رفتن به مطلب

مشاوره خرید SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وخسته نباشید خدمت رفقای لیونی گل @};-  :x

آقا قرض از مزاحمت میخواستم یه ssd بخرم اما گیر کردم بین چندین مدل که تقریبا توی بنچماکرا یه چیز هستن و بخاطر همین نمیتونم بینشون انتخاب کنم

میخواستم بگم کدوم یکی از نر ارزش خرید و عملکرد رید و رایت بهتر و سریعتر هستش؟؟(البته نه بر اساس بنچماکر بلکه بر اساس تجربه شخصی و استفاده روزانه خودتون ینی سرعت بوت ویندوز و کپی و...)

Samsung evo 250GB sata 3

Kingston HyperX SAVAGE 240GB sata 3

Kingston HyperX FURY 240GB sata 3

OCZ Trion 100 240GB sata 3

OCZ ARC 100 240GB sata 3

SANDISK ULTRA II 240GB sata 3

Plextor M6s 256GB sata 3

اگه دوستان مدلهای بهتری مد نظرشون هست اونها رو هم  بگن

خوشحال میشم کمکم کنید

یه دنیا ممنونم

منتظر نظرات خوبتون هستیم بروبکس @};-  @};-

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز بهترین و اقتصادی ترین گزینه سری 850 سامسونگه اگه عمر خیلی زیاد براون مهمه و رایت زیادی دارین سری PRO بردارید اگرم خیر همون EVO عالیه

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز بهترین و اقتصادی ترین گزینه سری 850 سامسونگه اگه عمر خیلی زیاد براون مهمه و رایت زیادی دارین سری PRO بردارید اگرم خیر همون EVO عالیه

درود اخوی ممنونم از راهنماییت

متاسفانه حادکثر بودجم 400 تومن هست بنابراین نمیتونم مدل های قویتری مثل 850 pro یا sandisk extreme pro رو بخرم

از کمکتون ممنون داداش

دوستان منتظر نظرات هستیم :clapping:

لینک به دیدگاه

ssd حتما سامسونگ بگیر

http://lioncomputer.ir/product/4874/اس+اس+دی+سامسونگ+850+EVO+250GB+SATA3/

پیشنهاد من اینه

لینک به دیدگاه

بهترین گزینه همینی هست که

pc gamer69

در بالا لینک دادند.

لینک به دیدگاه

ssd حتما سامسونگ بگیر

http://lioncomputer.ir/product/4874/اس+اس+دی+سامسونگ+850+EVO+250GB+SATA3/

پیشنهاد من اینه

سلام اخوی خیلی ممنونم از نظرت @};-  :x

راستش من خیلی تحقیق کردم درباره این مدل و به این نتیجه رسیدم که بهترین قیمت رو داره در برابر رقباش

فقط مشکل اینه که طبق مقاله ای که توی سایت گذاشتن میترسم مدل اصلییا ساخت کره گیرم نیاد و ساخت چین باشن

بهترین گزینه همینی هست که

pc gamer69

در بالا لینک دادند.

آرمین جان سلام

ممنونم

فقط یه چیزی

بعضی از ssd های برند ADATA رو دیدم که کاربرا گفته بودن بعد از چند ماه افت سرعت شدیدی میکنن به طوری که سرعتشون به یه هارد معمولی میرسه!!! :crying:  :eek:

حالا میخواستم بدونم حقیقه؟؟؟هر ssd بعد از مدتی این بلا سرش میاد؟؟

لینک به دیدگاه

آرمین جان سلام

ممنونم

فقط یه چیزی

بعضی از ssd های برند ADATA رو دیدم که کاربرا گفته بودن بعد از چند ماه افت سرعت شدیدی میکنن به طوری که سرعتشون به یه هارد معمولی میرسه!!! :crying:  :eek:

حالا میخواستم بدونم حقیقه؟؟؟هر ssd بعد از مدتی این بلا سرش میاد؟؟

سلام مصطفی جان

پس از مدتی، مثلا" یکی دو سال استفاده از SSD سرعتش کاهش پیدا میکنه که با استفاده از فرمت Secure Erase دوباره مثل اولش Refresh میشه.

