رفتن به مطلب

DeepCool Gammaxx 200

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان به نظر شما خنک کننده فوق مشکلی برای Skaylake بوجود میاره ؟:(

اخه خیلی اخبار خم شدن سی پی یو روی مخه و فکر منم هزار راه میره :|

خنک کننده سبکیه فکر نکنم بیشتر از700گرم باشه  !

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز اگر کولر سی پی یو اسکایلیک در هنگام حمل و نقل بر روش نصب نباشه و خودتون اون رو با احتیاط و بدون هیچگونه فشاری نصب کنید مشکلی براش پیش نمیاد.

لینک به دیدگاه

درضمن اینتل توصیه کرده که کولرهای زیر700 گرم برای این سوکت استفاده بشه که با این کولر شما امکان نداره مشکل پیش بیاد

لینک به دیدگاه

وزن کردم 

340 گرم بود :|

پس کلا فکر خم شدن رو از فکرم بیرون کنم درسته ؟ :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز این کولر هیچ گونه ریسکی نداره (صفر مطلق) اما کارایی خوبی هم نداره، من Gammax S40 رو رو چندتا پردازنده بستم با وزن 650 گرم هیچ مشکلی ایجاد نکرده، مهم اینه که کیس رو زیاد جابجا نکنی یا ضربه نخوره یا رو زمین نکوبی

لینک به دیدگاه

عزیز این کولر هیچ گونه ریسکی نداره (صفر مطلق) اما کارایی خوبی هم نداره، من Gammax S40 رو رو چندتا پردازنده بستم با وزن 650 گرم هیچ مشکلی ایجاد نکرده، مهم اینه که کیس رو زیاد جابجا نکنی یا ضربه نخوره یا رو زمین نکوبی

:|

کاراییش عالیه 

تو دمای معمولی اتاق دمای پردازنده توی فول لود با نرم افزار Prime95 و خمیر سیلیکون معمولی 2 تومنی 65 درجه بیشتر نمیشه 

جای خنک هم اطراف 60 درجه :|

تو گیم هم 55 الی 60 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:|

کاراییش عالیه 

تو دمای معمولی اتاق دمای پردازنده توی فول لود با نرم افزار Prime95 و خمیر سیلیکون معمولی 2 تومنی 65 درجه بیشتر نمیشه 

جای خنک هم اطراف 60 درجه :|

تو گیم هم 55 الی 60 

عزیز با پردازنده 6100 بله اما به درد پردازنده دیگه ای نمیخوره و تفاوت آنچنایی با کولر استوک اینتل نداره.

لینک به دیدگاه

عزیز با پردازنده 6100 بله اما به درد پردازنده دیگه ای نمیخوره و تفاوت آنچنایی با کولر استوک اینتل نداره.

خیلی تفاوت داره :(

با فن استوک Prime95 رو باز میکنم حرارت اینقدر بالا میره که سیستم خاموش میشه :|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...