloody عالیه. به نظرمن تا چند سال دیگه به راحتی میتونه از بقیه برندهای مطرح جلو بزنه. من خودم تمام موس کیبورد موس پد و هدست از این برند است که به مدت یک ساله استفاده میکنم و تابه حال جیک نگفته. هدستش G501 خیلی خوبه نسبت به قیمتش.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

موس و کیبوردش رو من استفاده کردم راضی ام خیلی هم خوب بودن به ویژه موس سری X7

ولی هدفون و هدستش رو نه به درد نمی خورد با سه مدلش کار کردم

وبکم معمولی

لینک به دیدگاه

شما همونی نیستی که یه تاپیک جهت خرید موس ایجاد کرده بودی ؟؟؟

یعنی جدی جدی 700m رو نخریدی اومدی سراغ این ؟؟؟ :eek: :eek: :eek:

لینک به دیدگاه

والا من یه موس A4tech v4خریدم به قیمت70تومن. بعد3ماه خراب شده یعنی کلیکrightگیر میزنه.حالا نمیدونم تو این رنج قیمت اینجوریه یا شامس من بوده.گارنتشم اصن معلوم نیست چیه هیچ سایتیم نداره فقط نوشتهkharazmiکسی تا از این گارانتی استفاده کرده بگه/سعی کن از گارانتی اصلی این شرکت خریداری کنی که حداقل سایت مشخصاتش معلوم باشه

لینک به دیدگاه

من 1 ساله موس سری x7 گیمینگشو خریدم به قیمت 80 تومن هم ارگونومیکه هم کاملا مناسب گیم تا 2000 dpi هم سرعتش تنظیم میشه

لینک به دیدگاه

درود

منم موسشو گرفتم واقعا خیلی راضیم... جنس عالی و عملکرد عالیتر ... کاملا راضیم از این مدلی که گرفتم a4tech zl5 sniper gaming ... اما این کور 3 و 4 ش رو نشد کرک کنم نمی دونم چرا...  :D

من راهنمای کرکشو میزارم برات دادا

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

درود

من در مورد نحوه قیمت گذاری و مواردی مثل عدم هماهنگی در اعلام کارکرد و ... نظری ندارم و ترجیح میدم نظر ندم ..

ولی در مورد کیفیت A4Tech

باید بگم نسبت به قیمتش خیلی خوب و قابل قبوله ...

من خودم کیبورد x7 G700 و Mouse Pad x7 Gaming رو داشتم و دارم ... عالیه برای من .. موس هاشم استفاده کردم.. خوش دست هستند . کارکردشونم بالاس

مخصوصا برای کسی مثل من که یک دست League of Legends یا Heroes Of Storm یا بازی های مشابه بازی میکنم حدود میانگین شاید 200-300  تا کلیک کنم ..

سلام @};-  @};-  @};- بنده هم bloody zl5 دارم راضی هستم اتفاقا  heroes of the storm mizanam  ..wuxia#2759 هسته هاشم انلاک کردم ^_^  ^_^  ^_^

لینک به دیدگاه

در یک خط میگم

کیفیت بالا نسبت به قیمت، عمر خوب و عملکرد راضی کننده از ویژگیهای این برند هست! انگار ساختنش واسه فقیر فقرا :laughing:

لینک به دیدگاه

برند Bloody عالیه. به نظرمن تا چند سال دیگه به راحتی میتونه از بقیه برندهای مطرح جلو بزنه. من خودم تمام موس کیبورد موس پد و هدست از این برند است که به مدت یک ساله استفاده میکنم و تابه حال جیک نگفته. هدستش G501 خیلی خوبه نسبت به قیمتش.

هدستش گرونه نسبت به ماوس و کیبوردش ولی خوب ندیدمش!!!

میگم که این برند a4tech  20 سال هست که تجربه داره اونوقت شما میگی تازه وارده؟؟؟؟

bloody هم از 2012 شروع به کار کرده.

چرا نباید هنوز بشه یه برند خوب و پیشتاز؟

چرا تبلیغات درست و درمیون نمیکنن و کالاهاشونو برای ریویو نمیفرستن به لابراتورا؟

لینک به دیدگاه

هدستش گرونه نسبت به ماوس و کیبوردش ولی خوب ندیدمش!!!