نمیدونم Adata از حالات Secure Erase پشتیبانی میکنه یا نه - ولی سامسونگ میکنه.

-----------

اگر از ویندوز XP استفاده کنی، به دلیل عدم امکان ارسال TRIM ممکنه سرعت SSD پس از 2 سال افت شدید پیدا کنه که مثل یه هارد معمولی بشه، بعد دوباره با Secure Erase همه چیز درست میشه و حل میشه مثل اولش.

اگر روی SSD بیش از حد Write کنی، به دلیل فرسایش زیاد سلول های حافظه سرعتش به سرعت تقلیل پیدا میکنه و کم کم خیلی ضعیف میشه.

اگر از SSD تعداد زیادی بنچ مارک بگیری سرعتش کاهش پیدا میکنه.

حالا منظورت کدوم یکی از این حالات بوده رو نمیدونم. :)

لینک به دیدگاه

سامسونگ

ممنون دوست عزیز

SSDهای سامسونگ، همه ساخت چین هستن.

یکی از مهم ترین تغییرات سری 850 نسبت به 840، رفع مشکل کاهش سرعت بود که تقریباً برطرف شده؛ مگه این که دستور TRIM فعّال نباشه، SSD تا خرخره پر باشه یا ...

کاهش سرعت در مورد SSDهای دیگه رو اطّلاعی ندارم.

سلام اخوی

مطمئنی همه ساخت چین هستن؟؟؟یکی از دوستان میگفت که ساخت کره کیفیت ساخت بهتری دارن و روی کارتونشون نوشته made in korea

حالا همین مدلهای چینی از نظر کارکرد مشکلی ندارن؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

سلام اخوی

مطمئنی همه ساخت چین هستن؟؟؟یکی از دوستان میگفت که ساخت کره کیفیت ساخت بهتری دارن و روی کارتونشون نوشته made in korea

حالا همین مدلهای چینی از نظر کارکرد مشکلی ندارن؟؟

کلش ساخت چینه.

لینک به دیدگاه

سلام مصطفی جان

پس از مدتی، مثلا" یکی دو سال استفاده از SSD سرعتش کاهش پیدا میکنه که با استفاده از فرمت Secure Erase دوباره مثل اولش Refresh میشه.

نمیدونم Adata از حالات Secure Erase پشتیبانی میکنه یا نه - ولی سامسونگ میکنه.

-----------

اگر از ویندوز XP استفاده کنی، به دلیل عدم امکان ارسال TRIM ممکنه سرعت SSD پس از 2 سال افت شدید پیدا کنه که مثل یه هارد معمولی بشه، بعد دوباره با Secure Erase همه چیز درست میشه و حل میشه مثل اولش.

اگر روی SSD بیش از حد Write کنی، به دلیل فرسایش زیاد سلول های حافظه سرعتش به سرعت تقلیل پیدا میکنه و کم کم خیلی ضعیف میشه.

اگر از SSD تعداد زیادی بنچ مارک بگیری سرعتش کاهش پیدا میکنه.

حالا منظورت کدوم یکی از این حالات بوده رو نمیدونم. :)

نه من که همیشه ویندوز آپدیت استفاده میکنم ینی همون 10

داداشم منظورم اینه که مثلا اگه روزی در حدود 20 یا مثلا 50 گیگابایت فایل روش کپی کنم آیا تاثیر بدی روی سرعتش داره؟؟؟

نه زیادم تو کار بنچمارک نیستم فقط همون اولین بنچمارک موقع باز کردن ssd مهمه

و اینکه توی مقاله ای که نوشته بودی raid 0 همیشه خوب نیست اونجا جوابمو ندادی!!!!! :D

به نظرت دوتا 120 بخرم رید کنم یا یه 250؟؟؟با دوتا 120 سرعت دوبرابر میشه اکسس تایم 250 کمتره ولی هردوتاشون باهم  اختلاف کمی دارن

کلش ساخت چینه.

بسیار خوب عزیز دل 

ممنون بابت نظرت ببخشید مزاحمت شدم @};-  :x

لینک به دیدگاه

سلام دوستان روزتون بخیر ^_^  :D

همچنان منتظر نظراتتون هستیم

ممنونم @};-  @};-

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من هم پیشنهادم 250 گیگ 850 اوو هست

500 گیگش رو 1 ماهی میشه که دارم میشه گفت فوق العادست!

