رفتن به مطلب

نظر در مورد کیس کورسر حرفه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خدائیش کیس هم دیگه نظر گرفتن میخواد نکنه تو fps تاثیر داره بنچمارکاشونو بزارم؟ :| حالا cpu یا gpu باشه میشه نظر داد شما داری طراحی کیسو میبینی امکاناتشم میبینی قیمتشم داری میبینی آنالیزشونم که کردی خوب دیگه نظر نیمخواد که همون spec01 یا spec03 رو بگیر از spec02 خوشم نمیاد *dry#

سلام دوست عزیز spev 02 خوبه چون همون تقریبا طراحی رو دارین این دو کیس انگار پدر و پسر هستن هیچ تفاوتی ندارن بجز طراحی
لینک به دیدگاه

سلام.کیسای خوبی هستن ولی فکر کنم از رادیات 240 سقفی نمیشه استفاده کرد.من خودم توی یوتیوب یدونه spect 03 رو دیدم رادیات سقفی داشت ولی تو مشخصاتش چیزی ننوشته بود.منم بخاطر همین مسئله بیخیالش شدم.یه نگاهی هم به این کیس ابنداز خیلی خوشکل وبا امکاناته.البته منم مثه شما زیبایی کیس خیلی برام مهمه.

http://www.raidmax.com/viper-gx2.html

لینک به دیدگاه

سلام.کیسای خوبی هستن ولی فکر کنم از رادیات 240 سقفی نمیشه استفاده کرد.من خودم توی یوتیوب یدونه spect 03 رو دیدم رادیات سقفی داشت ولی تو مشخصاتش چیزی ننوشته بود.منم بخاطر همین مسئله بیخیالش شدم.یه نگاهی هم به این کیس ابنداز خیلی خوشکل وبا امکاناته.البته منم مثه شما زیبایی کیس خیلی برام مهمه.

http://www.raidmax.com/viper-gx2.html

دوست عزیز لینک خرابه!!
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا رضا

قیمت آک این کیس چنده؟

درود

والا قیمت های کیس های کورسیر کمی بالاتر است از حد عادی ولی خوب استاندارد بالاتری هم ارائه میده پس طبیعتاً قیمت های بالاتری هم طلب میکنه- موقع انتخاب کیس باید آدم بدانه چه میخواد از شاسی- این خیلی مهمه- مثلا من در همین اخرین ارتقاً دوست داشتم کیسم جمع و جور ولی قوی باشه- صدای کمی تولید کنه و جابجایی و تمیز کردنش آسون باشه- ولی از آنجایی که سخت افزار گرانی داخلش بسته میشد باید استاندارد های زیادی رو هم ارائه میداد- کورسیر در هر قیمتی یک شاهکار طراحی داره-

کیس 230t باید 400 تا 420 باشه نمیدونم دیگه ندیدم من این مدل ها رو - رنگ نارنجی تعداد کم بود رنگ مشکی   کامل هم که من گرفتم همه چیزش سیاهه حتی روکش اسلیو کابل های خود کیس از بالا تا نوک سیاهه - واشر کاری دقیق برای هر پیج فضا سازی عالی با توجه به ابعاد - کیفیت بالای خود شاسی- بسیار مستحکم ولی در عین حال سبک -من توی 15 دقیقه  تمیز کاری میکنم  چون سبکه راحته  کابل کشی استاندارد داره -

در کیس های کورسیر یوزر فرندلی بودن اولویت داره و خیلی برای سازنده مهمه-  کلاً کیس کورسیر رو من در کنار برند های محبوبم برای کیس یعنی کولر مستر که تقریبا همه کیس های مهم اش رو کار کردم و ترمالتیک سری VوG قرار داره و کیس هاش از استاندارد های عالی برخوردارن-

کلا برای کورسیر کیفیت خیلی مهمه- کیس از برند ..... گرفتیم بعد از یک هفته کنترلر فن های کیس از کار افتاد برای باز کردن کنترلر تمام شاسی و سخت افزار باید از هم باز میشد و کلا کابل کشی وووو همه نابود شد بعد اینقدر جنس پلاستیکش خشک بود تا اومدیم پانل سقف رو جدا کنیم همه جفت های پلاستیکی شکستن و...خلاصه جالبه هم قیمته یک کیس خوب کورسیر هم بود .

کورسیر ۲۳۰ یکی از بهترین مید تاور های خوش قیمت است که نمرات و نقد های خوبی هم گرفته من بعد از کلی تحقیق خریدم و واقعا داره کارش رو به نحو عالی انجام میده:

gf45qpzcie6ie8ktfo2b.jpg

چند تا از سیستم خودم میگذارم اگر خواستی مرجعی داشته باشی -البته این کیس دیگه ندیدم جایی بفروشن مثل اینکه وارد نشده ولی در New egg خیلی محبوب بود-

vts938x4exxl4p8kks93.jpg

jiccio0savdql8hq18o.jpg

عکس دوم  رو برای این گذاشتم که دقت کورسیر با ابعاد کوچک چقدر فضا ساخته، اون یک کارت 31 سانتی متری است وبه راحتی میشه در کیس SLI کرد - شکاف اول که پیش فرضه هیچ اسلات دو هم براحتی کارتی با این ابعاد جا میشه- از لحاظ جریان هوا هم مشکلی نیست چون این عکس موقع تمیز کردم گرفته شده ودر واقع فن های جلو کیس رو با مدلهای AF برای مستقیم گرافیک بالایی و SPفشار بالا برای جلوی هار دیسک ها و کارت دومتعویض کردم و دمای قطعات داخل کیس کلا  بین 28 تا 35 متغییر است تازه با دور متوسط فن-

6fz7t3ywv9m6b8gnogz1.jpg

این سه فن درسته قیمت کیس رو میبرن نزدیک به 600 هزار تومان ولی ده برابر بهتر از فن های پیش فرض خود کیس هستند -  صدا و میزان هوایی که جابجا میکنن اصلا قابل مقایسه نیست.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

دوست عزیز لینک خرابه!!

داداشم سرچش کن توی اینترنت.تا دلت بخواد عکس پیدا میکنی ازش.به پرشین تولز هم سر بزن.برو اینجا 

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-deepcool-rgb-330-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF.359810/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...