میگم که این برند a4tech  20 سال هست که تجربه داره اونوقت شما میگی تازه وارده؟؟؟؟

bloody هم از 2012 شروع به کار کرده.

چرا نباید هنوز بشه یه برند خوب و پیشتاز؟

چرا تبلیغات درست و درمیون نمیکنن و کالاهاشونو برای ریویو نمیفرستن به لابراتورا؟

داداش گلم شما دقت کردی تلویزیون های 2014 برند الجی نسبت به سامسونگ تصویر با کیفیت تری داره؟ و احیانا دقت کردی قیمتش نسبت به متریال مناسب تره؟ و دقت کردی الجی زیاد  تو بوق و کرنا نمیکنه تبلیغشو؟ اما سامسونگ نزدیکه برات اس تبلیغاتی بفرسته؟ حتی اسپیکر تلویزیون های غول الجی از برندهای تخصصی هست برعکس سامسونگ!

داستان این برند هم همینه مشتریاش خودشون میشناسن این برند رو همین! اگر تبلیغات گسترده کنن باید خون مشتری رو تو شیشه بکشن

لینک به دیدگاه

شما همونی نیستی که یه تاپیک جهت خرید موس ایجاد کرده بودی ؟؟؟

یعنی جدی جدی 700m رو نخریدی اومدی سراغ این ؟؟؟ :eek: :eek: :eek:

آره دادا.

رفیقم که مشاور اصلیم بود با 700m کار کرده بود و میگفت خیلی خوبه و این حرفا و بهتره بگیرمش و با کیبردش ست کنم.

بعد که قیمت کیبرد رو(400 هزار تومن) گفتم گفت برو در مورد این برند(A4TECH) هم یه تحقیقی کن.

دیدم اینا کالاهاشون از کوگار به نظر بهتره(برای من) و رفتم اینو گرفتم به خاطر :

طول عمر بالاتر و تکنولوژی های بیشتر و قیمت کمتر(قییمت مهم بود و نه در اون حد مهم تر کیفیت بود)

الان هم از انتخابم راضیم چون همه امکانات کوگار رو داره (غیر وزنه و بدنه آلومینیمی و کاستوم بودن که نیاز ندارم) و خیلی هم خوبه ولی یه عیب کوچیکی هم داره مثله بدجا بودن back  و forward که چون رو ماوس قبلیم عادت به اون مدل کرده بودم الان این یه خورده برام دور میاد و نافرم که امیدوارم عادت کنم.

داداش گلم شما دقت کردی تلویزیون های 2014 برند الجی نسبت به سامسونگ تصویر با کیفیت تری داره؟ و احیانا دقت کردی قیمتش نسبت به متریال مناسب تره؟ و دقت کردی الجی زیاد  تو بوق و کرنا نمیکنه تبلیغشو؟ اما سامسونگ نزدیکه برات اس تبلیغاتی بفرسته؟ حتی اسپیکر تلویزیون های غول الجی از برندهای تخصصی هست برعکس سامسونگ!

داستان این برند هم همینه مشتریاش خودشون میشناسن این برند رو همین! اگر تبلیغات گسترده کنن باید خون مشتری رو تو شیشه بکشن

چی بگم والله ولی اگه مثلا یه ماوسه قدیمیشون رو آپ کردن و امکانات جدید اضافه کردن بگن خیلی خوب میشه و یا اینکه امکان تغییر رنگه روس ماوس رو مثه همه بگن هم خیلی خوبه ولی بازم فکر میکنم باید از این به بعد به این برند اطمینان کنم.

امیدوارم فقط واسه مشتری جمع کردن اینجوری نباشن و همیشه یه چنین برند هایی باشن تا امثال اینتل و انویدیا و .... وقتی میبینن کسی تو بازار نیست یکه تازی نکنن و خون ملت رو شیشه نکن!!!

