رفتن به مطلب

کدام انتخاب بین gtx 960 و R9 380???

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.دوستان عزیزی که میتونند لطفا راهنمایی کنند.من بین گرافیک های ذکر شده موندم از کدوم سری انتخاب کنم.کارم با نرم افزار تری دی مکس هست و موتور رندرینگم وی ری هست. از گرافیک فقط برای ویوپورت استفاده میکنم و رندرم CPU Base  هست.پردازنده من 4790k هست.حالا میخوام گرافیکم رو انتخاب کنم.فعلا هم قصد اورکلاک ندارم و زیاد هم اهل بازی نیستم.به نظر شما کدوم یک از این سریها برای من مناسب هست؟و لطفا اگه میشه دلیلش رو هم بگید.خیلی ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

لینک به دیدگاه

960

آقای کریمی میزان رم گرافیک ارتباطی با روون بودن viewport نداره؟

با توجه به اینکه تعداد زیادی polygon توی یه صحنه وجود داره اگه texture هم قرار باشه توی viewport رویت بشه که دیگه نور علی نوره.

مقدار cuda cores هم که خودش داستان جداس.

این لینکم می تونه تا حدودی کمک کنه : http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178-7.html

ویرایش شده توسط ringer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقای کریمی میزان رم گرافیک ارتباطی با روون بودن viewport نداره؟

با توجه به اینکه تعداد زیادی polygon توی یه صحنه وجود داره اگه texture هم قرار باشه توی viewport رویت بشه که دیگه نور علی نوره.

مقدار cuda cores هم که خودش داستان جداس.

این لینکم می تونه تا حدودی کمک کنه : http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178-7.htm

سلام دوست گرامی

قضیه گیم با رندرینگ مقداری متفاوته، تو رندرینگ هم کودا کور و هم درایور انویدیا خیلی سرتره، البته درسته پهنای باند حافظه بیشتر برای بافر عملکرد بهتری داره اما ای ام دی بهینه نیست

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/6491/کارت+گرافیک+گیگابایت+R9+390+WF+2X+4GB/

(جالبه ایشون گفتن با دلیل! دوستان فقط یه اسم و یا لینک میدن :-/)

در کل اختلاف زیادی بین این دوتا نیست ولی این کارت 256 بیت هستش که فکر کنم برا کار شما بیشتر مورد استفاده قرار بگیره

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

قضیه گیم با رندرینگ مقداری متفاوته، تو رندرینگ هم کودا کور و هم درایور انویدیا خیلی سرتره، البته درسته پهنای باند حافظه بیشتر برای بافر عملکرد بهتری داره اما ای ام دی بهینه نیست

سلام ممنون.  :Not Worthy: 

البته من عنوان تاپیک رو اشتباه خوندم، 980 و 390.

http://lioncomputer.ir/product/6491/کارت+گرافیک+گیگابایت+R9+390+WF+2X+4GB/

(جالبه ایشون گفتن با دلیل! دوستان فقط یه اسم و یا لینک میدن :-/)

در کل اختلاف زیادی بین این دوتا نیست ولی این کارت 256 بیت هستش که فکر کنم برا کار شما بیشتر مورد استفاده قرار بگیره

بنچمارک سایت tomshardware رو به عنوان یه سایت معتبر قبول ندارین نمی دونم دیگه   :| 

هیچ اسمیم ندادم گفتم می تونه کمک کنه.

یا علی  :Peace Sign: 

ویرایش شده توسط ringer
لینک به دیدگاه

سلام ممنون. :Not Worthy:

البته من عنوان تاپیک رو اشتباه خوندم، 980 و 390.

بنچمارک سایت tomshardware رو به عنوان یه سایت معتبر قبول ندارین نمی دونم دیگه :|

هیچ اسمیم ندادم گفتم می تونه کمک کنه.

یا علی :Peace Sign:

خب دوست عزیز این مدلی که لینک دادم 4گیگ هستش و در بعضی از تست ها R9 380 سر تر بوده کلا ویرایش شده توسط ALINOORALIZADEH
لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز این مدل ها 4گیگ هستن و در بعضی از تست ها R9 380 سر تر بوده

درسته حرف شما، من با همین 280x توی صحنه های نچندان سنگین مشکلی نداشتم ولی بخاطر پایین بودن رم سیستم نرم افزار کرش می کرد وقتی material رو اضافه می کردم.

البته maya بود.