این هم یه مقاله مختصر در مورد اس اس دی های محبوب بازار و مقایسشون:

http://toranji.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-14-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-ssd-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD/

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من هم پیشنهادم 250 گیگ 850 اوو هست

500 گیگش رو 1 ماهی میشه که دارم میشه گفت فوق العادست!

این هم یه مقاله مختصر در مورد اس اس دی های محبوب بازار و مقایسشون:

http://toranji.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-14-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-ssd-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD/

درود بر شما اخوی گل

ممنون از نظری که دادی

پس انگاری معلوم میشه که سامسونگ بهترین و در عین حال ارزونترین انتخاب منه

ببخشید استاد یه سوال

الان سرعت بوت ویندوز شما چقد هست و کپی و پیست توی استفاده روزانه چظور هست؟؟

منو میشم توضیح بدین

لینک به دیدگاه

سلام وخسته نباشید خدمت رفقای لیونی گل @};-  :x

آقا قرض از مزاحمت میخواستم یه ssd بخرم اما گیر کردم بین چندین مدل که تقریبا توی بنچماکرا یه چیز هستن و بخاطر همین نمیتونم بینشون انتخاب کنم

میخواستم بگم کدوم یکی از نر ارزش خرید و عملکرد رید و رایت بهتر و سریعتر هستش؟؟(البته نه بر اساس بنچماکر بلکه بر اساس تجربه شخصی و استفاده روزانه خودتون ینی سرعت بوت ویندوز و کپی و...)

درود

دوست عزیز با نظرات بسیار عالی عزیزان و اساتید که بهترین هارو براتون مشخص کردن .. فقط یک مورد رو عرض کنم که

1. سرعت خواندن و نوشتن 

2. بوت شدن

همه این موارد وابسته به سیستم شما و مخصوصا چپست مادربرد شماست ... 

یعنی توقع نداشته باشید سرعت اس اس دی شما دقیقا مطابق بنچمارکی که ارائه شده باشه ..

ولی فرقش در حد کمتر از 5 نهایت 10% میشه ..

چون من خیلی از این موارد رو دیدم که شخص اعتراض داشته چرا سرعت دقیقا اونی که میخواد نیست

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز با نظرات بسیار عالی عزیزان و اساتید که بهترین هارو براتون مشخص کردن .. فقط یک مورد رو عرض کنم که

1. سرعت خواندن و نوشتن 

2. بوت شدن

همه این موارد وابسته به سیستم شما و مخصوصا چپست مادربرد شماست ... 

یعنی توقع نداشته باشید سرعت اس اس دی شما دقیقا مطابق بنچمارکی که ارائه شده باشه ..

ولی فرقش در حد کمتر از 5 نهایت 10% میشه ..

چون من خیلی از این موارد رو دیدم که شخص اعتراض داشته چرا سرعت دقیقا اونی که میخواد نیست

سلام اخوی  خوش اومدی

راستش من میخواستم یه سیستم کاملا نو و به روز بخرم یعنی از سری z170 رو میخواستم بگیرم که دوستان گفتن چون باگ و دردسر زیاد داره بیخیالش شدم و میخوام z97 بخرم

حالا آیا سیستم های z97 کارایی کافی رو دارن؟؟ینی میشه باشون به اون سرعت مطلوب SSD رسید؟

و اینک آیا ارزش داره یدوتا 120 بخرم و رید 0 کنم یا اینکه یدونه 250 بهتره؟؟

لینک به دیدگاه

سلام اخوی  خوش اومدی

راستش من میخواستم یه سیستم کاملا نو و به روز بخرم یعنی از سری z170 رو میخواستم بگیرم که دوستان گفتن چون باگ و دردسر زیاد داره بیخیالش شدم و میخوام z97 بخرم

حالا آیا سیستم های z97 کارایی کافی رو دارن؟؟ینی میشه باشون به اون سرعت مطلوب SSD رسید؟

و اینک آیا ارزش داره یدوتا 120 بخرم و رید 0 کنم یا اینکه یدونه 250 بهتره؟؟

درود

خیر بهترین گزینه رو دارید تهیه میکنید

میتونید از حداکثر کیفیت و قدرت اس اس دی استفاده کنید.

