رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز لیونی .

راهنمایی احتیاج داشتم راجب خرید رم گفتم اینجا مطرح کنم.

میخوام یدونه رم 8 گیگ برای سیستمم بخرم میخواستم راهنماییم کنین.

دوتا رم مد نظر خودم هستن که مشخصاتشون این: RAM Geil 8G 1600  قیمت 135 تومن زده و با هزینه ارسال میشه143 تومن یدونه هم رم کورسیر XMS3 8GB DDR3 1600 Single

اینم قیمت زده 154 با هزینه ارسال میشه 162 تومن

بنظرتون صلاح هست من یکی از این رم هارا بخرم؟

اگه هست کدومشون صلاح تره؟

یا اصلا یه رم دیگه با برند دیگه بردارم؟

یا از شهر خودم یکی از همین رم ها رو پیدا کنم؟

خودم بنظرم رسید رم ژل قیمتش مناسبه چون اینجا تو شهر خودم پرسیدم کروشال 8 گیگ 160 تومن

لازم به ذکر است که مادر بردمم Asrock P81 pro هستش میخواستم بدونم که هر دوی این رم هارا ساپورت میکنه یا نه؟

هر دو رم هم آکبند هستند و رم ژل دارای گارانتی لایف تایم آرشام و رم کوسیر دارای گارانتی لایف تایم گروه مهندسن تخت جمشید

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

بنده خودم باشم 

GSkill 

Kingston 

Corsair

میگیرم بقیه زیاد جالب نیستن

مخصوصا Geil EVO Series اصلا به درد نمی خوره با فرکانس 1600 زمان تاخیر 12-12-12-29 ? :|

زمان تخیر رو دستی از داخل بایوس پایین میاری سیستم بالا نمیاد 

Kingston برای سیستم قبلیم استفاده می کردم سری HyperX Beast 

فرکانس پایه 1066 بود با مادربرد H81-Plus روی فرکانس 1600 و زمان تاخیر 9-9-9-18  و ولتاژ 1.5 پایداری کامل داشت و سیستم سرعت باورنکردی رو به من میداد 

ویرایش شده توسط M4t1n
لینک به دیدگاه

هیچکی نبود راهنمایی کنه دوستان؟

بنده خودم باشم 

GSkill 

Kingston 

Corsair

میگیرم بقیه زیاد جالب نیستن

مخصوصا Geil EVO Series اصلا به درد نمی خوره با فرکانس 1600 زمان تاخیر 12-12-12-29 ? :|

زمان تخیر رو دستی از داخل بایوس پایین میاری سیستم بالا نمیاد 

Kingston برای سیستم قبلیم استفاده می کردم سری HyperX Beast 

فرکانس پایه 1066 بود با مادربرد H81-Plus روی فرکانس 1600 و زمان تاخیر 9-9-9-18  و ولتاژ 1.5 پایداری کامل داشت و سیستم سرعت باورنکردی رو به من میداد 

مرسی دوست عزیز بابت راهنماییتون .  اگه بین دوتا رمی که خودم گفتم یکیشو بردارن کدوم صلاح تره؟

ویرایش شده توسط miladd96
لینک به دیدگاه

اگه سی پی یو زیر I3 داری رم ها برات زیر فرکانس 1600 کار میکنن.

اگه I3 به بالا باشه اوکیه.

بین اون دوتا هم هیچ کدوم خیالت تخت

شما رم زیر رو بخر بهتر از اون دوتا میدونم از نظر ساپورت و غیره.

http://lioncomputer.ir/product/7032/%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+AEGIS+8GB+1600Mhz+CL11+DDR3/

پردازندم G3240 هستش متاسفانه I3 به پایینه .

این رمی که شما معرفی کردن مشکلی با برد من نداشته باشه؟ساپورت میکنه؟ASROCK P81 PRO

لینک به دیدگاه

هیچ مشکلی از نظر ساپورت نداره فقط به جا 1600 رو 1333 کار میکنه.

.

قبل از نصب بایوس مین برد رو اپ کنید دیگه حله

تو مشخصات این رم نوشته  Compatible with both Intel Core i7, i5, i3 systems & AMD AM3/Llano/AM3+ platforms

پردازنده من G3240 هست اخه .

