رفتن به مطلب

Recommended Posts

pmdmjzbtnck9jo91ljir.jpg

شرکت ASUS سه لوازم جانبی جدید را معرفی کرد که همگی جزئی از گروه Cerberus می باشند . این گروه و سری ساخت اکنون دارای کیبورد گیمینگ Cerberus ، ماوس گیمینگ Cerberus  و ماوس پد Cerberus  می باشد . هر سه این محصولات دارای کیفیتی فوق العاده ، کنترلی دقیق و طراحی ارگونومیک و راحتی استفاده برای همه گیمرها می باشند . 

کیبورد گیمینگ جدید ASUS Cerberus دارای نور پس زمینه LED و اتصال USB می باشد . این کیبورد دارای یک طراحی خشک و قابلیت مصون ماندن در برابر قطرات آب می باشد و همچنین از یک پایه لاستیکی برای بالا بردن ثبات کار و کلید های ماکرو سود می برد . این کیبورد از یک صفحه فلزی تمام SECC ساخته شده و دارای یک سوراخ تخلیه می باشد تا اگر احیانا بصورت تصادفی مایعات بر روی کیبورد ریخته شد ، از آن طریق تخلیه شود . 

h67hbbpycq2kif5g0b0v.jpg

ماوس گیمینگ ASUS Cerberus یک ماوس دو دست راحت و زیباست که دارای کلید کنترل DPI چهار مرحله ای می باشد که با استفاده از آن می توان به سرعت و در آن واحد حساسیت و دقت ماوس را تغییر داد . این ماوس همچنین دارای یک نشانگر LED می باشد که حساسیتی که ماوس در هر لحظه با آن کار می کند را نشان می دهد و رنگ مختلفی برای هر حساسیت دارد . 

bpfu6wtgjkb64pbugj.jpg

پد ماوس گیمینگ Cerberus در حال حاضر آخرین محصول این سری محصولات شرکت ASUS می باشد . این پد از بهترین بافت های پارچه ای ساخته شده و دارای سطحی ویژه برای بازی هاییست که نیازمند کنترل خوب و دقت مطلق می باشند . این پد ماوس به طور خاص برای انواع ماوس های نوری و لیزری و به منظور ارائه بالاترین لذت از بازی هایی که بر روی آن انجام می شوند ساخته شده است . 

اطلاعی از تاریخ عرضه این سه محصول Cerberus و قیمت آنها در دست نمی باشد . 

منبع : hitehcreview

مترجم : حماد قربانی

لینک به دیدگاه

ممنونم حماد جان بابت خبر :x

این کیبوردش رو برای بررسی حدودا 3 ماه پیش شرکت فرستاد! اونموقع هر چی گشتم لینکی رو نتونستم پیدا کنم ک چیزی در مورد این کیبورد نوشته باشه و... :-?

نگو امروز تازه معرفی شده =)) :laughing:  سورپرایز خوبی بود در کل!

در مورد کیبورد:

کیبورد بسیار خوبیه و نورپردازیش به شدت فوق العادست و کلیدها هم خیلی نرم و روان هستن، کلیدها برچسب فارسی نداشتن. کابل هم بافته شده هست و کیفیت بسیار بالایی داره

قیمتش در ایران فکر کنم کمتر از 120 130 باشه که یه رقیب خوب برای cougar 200k هست!

84f4_photo_2016-01-20_15-01-36.jpg

ویرایش شده توسط MOSTAFA_ABBASI
لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۱۰/۳۰ در 11:36، MOSTAFA_ABBASI گفته است:

ممنونم حماد جان بابت خبر :x

این کیبوردش رو برای بررسی حدودا 3 ماه پیش شرکت فرستاد! اونموقع هر چی گشتم لینکی رو نتونستم پیدا کنم ک چیزی در مورد این کیبورد نوشته باشه و... :-?

نگو امروز تازه معرفی شده =)) :laughing:  سورپرایز خوبی بود در کل!

در مورد کیبورد:

کیبورد بسیار خوبیه و نورپردازیش به شدت فوق العادست و کلیدها هم خیلی نرم و روان هستن، کلیدها برچسب فارسی نداشتن. کابل هم بافته شده هست و کیفیت بسیار بالایی داره

قیمتش در ایران فکر کنم کمتر از 120 130 باشه که یه رقیب خوب برای cougar 200k هست!

84f4_photo_2016-01-20_15-01-36.jpg

خواهش میکنم

با توجه به چیزی که تو خبر گفته بود این کیبورد هنوز تو بازار نیومده ، مطمئنید که همین کیبورد رو میگید که 120-130 هست؟چون قیمت هم نداره طبیعتا وقتی به بازار نیومده

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۱۰/۳۰ در 11:47، Hemad گفته است:

خواهش میکنم

با توجه به چیزی که تو خبر گفته بود این کیبورد هنوز تو بازار نیومده ، مطمئنید که همین کیبورد رو میگید که 120-130 هست؟چون قیمت هم نداره طبیعتا وقتی به بازار نیومده

بله کیبورد که همینه!

طبق استعلامی که قبلا از شرکت گرفته بودم چنین قیمتی داره ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون بابت خبر... بنظر یچیزی تو همین مایه های x4 ای که دارم هست...  :-?

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...