رفتن به مطلب

مشکل با سرعت 3جی گوشی های میان رده

فرـشاد
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام - من خیلی وقته که یک مشکل عجیب دارم - من سه سال بیش یک گوشی ایفون 4اس خریدم - بارسال یک تبلت asus fe375 خریدم با سیمکارت ایرانسل تو گوشی خودم سرعت دانلودم حداقل 100kb/s بود اما با تبلت با اینکه 3جی بود و بردازندش اینتل بود حداکثر 60kb/s بود البته موقعی که گوشی من 100 بود همون لحظه سیمکارت رو که تو تبلت میگذاشتم سرعت دانلودم حداکثر 60 بود اما خوب تو بیرون از خونه تا سرعت 200-300 هم ازش گرفتم ! اون تبلت رو که دادم رفت به بسرخالم - الان چند وقتیه که گوشی htc desire 820G خریدم باز هم سرعتش با سیمکارت یکسان و تو منطقه ی یکسان از ایفون 4اس فسیل من کمتره !!! با گوشی 820 دوستمم تو خونمون تست کردم اون هم سرعتش در حد سرعت 820 خودم بود و از ایفون 4اس کمتر بود !!!! حالا من تو یک فروم خارجی خوندم که مودم ها گوشی های میان رده با گوشی های برجم دار متفاوته و در واقع نمیتونه اون سرعت گوشی های رده بالا رو بده !!! و این هم بگم با گلکسی جی 5 دایی ام هم بازم همین مشکل رو داشتم اما با ایفون 5 یکی از دوستام این مشکل رو ندارم !!! حالا الان موندم سرعت 4جی گلکسی جی2 در چه حدی هستش !!!؟؟؟؟؟

شما هم با گوشی های متفاوت تو مناطق یکسان تست کنین ببینیم چی میشه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

علتش رو بیدا کردم ! همینطور که در این متن نوشته شده چیب ست های میان رده دارای مودم های ضعیفتری هستن و این دلیل اختلاف سرعت بین گوشی های مختلف هست ! 

کوالکام در همین ابتدای سال، پرچمدار خود یعنی اسنپ دراگون 820 را معرفی کرده است که با استناد به بنچمارک های مختلف یکی از قدرتمندترین چیپست های موبایل امسال خواهد بود.همچنین این کمپانی روز گذشته میان رده های خود را با مدل های اسنپدراگون 625 ، 435 و 425 معرفی کرد که از مشخصات خوبی بهره میبرند.همچنین کوالکام چیپپست اختصاصی خود را برای گجت های پوشیدنی با نام اسنپ دراگون 2100 معرفی کرد. اما این پایان کار این کمپانی نبوده و کوالکام با معرفی مودم LTE مدل X16 قدم بزرگی را در پیشرفت سرعت شبکه برداشته است. همان طور که از نام این مودم پیداست، این مودم در طبقه بندی16 LTE قرار میگیرد که در واقع این فناوری بسیار پیشرفته تر از LTE 12 است که در اسنپ دراگون 820 استفاده شده است. اسنپ دراگون 820 بر روی کاغذ از سرعت دانلود حداکثر تا 450 مگابیت و آپلود 150 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند .این در حالیست که پرچمدار نسل قبل یعنی اسنپ دراگون 810 از حداکثر سرعت دانلود تا 450 و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکرد.اما مودم جدید کوالکام موسوم به X16 پا را فراتر از مگابیت گذاشته و میتواند سرعت دانلود برابر با 1 گیگابایت بر ثانیه و آپلود 150 مگابیت بر ثانیه را برای کاربر به ارمغان بیآورد.با این حال ممکن است به این زودی شاهد این چنین سرعتی در گوشی های هوشمند نباشیم زیرا این اعداد فعلا در حد تئوری هستند و موانعی برای رسیدن به این سرعت رویایی وجود دارد.به طور مثال زیر ساخت اپراتور مورد استفاده ی شما میتواند بزرگترین مانع شما برای رسیدن به سرعت 1 گیگابایتی باشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...