بایوس آپدیت نکنم 1333 کار میکنه؟آپدیت کنم میشه 1600؟

لینک به دیدگاه

هیچکی نبود راهنمایی کنه دوستان؟

مرسی دوست عزیز بابت راهنماییتون .  اگه بین دوتا رمی که خودم گفتم یکیشو بردارن کدوم صلاح تره؟

بهترین رمها کروشیال و جی اسکیل هستن

بعدش ژل و کورس ایر البته از اینایی که داخل ایران هستن

اما کلا نحوه انتخاب یک رم اینجوریه که اول کیفیت(برند) بعد تایمینگ(هرچی پایینتر بهتر) بعد ولتاژ(هرچی پایینتر بهتر) بعد گارانتی (تو اون دو مورد شما تخت جمشید بهتر از ارشامه)

سی پی یو شما باس 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه یعنی حتی رم باس 2400 هم بزاری رو سیستم تصویر میده ولی میاد رو باس 1333

اون کروشیالی که تو شهرتون هست مدل دقیقش چیه ؟ اگر تاتیمینگ 9 هستش برو سریع بخرش فکر گارانتیشم نباش ولی اگر اونم تایمینگ 11 هستش همون رم جی اسکیل لیون کامپیوترو بخر که فکر کنم اونم با هزینه پست سفارشی حدود 155 تومن در بیاد

اما چنتا سوال اساسی :

میدونی دوال چند چیه ؟

الان رم روی سیستم هست ؟

میخوای این رمی که میخریو بندازی کنار اون ؟

رم 8 گیگ برای چه کاری میخوای ؟

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

بهترین رمها کروشیال و جی اسکیل هستن

بعدش ژل و کورس ایر البته از اینایی که داخل ایران هستن

اما کلا نحوه انتخاب یک رم اینجوریه که اول کیفیت(برند) بعد تایمینگ(هرچی پایینتر بهتر) بعد ولتاژ(هرچی پایینتر بهتر) بعد گارانتی (تو اون دو مورد شما تخت جمشید بهتر از ارشامه)

سی پی یو شما باس 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه یعنی حتی رم باس 2400 هم بزاری رو سیستم تصویر میده ولی میاد رو باس 1333

اون کروشیالی که تو شهرتون هست مدل دقیقش چیه ؟ اگر تاتیمینگ 9 هستش برو سریع بخرش فکر گارانتیشم نباش ولی اگر اونم تایمینگ 11 هستش همون رم جی اسکیل لیون کامپیوترو بخر که فکر کنم اونم با هزینه پست سفارشی حدود 155 تومن در بیاد ولی خوب تایمینگ 11 هستش

اما چنتا سوال اساسی :

میدونی دوال چند چیه ؟

الان رم روی سیستم هست ؟

میخوای این رمی که میخریو بندازی کنار اون ؟

رم 8 گیگ برای چه کاری میخوای ؟

مرسی بابت راهنمایی های خوبتون.

رم کروشال 1600 هستش روش همینارو نوشته والا تایمینگشو رو قوطی رم مینویسه؟ نمیدونم تایمینگش چنده.

نه نمیدونم اینو یعنی چی متاسفانه .

نه رم روی سیستم نیست هنوز رم نخریدم میخوام بخرم .

یدونه 8 میخوام بخرم فقط که یدونه باشه.

برای کارای معمولی تو مغازه خدمات کامپیوتری و بعضا گیمینگ نیمه حرفه ای

رم کروشال 1600 هستش روش همینارو نوشته والا تایمینگشو رو قوطی رم مینویسه؟ نمیدونم تایمینگش چنده.