لینک به دیدگاه

فکر میکنم خودم بودم پیشنهاد دادم یه نظری به این برند بندازی و خوشحالم راضی هستی :D

البته دلیل قیمت خوبش هم میتونه نمایندگی و گارانتی خوب A4tech داخل ایران باشه

دو ماه قبل یه هدفون MK690 برای مشتری باز کردم تست بزنه یه کانال صداش نصف اونیکی بود :|

ینی گفتم با این گارانتی داغون داخل ایران برم سرشون با لگد پرتم میکنن کف خیابون دلو زدم به دریا رفتم خیابون دمشق برای گارانتی

هدفون رو تست زدن و بدون چون و چرا گفتن مشکل داره و چند لحظه صبر کنید همینجا کپسول رو براتون تعویض میکنیم

وایسادم ببینم چیکار میکنن حدود یه ربع گذشت گفتن که این کپسول متاسفانه موجود نداریم برید طبقه زیر زمین یه نو تحویل بگیرید!

تا اونموقع این برند برام خوب بود الان گارانتیش برام همون معنی رو داره

فک کنید هدفون 20 هزار تومنی رو نعویض یا تعمیر میکنن!

لینک به دیدگاه

فکر میکنم خودم بودم پیشنهاد دادم یه نظری به این برند بندازی و خوشحالم راضی هستی :D

البته دلیل قیمت خوبش هم میتونه نمایندگی و گارانتی خوب A4tech داخل ایران باشه

دو ماه قبل یه هدفون MK690 برای مشتری باز کردم تست بزنه یه کانال صداش نصف اونیکی بود :|

ینی گفتم با این گارانتی داغون داخل ایران برم سرشون با لگد پرتم میکنن کف خیابون دلو زدم به دریا رفتم خیابون دمشق برای گارانتی

هدفون رو تست زدن و بدون چون و چرا گفتن مشکل داره و چند لحظه صبر کنید همینجا کپسول رو براتون تعویض میکنیم

وایسادم ببینم چیکار میکنن حدود یه ربع گذشت گفتن که این کپسول متاسفانه موجود نداریم برید طبقه زیر زمین یه نو تحویل بگیرید!

تا اونموقع این برند برام خوب بود الان گارانتیش برام همون معنی رو داره

فک کنید هدفون 20 هزار تومنی رو نعویض یا تعمیر میکنن!

ببخشید گارانتیش اسمش چی بود

لینک به دیدگاه

داداش میشه بگی گارانتی اصلیش چیه اگر سایت هم دارن لطفا بزار

لینک به دیدگاه

ببخشید گارانتیش اسمش چی بود

گارانتی نوترونیک

http://a4tech.ir/

لینک به دیدگاه

من یک دونه مدل x7 دارم که بعد از ۶ ماه دکمه غلطتکی وسطش خراب شد یعنی ارزونترین موس که ۲ سال راحت زیر دستم کار میکنه خیلی برام زور داشت موسی که ۶۰ پولشو دادم فقط ۶ ماه کارکرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یک دونه مدل x7 دارم که بعد از ۶ ماه دکمه غلطتکی وسطش خراب شد یعنی ارزونترین موس که ۲ سال راحت زیر دستم کار میکنه خیلی برام زور داشت موسی که ۶۰ پولشو دادم فقط ۶ ماه کارکرد.

معمولا یکسال گارانتی داره میدادی گارانتی ...!  :-?

بیشتر بنظرم سری بلادیش خیلی بهتره کیفیتش تا سری معمولی و قدیمیش...  ^_^

لینک به دیدگاه

داداش همیشه خرابی طبیعیه و گارانتی هم برای همینه.

قلتک هم قطعه ای هست که اگه گارانتی هم عوضش نکرد میتونی به راحتی با یه ماوس دیگه عوضش کنی یا بعضی مواقاقع با سفت کردنش از دوطرف درستش کنی.

ولی دکمه لامصب بد میره رو اعصاب وقتی دوبل میخوره یا نمیخوره یا باید با زاویه بزنی تا بخوره.

لینک به دیدگاه

سلام.

منم هم موس و هم کیبورد و هم هد ست این شرکت رو استفاده کردم.

موسش رو که فکر کنم حدود بالای 5 سال دارم و جدیدا غلتکش خراب شده (در اصل غلتک خراب نشده ، کلیکش خراب شده)

کیبورد هم چیزیش نشده تا حالا.

هد ستش خیلی خوبد نبود (نمیدونم ، حالا شاید من دارم با هد فون هایی که تو امضام هست مقایسه میکنم که میگم خوب نبود)

دوستان من در به در دنبال مدل Bloody V7MA هستم ، جایی رو میسناسید بفروشه خبر بدید.

ویرایش شده توسط soltanmasoud2
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...