رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مانیتور گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یه ماینتور گیمینگ میخوام در حد 1 میلیون ترجیا ips باشه!!

مانیتور زیر چطوره؟؟

تاخیرش خیلی به چشم میاد؟؟؟

Asus VX24AH IPS Monitor مانیتور IPS ایسوس مدل VX24AH

ویرایش شده توسط Aggressive
لینک به دیدگاه

مانیتور زیر چطوره؟؟

asus

سلام.

من مدل 27 اینچش رو دارم ، خیلی ازش راضیم ، برا تاخیر هم باید ببینید قبلا با مانیتور تاخیر پایین کار کردید یا نه.

لینک به دیدگاه

سلام.

من مدل 27 اینچش رو دارم ، خیلی ازش راضیم ، برا تاخیر هم باید ببینید قبلا با مانیتور تاخیر پایین کار کردید یا نه.

من الان مانیتور 2ms دارم البته lcd خواستم ببینم خیلی فرق داره؟

لینک به دیدگاه

مانیتور زیر چطوره؟؟

asus

سلام ارفان جان

اینکه تأخیرش به چشم بیاد یا نه بستگی حساسیت چشم شما داره و نمیشه نظر قاتع داد ولی در کل خیلی تأخیر زیادی نداره و توجه کن که هر چقدر سایز مانیتور بیشتر بشه تأخیرش هم بیشتر میشه!

بنده هم قصد خرید مانیتور Asus VX239H‏ دارم و تفاوتی بین این مدل با مدل MX239H‏ فقط در رنگ و دو اسپیکر ضعیف که بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه هست!

پس اگر با مشکی رنگ مشکلی ندارید مدل VX239H‏ تهیه کنید.

ولی اگر یک گیمر خیلی حساس به تأخیر هستید این مانیتور ها توصیه نمیشه و پنل TN‏ توصیه میشه که تأخیر کمی داره ولی کیفیت پنل و زاویه دیدش اصلا به IPS‏ نمیرسه!

واسه همین هست که بنده پنل IPS‏ را به TN‏ ترجیح میدم.

حالا انتخاب با شماست.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

سلام ارفان جان

اینکه تأخیرش به چشم بیاد یا نه بستگی حساسیت چشم شما داره و نمیشه نظر قاتع داد ولی در کل خیلی تأخیر زیادی نداره و توجه کن که هر چقدر سایز مانیتور بیشتر بشه تأخیرش هم بیشتر میشه!

بنده هم قصد خرید مانیتور Asus VX239H‏ دارم و تفاوتی بین این مدل با مدل MX239H‏ فقط در رنگ و دو اسپیکر ضعیف که بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه هست!

پس اگر با مشکی رنگ مشکلی ندارید مدل VX239H‏ تهیه کنید.

ولی اگر یک گیمر خیلی حساس به تأخیر هستید این مانیتور ها توصیه نمیشه و پنل TN‏ توصیه میشه که تأخیر کمی داره ولی کیفیت پنل و زاویه دیدش اصلا به IPS‏ نمیرسه!

واسه همین هست که بنده پنل IPS‏ را به TN‏ ترجیح میدم.

حالا انتخاب با شماست.

موفق باشی.

منم الان lcd دارم اصلا خوب نیست اگ از رو به رو نگاه نکنی نمیتونی چیزی ببینی هرچند مانیتورم تو عصر خودش شاهکار بوده (*)

ولی الان به شدت اذیتم میکنه اصلا شفافیت نداره طوری که من هر بک گراندی بندازم روی دستکتاپ فرقی نمیکنه چه تیره باشه چه روشن  *dry#

لینک به دیدگاه

منم الان lcd دارم اصلا خوب نیست اگ از رو به رو نگاه نکنی نمیتونی چیزی ببینی هرچند مانیتورم تو عصر خودش شاهکار بوده (*)

ولی الان به شدت اذیتم میکنه اصلا شفافیت نداره طوری که من هر بک گراندی بندازم روی دستکتاپ فرقی نمیکنه چه تیره باشه چه روشن *dry#

میگم یکم با تنضیماتش ور بورو مثل کنتراست و ... تعقیر بده شاید فرجی شد! ( البته شما که داری مانیتور جدید میخری پس زیاد مهم نیست )

لینک به دیدگاه

سلام.میتونی به سامسونگ d595 هم نگاهی بندازی.کیفیت تصویرش عالیه.

لینک به دیدگاه

با کمی افزایش بودجه به این مانیتور رسیدم نظرتون چیه؟؟

Asus VX24AH IPS Monitor مانیتور IPS ایسوس مدل VX24AH

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...