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

خبات جان دیگه اون‌طور نیست. ادوبی با بروزرسانی اخیر‌ش هم پشتیبانی از کارتهای سری ۹ و هم بهینه‌سازی برای open cl رو گنجانده. بقیه‌ی شرکتها هم به تدریج این رویه رو در پیش خواهند گرفت اگر تاکنون چنین نکرده باشند.

لینک به دیدگاه

سلام.دوستان عزیزی که میتونند لطفا راهنمایی کنند.من بین گرافیک های ذکر شده موندم از کدوم سری انتخاب کنم.کارم با نرم افزار تری دی مکس هست و موتور رندرینگم وی ری هست. از گرافیک فقط برای ویوپورت استفاده میکنم و رندرم CPU Base  هست.پردازنده من 4790k هست.حالا میخوام گرافیکم رو انتخاب کنم.فعلا هم قصد اورکلاک ندارم و زیاد هم اهل بازی نیستم.به نظر شما کدوم یک از این سریها برای من مناسب هست؟و لطفا اگه میشه دلیلش رو هم بگید.خیلی ممنون از راهنماییتون

960 ترجیحا 4 گیگ. دلیل:

درایورهای Nvidia نسبت به AMD بهینه تره(عملکرد بهتر).

مصرف کمتری داره.

خنک تره(اورکلاک بالاتر).

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از همه دوستان عزیز بخاطر راهنماییهای خوبتون.من قبلا دیدم دوستان گفتن سری gtx بهتر از amd هست.ولی ندیدم دلیل خاصی بیارن.خیلی از دوستان چون تو بازی از gtx نتیجه بهتری گرفتن این رو میگن.ولی مسئله ی برنامه ای مثل تری دی مکس و بخصوص استفاده از گرافیک برای ویوپورت و نه gpu render متفاوته.واسه همین میخوام بدونم کدوم گرافیک و به چه دلیلی؟در gpu render مسئله ی مهم تعداد هسته ی کودا هست.ولی هسته های کودا در ویوپورت هم مهم هستند؟اگه اینطوره پس انتخاب gtx بهتره.واگه پهنای باند و ورژن open cl مهمتره پس برای من amd 380 از gtx کارایی بهتری داره.ولی میخوام از دوستانی که بیشتر از من به این مسئله تسلط دارند کمک بگیرم ببینم با توجه به نیاز من کدوم سری مناسب هست.امیدوارم بقیه دوستان عزیز هم کمک کنند.تا اینجا به نتایج خیلی خوبی از همه شما دوستان عزیز رسیدم

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز من هنوز به راهنمایی شما نیاز دارم.ممنون میشم اگه دوستان حرفه ای این تاپیک رو ادامه بدن

لینک به دیدگاه

380 

واسه نرم افزار فک کنم قدرت خود گراف مهم تره که 380 هم 256 بیتی هست و هم تعداد هسته ی بیشتری داره قدرت خالصشم 3300 gflops هست که واسه 960 برابر 2300 هست

لینک به دیدگاه

این دو گرافیک از لحاظ کارکرد داخل بازی خیلی به هم نزدیکن.به جز توانایی اورکلاک،دما،مصرف و تکنولوژی های انحصاری هر کدوم تفاوت خواصی ندارن...تفاوت عمده در همون اورکلاک و دما هستش که اگه توجه کنید می بینید که گرافیک های nVidia عمدتا فرکانس های خیلی بالاتری رو می تونن بهشون دسترسی پیدا کنن در حالی که گرافیک های AMD توانای اور محدود تری دارن.ولی به نظر من اگر دارید هزینه می کنید بهتره کمی دیگه هم بودجه جمع کنید و یه gtx 970 بخرید که تفاوت کارایی 970 با 960 یه چیزی حدود 70 درصد هستش درحالی که از لحاظ قیمتی فقط 300-400 تومن گرون تره.

لینک به دیدگاه

این دو گرافیک از لحاظ کارکرد داخل بازی خیلی به هم نزدیکن.به جز توانایی اورکلاک،دما،مصرف و تکنولوژی های انحصاری هر کدوم تفاوت خواصی ندارن...تفاوت عمده در همون اورکلاک و دما هستش که اگه توجه کنید می بینید که گرافیک های nVidia عمدتا فرکانس های خیلی بالاتری رو می تونن بهشون دسترسی پیدا کنن در حالی که گرافیک های AMD توانای اور محدود تری دارن.ولی به نظر من اگر دارید هزینه می کنید بهتره کمی دیگه هم بودجه جمع کنید و یه gtx 970 بخرید که تفاوت کارایی 970 با 960 یه چیزی حدود 70 درصد هستش درحالی که از لحاظ قیمتی فقط 300-400 تومن گرون تره.