والا 250 بهتره از نظر من ..

لینک به دیدگاه

نه من که همیشه ویندوز آپدیت استفاده میکنم ینی همون 10

داداشم منظورم اینه که مثلا اگه روزی در حدود 20 یا مثلا 50 گیگابایت فایل روش کپی کنم آیا تاثیر بدی روی سرعتش داره؟؟؟

نه زیادم تو کار بنچمارک نیستم فقط همون اولین بنچمارک موقع باز کردن ssd مهمه

و اینکه توی مقاله ای که نوشته بودی raid 0 همیشه خوب نیست اونجا جوابمو ندادی!!!!! :D

به نظرت دوتا 120 بخرم رید کنم یا یه 250؟؟؟با دوتا 120 سرعت دوبرابر میشه اکسس تایم 250 کمتره ولی هردوتاشون باهم  اختلاف کمی دارن

بسیار خوب عزیز دل 

ممنون بابت نظرت ببخشید مزاحمت شدم @};-  :x

دوست عزیز،

من ماشین بخرم ازش استفاده نکنم همیشه نو میمونه دیگه. اگر هم ماشین بخرم و ازش استفاده کنم بالاخره یه روزی خراب میشه دیگه.

شما SSD رو بخری روش هیچ کاری انجام ندی، مثل روز اولش آکبند و پر سرعت میمونه. اما اگر ازش استفاده کنی، یه روزی بالاخره کند میشه و خراب میشه.

حالا یا بخر و ازش استفاده کن، یا نخر و سرعت کامپیوترت کند بمونه.

RAID 0 دو تا SSD برای کسانی که رندر میکنند و تبدیل ویدویی دارند واجب و بر دیگر کاربران مستحبه. این هم بهترین توصیه ای بود که میتونستم انجام بدم.

لینک به دیدگاه

درود بر شما اخوی گل

ممنون از نظری که دادی

پس انگاری معلوم میشه که سامسونگ بهترین و در عین حال ارزونترین انتخاب منه

ببخشید استاد یه سوال

الان سرعت بوت ویندوز شما چقد هست و کپی و پیست توی استفاده روزانه چظور هست؟؟

منو میشم توضیح بدین

:x

آره در حال حاضر و در این قیمت ها بهترینه

من ویندوز 10 بیلد 10586 نسخه 64 بیتی رو دارم که حدودا در عرض 8 9 ثانیه بوت میشه

والا زیاد فایل ها رو جا به جا نمیکنم فوقش ماهی 2 3 بار یه فیلمو از تو هارد اکسترنال بریزم تو لپ تاپ و ...

ولی در کل توی حالت عادی سرعت 400 500 هست و با اکسترنال خوندن از روی اکسترنال و رایت روی لپ تاپ حدود 112 مگ و خوندن از روی اس اس دی و نوشتن بر روی اکسترنال حدود 30 مگ بر ثانیه که سرعت خیلی عالی هست

در کل من راضیم و خریدش رو کاملا توصیه میکنم

اگر استفادتون خیلی زیاده و قصد دارید بازی و... هم نصب کنید بهتره مدل پرو رو بخرید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز،

من ماشین بخرم ازش استفاده نکنم همیشه نو میمونه دیگه. اگر هم ماشین بخرم و ازش استفاده کنم بالاخره یه روزی خراب میشه دیگه.

شما SSD رو بخری روش هیچ کاری انجام ندی، مثل روز اولش آکبند و پر سرعت میمونه. اما اگر ازش استفاده کنی، یه روزی بالاخره کند میشه و خراب میشه.

RAID 0 دو تا SSD برای کسانی که رندر میکنند و تبدیل ویدویی دارند واجب و بر دیگر کاربران مستحبه. این هم بهترین توصیه ای بود که میتونستم انجام بدم.

سلام

واجب و مستحب رو خوب اومدید :)

لایک 

لینک به دیدگاه

درود

خیر بهترین گزینه رو دارید تهیه میکنید

میتونید از حداکثر کیفیت و قدرت اس اس دی استفاده کنید.

والا 250 بهتره از نظر من ..

