رفتن به مطلب

نتایج اورکلاک سنگین over 9400gt

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

کارت : NVIDIA Geforce 9400GT DDR2

دز این اور از فن خود کارت استفاده شده و هیچ گونه تقییر ولتاژ یا Volt Modding.صورت نگرفته است.

قبل از اورکلاک:

982ff70a641c4daa8b64.png

بعد از اورکلاک :

f9aa2ee4e0c84032ae95.png

افزایش 300 MHz هسته و 725 MHz شایدر این کارت واقعا شگفت انگیز بود.(چون مموری این کارت از نوع ddr2 هست انتظار بیشتری از افزایش memory clock نمیرفت و ناپایدار میشد. باید دید بعد از مودینگ چقدر میتونه افزایش پیدا کنه.

بعد از vmod نتایج رو تو همین تاپیک میزارم@};-

لینک به دیدگاه

نتایج خیلی جالبی بود...مشتاقانه منتظر نتایج بعد از volt modding هستم.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ، چه جوری انقدر کارتتو اور کردی؟

من زیاد سر در نمیارم ، یه توضیح بدی ممنون میشم ؛ بعد چه جوری خنکش کردی ؟ با فن استوکش یا چیز دیگه ؟

من یه مقدار از تو ستاپ انگلش کردم به این نتیجه رسیدم .

post-7062-039342500 1288638179_thumb.jpg

ممنون میشم توضیح بدی .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز . من هم یک کارت 9500 دارم. بی زحمت یک مقدار در مورد روش کارتون توضیح بدین تا من هم یک تغییرات رو ایجاد کنم اینجوری یک مقایسه بین 9400 و 9500 هم انجام میشه. مرسی @};-

لینک به دیدگاه

برادر می شه یه تست پایداری هم بگیری با یه نرم افزار ؟ ;) چون منم می تونم با CPU z با 8400 برات 1500mhz کور بگیرم! @};-

لینک به دیدگاه

یک تست furmark هم بزاری مشکلی نیست.

سعید جان به نکته خوبی اشاره کرد و من اصلا حواسم نبود.

لینک به دیدگاه

چیپ های مموری کارتتون چی هست ؟ در کل اگه استیبل باشه واقعاً خوب اورش کردین !!!

بایستی ببینید توی بازی های سنگین آرتیفکت می ده یا نه !!! معمولاً اگه توی نرم افزاری مثل 3DMark06 ماکسیمم امتیاز رو بیارید توی گیم هم با مشکلی روبرو نمی شید (البته نه همیشه)

14481398182551237735.jpeg

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز این کارت در زیر تست های 3d به هیچ عنوان پایدار نخواهد بود . این نتایج مربوط به حالت نرمال یا محیط کاربری ویندوز میباشد که با زیر فشار قرار گرفتن توسط بازی یا نرم افزار بنچمارک گیری ذچار آرفکت خواهد شد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارت با کلاک 850 (هسته) در برنامه ی ATI Tool به مدت 30 دقیقه تست شد و کاملا پایدار بود.@};-

اما در افزایش کلاک هسته به 870 MHz بعد از چند دقیقته در تست از پایداری خارج شد که به دلیل افزایش دمای کارت تا 65 درجه بود. که فکر میکنم با یک فن 12 cm مشکل حل بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز ، چه جوری انقدر کارتتو اور کردی؟

من زیاد سر در نمیارم ، یه توضیح بدی ممنون میشم ؛ بعد چه جوری خنکش کردی ؟ با فن استوکش یا چیز دیگه ؟

من یه مقدار از تو ستاپ انگلش کردم به این نتیجه رسیدم .

post-7062-039342500 1288638179_thumb.jpg

ممنون میشم توضیح بدی .

داداش شما میتونید از یه برنامه مثل ATI tool یا RivaTuner استفاده کنید و از داخل سیستم عامل به اور بپردازید.و بعد از اون یه تست پایداری ازش بگیرید. فکر میکنم کارت شما هم با همون فن استوک خودش تا 800 اور بشه که البته باید ببینید به پایداری کامل میرسه یا نه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز . من هم یک کارت 9500 دارم. بی زحمت یک مقدار در مورد روش کارتون توضیح بدین تا من هم یک تغییرات رو ایجاد کنم اینجوری یک مقایسه بین 9400 و 9500 هم انجام میشه. مرسی @};-

داداش بین دو کارت 9400 و 9500 اختلاف زیادی و جود نداره فکر میکنم یک مقدار gpu clock 9500 از 9400 بیشتر باشه که اونم خیلی جزئی هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادر می شه یه تست پایداری هم بگیری با یه نرم افزار ؟ :) چون منم می تونم با CPU z با 8400 برات 1500mhz کور بگیرم! ;)

داداش این کارت رو با ati tool اور کردم که بعد از ثبت کلاک با خود برنامه یه تست 30 دقیقه ای پایداری گرفتم .