+

بین 380 و 960 برای گیم 380 سرتره

ولی برای کار ایشون برنامه ها ممکنه cuda ساپورت باشند .....

(گرچه amd گفته میخوتد کد این برنامه ها رو به زبانی باز ک همه بلدند .... پورت کنه و توسط کارت های خودش اجرا بشه ....)

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

اون بستگی داره به ایشون 3D Max که بیشتر CPU بیس هستش تا GPU (مگر موقع لود افکت و تکسچر) اگر از Vray Advance استفاده می کنن که اونم CPU بیس هستش ولی Vray RT با استفاده از GPU رندر میگیره...ولی کلا به نظر من برن سراغ 970 بهره بری بیشتری خواهند داشت برای پولی که میدن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

والا من هم زیاد وارد نیستم ولی تو نت یه چیزیایی راجع به 970 گفته بودن

من هم توصیه میکنم 970 بخرید

لینک به دیدگاه

380 

واسه نرم افزار فک کنم قدرت خود گراف مهم تره که 380 هم 256 بیتی هست و هم تعداد هسته ی بیشتری داره قدرت خالصشم 3300 gflops هست که واسه 960 برابر 2300 هست

من یه بار 7870 رو تست کرده بودم.بخاطر 256 بیت بودنش روی تری دی مکس خوب جواب داد.دارم بیشتر روی این موضوع تمرکز میکنم.ممنون از راهنماییتون

از لحاظ بازی بله.البته من قصد اور ندارم.چون نیازی نمیبینم.مطمئنا و بدون شک اگه بتونم 970 نصب میکنم.بسیار ممنون

+

بین 380 و 960 برای گیم 380 سرتره

ولی برای کار ایشون برنامه ها ممکنه cuda ساپورت باشند .....

(گرچه amd گفته میخوتد کد این برنامه ها رو به زبانی باز ک همه بلدند .... پورت کنه و توسط کارت های خودش اجرا بشه ....)

فکر میکنم بین 380 و 960 با توجه به اینکه من cpu render دارم ، 380 بهتر باشه.چون به این نتیجه رسیدم وقتی که از گرافیک برای ویوپورت استفاده میکنی دیگه تکنولوژی کودا از گود خارج میشه و بیشتر پهنای باند و ورژن open.cl و open gl و directx مهمه.با این حال وقتی حرف 970 بیاد وسط دیگه حرف زدن از 960 و 380 بیهوده گفتنه.شاید کمی صبر کردم با هزینه بیشتر از 970 استفاده کردم.ممنون برادر

اون بستگی داره به ایشون 3D Max که بیشتر CPU بیس هستش تا GPU (مگر موقع لود افکت و تکسچر) اگر از  استفاده می کنن که اونم CPU بیس هستش ولی Vray RT با استفاده از GPU رندر میگیره...ولی کلا به نظر من برن سراغ 970 بهره بری بیشتری خواهند داشت برای پولی که میدن.

از Vray Advance استفاده میکنم.ولی با تحقیقهایی که تو سایتهای خارجی کردم و تفاوت 970 و 960 رو دیدم تصمیم گرفتم کمی صبر کنم و گرافیکی ببندم که دومنظوره هست.و مطمئنا طول عمر کاری بیشتری داره.خیلی ممنون از اشاره بسیار عالیتون

با سلام

والا من هم زیاد وارد نیستم ولی تو نت یه چیزیایی راجع به 970 گفته بودن

من هم توصیه میکنم 970 بخرید

ممنون دوست عزیز.بله تصمیم خودم هم همینه.بدون شک 970 بخاطر تعداد هسته کودای بالاتر،پهنای باند بالاتر و ... چندین سال کار من رو تضمین میکنه.شاید زمانی هم خواستم gpu render داشته باشم.اینطور خیالم از هر دو بابت راحته .

ضمن اینکه هم برای کار من خوبه و هم زمانی شاید خواستم بازی حرفه ای نصب کنم.ممنون از همه شما دوستان عزیز بخاطر راهنمایی و کمک بسیار به موقع.پاینده و برقرار باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...