بسیار هم خوب 

اقا یه دنیا ممنونم

دمت گرم :x  @};-

دوست عزیز،

عااااااااااااااااااااا!!!!

عجب پس رید 0 واسه ما مستحبه ینی بهتره که انجامش بدیم چون کار مستحب انجام دادنش از ندادنش بهتره نه؟؟؟!! :D

آرمین جان یه دنیا ممنون @};-  :x

:x

آره در حال حاضر و در این قیمت ها بهترینه

من ویندوز 10 بیلد 10586 نسخه 64 بیتی رو دارم که حدودا در عرض 8 9 ثانیه بوت میشه

والا زیاد فایل ها رو جا به جا نمیکنم فوقش ماهی 2 3 بار یه فیلمو از تو هارد اکسترنال بریزم تو لپ تاپ و ...

ولی در کل توی حالت عادی سرعت 400 500 هست و با اکسترنال خوندن از روی اکسترنال و رایت روی لپ تاپ حدود 112 مگ و خوندن از روی اس اس دی و نوشتن بر روی اکسترنال حدود 30 مگ بر ثانیه که سرعت خیلی عالی هست

در کل من راضیم و خریدش رو کاملا توصیه میکنم

اگر استفادتون خیلی زیاده و قصد دارید بازی و... هم نصب کنید بهتره مدل پرو رو بخرید

بسیار هم خوب

میشه گفت سرععتون همونیه که توی بنچمارک ها هست و سرعتیه که من لازم دارم

اخوی خیلی ممنونم از نظراتت دمت گرم @};-  :x  :x

سلام

واجب و مستحب رو خوب اومدید :)

لایک 

واجب اینه که SSD بخری مستحبشم رید کردنه!! =)) 

اقا شما به مستحابتت برس جیگر!!! =))

لینک به دیدگاه

باسلام من خودم به شخصه 120 samsung Evo رو استفاده میکنم واقعا سرعت سیستمو خیلی از هر لحاظ بالا برده نسبت به قیمتش خیلی عالیه!! البته قیمت پایین این سری بخاطر سیاست خود سامسونگه نه کیفیتش!! در کل خیلی عالیه من که کاملا راضی هستم!!

لینک به دیدگاه

باسلام من خودم به شخصه 120 samsung Evo رو استفاده میکنم واقعا سرعت سیستمو خیلی از هر لحاظ بالا برده نسبت به قیمتش خیلی عالیه!! البته قیمت پایین این سری بخاطر سیاست خود سامسونگه نه کیفیتش!! در کل خیلی عالیه من که کاملا راضی هستم!!

احسنتم دوست عزیز

ممنون از نظرت @};-  :x

لینک به دیدگاه

اس اس دی فقط اس اس دی سامسونگ حزب هم که خب معلومه کدوم حزب

یه سرچ کنی 500 گیگ دست دوشم هست تو همین فروم نمیدونم فروخته یا نه 450 تومن میداد چونه بزنی 430 هم راضی میشه

قبل خرید این لینکو ببین و موقعی که میری تو مغازه طرف یه خط کش دستت باشه حتما همونجا جلوی خود فرو شنده اس اس دیو باز کن اگر تقلبی بود خط کشو بکن توحلقش

http://lioncomputer.ir/article/95/

raid به درد شما نمیخوره باعث میشه سرعت کمتر بشه و هزینه اضافی رو دستتون میزاره . رید فقط سرعت سکوئنسو دو برابر میکنه که به درد کاری که شما میخوای با کامپیوتر انجام بدی نمیخوره

بعد اینکه اس اس دی سامسونگو خریدی اگر رمت 16 گیگ یا بیشتره برو اس اس دیو بزار رو حالت رپید مود و از تنظیمات ویندوز هم ویرچوال مموریو بردار ببین چی میشه سیستم خود اس اس دی هم بزار رو حالت Maximum Performance

این تست سرعت اس اس دی خودمه هیچ اس اس دی ای پیدا نمیکنی امتیازش بیشتر از این باشه

امتیازو ببین

1260

f1ow59yqdfmgwmh0ktbc.jpg

یه پستم داخل این تاپیک دادم در مورد اس اس دی بخون شاید به دردت خورد

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=53533&hl=

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...