این تایمینگ رم هارو از کجا میشه فهمید؟ بهترین تایمینگ چیه؟ رم ها باهم متفاوتن قیمتشون و اینا وقتی تایمینگ متفاوتی دارن؟ چه مزیتی داره این تایمینگ؟

ویرایش شده توسط miladd96
لینک به دیدگاه

این تایمینگ رم هارو از کجا میشه فهمید؟ بهترین تایمینگ چیه؟ رم ها باهم متفاوتن قیمتشون و اینا وقتی تایمینگ متفاوتی دارن؟ چه مزیتی داره این تایمینگ؟

تایمینگ یا زمان تاخیر هرچی پایینتر باشه بهتره و سرعت رم بیشتر میشه

توی این لینک به تمام سوالاتت پاسخ داده شده . لطفا این لینکو چند بار بخون

http://www.elmefarda.com/dual-channel/

لینک به دیدگاه

درود

بهترین راهنمایی برای شما اینه

این مادربورد 2 تا اسلت رم بیشتر نداره و هر اسلت تا 8 گیگ ساپورت میکنه

حالا شما اگر بعدا قصد ارتقای رم رو داری به نظر من یدونه 8 گیگ بگیر با باس 1333 پیدا نشد همون 1600 رو بگیر

ولی اگر نمیخوای تا وقتی این مادربورد رو  داری رم بخری بهتره 2 تا 4 گیگ بگیری که دووال چنل بشه و سرعت سیستم بره بالا

تایمینگ هم 9 یا 10 خوبه زیاد روی تایمینگ و باس حساس نشو چون فقط قیمت رو میبرن بالا، تاثیر خیلی زیادی ندارن مخصوصا برای کاربری عادی و گیم

برند کورس ایر خیلی خوبه ولی یکم گرونه به نظرم اگر مشکلی بابت اختلاف قیمتش نداری بخر اگر مشکل داری برو روی thumb_1367307045_Black%20-%2001.jpg Kingston HyperX

آبی یا مشکلی هر کدوم گیرت اومد خوبه

موفق باشی.

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

تایمینگ یا زمان تاخیر هرچی پایینتر باشه بهتره و سرعت رم بیشتر میشه

توی این لینک به تمام سوالاتت پاسخ داده شده . لطفا این لینکو چند بار بخون

http://www.elmefarda.com/dual-channel/

مرسی دوست عزیز با لینکی که معرفی کردین جواب تمام سوالاتمو گرفتم بازم مرسی

درود

بهترین راهنمایی برای شما اینه

این مادربورد 2 تا اسلت رم بیشتر نداره و هر اسلت تا 8 گیگ ساپورت میکنه

حالا شما اگر بعدا قصد ارتقای رم رو داری به نظر من یدونه 8 گیگ بگیر با باس 1333 پیدا نشد همون 1600 رو بگیر

ولی اگر نمیخوای تا وقتی این مادربورد رو  داری رم بخری بهتره 2 تا 4 گیگ بگیری که دووال چنل بشه و سرعت سیستم بره بالا

تایمینگ هم 9 یا 10 خوبه زیاد روی تایمینگ و باس حساس نشو چون فقط قیمت رو میبرن بالا، تاثیر خیلی زیادی ندارن مخصوصا برای کاربری عادی و گیم

برند کورس ایر خیلی خوبه ولی یکم گرونه به نظرم اگر مشکلی بابت اختلاف قیمتش نداری بخر اگر مشکل داری برو روی thumb_1367307045_Black%20-%2001.jpg Kingston HyperX

آبی یا مشکلی هر کدوم گیرت اومد خوبه

موفق باشی.

مرسی عزیز بابت راهنماییت یا جی اسکیل تو لیونومیگیرم یا کورسیری که اول پست گفتمو میگیرم

لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز با لینکی که معرفی کردین جواب تمام سوالاتمو گرفتم بازم مرسی

مرسی عزیز بابت راهنماییت یا جی اسکیل تو لیونومیگیرم یا کورسیری که اول پست گفتمو میگیرم

اگه اون کروشیال شهرتون تایمینگ 9 باشه بهتره اونو بگیرید

اگر نزدیکه برید یه سر بگین بستشو بده ببینید رمو معمولا توی پارت نامبر رم تایمینگو مینویسه به این شکل C9

یا اگر موبایلتون اینترنت داره همونجا پارت نامبرو بزنید تو گوگل لینکشو میاره ببینید تایمینگش چنده

کروشیالم یکی از بهتریناست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...