با CPU-z میخوای 1500 mhz کور بگیری . !@};-(میشه واضح بگی cpu-z چه ربطی داره) [-XI%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیز این کارت در زیر تست های 3d به هیچ عنوان پایدار نخواهد بود . این نتایج مربوط به حالت نرمال یا محیط کاربری ویندوز میباشد که با زیر فشار قرار گرفتن توسط بازی یا نرم افزار بنچمارک گیری ذچار آرفکت خواهد شد .

عزیز در تست پایداری برنامه ی ati tool کاملا پایدار بود.

تو قسمت دوم حرف هاتونم داداش اگه منظورتون آرتیفکت هست زیاد نمیشه به تست ati tool اعتماد کرد باید یه تست سنگین با 3d mark یا furmark باید بگیرم ببینم چی میشه .

لینک به دیدگاه

داداش شما میتونید از یه برنامه مثل ATI tool یا RivaTuner استفاده کنید و از داخل سیستم عامل به اور بپردازید.و بعد از اون یه تست پایداری ازش بگیرید. فکر میکنم کارت شما هم با همون فن استوک خودش تا 800 اور بشه که البته باید ببینید به پایداری کامل میرسه یا نه.

سلام RivaTuner رو دانلود کردم ، ولی نمیتونم کامل باهاش کار کنم ؛ اگه یه توضیح بدین ممنون میشم ، یهو نزنیم گرافیکو بترکونیم

لینک به دیدگاه

عزیز در تست پایداری برنامه ی ati tool کاملا پایدار بود.

تو قسمت دوم حرف هاتونم داداش اگه منظورتون آرتیفکت هست زیاد نمیشه به تست ati tool اعتماد کرد باید یه تست سنگین با 3d mark یا furmark باید بگیرم ببینم چی میشه .

باید ثابت کنی عزیز @};- ;)

GPUz هم تنها سندتون بود بقییش حرف و صحبت بود. منم بر اساس سند خودتون گفتم منم می تونم 1500 مگاهرتز تو gpuz کور بگیرم.

حالا یه تست با کومبوستر MSI بگیر یه اسکرین شاتم بگیر [-X :) اون وقت پاداریش مشخص می شه. B)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید ثابت کنی عزیز @};- ;)

GPUz هم تنها سندتون بود بقییش حرف و صحبت بود. منم بر اساس سند خودتون گفتم منم می تونم 1500 مگاهرتز تو gpuz کور بگیرم.

حالا یه تست با کومبوستر MSI بگیر یه اسکرین شاتم بگیر [-X :) اون وقت پاداریش مشخص می شه. B)

چشم گلم الان یه تست با FurMark میزارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تست پایداری با FurMark.

bada2f154e724671b670.jpg

دمای کارت وحشتناک روبه افزایش بود که با بازکردن در کیس و گذاشتن یه فن 12cm زیر هیت سینگ کارت مشکل حل شد.@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام RivaTuner رو دانلود کردم ، ولی نمیتونم کامل باهاش کار کنم ؛ اگه یه توضیح بدین ممنون میشم ، یهو نزنیم گرافیکو بترکونیم

یه سرچ بزن اموزشش همه جا گیر میاد@};-

ویرایش شده توسط MR_mohammad
لینک به دیدگاه

یه سرچ بزن اموزشش همه جا گیر میاد@};-

خاک برسرشون با این آموزششون ، عاقبت خودم کشفش کردم .

اینم نتیجه اور من ، ولی ازین هم میتونستم بیشتر اور کنم ، ولی نویز میگرفتم .

post-7062-065676000 1288721059_thumb.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خاک برسرشون با این آموزششون ، عاقبت خودم کشفش کردم .

اینم نتیجه اور من ، ولی ازین هم میتونستم بیشتر اور کنم ، ولی نویز میگرفتم .

post-7062-065676000 1288721059_thumb.gif

خوب اور شده ولی یادت باشه بیخودی کارتو تو حالت oc نگه نداری چون بهش صدمه میزنه. هروقت احساس کردی سیستم گرافیک کم میاره دست به اور شو;)@};-

لینک به دیدگاه

توی عکسی که از تست پایداریتون گذاشتید core و memory رو 810 و 410 ست شدند ولی توی شات اولیتون از gpu-z ، میزان core و memory رو 850 و 432 مگاهرتز بود !!!

روی 850 استیبل نبود ؟ نگفتید چیپ های مموری کارتتون چی ؟ یا اصلاً چه برندی هست ؟

لینک به دیدگاه

پوریا جان به هر حال یه اشتباهات لوپی هم رخ می ده دیگه @};- ;) [-X

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی عکسی که از تست پایداریتون گذاشتید core و memory رو 810 و 410 ست شدند ولی توی شات اولیتون از gpu-z ، میزان core و memory رو 850 و 432 مگاهرتز بود !!!

روی 850 استیبل نبود ؟ نگفتید چیپ های مموری کارتتون چی ؟ یا اصلاً چه برندی هست ؟

متاسفانه رو 850 بعد از چند ثانیه از ناپایدار میشد. فکر میکنم به دلیل ولتاژ بود ااما مموری رو امتحان نکردم فکر کنم تا 430 پایدار باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برند کارت هم OVER CARD هست.@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...